Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270172 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

2:27 dk da olani kast etmistim ama mac sonlarindaki de fena.
Şaka gibi bir adam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Ben bu takımın as kalecisinin Günay olduğunu düşünüyorum ısrarla...

Çevrimdışı Giray Burak

ümraniye maçında bizim kaledeki,günay mı veysel mi.
karşı karşıya bi kurtarışı var bizim kalecinin .Veysel ise eğer acaip umutlandım.
görüntü kötü olduğu için seçemedim kim olduğunu .

Çevrimdışı doganay

Bize daha kaliteli tecrubeli bir kaleci lazim. Gunay 'da onun yedegi olur ileriki yillarda.
Tolga 'nin da sozlesmesi bitince yenilenmez diye dusunuyorum yada makul bir ucreti kabul ederse, yedek olarak oda kalabilir.

Çevrimdışı 38life

ümraniye maçında bizim kaledeki,günay mı veysel mi.
karşı karşıya bi kurtarışı var bizim kalecinin .Veysel ise eğer acaip umutlandım.
görüntü kötü olduğu için seçemedim kim olduğunu .

Veysel ikinci yarı girdi. Özette Veyselin bir kurtarışı var diğer kurtarışların hepsi Günayın. Ancak ben sadece bir maça bakarak söylemiyorum. Ben hep Günayı Tolgaya tercih etmişimdir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veysel ikinci yarı girdi. Özette Veyselin bir kurtarışı var diğer kurtarışların hepsi Günayın. Ancak ben sadece bir maça bakarak söylemiyorum. Ben hep Günayı Tolgaya tercih etmişimdir...

En azından kale atışlarını düzgün kullanıyor. Taa 3. bölgeye atıyor topu.

Tolga orta saha çizgisini zar zor geçiriyor, öyle bi kaleci.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

En azından kale atışlarını düzgün kullanıyor. Taa 3. bölgeye atıyor topu.

Tolga orta saha çizgisini zar zor geçiriyor, öyle bi kaleci.

Günay'ın Tolgadan daha kötü olan bir özelliği yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günay'ın Tolgadan daha kötü olan bir özelliği yok.

Kupa maçları başlasın daha çok izleyelim Günay'ı
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 23:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Günay eşittir Cenk.

Çok iyi refleksler, çok iyi çıkışlar, sıfır iletişim, sıfır hava hakimiyeti ve duran oyunda konsantrasyon bozukluğu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Günay eşittir Cenk.

Çok iyi refleksler, çok iyi çıkışlar, sıfır iletişim, sıfır hava hakimiyeti ve duran oyunda konsantrasyon bozukluğu.
Çağrı beğenmedi Yollayın Çağrının Kuracagı takım = Anadolu takımı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çağrı beğenmedi Yollayın Çağrının Kuracagı takım = Anadolu takımı  :evillol: :evillol:
Çağrı abi adamdır, sene başında ısrarla Gomezi istedi sonuç ortada :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 00:31:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı abi adamdır, sene başında ısrarla Gomezi istedi sonuç ortada :evillol:

İşte böyle Anıl gibi gençlerimiz söz sahibi olmalı yok yere kurban edilmemeli konuş kardeşim  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

İşte böyle Anıl gibi gençlerimiz söz sahibi olmalı yok yere kurban edilmemeli konuş kardeşim  :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Ümraniye macinda da gorduk ki quaresma penaltiya 9.15 ten fazla yaklasmamali  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ümraniye macinda da gorduk ki quaresma penaltiya 9.15 ten fazla yaklasmamali  :)

Hayır, oynasa zarar oynamasa zarar. Nasıl bi adamdır çözmek mümkün değil :alala:

Bir de hala "Quaresma'sız Beşiktaş düşünülemez" diyen spor yazarlarımız(!) var.

Çevrimdışı Necmi

Hayır, oynasa zarar oynamasa zarar. Nasıl bi adamdır çözmek mümkün değil :alala:

Bir de hala "Quaresma'sız Beşiktaş düşünülemez" diyen spor yazarlarımız(!) var.
renklidir onlar renkli :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Çok güzel bir görüntü ya :D
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 08:12:48 Ensar ]

Çevrimdışı Ozan E.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/100/

Yıllık ücretlerde euro/tl kurunun düşüşünün etkisi gösterilmek istenmiştir.Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda maç başı ücret olayını kaldırmayı düşündüklerini söylemişti.İlerleyen yıllarda bu kararın faydalarını göreceğiz.

Çevrimdışı Kalyoncu

20 ye satarım ben seni diyodur kesin çok mutlu :)bizim başkan gerçekten karizmatik giyinmeyi iyi biliyo tek  eksikliği konuşmada var :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

20 ye satarım ben seni diyodur kesin çok mutlu :)bizim başkan gerçekten karizmatik giyinmeyi iyi biliyo tek  eksikliği konuşmada var :)

Habere göre "Gel bakalım buraya usta Oğuzhan.. Sana olan güvenimizi boşa çıkarmadığın için teşekkürler" demiş :) konuşmada eksik mi var , adam dehşet bir hatip resmen , konuştuğu zaman hipnoz olmuş gibi hissediyorum kendimi :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Habere göre "Gel bakalım buraya usta Oğuzhan.. Sana olan güvenimizi boşa çıkarmadığın için teşekkürler" demiş :) konuşmada eksik mi var , adam dehşet bir hatip resmen , konuştuğu zaman hipnoz olmuş gibi hissediyorum kendimi :D
Yapmağaa ııı elini yüzüne götürmesi felan bunlar hep bozuyo divan konuşmalarını diyosan onlar hazırlanılmış olduğu için etkili tabi diğer takımlara göre herşeyiyle iyi bir başkana sahibiz.oğuzhan olcay gökhan atiba sosa gomez bide tolgay geldimi kimse bu pas trafiginin önüne Gecemez bu kadro efsane olacak hissediyorum.

Çevrimdışı AmaralGürses

"Bana mutlulugun resmini yapabilir misin Abidin?" olmus tam.  :loveya:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/100/

Yıllık ücretlerde euro/tl kurunun düşüşünün etkisi gösterilmek istenmiştir.Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda maç başı ücret olayını kaldırmayı düşündüklerini söylemişti.İlerleyen yıllarda bu kararın faydalarını göreceğiz.
güzel çalışma eline sağlık fb ve gs'nin yıllık ücretlerde vardı sanırım onlar ne kadar fazla ücret veriyolardı.

Çevrimdışı Ozan E.

güzel çalışma eline sağlık fb ve gs'nin yıllık ücretlerde vardı sanırım onlar ne kadar fazla ücret veriyolardı.
Çok teşekkürler. Gs'nin tablosunu yapmistim evet yillik ucret sayfasinda olmasi lazim. Fb de maaslari aciklamadigi icin yapamadim. Cok uçuk ücret verdikleri için açıklamıyorlar sanırım :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Yo bence gayet güzel konuşuyor :) Ya mazallah aziz yıldıvım gibi olsaydı napavdık o zaman :D Yada giyinmesini bilmeyen dursun özbek gibi ? :D

En şık giyenen başkan'da bizim başkan en güzel konuşunda bizim başkan :) Sıkılmadan saatlerce dinleyebilirim :)