Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285092 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ha ben olsam Rvp de bize yazdıkları cevabı aynen kopyala yapıştır yaparım .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez giderse bony'yi alalım

Çevrimdışı atalay

Mario Gomez, Lisans No: 16274; Sözleşme Bitiş Tarihi: 31 Mayıs 2017

Hiçbir kulüp lisanslı oyuncunu bedel ödemeden alamaz. Gomez'in "bonservisi" 2 yıllık kiralık olmak üzere Fiorentina'dan alınmamış ise bile Fio ile ekstra bir anlaşma yapmış olmamız lazım. Yani Fio'nun bize "oyuncuyu geri alma bedeli" ödemesi lazım.

Yok eğer ki Gomez'in tek taraflı fesih hakkı var ise haftalarca pazarlık yapan yöneticiler böyle bir saçmalığa imza atmamıştır herhalde diyorum.

Velhasıl Beşiktaş taraftarı kandırılmaya yer arıyor her zamanki gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 00:25:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez hiçbir yere gitmez rahat olun.

33-34 yaşına kadar gollerini bu coğrafyada atacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

manuyla, gomeze karşılık exchange yapabileceğimiz kimse var mı

Çevrimdışı can1903

Gomez gitmeeezz..

2 sene sonra gider, FALCAO gelir!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 01:05:02 atalay ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

depay+fellaini+mata+shaw+de gea=töre+gomez+q7+motta+tosic+ismail+tolga+sosa+milosevic+franco ve tabi ki pektemek olursa kabul  :lol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı can1903

De Gea+ Martial  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 00:40:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Beşiktaş'ın geleceği hiç iç açıcı değil.

Brüt borç 1.117.772.030 ₺ ; Stat harcamaları 185.810 ₺ ; Satılan hisseler, kırdırılan gelirler vesaire...

Sportif başarı; Şampiyonluk ve ŞL gelirleri, oyuncu satışı olmadıkça bu borçların uzun vadede erimesi mümkün değil.

ekleme: Bunlar şeffaf olmayan asgari rakamlar.

Hedef borcu 3 yıl içinde 300 milyona indirmekti.

Yalanlandı borç.

Borcun 977 milyon olduğu açıklandı. Zeki Abi'nin eline de ulaştı sanırım divandan gelen bilanço orada da bu şekilde. Stat harcaması da 250 milyona yakın gözüküyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Yalanlandı borç.

Borcun 977 milyon olduğu açıklandı. Zeki Abi'nin eline de ulaştı sanırım divandan gelen bilanço orada da bu şekilde. Stat harcaması da 250 milyona yakın gözüküyor.

Daha kötü rakamlar verdin.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 00:43:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha kötü rakamlar verdin.  :D

Nasıl daha kötü :D

Stat dışı borçlanmanın 4 yılda 130 milyon seviyesinde olduğu gibi bir durum var rakamlar doğruysa.

Şu süreçte kabul edilebilir bence daha fazla kısmak mümkün değil Türkiye şartlarında.

Edit: Kırdırılanlar karşılığı kredi alındığı için borca dahil. Yani ek borç değil temlikler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bugün bazı basın-yayın organlarında Kulübümüzün borcunun 1.117 milyon TL olduğu iddiası yer almaktadır. Bu iddianın gerçeği yansıtmadığını belirtir, gerçek rakamları kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.

Öncelikle kulübümüz ve grup şirketlerinin 30 Eylül 2015 tarihi itibariyle konsolide net borcu TL olarak 926,6 milyon, USD olarak 317.5 milyon'dur...

Yönetimimizin kulübümüzü devraldığı 31 Mart 2012 tarihli konsolide net borç rakamının TL olarak 583 milyon, USD olarak 328,8 milyon olduğunu belirtiriz.

Yönetimimizin görevde olduğu, 31 Mart 2012 ile 30 Eylül 2015 tarihleri arasındaki 42 ayda borcun TL olarak 343,6 milyon arttığı, dolar olarak ise kura bağlı olarak 11.3 milyon USD azaldığı görülmektedir.

Vodafone Arena'nın inşaatı için yapılan 277,6 milyon TL'lik yatırımın 42 ayda gerçekleşen 343,6 milyon TL'lik artışın içinde olduğunu dikkatlere sunarız.

Kulübümüzün 30 Haziran 2015 tarihi itibariyle konsolide net borcu 853,9 milyon TL (321,1 milyon USD)'dir. 30 Haziran - 30 Eylül 2015 tarihleri arasındaki 3 aylık dönemde tesislerimizde devam etmekte olan yenileme-bakım çalışmalarının yanı sıra, tüm branşlarımızda transfer çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Bu dönemdeki borç artış rakamı 72,7 milyon TL olarak görünmektedir.

Kulübümüzün ve grup şirketlerinin konsolide net borç rakamlarıyla ilgili basın-yayın organlarında çıkan asılsız iddiaları taraftarlarımızın ve camiamızın dikkate almamasını, yazımızda belirtilen rakamlara itibar edilmesi gerektiğini saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Nasıl daha kötü :D

Stat dışı borçlanmanın 4 yılda 130 milyon seviyesinde olduğu gibi bir durum var rakamlar doğruysa.

Şu süreçte kabul edilebilir bence daha fazla kısmak mümkün değil Türkiye şartlarında.

Edit: Kırdırılanlar karşılığı kredi alındığı için borca dahil. Yani ek borç değil temlikler.

Denetim raporlarına göre stat için sadece 185 bin ₺ harcamışlar gözüküyor.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 00:47:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Kulübün yaptığı açıklama 277 milyon :D

Bekleyelim bakalım Divan öncesi bu tarz sallamalarda çok oluyor sonrasında düşük çıkıyor resmi rakamlarda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kulübün yaptığı açıklama 277 milyon :D

Bekleyelim bakalım Divan öncesi bu tarz sallamalarda çok oluyor sonrasında düşük çıkıyor resmi rakamlarda.

O yüzden diyorum zaten şeffaf olsunlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 00:50:01
  • Beşiktaş / Bodrum
O yüzden diyorum zaten şeffaf olsunlar.

Pazar günü görürüz umarım.

Bence yine kavga gürültü kopacak biraz devamında çözümsüz kalır.

Bu sene değil seneye anca görürüz stat bitince önümüzü. Kaç yılda ne kadar inebilir belli olur. Şuan sadece önümüzdeki senenin gelirinin 400 milyon üstünde olacağını varsayabiliyoruz kalemleri toplayınca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Geçen Mayıs ayı 242m di harcanan stada  bende onu anlayamadım
Çatının parasını firmadan geri aldık galiba

Çevrimdışı atalay

Geçen Mayıs ayı 242m di harcanan stada  bende onu anlayamadım
Çatının parasını firmadan geri aldık galiba

Denetim raporu diye 50 tane belge dolaşıyor.

Bu iş şeffaf olmak zorunda. Yoksa her kafadan bir ses çıkar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

depay+fellaini+mata+shaw+de gea=töre+gomez+q7+motta+tosic+ismail+tolga+sosa+milosevic+franco ve tabi ki pektemek olursa kabul  :lol:

Ben sadece Mata'ya bile tavım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben sadece Mata'ya bile tavım :D

eksikleri tamamlayalım diye yazdıklarımın hepsi lazım sırf mata olursa töre ve gomez i çıkar :)

Çevrimdışı FARUK

Denetim raporu diye 50 tane belge dolaşıyor.

Bu iş şeffaf olmak zorunda. Yoksa her kafadan bir ses çıkar.
O da çözüm değil ki
Bu sefer de diyecek şu ihaleyi 10 m e vermişsin şu firma 5 e yapıyormuş
Geçen rüzgar sağnak ı görmedin mi
Antalya 32bin koltuk 100m e bitmiş
Bizimki 42 nasıl 300m olur diyor
Koltuk başına orda 3 bin tl imiş burası 9 :)
Sonra dediler varsa belge sun
Dediki içerde çok arkadaş rahatsız bilgi geliyor ama yok elde birşey
Sonrada dediki maliyet hesabı şeffaf olsun
Benim anladığım elinde belge yok
Ama rakam versinki bende birşeyler uydurayım

Çevrimdışı atalay

Antalya 32bin koltuk 100m e bitmiş
Bizimki 42 nasıl 300m olur diyor
Koltuk başına orda 3 bin tl imiş burası 9 :)

Şu mantık güzelmiş.  :kop:

Başkan adayı birde.

Çevrimiçi Necmi

Sözleşme şartlarını bilmiyoruz. Gitmek isterse gider para united için sorun değil.
neyi bilmiyorsun Başkan açıklamadımı gomezi almak isteyen 20 M€ yı verir diye
gomezin tüm hakları bizde Gomezin florentinada sözleşmesi bitene kadar bizde kiralık
ondan sonra bizim tapumuza geçecek istersek çünkü +1 daha var filorantina aslında bize
sattı ama ffp yüzünden satış yapamadı iki yıl yani sözleşmesi bitene kadar kiralık gösterdi.
bizde kiralık sözleşmesi bitince zaten florentinayla bağı kalmıyor önümüzdeki sene devre arası yeni bir kontrat koyarız önüne
bu iş biter. gomez 3-4 yıl en az Beşiktaşta kalmak istediğini söylüyor sizce 1 yıl kiralık olan bir oyuncu böyle bir şey
söyleyebilirmi. Ne malum seneye iyi bir teklif almayacağı kiralık olunca ucu açık garantisi yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 01:19:26
  • Beşiktaş / Bodrum
45 dakika sonra Brezilya - Arjantin maçı başlıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli