Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278961 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Twitterda mı yazmış bunu ? Birde Translate'den çevirmeye çalıştım şu çıktı  :evillol:

Senin tanrı kimse, hiçbir şey kendi adına masum insanları öldürmeye haklı

:D Translate'den çevirince zaten saçma sapan şeyler çıkıyo. Oyüzden tam düzgün çevirecek biri var mı diye sordum :)

Çevrimdışı 38life

@Kadir Güney  @Çağatay Teşekkür ederim cevap için.

@Ersoy Kendi blogunda ve Facebookta paylaşmış.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

"Whoever your god is, nothing justifies killing innocent people in his name"

Bunu tam düzgün şekilde çevirebilir misiniz? Quaresma yazmış. Merak ettim.
Hangi Tanrı'ya inanırsan inan , kimse sana Tanrı adına masum insanları öldürme hakkını vermez .
Demeye çalıştığı bu.

Çevrimdışı 38life

Hangi Tanrı'ya inanırsan inan , kimse sana Tanrı adına masum insanları öldürme hakkını vermez .
Demeye çalıştığı bu.

Eyvallah bu daha kapsamlı bi çeviri oldu :)

Çevrimdışı Çağatay

O degilde ben Tolgay'ı özledim be...
Ne zaman dönecek bu çocuk.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Çalışma fotoğraflarını hesabına koyuyor. Tam kapasite dönmek için çok çabalıyor. Riske edilmez stad martta açılırsa çifte hediyemiz olur.

Çevrimdışı TALAT

ntvspor bir kac defa devre arasi takimla calismaya baslayacak dedi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağatay

Hadi bakalım inşallah ikinci yari en azindan bi 5-10 maç katki saglayabilse..

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar bilen birisi varsa ve cevaplarsa sevinirim son zamanlarda medyada demba ba nın geçen sene son haftalarda takımı provake edip Nevzat Demir'i karıştırdığı söyleniyor bu konu doğru mudur bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Çevrimdışı Tolga

Hadi bakalım inşallah ikinci yari en azindan bi 5-10 maç katki saglayabilse..
Son 4-5 maça yetişsin bana yeter :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Çalışma fotoğraflarını hesabına koyuyor. Tam kapasite dönmek için çok çabalıyor. Riske edilmez stad martta açılırsa çifte hediyemiz olur.
veliden daha hazır dönecek inşallah çok gayretli çalışıyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Son 4-5 maça yetişsin bana yeter :)

Walla cok sıkıntılanıyorum o cocugu ilk macinda filan düşününce... yine sakatlanabilir endişesi filan..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ferhat Türk

Taraftar takımı 100.yıldaki gibi bağrına bassa kayıtsız şartsız desteklese bu sene açık ara şampiyon oluruz ama o ruh hala tam anlamıyla oturmuş değil inşallah bu sene şampiyon olup stadın da açılması ile birlikte o eski şaşalı yıllarımıza geri döneriz
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Kartal Ç

Hatirlatma: yarin sabah 10:30 da divan toplantisi var. Bjk tv naklen veriyor. Gerci her zaman oldugu gibi konusmalarin baslamasi 11den sonra olur gibi. Vodafone arenayla ilgili en guncel bilgiler verilecektir diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar bilen birisi varsa ve cevaplarsa sevinirim son zamanlarda medyada demba ba nın geçen sene son haftalarda takımı provake edip Nevzat Demir'i karıştırdığı söyleniyor bu konu doğru mudur bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Oyle bise oldugunu sanmıyorum ,bunun en ufak dogruluk payi olsaydi renkli medya carsaf carsaf haber yapardi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Hatirlatma: yarin sabah 10:30 da divan toplantisi var. Bjk tv naklen veriyor. Gerci her zaman oldugu gibi konusmalarin baslamasi 11den sonra olur gibi. Vodafone arenayla ilgili en guncel bilgiler verilecektir diye dusunuyorum.
Baskan yine tarih verecek buraya yaziyorum :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

''Sezon başında Beşiktaş’ın yıldızı Sosa için İstanbul kapılarını aşındıran Suudi Arabistan ekibi Al İttihad, yeni bir teklifle geldi.
10 milyon Euro’luk teklifi 11’e çıkartıp bunu da peşin olarak ödemeyi taahhüt eden Al İttihad cephesinin teklifi siyah beyazlı yönetimin de ilgisini çekti. Ancak ikiz bebek bekleyen Sosa, devre arasında Arabistan’a gitmeye sıcak bakmıyor.
Araplar Arjantinliyıldızı, ikna etmek için ise yıllık 5 milyon Euro’luk teklifi de 7’ye çıkardı.((Küfür Yasak)₆)  ''

SAT GİTSİN SAT SAT SAT  :D :D

''Sezon başında Beşiktaş’ın yıldızı Sosa için İstanbul kapılarını aşındıran Suudi Arabistan ekibi Al İttihad, yeni bir teklifle geldi.
10 milyon Euro’luk teklifi 11’e çıkartıp bunu da peşin olarak ödemeyi taahhüt eden Al İttihad cephesinin teklifi siyah beyazlı yönetimin de ilgisini çekti. Ancak ikiz bebek bekleyen Sosa, devre arasında Arabistan’a gitmeye sıcak bakmıyor.
Araplar Arjantinliyıldızı, ikna etmek için ise yıllık 5 milyon Euro’luk teklifi de 7’ye çıkardı.((Küfür Yasak)₆)  ''

SAT GİTSİN SAT SAT SAT  :D :D
11 Milyon € mu :o_o:
SAT GITSIN SAT SAT SAT SAT :halay: :halay: