Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259726 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Kalecinin yere yatmayanı mümkünse tüm toplar üstüne geleni makuldur Ozan :D

hem öyle hemde yer kaplaması onemli gerci goruntude arkadasın renkleri farklı oldugu için bi parselasyonda güzel alan kaplıyor fakat bizim renklerde biraz sıkıntı yasıyabiliriz misal muslera efendi penaltılarda büyük avantaj saglıyordu  kırmızı rengin algıdaki seysini iyi kullanıyordu... bizim agır hantal ve aglak tolgadansa her kaleci iyidir be:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Ben çok izlemedim Fabri'yi 7-8 maç kadar gördüğüm şu.

Refleksleri iyi bir kaleci, hava hakimiyeti Tolga gibi çok ekstra değil ama güven veriyor.

Birebir karşılamada iyi ama çıkış zamanlaması çok iyi değil. Topu oyuna vasat üstü sokar. Pozisyon alması çok iyi değil.

Yediği gollerde çok az hata yaptığını gördüm ben ama ekstra iş yaptığını gördüğüm oldu baya.

Sözün özü Deportivo'da çok gol yedi ama bizim gibi bir takımda iyi bir kaleciye de dönüşebilir. Aynı kumarı Olimpiakos oynadı Roberto ile şuan taş gibi kalecisi var.

Bir handikapi ise çeldiği topları çok bilinçsizce rakibe doğru celiyor üzerine 2. Hatta b yüzden 3. Kurtarislari bile var. Dışarı yönlendiremiyor topu

Refleksi ve yerden kalkisi iyi bence hava topu da iyi oyuna baslayisi ise tolga dan sonra devrim niteliğinde olur.Tolga nin en büyük zafiyeti bu , geçen sene doğum günümüzde uefa yi yedi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu takımın yedek kalecisi Fabri olmalıdır. Artık büyük düşünmeliyiz seneye şampiyonlar ligindeyiz inşallah.

Çevrimdışı ozan062

Bir handikapi ise çeldiği topları çok bilinçsizce rakibe doğru celiyor üzerine 2. Hatta b yüzden 3. Kurtarislari bile var. Dışarı yönlendiremiyor topu

Refleksi ve yerden kalkisi iyi bence hava topu da iyi oyuna baslayisi ise tolga dan sonra devrim niteliğinde olur.Tolga nin en büyük zafiyeti bu , geçen sene doğum günümüzde uefa yi yedi

o maçta taa izmirlerden geldik bendeki yarası acının tarifi yoktur ve o gun yemin ettim bu zulimpiyata bir daha adım atmam diye,, cnk o lanet pedroyla beraber bu tolga  maç içinde anlasamadılar birde cok üstünmüşler gibi birde maç sonunda taraftarla diyologlara girdi bu aglak tolga.. daha gecen maç saha içinde uyudugu için puan bıraktık.. o moskova macında o yenilen gol yine saha içinde uyuması sebebiyle yenmiştir.. bıktım usandım ondan vallahi:))

Çevrimdışı cursedofdragon

Mustafa Denizli'nin, Galatasaray'ın başında olduğu 4 sezonun 3'ünde Beşiktaş şampiyon olmuştu  :D

Çevrimdışı Batuhan1903

Yav bu duyumcular sallıyor tamamda bari iyi oyuncular için sallayın mesela bi Mandanda diyin Sirigu deyin adamın asabını bozmayın Fabri falan diyerek :s20:.

Çevrimdışı kartalBaz

Teşekkür ederim uefanın bir kısıtlaması yoksa 5 milyon euroya değer diye düşünüyorum hatta pektemeği mottayı gönderirsek 2.5 milyon euro +mız  olur fark 2.5 kalır 2.5 fark bizi zorlamaz. kaldıki fabriye 1.5 verceğime 2.5 mandandaya veririm. inşallah sambadeyi dinlemeyiz.
Motta sorun olmazda allah korusun forvet sakatligi olursa yanariz. Mustafa gonderilse bile 3. Forvet alinmali. Nereden tutarsan tut hep bir sikinti var :). Acilen stadimiza kavusmamiz gerekiyor ve sampiyonlar liginde olmamiz lazim. Sampiyon olup sampiyonlr ligine gidebilirsek bu tarz ekstra transferler yapbilirz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 00:57:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 00:59:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Pletikosa'yı ister misiniz? Free ama 36 yaşına girdi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Kop da gel yavrum sesi mi duydular sonunda  :evillol:

Müjdeyi vermeye ilk ben vesile oldum %3 isterim. :)

Çevrimdışı ozan062

Pletikosa'yı ister misiniz? Free ama 36 yaşına girdi  :evillol:

o düşütüğü yerden kalkana kadar skor 3 bile olabilir bilemiyorum:D

Çevrimdışı kartalBaz

https://twitter.com/Cynegeticus/status/668888487756767232
Bizim icin degildir bence. Tosic ve mottanin beraber gonderilmesi lazim. Trabzon icin olabilir ama constanti yolladilar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 01:02:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Hamburg verir mi bilmem ama bence mali olarak da en uygun isimlerden biri Adler.

Alman, pozisyon alması en iyi kalecilerden biri hala Dünya'da.

Bire birlerde müthiş bir kaleci refleksleri hala çok iyi.

1.90 ama boyuna rağmen yan toplarda sıkıntı ve ayağı iyi değil kusurları da bunlar.

Çok gösterişsiz öyle uçmaz kaçmaz ama çok az hata yapan ve zaman zaman maç da kurtaran bir kaleci.

http://www.transfermarkt.com.tr/rene-adler/profil/spieler/1784

0.37'e dikkat edin.

[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 01:05:27 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 01:04:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim icin degildir bence. Tosic ve mottanin beraber gonderilmesi lazim. Trabzon icin olabilir ama constanti yolladilar.

Motta gidiyor zaten devre arası.

Tosic 3. stoper olacak Pedro da gidecek. O yüzden olma ihtimali yok değil gibi.

Müjdeyi vermeye ilk ben vesile oldum %3 isterim. :)

:D

Tamam çok kaliteli değil ama fizik olarak çok diri çok hızlı ve sürekli bindiren bir bek ve tamamen free Aralık'ta.

Bence denenmeli 6 ay+ 2 yıl gibi bir kontrat.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Türkiye pazarına girmiş işte. Elden ele dolaştıracaklar.  :D

Çevrimdışı atalay

1,5 sene önce kulübe sayfalarca rapor sunduğum; sezon öncesi ve başında burada defalarca yazdığım, Marco Sportiello'yu Roma istiyormuş.

2,5 - 3 milyona alınacak bir kaleciydi.

Çevrimdışı Tolga

Armero'yu daha önce de denemek lazım demiştim son dönemde toparlandığını düşünürsek devre arası free olarak alınsa iyi olur da sol bek alınacağını sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Adamdan bu kadar ürkmeyin yalnız kötü kaleci değil. Eldeki tüm kalecilerden iyi bir kaleci.

Mandanda ve Sirigu ne istiyor bilmiyoruz çok abartı değilse, maaş kotasını geçmiyorsa mutlaka ikisinden biri tercih edilmeli.

Ama kotayı aşıyorsa bir şeyler, söyleyecek bir şey kalmıyor.
Tolga'dan aman aman iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mellfred

sol bek alınacağını ben de sanmıyorum
fabricio çizgide takılıp kalmıyor ayrıca tolga'ya nazaran  bayağı atletik. hisleri kuvvetli gibi. tolgadan iyi olduğu kesin 

Çevrimdışı murat_

Hamburg verir mi bilmem ama bence mali olarak da en uygun isimlerden biri Adler.

Alman, pozisyon alması en iyi kalecilerden biri hala Dünya'da.

Bire birlerde müthiş bir kaleci refleksleri hala çok iyi.

1.90 ama boyuna rağmen yan toplarda sıkıntı ve ayağı iyi değil kusurları da bunlar.

Çok gösterişsiz öyle uçmaz kaçmaz ama çok az hata yapan ve zaman zaman maç da kurtaran bir kaleci.

http://www.transfermarkt.com.tr/rene-adler/profil/spieler/1784

0.37'e dikkat edin.

valla gecen hafta sonundaki hamburg dortmund macini seyrederken kaleci acayip dikkatimi cekti baya iyi kurtarislar yapiyordu onu izlerken acayip sinir oldum(bvb sempatimden dolayi :iblush: :D) bi yandanda keske bizim takimda olsa diyordum  :D sahsen cok beyendim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 01:18:46
  • Beşiktaş / Bodrum

Zaten uluslarası düzeyde iyi bir kaleciydi kötü bir sezon geçirdi bir de Leno gelince ondan elden çıkarmıştı Leverkusen.

30 yaşında, kaleyi dolduran gerçekten fark yaratacak bir kaleci çok iyi hamle olur.

Yalnız şimdi baktım Almanya'da vergiyi düşünce 1,5 milyon euro gibi bir para kazanıyor. Getirmek için 2 milyon maaşı belki fazlasını gözden çıkarmak gerekir.

[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 01:20:54 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Motta flamengoya.

Çevrimdışı murat_

konu disimi oluyor bilmiyorum ama bu  nostaljik forma gelecek sezon yeniden kullanilsa cok guzel olmazmi sahsen cok beyendim  :icool:
https://twitter.com/FormaTasarimlar/status/668908048086401025