Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275872 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Balantada form düşüklüğü var 2. franco vakası oması korkutuyor

Djibolodji gelirse çok daha faydalı olur.Bu sezon form tutar gelecek sezon formayı alır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

Djibolodji gelirse çok daha faydalı olur.Bu sezon form tutar gelecek sezon formayı alır.
Ersan'ı Çinlilere satıp 2sinide alalım  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Ersan'ı Çinlilere satıp 2sinide alalım  :evillol:
O treni kaçırdık bence  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

İsmail'e Shaktar'dan gelen 4 milyon euro teklif var diyorlar onu satıp Free Armero yada 1-2 ye Nagatamo alsak sene sonuda mottayı gonderip Ereni alsak free'ye mükemmel olur. Hem Tosic'ide 4. stoper yapmış oluruz.

gerçek mi bu ? İsmail ve 4 milyon € teklif.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımızın Son 10'dk da attığı önemli golle.Çok güzel bir videe olmuş :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 03:10:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Uzun, dengeli, ofansif ve ciddi potansiyelli sol bek.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 03:15:17
  • Beşiktaş / Bodrum
İstediğimiz dikine oynayan, box to box potansiyelli ortasaha.

1 sene içinde göremezsek seneye Benfica'ya yol alır.

http://www.transfermarkt.com.tr/david-barbona/profil/spieler/356089

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 04:34:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Abdullah Avcı

Beşiktaş son 3 yıldır saha organizasyonu bakımından iyi gidiyor. Oyuncu profilinin yüzde 80'ini tanıyorum. 1 şampiyonluk onları çok daha farklı bir yere taşır.

Fenerbahçe'nin kaliteli oyuncuları var ama Beşiktaş'ı daha önde görüyorum" diyerek siyah-beyazlı takımı övdü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi golazokartal

Bu kadar itici bi adam görmedim ağız yapısı konuşu hareketleri falan böyle kişilerin orada ne işi olur Allah aşkına
@Ferhat Türk adam ne kadar itici de olsa dedikleri doğru değil mi.Vallahi ben dediklerine noktasına,virgülüne kadar katılıyorum.Eğer kongre üyesi olsaydım da kesin oyumu Rüzgar Sağnak adına verirdim.Soytarı falan yazıyorlar ya klasik Türk insanı modeli işte onu yazanlar.Kendisini twitter hesabından da takip ediyorum.Yazdığı yanlış olan hiçbir şeye denk gelmedim.Çok güzel bir yönetim kurulu da oluşturuyor kendince.Başkan olamasa dahi böyle muhalefetin olması her zaman için iyidir,seni daha başarılı olmaya mecbur kılar.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

@Ferhat Türk adam ne kadar itici de olsa dedikleri doğru değil mi.Vallahi ben dediklerine noktasına,virgülüne kadar katılıyorum.Eğer kongre üyesi olsaydım da kesin oyumu Rüzgar Sağnak adına verirdim.Soytarı falan yazıyorlar ya klasik Türk insanı modeli işte onu yazanlar.Kendisini twitter hesabından da takip ediyorum.Yazdığı yanlış olan hiçbir şeye denk gelmedim.Çok güzel bir yönetim kurulu da oluşturuyor kendince.Başkan olamasa dahi böyle muhalefetin olması her zaman için iyidir,seni daha başarılı olmaya mecbur kılar.

Bana göre söyledikleri doğru değil.

Tesisleşmeye laf atıyor, tesisleşme olmadan sportif başarı olmayacağını bilmiyor.

Borçlara laf atıyor, klübü bu yönetimin nasıl aldığını ve şu an ne duruma getirdiğini bilmiyor. Yüzlerce dava varken, alacaklılar icra memurları ile klübe gelmişken, sponsorlar 3-5 kuruşa peşkeş edilmişken bir de şu anki halimize bakıyorum ve iyi ki Fikret Orman ve yönetimi var diyorum.

Transferlere laf atıyor, transfer işini kolay sanıyor. Hatalı transferi olmayan bana tek bir takım göstersin. Hatalar elbet olacaktır ve oldu da ama bundan ders çıkarttılar. Son transferlerimize baksın mesela...

Şampiyonluk yok diyor, burada hak veriyorum ama ben stad yıkılmaya başlandığında stad bitene kadar şampiyonluğun olmayacağını biliyordum ve bir beklentim yoktu. Ev saibi avantajı olmayan bir takımın şampiyon olması bırakın Türkiye'de dünya genelinde bile çok ama çok zor bir şeydir.

