Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255310 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

2015 yılında fifa kokartı olan Barış Şimşek ve Tolga Özkalfa 2016 da listeden çıkarılmış yeni listeye Alper Ulusoy ve Deniz Ateş Bitnel eklenmiş.2016 listesi Cüneyt Çakır,Hüseyin Göçek,Halis Özkahya,Ali Palabıyık,Mete Kalkavan, Alper Ulusoy,Deniz Ateş Bitnel.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 19:11:32 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail'de ki mesele gelecekte bu takımda yer almak için daha çok çalışması gerektiğini farketmek yerine şimdiden daha iyi bir sözleşme kapabilmek için menajerinin çalışmalara başlaması , yanlış şekilde gündeme gelmek , bu takım için alternatifsiz olduğu izlenimi yaratılmaya çalışılması .
Böyle şeylere gerek yok . Hakkı olan zaten verilir . Konsantre olması gereken  oyununu geliştirmek için çok çok çalışmak . Eksikleri çok.

Çevrimdışı Batuhan1903

yerli oyuncuya çok ihtiyaç var iş o kadar basit değil göndermek için ondan daha iyi yerliyi yerine koymak gerekiyor.
Peki varmı ismailden daha iyi yerli sol bek. Hep konuşurken ilk onbiri düsünüp konuşuyorsunuz bizim 26 oyuncuya ihtiyacımız var
sezon onbirle bitmiyor.
Eren Albayrak var free.

Çevrimdışı Batuhan1903

İsmaille devam edilmemeli hem artık genç falanda değil 26 yaşında. sol beke sırasıyla Caner,Nagatamo,EMANUEL MÁS,bryan oviedo, Armero alınmaya çalışılmalı yedek olarakta eren alınmalı bunların hepsi bonservissiz alınabilecek oyuncular.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 19:36:08 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı LuceGel

Eren Albayrak var free.
Eren Albayrakın savunması İsmailden kötü hücümda iyi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Batuhan1903

Eren Albayrakın savunması İsmailden kötü hücümda iyi.
en azından gelecek vaadiyor şenol hocayla çok iyi bir futbolcu olabilir. Bizim ismail de hucumcu ama skora katkı yok.Mario Gomez varken beklerin daha çok skora katkı yapması beklenir normalde.

Çevrimdışı Kemal

yatar matar ayıp oluyor çocuk hiç de fena oynamazken sakatlındı hangi futbolcu bilerek sakatlanmak ister.Beşiktaş'ın futbolcusuna ayıp ediyorsunuz.Oyununu sevmezsiniz ayrı birşey.

Sana göre ayıp bana göre değil , göreceli konu bunlar . Ben mesela verdiğim paralarida pektemekle sözleşme imzalayanlara helal etmiyorum , oda kulüpte gereksiz maaş  yükü oluşturuyor ve evet yatıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sana göre ayıp bana göre değil , göreceli konu bunlar . Ben mesela verdiğim paralarida pektemekle sözleşme imzalayanlara helal etmiyorum , oda kulüpte gereksiz maaş  yükü oluşturuyor ve evet yatıyor.

tamam bildiğiniz gibi yapın o zaman :)

Çevrimiçi Mehmet57

Scarione icin ne diyorsunuz? Bedavaya kadro derinligi acisindan iyi bence. Skorer hem.

Çevrimdışı Fatih_

Beşiktaşımızın formasının içinde Fener forması giymiş birini görmek istemem, tecrübeyle de sabitledik bunu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2015, 20:25:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Carillo'nun sözleşmesi bitiyor :D

Sat Töre'yi 15-20 aralığına kap bedava Carillo'yu  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ospina'ya dikkat kırıldım gülmekten :kop:

Welbeck: Sing "happy birthday" to me please.

Ospina: Happy birthday to me please. :kop: :kop: :kop:

http://twitter.com/turkishgoals/status/669573882500763649
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Takip edilen stoperlerden biri Oscar Duarte.

