Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256555 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

İşin kötüsü ozi ve atibayi allah koruyor . Yani birden peşpeşe kötü haber alabiliriz, Atiba hiç dinlenmiyor.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

umarım eleniriz şu uefa dan yaw.. gereksiz bir kupada boşa yorgunluk, sakatlık lige olumsuz yansıyo,

her sene aynı muhabbet...

te işte ersan sakatlandı... takım yoruldu... allah beterinden korusun ne diyelim... :/

Haftada 2 maç yapıyor diye futbolcu yorulur mu? 1 maçta toplasan 10 km hareket ediyorlar. Haftada 20 km. Dinlenmeyi maç sonrasında veya antrenman programıyla yapabilirler. Kastettiğin yorgunluk zihinselse onun için daha çok erken. Daha yeni başladılar.

Çevrimdışı Koa_lAA

Haftada 2 maç yapıyor diye futbolcu yorulur mu? 1 maçta toplasan 10 km hareket ediyorlar. Haftada 20 km. Dinlenmeyi maç sonrasında veya antrenman programıyla yapabilirler. Kastettiğin yorgunluk zihinselse onun için daha çok erken. Daha yeni başladılar.

sadece maçta koştuğu 10 km olarak hesaplamak yalnış olur.. bunun maç öncesi kampı, seyahatı, maç sonrası dönüşü, zihinsel yorgunluğu falan filan...
bence gereksiz bi kupa...
daha öncede yazdım burda..

geçen sene liverpulu eleycez diye balıkesirlere, eskişehirlere puan verdik.. ne geçti elimize.. bi tur sonra elendik.. ligde gitti.. sezon sonu bi bakmışız elde avuçta bişi yok..

elenelim elenelim.. şampiyonlar ligi için lige asılmak şart...

Çevrimdışı Sedat_BJK

sadece maçta koştuğu 10 km olarak hesaplamak yalnış olur.. bunun maç öncesi kampı, seyahatı, maç sonrası dönüşü, zihinsel yorgunluğu falan filan...

geçen sene liverpulu eleycez diye balıkesirlere, eskişehirlere puan verdik.. ne geçti elimize.. bi tur sonra elendik.. ligde gitti.. sezon sonu bi bakmışız elde avuçta bişi yok..

Sampiyonlar liginden elenip uefa da devam etmek neyse de boyle on eleme, grup felan uefanin bence hicbir getirisi yok. Keske sampiyonlar liginde grup sayisi artsa uefa kupasi kokten kaldirilsa. Illa oynanacaksa Oradan elenen 3.ler kendi aralarinda eleme oynayarak uefa kupasi adi altinda da devam edebilir.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

İşin kötüsü ozi ve atibayi allah koruyor . Yani birden peşpeşe kötü haber alabiliriz, Atiba hiç dinlenmiyor.

atiba giderse şampiyonluk gider.

Liverpoolu eledik diye olmadı zaten biliç ve bazı futbolcular şampiyon yapmak istemedi. Kamp ve seyehat nedir abi biri bilimsel açıklasa da rahatlasak. Hem uçakla yolculuk ediyorsun ne yorgunluğu abi, kampa girip biraz terleyip, çalışıp yatağında yatıyorsun. Sanki uykusuz sabahlıyor musun aç mı bırakıyorlar da enerjini toplayamıyorsun, normal iş günü içinde işini yapıyorsun. Bunun ne yorgunluğu olacak? İnsan yolculuk ettiği için, kamplarda kaldığı için, ailesiyle vakit geçiremediği için belki zihinsel olarak kendini yorgun hissedebilir. Bu kadar. Bu da profesyonel bir durum değil. Yorgunluk, seyehat, kamp bunları sadece başarısızlığa karşı bahane olarak kalkan gibi kullanıldığını düşünüyorum. Öyle bir şey yok benim gözümde yalan :D

Çevrimdışı panic13

Şile  ne zaman güney amerika sınırlarına katıldı :kop:

Biz Devlet Bahçeli ekolündeniz @Ensar :) bisküviye püskevit, Şili'ye Şile, dokuza "Dohuz" deriz :P
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Haber sitesinde zaten devre arası haber yapmıştık Biliçle yönetim arasında bir şeymi var diye.
yönetim çok iyi transferlerin peşinde koşuyor Biliç veto ediyordu. Aslında West Ham olayınıda duyduk
ama tabiki açık açığa yazamadık hatta yönetim devre arası göndermek istiyordu taraftar tepkisinden çekindi
anlatamazdı taraftara ancak taraftar ikinci devre yaşayıp öğrendi. O haberden sonra burda bizde linç ediliyorduk.

Ferdi Tayfur gibi hissediyorum kendimi, derbeder oldum @Necmi abi, aşkı ben mi yarattım? bunun solculuğu da fasaryadanmış. Parayı ünü gördüğü anda arka kapıdan cızzz...

Geçen sene bilic varken ligde güzel top oynuyorduk avrupada başka bir güzel oynuyorduk.Bu sene ligde süperiz yalnız avrupada vasat bir top oynuyoruz.

Kimse geçen sene kolay rakipler vardı demesin tamam lizbon,lokomatif zor diyelim biz geçen sene partizan'a 27 milyon € luk takıma evlerinde 4 attık.Bu sene 6 milyon € luk iskenderbey'i ni 2'den fazla gol atamadık.Bunun nedenlerini merak ediyorum açıkcası.Avrupada'ki futbolumuz çok zevksiz.

Çevrimdışı panic13

Adam 1 maç oynadı onda da hemen oyuncuyla ilgili tüm kanılara nasıl ulaştık merak ediyorum? Yine aynı şekilde 1 maçla Tosic'i takımın ihtiyacı olan stoper yaptık. Ben maç formunu yakalamış bir Milonun eldeki diğer alternatiflerden çok daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.

@Serhat Akkaya açıkçası buradaki çoğunluğun aksine Kasımpaşa maçında ben de beğenmiştim. Pozisyon alışı ve defansif özellikleri iyiydi. Donk'un attığı goldeki önde karşılamaması dışında bir hatasını görmedim. Zaten bence Ersan'ın bu özelliği sebebi ile güneş devamlı oynatıyor. Bu oyun düzenimizde Milo, Pedro gibi stabil oyunculara değil, Ersan gibi önde karşılayan mücadele gücü yüksek adamlara ihtiyaç var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya açıkçası buradaki çoğunluğun aksine Kasımpaşa maçında ben de beğenmiştim. Pozisyon alışı ve defansif özellikleri iyiydi. Donk'un attığı goldeki önde karşılamaması dışında bir hatasını görmedim. Zaten bence Ersan'ın bu özelliği sebebi ile güneş devamlı oynatıyor. Bu oyun düzenimizde Milo, Pedro gibi stabil oyunculara değil, Ersan gibi önde karşılayan mücadele gücü yüksek adamlara ihtiyaç var.
Bu oyuncudan istediğinle alakalı bir şey. Milo fiziken güçlü bir oyuncu ve Ersan'ın yaptıklarını fazlasıyla yapabilir ki Ersan gibi dengesizde değil. Demek istediğim bir iki maçla istenenleri vermesini bekleyemeyiz. Ama zamanla Şenol Hocanın istediklerini yapabilir. Elimizdeki el bombaları yerine daha güvenli adamları tercih ederim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 11:27:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen sene bilic varken ligde güzel top oynuyorduk avrupada başka bir güzel oynuyorduk.Bu sene ligde süperiz yalnız avrupada vasat bir top oynuyoruz.

Kimse geçen sene kolay rakipler vardı demesin tamam lizbon,lokomatif zor diyelim biz geçen sene partizan'a 27 milyon € luk takıma evlerinde 4 attık.Bu sene 6 milyon € luk iskenderbey'i ni 2'den fazla gol atamadık.Bunun nedenlerini merak ediyorum açıkcası.Avrupada'ki futbolumuz çok zevksiz.

Bu yüzden demiştik sene başında ligde şampiyon oluruz ama Avrupa'da çeyrekten fazlasını görmek çok zor diye.

Ancak bu seneki grup çok daha zor geçen seneden. Lizbon Tottenham'dan daha iyi top oynuyor. Moskova Partizan ile kıyaslanamaz bile. İskenderbey Tripolis'den çok daha iyi evinde.

Sadece rakamlara bakmaman gerek oyun stratejisi ve oyuncu yapısı önemli. Sert stoperler ve dirençli ortasaha ileride kontraya uygun oyuncular. Çok pis takım İskenderbey.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Avrupa önemli prestij veriyor takıma futbolcuların değerini artırıyor ama dar kadroda kritik oyuncularımız var.Ersan sakatlandı kara kara düşünüyoruz,avrupadan elensek gram üzülmem o derece geçen senenin aynısını yaşamayalım allah korusun.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Bu yüzden demiştik sene başında ligde şampiyon oluruz ama Avrupa'da çeyrekten fazlasını görmek çok zor diye.