Klüp yönetmek kolay sanıyor ama bu iş o kadar da kolay değil. Kendisi anca twit atsın, ukala ukala kürsüde konuşsun. Onun yapabileceği tek şey budur. 17-23 yaş grubu taraftarları ile kendisine mutlu bir hayat dilerim. Önümüzdeki 10-15 sene de başkan olabileceğini düşünmüyorum.

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağatay

Djilobodji bu sene Chelsea'de resmen dakika alamamış
sadece lig kupasında bir maç o da 1 dakika oynamış :D
devre arası kiralık fikrine sıcak yaklaşacaktır.
chelseanin de işine gelir.
opsiyon koydurabilme ihtimali süper olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beşiktaş'a fayda sağlayan değil asıl zarar veren bu tarz bir muhalefettir. Saygısız... Tavsiyeleri varsa söyleseymiş. Söylediği her şey Beşiktaş'a faydalı olsun diye değil kendi yolunu açmak için söylediği şeyler. Bir de ocakta başkanlığa aday olacaksan koskoca Beşiktaş'ı kurtaracak tek şeyin sadece yapılanı gömmek midir? Başkan diyor ki biz bir şeyler yapıyoruz varsa fikriniz tavsiyeniz getirin konuşalım birlikte yapalım. Ben tek, her şeyi ben bilirim, yaptırırım demiyor. Yani bu noktadan sonra da Beşiktaşlıların zaten birlik olup ortak bir havuzda fikirlerini hayata geçirmesi gerekir. Çünkü şu ortamda bulunabilecek en ideal başkanlardan biri orada. Değil diyorsan bile yapılanı yıkmak yerine buna katkı sağlayarak birliktelik içinde ilerlemesi gerekiyor artık Beşiktaş'ın. Bu yönetim bir çok konuda temeli attı. Bundan sonra gelen o temellere laf söylememeli. O temelleri yıkıp tekrar yapmayı vadetmemeli. O temelin üstüne kat çıkmalı artık. Beşiktaş'ın yükselmesinin yolu budur varolanı koruyarak birliktelik içerisinde ne varsa üstüne eklemek. Beşiktaş'ta muhalefet olsa bile bunlar siyasi parti değildir, bu kadar sivrilmenin her şeye laf atmanın manası var mı? Ortak payda Beşiktaş'a fayda sağlamaksa nasıl bu kadar uç noktada duruyor bu şahsiyetler. Parti temsilcisi gibi gelip her şeye lafları saydırıp gitmenin Beşiktaş'a faydası yok, insan gibi saygı sevgi içersinde birbirini dinleyerek daha yumuşak bir şekilde Beşiktaş'ı yıpratmadan diyeceğinizi deseniz çok daha iyi olur.

Çevrimdışı Kalyoncu

Antalya stadıyla bizim stadı karşılaştırıp koltuk hesabı yapacak kadar tek hücreli canlı dicem onlara ayıp olacak hadi bunu yaptın ardından yönetime rantçı diyosun Beşiktaş üzerinden adam fena reklam yapıyo kalkmış bide söylediklerinin hepsi doğru diyosunuz buradakilere sorsak kupadan elenelim derler direk Avrupadan elenelim diyen bile çok geriye kalıyo üç sezonda üç kupa :) bak kendi adıma söylüyorum üç yıl kan ve gözyaşı vaadetti keske 2005 den beri kan ve gözyaşı vaadetselerdi böyle futbol izleseydim şampiyon olduğumuz 2008-2009 seneside dahildir buna

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Doğru değil adamın yaptığı muhalefet falan değil
sürekli bilgisiz ve cahilce konuşmak.
ne demiş sanırım mevlananın sözüydü Biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar

Çevrimdışı mehmetthedum

Stad bitsin, başkanlığa aday ol.. ooooooh ne güzel dünya.

Uzun vadeli sponsoru, yenilenmiş antrenman tesisleri, bitmiş ve gelir getiren stad, oturmuş bir takım kadrosu, iflasa yaklaşmış rakipler...

Bu ortamda babam da aday olur..

Olsun zaten şartları sağlıyorsa. Ne güzel.

