Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286677 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Pektemek mümkünse sahada bulunmasın. Tosun'u küstürmemek için oynatabiliriz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafayıda tamamen silemeyiz türkiye kupasında forma bulmalı en azından gideceksede pazarlama şansımız olur.Futbol bu belli olmaz cezalar sakatlar neticede adam 3.santraforumuz şu anda ama sürekli fit durumda olabilmeli.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Milli arayı çok iyi değerlendirmeliyiz.Yakında tr kupası maçları da başlayacak motta milosevic pedro kerim pektemek günay gibi pek forma şansı bulamayan oyuncular burada iş görecekler.
@Deniz Cenk de takimda Yeteri kadar Sans bulamıyor
Turkiye kupasında 1.ci Forvetimiz Kesinlikle Cenk olmali , Cenk orada form tutsun Sonra ligde daha faydali olur hazir olur yani
Ha Pektemek - Cenk Cift forvet de olur ama oncelik mutlaka Cenk olmali..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi ne zamandir bende yazacagim ama LINC edilirim diye yazmadim :evillol:
Ben Cok isterim tam aradigimiz adam Ister stopere koy ister on liberoya..

Yahu ne kolay yerleştiriyosunuz böyle adamları takıma.

Bu adam 2 sene önce yaptığı şeyle nefretimizi kazanmadı mı? :alala:

Brugge maçından önceki paylaşımından sonra yine nefret etmedik mi? Tam renkli topçusu demedik mi? :alala:

Ayrıca bu adamın bırak saha dışını, saha içindeki disiplinsizliği gözünüze çarpmadı mı :alala:

Lawal'mış, Donk'muş bırakın böyle adamları bize yakıştırmayı abiler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Cenk de takimda Yeteri kadar Sans bulamıyor
Turkiye kupasında 1.ci Forvetimiz Kesinlikle Cenk olmali , Cenk orada form tutsun Sonra ligde daha faydali olur hazir olur yani
Ha Pektemek - Cenk Cift forvet de olur ama oncelik mutlaka Cenk olmali..
Cenk zaten ligde forma buluyor TR kupasında sakatlık riski de varken cenki yormamalıyız.Önemli maçlarda oynayabilir ama 2. lig takımlarına karşı ,kötü zeminlerde riske etmemek lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Cenk zaten ligde forma buluyor TR kupasında sakatlık riski de varken cenki yormamalıyız.Önemli maçlarda oynayabilir ama 2. lig takımlarına karşı ,kötü zeminlerde riske etmemek lazım.
Haklisin @Deniz Fakat Logde forma buluyor diyorsunda 10 dakika 20 dakika oynuyor tam hazir cikamiyor hic bir maca bence
O yüzden dedigin gibi güçsüz rakiplere karsi degil ama onemli takimlara karsi Cenk te oynamalı bu benim fikrim
Cenk 10 dakikalık topcu degil bu nedenle Ben Kupada Cenk oynamali diyorum..

Çevrimdışı Deniz

Haklisin @Deniz Fakat Logde forma buluyor diyorsunda 10 dakika 20 dakika oynuyor tam hazir cikamiyor hic bir maca bence
O yüzden dedigin gibi güçsüz rakiplere karsi degil ama onemli takimlara karsi Cenk te oynamalı bu benim fikrim
Cenk 10 dakikalık topcu degil bu nedenle Ben Kupada Cenk oynamali diyorum..
Cenk zaten öyle bir oyuncu değil ,çok yetenekli birisi ama Gomezin de 55 maçın 55 inde de oynayacağının garantisi yok ligde onun da dinlenmeye ihtiyacı olacağı zamanlar olacak.İşte orada cenk formayı alacak.Daha maraton uzun,lig maratonun yarısına bile gelmedik bir anda pektemeğe mecbur kalabiliriz ki kimse bunu istemez..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Cenk zaten öyle bir oyuncu değil ,çok yetenekli birisi ama Gomezin de 55 maçın 55 inde de oynayacağının garantisi yok ligde onun da dinlenmeye ihtiyacı olacağı zamanlar olacak.İşte orada cenk formayı alacak.Daha maraton uzun,lig maratonun yarısına bile gelmedik bir anda pektemeğe mecbur kalabiliriz ki kimse bunu istemez..
Bak bunu hic dusunmedim ya laa :ebebe: :ebebe:
Aman Aman..
Ben Daha iyi form tutmasi ve Daima hazir durumda olmasi acisindan Cenk oynasin demistim ama simdi sana hak vermedim degil :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bjk mali durum..
Mart 2012 :583m TL borç
Eylül 2015: 926m TL borç
Stat harcaması ( 277.6m ) çıkarıldığında 42 aylık borç farkı 65,4m TL

Bjk mali durum..
Suan Kulubun basinda Y.D olsaydi şu KUR FARKIYLA Kulubun Borcu Suan 1,5 - 2 Milyar Civarinda olurdu
Aman Yarabbi :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Beşiktaş formasını giyecek adamın karakteri de olmalı donk olmaz.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bunun söylediği tuttuğu varmı ?

Evren biliyo genelde. Menajerlik şirketi falan var yanlış bilmiyosam.

Quaresma olayının her detayını anlatmıştı ve diğer kulüplerin transferlerini de biliyo (kjaer vs.)

Çevrimdışı talha

bunun söylediği tuttuğu varmı ?

TR'de berbat. Ama İngiltere'de baya iyi. Yani çıkma olasılığı var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Donk gelmesin benim midem almıyor ayrıca Beşiktaş kalibresinde bir oyuncu değil.

Eren Derdiyok ve Scarione'ye tamamım. Tabi Eren hiç konuşulmadı sanıyorum ki ihtimal dahilinde de olmaz ama gelirse çok iyi yedek olurdu.

Çevrimdışı Anıl

Bjk mali durum..

Bir ekleme de ben yapayım.

583 milyon tl borç, dolar cinsinden 328.8 milyon dolar imiş. Yani borç hiç artmasa ve aynı kalsa kur farkından dolayı şuan da 946 milyon tl borç olacakmış. Ona rağmen borç 926 milyon tl ve 42 ayda 11 milyon dolar borç azalmış. 926 milyon tl'nin 277 milyon tlsi de stada harcanmış.

Bir ekleme de ben yapayım.

583 milyon tl borç, dolar cinsinden 328.8 milyon dolar imiş. Yani borç hiç artmasa ve aynı kalsa kur farkından dolayı şuan da 946 milyon tl borç olacakmış. Ona rağmen borç 926 milyon tl ve 42 ayda 11 milyon dolar borç azalmış. 926 milyon tl'nin 277 milyon tlsi de stada harcanmış.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bursa'da başkana samuray kılıcıyla doğum günü pastası kestirmişler :kop: :kop:

Bursa'da başkana samuray kılıcıyla doğum günü pastası kestirmişler :kop: :kop:
Konu disi yapma :olmaz
Sizi Spor toto basligina alalim :bandit: @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Ersoy

Yav al işte bari 1 sezon oynasaydı be Gomez'i çok sevdik erkenden gidiyor. Şimdi forvet ara dur.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

İntihar edenler olur.

Bu sene hedefler büyük devre arası kimse satılmaz hedefler büyük. Bu sefer her arafı şampiyonluk beklentisi sardı. Başkan fena sıkışır böyle bir işte.

Bu arada Donk Eren falan boş adamlar gerek yok böyle tiplere. Scorione'e gelirse tav olurum sadece. O da oyunun çok sevdiğimden.

Yoksa bize böyle biraz daha Ever Banega tarzı bir adam lazım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.