Ancak bu seneki grup çok daha zor geçen seneden. Lizbon Tottenham'dan daha iyi top oynuyor. Moskova Partizan ile kıyaslanamaz bile. İskenderbey Tripolis'den çok daha iyi evinde.

Sadece rakamlara bakmaman gerek oyun stratejisi ve oyuncu yapısı önemli. Sert stoperler ve dirençli ortasaha ileride kontraya uygun oyuncular. Çok pis takım İskenderbey.

çağrı arsenal demi kötüydü liverpool filan.Bu sene Allah korusun bunlar gelmiş olsa grupta yine tarihi fark yerdik birşey eksik takımda bu sene.

Bilic Beşiktaş'ı avrupada bir başka oynatıyordu.Şenol hoca Avrupada korkak oynatıyor bence benim fikrim.

Çevrimdışı Tolga

Tosic ile bir müddet daha idare edeceğiz artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dunku gibi oynasin yeterli ben Dun stoperdeki performansini begendim , Fizik olarak gayet iyi ve guclu göründü , demekki bu adamin bekte degil stoperde oynatmak gerekiyormuş..
Kornerlerde de Beck tutar artik Tosici :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

duran toplarda ileri çıksın o :D Akan oyunda çok sırıtmaz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

duran toplarda ileri çıksın o :D Akan oyunda çok sırıtmaz :D
:biggrinking:
Aynen yada Ismail veya Becki verelim markaj yapsinlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Onur Can

çağrı arsenal demi kötüydü liverpool filan.Bu sene Allah korusun bunlar gelmiş olsa grupta yine tarihi fark yerdik birşey eksik takımda bu sene.

Bilic Beşiktaş'ı avrupada bir başka oynatıyordu.Şenol hoca Avrupada korkak oynatıyor bence benim fikrim.

evet ya arsenali harika futbolla 3-0 yenmistik. Liverpool'u karsi da evde deplasmanda sahayi dar edip üstünlügümüzü gösterip eledik zaten. Geçmise bakarken herseyi tekrar yazmak nasil hosunuza gidiyor. Liverpool'a karsi 11 kisi defans yaptik deplasmanda, 1-0 degil normal bir gunde 4-0/5-0 olurdu o mac. Unutmus herkes, Man City maçi olan rezil Liverpool'u penaltilarla eleyince. Asiri korkak oynuyorduk. Tottenham Olimpiyat'a resmen 8 yedek oyuncusuyla çikti maç yine bizim yari sahamizda geçti. Sadece Tottenham ve Partizan deplasmanlarinda iyi oynadik bütün avrupa sezonu. Bruj maçlari ortada zaten.

Bir de bu sene olsa tarihi fark yeriz yazmissin da, orasi içler acisi. Bu takimin son maglubiyeti 99 gün önceydi. Bizi kimse kolay kolay yenemez, fark atmayi geçtim. Ne seviyorsunuz abartmayi. Simdi Liverpool bu sene grupta gelmis olsaydi sence maç 5-0 mi biterdi gerçekten? Buna kendin inandin mi?

Çevrimdışı Doğuhan

hücumlarımızın %80 inden belki fazlasını soldan gerçekleştiriyoruz beck 0-0 oyunlarında çekilmiyor ki ordan oynamıyoruz hücumu. şöyle de bi durum var normalde alanı daraltır oynarsın ordan etki yaratamazsan terse dönebilirsin 1e 1 deneyebilirsin becke atılan ters topların hepsi rhodolfoya dönüyo sonra işin yoksa soldan tekrar oyun kur. dün olcay vari top kontrolü yaptı(yapamadı) şaşırmadım ama aynı devamında klas hareketlerle dikine pas yaptı. beni korkutan beck hücum yapamadığı gerçeğini quaresma töre defansa gelmiyo ondan çıkmıyorum bahanesiyle örtmüyodur umarım.

Çevrimdışı sabriozyurt

Maçı staddan izledim, Rhodolfo olmasa 5 gol yerdik o kadar diyorum.
5 olmaz belki ama gol yiyecegimiz gunlerde gelecek.kötü bir futbolcu degil.ama defansiniz önceki senelere oranla daha dengesiz.rhodolfonun defansta indirdigi kafa toplarinin alanlarina dikkat ederim hep topu tehlikei bölgeye indirir.gerci takim  oyunudur futbol o indirdi mi bizimkilerin almasi lazim.velhasilkelam milosevici kazanmak gerek demek istedigim.iyi bir milo koltuklarimizda rahat oturtur bizi

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

evet ya arsenali harika futbolla 3-0 yenmistik. Liverpool'u karsi da evde deplasmanda sahayi dar edip üstünlügümüzü gösterip eledik zaten. Geçmise bakarken herseyi tekrar yazmak nasil hosunuza gidiyor. Liverpool'a karsi 11 kisi defans yaptik deplasmanda, 1-0 degil normal bir gunde 4-0/5-0 olurdu o mac. Unutmus herkes, Man City maçi olan rezil Liverpool'u penaltilarla eleyince. Asiri korkak oynuyorduk. Tottenham Olimpiyat'a resmen 8 yedek oyuncusuyla çikti maç yine bizim yari sahamizda geçti. Sadece Tottenham ve Partizan deplasmanlarinda iyi oynadik bütün avrupa sezonu. Bruj maçlari ortada zaten.

Bir de bu sene olsa tarihi fark yeriz yazmissin da, orasi içler acisi. Bu takimin son maglubiyeti 99 gün önceydi. Bizi kimse kolay kolay yenemez, fark atmayi geçtim. Ne seviyorsunuz abartmayi. Simdi Liverpool bu sene grupta gelmis olsaydi sence maç 5-0 mi biterdi gerçekten? Buna kendin inandin mi?

Arsenal'e karşı 2 maçtada oyun üstünlüğü bizdeydi yanlız 1 gol atamadık bir türlü.Bak Büyük yazayım belki algılanmıyordur ARSENAL'den bahsediyorum.Liverpool'da da deplasmanda ne oynamamız gerekiyorsa onu oynadık gol'ü de penaltıdan yedik :)  Şansız bir gol'dü.İstanbuldaki liverpool maçında bak yine anlaşılsın diye yazıyorum LİVERPOOL'dan bahsediyorum 2-3 vasat şut dışında maçın hakimi bizdik özellikle 2.ci yarı liverpool gelemedi bile :) Son dakikada demba ba'nın şutu direkten dönmesi 2-0 direk biticekti penaltılarda eledik.Totthennam 8 yedekle bizim sahaya geçti diyorsun :) Bizim Yedek kadro ile çıktığımızı söylemiyorsun :) Yedeklerle tottenham'ı 1-0 yendik Grubu lider bitirdik.Brugge maçında tolga yaktı bizi :)

Siz maçları izlediğinize yada futboldan anladığınıza eminmisiniz :)

Çevrimdışı sabriozyurt

Rhodolfo tartışmasız sahanın en iyisiydi. Tosiç girdiği andan itibaren hatasız mükemmele yakın oynadı
hücuma katkı verdi defansda gayet iyiydi daha ne bekliyorsunuzki Miloseviç daha geçenlerde oynatılmadımı
bas bas bağırıyor A takım oyuncusu olmadığını. Şu an için Miloseviç şampiyonluğa giden bir takımın kulübesinde bile oturamaz
Abi ersan bu hale gelene kadar canimiza okudu.birde iskendbeyle kasimpasa arasinda cok fark var.kasimpasa arnavutluk liginde hersene kafaya oynar.boyle giderse tosici podolski yada burakla beraberde görecez.o zaman daha iyi degerlendirebiliriz

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

5 olmaz belki ama gol yiyecegimiz gunlerde gelecek.kötü bir futbolcu degil.ama defansiniz önceki senelere oranla daha dengesiz.rhodolfonun defansta indirdigi kafa toplarinin alanlarina dikkat ederim hep topu tehlikei bölgeye indirir.gerci takim  oyunudur futbol o indirdi mi bizimkilerin almasi lazim.velhasilkelam milosevici kazanmak gerek demek istedigim.iyi bir milo koltuklarimizda rahat oturtur bizi

Miloseviçi ziraat kupasında görürüz acele etmeyin. Takım iyi işte maçı almaya yetecek kadar oynuyor. 3 maçtır kazanıyoruz ama sanki tasarruf modundayız, yakında depoladıklarımızı bir takıma dökeceğiz gibi duruyor. Bence gsyi bekliyor bizimkiler. :D

Miloseviçi ziraat kupasında görürüz acele etmeyin. Takım iyi işte maçı almaya yetecek kadar oynuyor. 3 maçtır kazanıyoruz ama sanki tasarruf modundayız, yakında depoladıklarımızı bir takıma dökeceğiz gibi duruyor. Bence gsyi bekliyor bizimkiler. :D

benimde aklıma o geliyor acaba avrupada kendimizi yormadan mı kazanalım diye uğraşıyorlar nedir. Nerde ligde'ki Beşiktaş nerde avrupada'ki beşiktaş.