Ama koca beşiktaş başkanlık koltuğu ergen paratönerlerine mi kaldı. Ciddiyet ve adamlık bekleriz. Kalibre olarak rüzgar efendiyi, sarıyer, pendik, maltepe ayarında görüyorum.

Seçimden sonra derhal ihraç edilmeli. Aslında bugün edilmeli de, aday diye attılar demesinler.. beğenmediğimiz aziz ve fener, ne başkan adaylarını harcadı uygun değil diye.

Aslında tipoloji olarak ruzgar sağnak'ı beşiktaştan çok gassaray'a yakıştırıyorum ben.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

Stad bitsin, başkanlığa aday ol.. ooooooh ne güzel dünya.

Uzun vadeli sponsoru, yenilenmiş antrenman tesisleri, bitmiş ve gelir getiren stad, oturmuş bir takım kadrosu, iflasa yaklaşmış rakipler...

Bu ortamda babam da aday olur..

Olsun zaten şartları sağlıyorsa. Ne güzel.

Ama koca beşiktaş başkanlık koltuğu ergen paratönerlerine mi kaldı. Ciddiyet ve adamlık bekleriz. Kalibre olarak rüzgar efendiyi, sarıyer, pendik, maltepe ayarında görüyorum.

Seçimden sonra derhal ihraç edilmeli. Aslında bugün edilmeli de, aday diye attılar demesinler.. beğenmediğimiz aziz ve fener, ne başkan adaylarını harcadı uygun değil diye.

Aslında tipoloji olarak ruzgar sağnak'ı beşiktaştan çok gassaray'a yakıştırıyorum ben.
maltepenin nesi varmış :nerd:
eleştirirken bizide ezdin :o_o:

maltepenin nesi varmış :nerd:
eleştirirken bizide ezdin :o_o:

Sarıyeri de ezdi abi Beşiktaş ve Sarıyer benzer yerler :)

gebze beylikdüzü falan yazsaydı bari :D

İstediğimiz dikine oynayan, box to box potansiyelli ortasaha.

1 sene içinde göremezsek seneye Benfica'ya yol alır.

http://www.transfermarkt.com.tr/david-barbona/profil/spieler/356089

(Sadece yaşına ve oynadığı maç sayısına bakarak önyargıyla yazıyorum :D )
Çocuk estudianteste daha 2 maç oynamış. Bizim orta sahaya güç hız teknik tecrübe lazım. Bunu alırsak en az 2-3 sene gelişmesini bekleriz bizim o kadar rahat kadromuz yok ki. Oturmuş kadromuz olsa bunu da alır zaman zaman oynatarak ilerisi için takviye ederdik ama öncelik bu olamaz :) He bu çocuk tam olmuş al direkt oynatırsın diyorsan o zaman yönetimin transferi yapıp sana çiçek yollaması lazım :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 28 dk.28 dakika önce

Muhammed Demirci bedelsiz olarak transfer olduğu Belçika Ligi takımlarından Mouscron'da ilk 16 haftada ne yazık ki ilk 18'e dahi giremedi.

Çevrimiçi golazokartal

Bana göre söyledikleri doğru değil.

Tesisleşmeye laf atıyor, tesisleşme olmadan sportif başarı olmayacağını bilmiyor.

Borçlara laf atıyor, klübü bu yönetimin nasıl aldığını ve şu an ne duruma getirdiğini bilmiyor. Yüzlerce dava varken, alacaklılar icra memurları ile klübe gelmişken, sponsorlar 3-5 kuruşa peşkeş edilmişken bir de şu anki halimize bakıyorum ve iyi ki Fikret Orman ve yönetimi var diyorum.

Transferlere laf atıyor, transfer işini kolay sanıyor. Hatalı transferi olmayan bana tek bir takım göstersin. Hatalar elbet olacaktır ve oldu da ama bundan ders çıkarttılar. Son transferlerimize baksın mesela...

Şampiyonluk yok diyor, burada hak veriyorum ama ben stad yıkılmaya başlandığında stad bitene kadar şampiyonluğun olmayacağını biliyordum ve bir beklentim yoktu. Ev saibi avantajı olmayan bir takımın şampiyon olması bırakın Türkiye'de dünya genelinde bile çok ama çok zor bir şeydir.

Klüp yönetmek kolay sanıyor ama bu iş o kadar da kolay değil. Kendisi anca twit atsın, ukala ukala kürsüde konuşsun. Onun yapabileceği tek şey budur. 17-23 yaş grubu taraftarları ile kendisine mutlu bir hayat dilerim. Önümüzdeki 10-15 sene de başkan olabileceğini düşünmüyorum.
Tesisleşmeye laf etmiyor,yeter artık birazda spordan,branşlardan konuşalım diyor.Burası spor klübü sadece inşaat,tesisleşme konuşmayalım diyor
Borç konusunda ne durumda teslim aldığını ve ne duruma getirdiğini daha nasıl bilecek herşeyi bir güzel anlatıyor.Bu borç artmış mı artmamış mı? bunun cevabını evet artmış olarak verirseniz adam haklı çıkmıyor mu?Bence de Fikret Orman iyi bir adam,başkanlığı da zaman geçtikçe daha iyi öğrenecek ama en azından arkasında böyle bir muhalefet olması kötü mü sizce?
Transfer konusunda biraz takip ederseniz şu anda takımın yıldızı dediğimiz adamların alınışında ne kadar etkisinin olduğunu göreceksin.
Şampiyonluk konusunda size katılıyorum kendi stadın olmadan çok zor bir durum şampiyon olabilmek ama dediği gibi bir türkiye kupası çeyrek finali dahi yok(türkiye kupası çok mu önemli diyebilirsiniz buna karşılık sadece sıradan anadolu kulüplerinden sadece 2 veya 3 tanesini yenerek çeyrek hatta yarı final oynayabilirsiniz)
Son olarak ne güzel benim görüşlerime saygı sevgi çerçevesinde cevap vermişsiniz ama son paragrafta yok 17-23 yaş grubuyla mutluluklar falan demişsiniz ki şunu belirteyim yaşım 29 yani dediğiniz yaş grubunun dışında da destek görebiliyormuş kendisi.Son dediğiniz de doğru bence,değil 10-15 sene 50 senede geçse başkan olabileceğini düşünmüyorum.Ama böyle adamların muhalefette olması başta olanın gelişimini,yönetsel becerilerini her türlü olumlu yönde etkiler.

Çevrimdışı mehmetthedum

Sarıyeri de ezdi abi Beşiktaş ve Sarıyer benzer yerler :)

gebze beylikdüzü falan yazsaydı bari :D

İlçe takımları bile kabul etmiyor adamı :kop: :kop:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

Tesisleşmeye laf etmiyor,yeter artık birazda spordan,branşlardan konuşalım diyor.Burası spor klübü sadece inşaat,tesisleşme konuşmayalım diyor
Borç konusunda ne durumda teslim aldığını ve ne duruma getirdiğini daha nasıl bilecek herşeyi bir güzel anlatıyor.Bu borç artmış mı artmamış mı? bunun cevabını evet artmış olarak verirseniz adam haklı çıkmıyor mu?Bence de Fikret Orman iyi bir adam,başkanlığı da zaman geçtikçe daha iyi öğrenecek ama en azından arkasında böyle bir muhalefet olması kötü mü sizce?
Transfer konusunda biraz takip ederseniz şu anda takımın yıldızı dediğimiz adamların alınışında ne kadar etkisinin olduğunu göreceksin.
Şampiyonluk konusunda size katılıyorum kendi stadın olmadan çok zor bir durum şampiyon olabilmek ama dediği gibi bir türkiye kupası çeyrek finali dahi yok(türkiye kupası çok mu önemli diyebilirsiniz buna karşılık sadece sıradan anadolu kulüplerinden sadece 2 veya 3 tanesini yenerek çeyrek hatta yarı final oynayabilirsiniz)
Son olarak ne güzel benim görüşlerime saygı sevgi çerçevesinde cevap vermişsiniz ama son paragrafta yok 17-23 yaş grubuyla mutluluklar falan demişsiniz ki şunu belirteyim yaşım 29 yani dediğiniz yaş grubunun dışında da destek görebiliyormuş kendisi.Son dediğiniz de doğru bence,değil 10-15 sene 50 senede geçse başkan olabileceğini düşünmüyorum.Ama böyle adamların muhalefette olması başta olanın gelişimini,yönetsel becerilerini her türlü olumlu yönde etkiler.
sen istisnasın o zaman
rüzgar kimki Beşiktaş başkanlığına layık görüyorsun
bırakalım twiteerde muhalefetini bebelere yapmaya
devam etsin burası onun propagandasının yapılacağı bir yer değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2015, 13:06:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli