Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7273191 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Arda'nın maç eksiği çok belli

Çevrimdışı mellfred

ismail omuzlarına vatka mı koyuyor ne ?
arda bizim çocuklara çok atarlanıyor ikidir  :akuma:

Çevrimdışı LuceGel

Siz Ertugrulu seviyorsunuzdur kesin :bandit:
Ertuğrulu severdim futbolculuğunda bazı sebeplerden takasla gönderdik Erman Güraçar karşılığında Samsuna yanlış yaptık neticede hem futbolcuya hem kendi adımıza.Bizdeki Td lüğü sonunda çok yanlışları oldu özellikle bursada.Futbolculuğunda çok severdim şimdi sevmiyorum.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 20:36:17 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı LuceGel

Ahmet Çalık oldukça iyi başladı çok beğendiğim oyuncu tam bizlik Cavcav ne isterki?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ertuğrulu severdim futbolculuğunda bazı sebeplerden takasla gönderdik Erman Güraçar karşılığında Samsuna yanlış yaptık neticede hem futbolcuya hem kendi adımıza.Bizdeki Td lüğü sonunda çok yanlışları oldu özellikle bursada.Futbolculuğunda çok severdim şimdi sevmiyorum.
:ok:
Bende hic sevmiyorum
Adam Bursa taraftarina ve Bursa Baskanina Yaranmak icin Senol gunese ve Besiktasa salladi..
Bu kadar iste onun adamligi..
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 20:44:03 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail ne ortalar açtı la öyle :o_o: Adam muz ortanın adını baştan yazdı  :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

İsmail hayatında kesmediği ortaları kesiyor

Çevrimiçi 38life

İsmail çok güzel ortaladı. Cenk ona uçup kafayı çaksaydı müthiş olurdu.

Iste az once dedigim olay
Hem Cenk hemde Ismailin milli takima secilmesi bize cok olumlu yansiyacak :tabe:
Ozguvenleri yerine geliyor...

Çevrimdışı LuceGel

Almanya maçı iptal çok üzüldüm ya. :s20:

Çevrimiçi Necmi

Siz Ertugrulu seviyorsunuzdur kesin :bandit:
Ertuğrulu futbolcuykende sevmezdim şu andada sevmiyorum
ama Sametin bu kulübün kapısından içeri girmemesi gereken bir şahsiyet
olduğunu düşünüyorum. Onun kaptanlık yaptığı dönemlere dön bir bak
kardeşide Beşiktaşa abisi hoca olamıyor diye yıllarca Beşiktaşa kin kustu
ekranlardan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 20:50:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar İsmail'in ortaları zaten gerçekten iyidir bir beke göre neye şaşırıyorsunuz :D

Eksikler başka yerlerde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar İsmail'in ortaları zaten gerçekten iyidir bir beke göre neye şaşırıyorsunuz :D

Eksikler başka yerlerde.

Yalnız bi 5-10 dk Arda'nın ayağına top değmedi bizimkiler yönetiyor maçı :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 20:52:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız asıl sıkıntı şu. İsmail dipten milli takıma kadar yükseldi.

Gelişecek ve toparlayacaktır ancak bize kesinlikle yeterli olmaz. Sıkıntı ise bu futbol ile öyle ya da böyle sözleşme alacaktır kulüpten.

Eğer yedek olarak alacaksa bir nebze kabul edilebilir ama sol bek bakmaktan vazgeçersek hayatımızı kaydırır seneye bu hamle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 20:54:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Belçika - İspanya ve Almanya Hollanda maçları güvenlik nedeniyle iptal edildi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim bildiğimiz "Holebas" ne zaman "Cholevas" oldu :alala:

Çevrimdışı LuceGel

Oğuzhanın bu sezonki 20. maçı oldu herhalde helal olsun box to box oldu çıktı nerdeyse  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ah şu G.Gönül bizde olacak ki.

Ne estirir bizde be.. :bandit:

Çevrimdışı onder23

Önümüzde İngiliz haftası varken keşke bu kadar fazla oyuncumuz oynamasaydı. Ft nin aklından neler geçiyor gene

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Ah şu G.Gönül bizde olacak ki.

Ne estirir bizde be.. :bandit:
ne kadar meraklısınız renkli oyunculara beck den ne fazlası var isteyeceksen avrupada
oyuncumu yok  kalkmış 30 yaşındaki renklilerin artıklarına hayranlık duyuyorsunuz

Ismail Baya baya toparladi yalniz
Futbol Hayati bitti denen adam yeniden dogdu resmen
Senol hocanin farki..
Yahu dile Kolay Tolgay bag kopardi diye feryat figan ediyoruz bu Cocuk tam 2 kez ust uste Bag kopardi hemde 6 ay arayla..
Normalde futbol hayati biterdi baska bir futbolcu olsa
Yinede azmini takdir etmek gerekir
@Çağrı nin da dedigi gibi Ismailin ortalari ve hizi iyidir defansif yonude iyidir lakin cok kademe hatasi yapar ve Ofsayti bozar....

ne kadar meraklısınız renkli oyunculara beck den ne fazlası var isteyeceksen avrupada
oyuncumu yok  kalkmış 30 yaşındaki renklilerin artıklarına hayranlık duyuyorsunuz
At Becki sola Gokhanida saga yardir ondan sonra @Necmi abi :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi renkli oyuncusu olabilir de adam iyi oyuncu ve tam bizim oyuna göre oynuyo hoşuma gidiyo ondan dedim :D

Napalım onlar almış zamanında :D Ayrıca tek övdüğüm renkli oyuncu Gönül :D

Çevrimiçi Necmi

Önümüzde İngiliz haftası varken keşke bu kadar fazla oyuncumuz oynamasaydı. Ft nin aklından neler geçiyor gene

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her zaman yaptığını yapıyor gslileri dinlendirip riske atmıyor
bizimkileri yoruyor bütün hazırlık maçlarında yaptığı aynı sonra şampiyona kadrosunu yaparken Beşiktaşlılar aklına gelmez
Fatih Terim aynı Terim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ismail Baya baya toparladi yalniz
Futbol Hayati bitti denen adam yeniden dogdu resmen
Senol hocanin farki..
Yahu dile Kolay Tolgay bag kopardi diye feryat figan ediyoruz bu Cocuk tam 2 kez ust uste Bag kopardi hemde 6 ay arayla..
Normalde futbol hayati biterdi baska bir futbolcu olsa
Yinede azmini takdir etmek gerekir
@Çağrı nin da dedigi gibi Ismailin ortalari ve hizi iyidir defansif yonude iyidir lakin cok kademe hatasi yapar ve Ofsayti bozar....

İsmail'in fiziğinde sıkıntı yok maşallahı var ama mental bozukluk var, aynen.