Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7265049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

SENOL GÜNEŞ :
Gazeteci olani yazmali , Söylemediğim seyleri yaziyorlar . Benim bir dusuncem varsa zaten söylerim , Babamdan bile cekinmem....
Yeterlimi senin icin bu cevap ?? @ozan062

ben ondan bahsetmiyorum  benim bahsettiğim sey bu hafta gsnin hocası ayrılıyor onun arkasından işte hocalarla bilmem kac yıllık anlasmalar olmalı  gibi konulara dalıyor
neden fener hocası neden baska hocalar bu tip konulara girişmiyor??

cnk onlarında seninde bir garantin yok heleki uzun yıllık bir anlasma ortaya sunman cok garip cnk sozlesmende 500binlik feshetme hakkı var:) yani kotu sonucta o para sana verilir ve bir daha  kariyerin boyunca büyük takım goremiyceksin... hiç bu konulara değinmemeli olay budur..

kısacası hayırlısı buymus dicen gecicen ne detaylara dalıyorsunki
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 18:40:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben ondan bahsetmiyorum  benim bahsettiğim sey bu hafta gsnin hocası ayrılıyor onun arkasından işte hocalarla bilmem kac yıllık anlasmalar olmalı  gibi konulara dalıyor
neden fener hocası neden baska hocalar bu tip konulara girişmiyor??

cnk onlarında seninde bir garantin yok heleki uzun yıllık bir anlasma ortaya sunman cok garip cnk sozlesmende 500binlik feshetme hakkı var:) yani kotu sonucta o para sana verilir ve bir daha  kariyerin boyunca büyük takım goremiyceksin... hiç bu konulara değinmemeli olay budur..

kısacası hayırlısı buymus dicen gecicen ne detaylara dalıyorsunki

Yanlış.

Adamın sözleşme fesih bedeli var diye böyle bir şeyi ki doğru bir şeyi ifade etmesinde ne sakınca var? Söylemesi gerekeni söylüyor ki doğru söyledikleri.

Benim yerim garanti demiyor ki bunu söylerken. Bu olmazsa istikrar gelmez diyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yerliquaresma

14-15 sezonunda şampiyon olursak kartalın uçuşa geçeceği sezon. Vodafone Arenanın ilk sezonu.

Çevrimdışı ozan062

Yanlış.

Adamın sözleşme fesih bedeli var diye böyle bir şeyi ki doğru bir şeyi ifade etmesinde ne sakınca var? Söylemesi gerekeni söylüyor ki doğru söyledikleri.

Benim yerim garanti demiyor ki bunu söylerken. Bu olmazsa istikrar gelmez diyor.

gerci o maddeyi yeni secim için koydugunu ben iyi biliyorum,, benzer sey onder ozen donemindede olmustu...

istikrar için diyor olabilir ama kendisi bunu daha basaramamıs hep soyluyorum bu yasına kadar hala bir lig kupası yok... bizle bu sene bunu yapacak zaten kendisini maclar oynanırken kenardan yaptıklarıyla iyi gözlemliyorum

oda biliyor bu son cırpınıslar yani bu müthiş kadroyla takımla sinerjiyle yaptı yaptı bunuda yapamazsa kariyerinde tekrar bu tip bir fırsat bulamıycak..

ben size soyleyim yeni stadla oyuncular tribün baskısından dolayı sıkıntı yasıyacaktır o sebeble o seneyi ben düşünmüyorum ben bu seneye odaklandım

biliyorsunuz 3.sezonda Allahın takdiri devreye girecektir benim inancıma gore ve bu sezon o sezon...
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 19:03:37 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 19:07:02
  • Beşiktaş / Bodrum
gerci o maddeyi yeni secim için koydugunu ben iyi biliyorum,, benzer sey onder ozen donemindede olmustu...

istikrar için diyor olabilir ama kendisi bunu daha basaramamıs hep soyluyorum bu yasına kadar hala bir lig kupası yok... bizle bu sene bunu yapacak zaten kendisini maclar oynanırken kenardan yaptıklarıyla iyi gözlemliyorum

oda biliyor bu son cırpınıslar yani bu müthiş kadroyla takımla sinerjiyle yaptı yaptı bunuda yapamazsa kariyerinde tekrar bu tip bir fırsat bulamıycak..

ben size soyleyim yeni stadla oyuncular tribün baskısından dolayı sıkıntı yasıyacaktır o sebeble o seneyi ben düşünmüyorum ben bu seneye odaklandım

biliyorsunuz 3.sezonda Allahın takdiri devreye girecektir benim inancıma gore ve bu sezon o sezon...

Ozan'cım burada ne yaparsa yapsın Milli takımın 4-5 yıl sonra teknik direktörü Güneş olacaktır emin olabilirsin bizden ayrılırsa :)

Hocaya bu kadar gömmene gerek yok Trabzon'un hali ortada. O yapıda bir takımla başardıkları fazlasıyşa yeterli.

Bu sene 2. yapsa bile başkan göndermeyi aklının ucuna getirmez ama gerek kalmayacak bu sene alacağız ligi. Uefa'da da bir çeyrek yapsak kafidir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ozan'cım burada ne yaparsa yapsın Milli takımın 4-5 yıl sonra teknik direktörü Güneş olacaktır emin olabilirsin bizden ayrılırsa :)

Hocaya bu kadar gömmene gerek yok Trabzon'un hali ortada. O yapıda bir takımla başardıkları fazlasıyşa yeterli.

Bu sene 2. yapsa bile başkan göndermeyi aklının ucuna getirmez ama gerek kalmayacak bu sene alacağız ligi. Uefa'da da bir çeyrek yapsak kafidir.

kuvvetli bir muhalefet olur farklı projeler cıkar durumlar kızısırsa ve dediğimgibi kotu senaryo uzerinden konusuyorum sampi olamazsak ben burdayım sende burdasın

devam edemez cok zor... Neyse bosver fazla konuyu deşmeyim cnk gereksiz yarın macımız var fakat sunu soyleyim yani cok bogmayalım hocayı biraz rahat olsun burda banada gorev düşüyor tabi :eyes

gsden korkmuyorum ama bu fener toparlarsa en ciddi rakibimiz o ve hocanında feneri sevdiğini biliyorum gsde takılıcaktır, onuda asarsa aynı uefada basarısız olur dediğimiz halde orda basarılı olması gibi,,, onuda asarsa zaten sonuc daha yakın bize
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 19:14:59 ozan062 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Düşünce tarzın son derece yanlış. Stres yönetilebilir olduğu sürece faydalıdır . Sen ise bu sezon yönetilemeyecek derecede aşırı stres yüklemeye çalışıyorsun hem takıma hem de Şenol Güneş'e . Taraftarımızın tamamı senin profilde olsa sadece bu sene değil her sene başarısızlık olağan bir durum olacak.
İkincilik bizim için başarısızlıktır . Bu net . Başarısızlığın dış ve iç faktörleri var. İç faktörleri arasında Şenol Hoca sadece bir tanesi. Başarısızlık durumunda bu tek kişinin omuzlarına yüklenemez anlaşılacağı üzere. Bu camiada herkes ikinciliğin başarısızlık olduğunu ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini biliyor . Bu durum başarıya ulaşacak şekilde yönetilebilir stres yükleyecek kulüpte görev alanlara . Velev ki şampiyonluk gelmez bunun nedenleri yıl sonunda sorgulanmalı ve gerekli önlemler de alınmalı .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 19:22:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Düşünce tarzın son derece yanlış. Stres yönetilebilir olduğu sürece faydalıdır . Sen ise bu sezon yönetilemeyecek derecede aşırı stres yüklemeye çalışıyorsun hem takıma hem de Şenol Güneş'e . Taraftarımızın tamamı senin profilde olsa sadece bu sene değil her sene başarısızlık olağan bir durum olacak.
İkincilik bizim için başarısızlıktır . Bu net . Başarısızlığın dış ve iç faktörleri var. İç faktörleri arasında Şenol Hoca sadece bir tanesi. Başarısızlık durumunda bu tek kişinin omuzlarına yüklenemez anlaşılacağı üzere. Bu camiada herkes ikinciliğin başarısızlık olduğunu ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini biliyor . Bu durum başarıya ulaşacak şekilde yönetilebilir stres yükleyecek kulüpte görev alanlara . Velev ki şampiyonluk gelmez bunun nedenleri yıl sonunda sorgulanmalı ve gerekli önlemler de alınmalı .

Sistemsizlik o kadar uzun süredir var ki o yüzden klasik Türkiye manzarası aslında. Önce kahramanlar yaratılır sonra onlar asılır.

1 adamdan her şeyi kurtarması bekleniliyor sonrasında da kesinlikle katılıyorum bu şekilde hiçbir şey olmaz. Yönetim hataları olsa da bu konuda bakışı farklı her hocaya 2. sene hakkını verecek sabrı ve yapısı var Orman'ın.

Umarım bu başkan üzerinden kulüpiçin bir ssitem halini alır biz taraftar olarak yapı olarak uygunuz buna.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sistemsizlik o kadar uzun süredir var ki o yüzden klasik Türkiye manzarası aslında. Önce kahramanlar yaratılır sonra onlar asılır.

1 adamdan her şeyi kurtarması bekleniliyor sonrasında da kesinlikle katılıyorum bu şekilde hiçbir şey olmaz. Yönetim hataları olsa da bu konuda bakışı farklı her hocaya 2. sene hakkını verecek sabrı ve yapısı var Orman'ın.

Umarım bu başkan üzerinden kulüpiçin bir ssitem halini alır biz taraftar olarak yapı olarak uygunuz buna.
Taraftarımızın artık daha bilinçli olması gerekiyor . İki taraftar profilini çok tehlikeli görüyorum Çağrı. Bir tanesi  pesimist , takımın başarısız olacağına inanan , sürekli idam edecek bir günah keçisi arayan grup diğer bir grupta başarısızlık olsa dahi aşırı iyimser takılan , takıma pembe gözlükle bakan romantik grup . Doğru temeller üzerinde düşünüp doğru kararlar alınmasında etkili olacak akılcı taraftara ihtiyacımız var .
Fikret Orman'ın Bilic'e gösterdiği sabır bile takdire şayan  bana göre. Şenol Hoca'yı da öyle bir kalemde harcamaz . Başarı bir günde gelmez. Bunun için düzen, organizasyon gerekir. Başkan da bunun farkında . İlk 11'in temelini oluşturan oyuncuları satmayı düşünmediğini hatta kaliteli oyuncular eklemek istediklerini söyleyerek  takıma , teknik ekibi güven duyduklarını söyleyerek kaostan değil düzenden yana olduğunu belli ediyor . Yalnız herkes ikinciliğin de başarısızlık olacağının farkında . Ola ki başarısızlık olur sezon sonunda bunun nedenleri sorgulanır ve gerekenler yapılır. Başarıda da başarısızlıkta da yönetici,taraftar, teknik ekip, futbolcu hepimizin payı olacaktır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz bu barcelona ile hazırlık maçı yapmak istediğimize halen eminmiyiz :D

Çevrimdışı ozan062

ligin hocalar üzerinden gittiğini düşündüğüm için bir kişiye yükü bindiriyorum tabiki kalite ve kazanan oyuncuların açlığıda bir faktor ama

aynı kadroyu mancini ve diğer italyan batırırken bu hamza düzeltebiliyorsa yani düzeltiyor derken terimmantıgıyla ligde yükselebiliyorsa ben burda hoca faktorunu ortaya koyabiliyorum aynı sekilde fenerde de oyle...

ama dediğin dogru bir yaklasım fazla stres yüklüyoruzdur fakat birazda lazım ve yönetimde demecleriyle hocaya bunu hissettiriyorki hocada ısrarla oyuncularda sampiyonluktan hallice bahsediyor bilic efendide böylemiydi:);)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

14-15 sezonunda şampiyon olursak kartalın uçuşa geçeceği sezon. Vodafone Arenanın ilk sezonu.
14-15 sezonunun şampiyonu gs biz 15-16 da oluruz  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Deniz

Senol gunes sampiyon olamasa da kesinlikle 1 sene daha kalmali.
Adam ozellikle Necipe ,oguzhana hayatinin futbolunu oynatti.ismail gibi ayakta durmaya mecali olmayan oyuncuyu kadroya kazandirdi.bir kac ay onceye kadar kendi kariyerlerinin en kotu donemlerini yasayan tolgaya ve gomeze su an en formda dönemlerinden birini yasatiyor.

Senol gunes her seyi degistiremese de cok seyi degistirdi.takima daha verebilecek cok seyi olduğunu düşünüyorum. Ozellikle tolgay ,kerim,gunay gibi hocaran faydalanacak oyuncular var.2 sene hocayala devam edilmeli.2 sene sonunda elle tutulur bir basarisi olmazsa zaten biz demeden kendisi ayrilacak iradeye sahip.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

Senol gunes sampiyon olamasa da kesinlikle 1 sene daha kalmali.
Adam ozellikle Necipe ,oguzhana hayatinin futbolunu oynatti.ismail gibi ayakta durmaya mecali olmayan oyuncuyu kadroya kazandirdi.bir kac ay onceye kadar kendi kariyerlerinin en kotu donemlerini yasayan tolgaya ve gomeze su an en formda dönemlerinden birini yasatiyor.

Senol gunes her seyi degistiremese de cok seyi degistirdi.takima daha verebilecek cok seyi olduğunu düşünüyorum. Ozellikle tolgay ,kerim,gunay gibi hocaran faydalanacak oyuncular var.2 sene hocayala devam edilmeli.2 sene sonunda elle tutulur bir basarisi olmazsa zaten biz demeden kendisi ayrilacak iradeye sahip.
Kaleci Tolga harici hepsine katılıyorum.Eğer şampiyon olamazsak kaleci etkisi çok olacaktır ve bunun sorumlusuda Şenol hoca olacaktır. Ha iyi kaleci gelir şampiyon olamasak bile Şenol hocayla ben 5 yıl devam ederim. Ama hocaların takıntıları kendi hocalıklarını bitiriyor oldukları takımda. Mesela Bilic'in pektemek sevdası Necip'i kim sakatsa onun yerine oynatması gibi takıntıları olmasa eminimki Bilic'in kimse ayrılmasını istemezdi. Çünkü tıpkı bu sene gibi Bilic'lede güzel futbol oynuyorduk.

Çevrimdışı brkntcnr

Yarın yenersek cincona 7 puan fark atmış olacağız o fark derbiye kadar daha da çıkar derbiyi yener hepten yıkarız onları.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın yenersek cincona 7 puan fark atmış olacağız o fark derbiye kadar daha da çıkar derbiyi yener hepten yıkarız onları.

inşallah yenicez ama hakem faktörünü unutmamak lazım bide bizim takım ne alemde bilmiyorum milli takım'dan sonra ne haldeyiz :)

Çevrimiçi Savaş

Bu sene gerekirse hakemi de içeri sokacaz topla beraber.

Bu sene o sene! Bu sene şampiyonluk gelirse önümüzdeki min. 3 sene stadla beraber domine ederiz ligi.

Kırılma senesi bu sene. Bu sene birçok şey değişecek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Bizim gsyi öyle ya da böyle tokatlamamız lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Bizim gsyi öyle ya da böyle tokatlamamız lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dur gs ye gelene kadar :) Sivas var önümüzde akhisar var :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2015, 23:15:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Lizbon hafta içi kazanamaz.

Şuan Benfica ile kupa maçında cebelleşiyorlar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Lizbon hafta içi kazanamaz.

Şuan Benfica ile kupa maçında cebelleşiyorlar  :evillol:
Lokomotiv de evinde Anzhi ye yenildi biz nası 2 maçta da puan kaybettik anlamıyorum valla abi

İşin garip tarafı yarın yenersek puan farkı 7 oluyor gs ile fener ile 2 oluyor yine.

4-5 bin bilet satılıyor şaka gibi.Devre arası transfer istiyoruz ama mutlaka kaleci alınsın,stoper alınsın yoksa şampiyon olamayız diyoruz.Gökten para yağıcak zaten bize.

Allah rızası için Olimpiyat stadına uzak diye gitmiyor Beşiktaş taraftarı.Başakşehir'e bir kulp buluyor gidin ya maça gidin.

İşin garip tarafı yarın yenersek puan farkı 7 oluyor gs ile fener ile 2 oluyor yine.

4-5 bin bilet satılıyor şaka gibi.Devre arası transfer istiyoruz ama mutlaka kaleci alınsın,stoper alınsın yoksa şampiyon olamayız diyoruz.Gökten para yağıcak zaten bize.

Allah rızası için Olimpiyat stadına uzak diye gitmiyor Beşiktaş taraftarı.Başakşehir'e bir kulp buluyor gidin ya maça gidin.
Biletler bitmiştir sabah 9000di

Fabri oynamıyor deportivoda

biletler bitmemiş fabri sakat o yüzden oynamıyor.