evet ya arsenali harika futbolla 3-0 yenmistik. Liverpool'u karsi da evde deplasmanda sahayi dar edip üstünlügümüzü gösterip eledik zaten. Geçmise bakarken herseyi tekrar yazmak nasil hosunuza gidiyor. Liverpool'a karsi 11 kisi defans yaptik deplasmanda, 1-0 degil normal bir gunde 4-0/5-0 olurdu o mac. Unutmus herkes, Man City maçi olan rezil Liverpool'u penaltilarla eleyince. Asiri korkak oynuyorduk. Tottenham Olimpiyat'a resmen 8 yedek oyuncusuyla çikti maç yine bizim yari sahamizda geçti. Sadece Tottenham ve Partizan deplasmanlarinda iyi oynadik bütün avrupa sezonu. Bruj maçlari ortada zaten.
Bir de bu sene olsa tarihi fark yeriz yazmissin da, orasi içler acisi. Bu takimin son maglubiyeti 99 gün önceydi. Bizi kimse kolay kolay yenemez, fark atmayi geçtim. Ne seviyorsunuz abartmayi. Simdi Liverpool bu sene grupta gelmis olsaydi sence maç 5-0 mi biterdi gerçekten? Buna kendin inandin mi?
Arsenal'e karşı 2 maçtada oyun üstünlüğü bizdeydi yanlız 1 gol atamadık bir türlü.Bak Büyük yazayım belki algılanmıyordur ARSENAL'den bahsediyorum.Liverpool'da da deplasmanda ne oynamamız gerekiyorsa onu oynadık gol'ü de penaltıdan yedik

Şansız bir gol'dü.İstanbuldaki liverpool maçında bak yine anlaşılsın diye yazıyorum LİVERPOOL'dan bahsediyorum 2-3 vasat şut dışında maçın hakimi bizdik özellikle 2.ci yarı liverpool gelemedi bile

Son dakikada demba ba'nın şutu direkten dönmesi 2-0 direk biticekti penaltılarda eledik.Totthennam 8 yedekle bizim sahaya geçti diyorsun

Bizim Yedek kadro ile çıktığımızı söylemiyorsun

Yedeklerle tottenham'ı 1-0 yendik Grubu lider bitirdik.Brugge maçında tolga yaktı bizi

Siz maçları izlediğinize yada futboldan anladığınıza eminmisiniz