Şahsi fikrim olumsuz.

Çevrimdışı ozan062

bu tip değişik adamları takip ediceğimize

yedek olmucak direk bize net katkı verecek birileri olmalı oda büyük takımın büyük oyuncuları oluyor yani bu konuda ben hayli beklenti içerisindeyim

bu arada hani kücük boylu hızlı pırpır fırsatcı bir forvet gelecekti?:)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Carillo'nun sözleşmesi bitiyor :D

Sat Töre'yi 15-20 aralığına kap bedava Carillo'yu  :biggrinking:
Gs istiyormuş :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Gs istiyormuş :steamed: :steamed:
Carrillo'yu onlar bedava iken bile alamazlar. Zaten Sporting ile uzatır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Carrillo'yu onlar bedava iken bile alamazlar. Zaten Sporting ile uzatır.
TRTspor Gs Carillo icin 4 milyon € teklif etti diyor :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Ne yapayım yerli lazım da İsmail'den yerli bile olmaz ki.

Ben istemiyorum ya İsmail,Mustafa gibi adamları. Olmuyor işte. İsmail'de aynı furya.

Bu adamlarla gidemiyorsun. Şİmdi biraz dirildi belki ama sonu belli işte. Ne diye umutlanıyoruz. anlamıyorum imzalayıp 4 sene para mı yedireceğiz biz bunlara? Mustafa'da güya fişek gibiydi? Şimdi adam bizim takımda Şenol hoca göre bu kimdi la? Der.

Sizi bilemem ama ben kesinlikle istemiyorum. İsmail Tosic. Gerekirse Motta gönderilsin. İlla birini alacaksak Emre Taşdemir'i alalım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/669656208513638402
Birinci kadroya 10 milyon euro değer bence zaten o civarda bonservis kullanma hakkımız var. Belki Obi yerine mbia yı alıp Ospina yerine Sirgu olabilir.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/669656208513638402
Birinci kadroya 10 milyon euro değer bence zaten o civarda bonservis kullanma hakkımız var. Belki Obi yerine mbia yı alıp Ospina yerine Sirgu olabilir.

Ospina kesinlikle fark yaratır. Fabricio hakkında çok bir fikrim yok ama Tolga'nın da fena durumda olmadığını gözetirsek üst seviyeye yakın bir kaleci almadıktan sonra kaleci transferi anlamlı gelmiyor.

Orta saha için ben Obi Mikel'dense Tolga Ciğerci'yi tercih ederim.

Çevrimdışı Ensar

Yahu adam sagda ne verim veriyorsa solda da ayni verimi veriyor diyorum
Iki ayaginida cok iyi kullanabiliyor mesela Fenere attigi Jeneriklik golu SOL ayakla atti :icool:
Mesela Beckin solda ne verecegini kestiremeyiz ama Linnesin ne verecegini cok rahat kestirebiliriz..
çok merak ediyorum abi , kaç kere linnesi izledin , solda kaç kere izledin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne yapayım yerli lazım da İsmail'den yerli bile olmaz ki.

Ben istemiyorum ya İsmail,Mustafa gibi adamları. Olmuyor işte. İsmail'de aynı furya.

Bu adamlarla gidemiyorsun. Şİmdi biraz dirildi belki ama sonu belli işte. Ne diye umutlanıyoruz. anlamıyorum imzalayıp 4 sene para mı yedireceğiz biz bunlara? Mustafa'da güya fişek gibiydi? Şimdi adam bizim takımda Şenol hoca göre bu kimdi la? Der.

Sizi bilemem ama ben kesinlikle istemiyorum. İsmail Tosic. Gerekirse Motta gönderilsin. İlla birini alacaksak Emre Taşdemir'i alalım.
Aynen öyle emre gercekten hucumcu iyi bir bek genç de madem al sat olayına döndük bizim takıma güzel olacağını düşünüyorum şenol güneşin elinde sakatlanasıya kadar çok iyiydi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Muhtemelen 1,0 :D