Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303599 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı laoban

Şampiyonluğun formülü: çok iyi bir stoper ve sol bek , bunun yanında quaresma , koy basi ,tosic vb, güle güle. Yoksa canımız çok yanacak

Çevrimdışı Deniz

Bugünkü 1 puan çok ama çok önemliydi.

Futbolda ,başarı isteyen takımlar için altın bir kural vardır.Yenemiyorsan yenilmeyeceksin.Bugün de zorla da olas 1 puanı kurtardık ki bence altın değerinde bir puan.

Maçla ilgili gerçekten söylenecek çok şey var.İlginçliklerle dolu bir maçtı.Adamlar 3 kez geldi 3 ünde de attı haliyle bu da bizim gardımızı düşürdü.Ama bunlar futbolun içinde olabilecek şeyler futbol şansı bugün bizden çok uzaktı ,puanı da tırmalayarak aldık.

Bireysel performanslar hakkında konuşmak gerekirse kötülerle önce başlamak lazım.Özellikle tolga ,milosevic ,necip ,olcay,ismail ve tabi ki quaresma çok kötüydü.Tam baskı kuracağımız dakikalarda Tolganın istisnasız her degajı rakibe atması,ismailin sayısız top kayıpları derken aradığımız baskıyı bir türlü kuramadık.koskoca 10 dk boyunca topu oziye ,sosaya ,töreye buluşturamadılar.Bir kaleci nasıl kale vuruşu vuramaz,bir sol bek nasıl her topu rakibe atar bugün şahit olduk.

Quaresmaya küçük bir pencere açacam;yükselen bir grafik çizmeye başlamışsın ,takım iyi gidiyor ligde 4 puan farkla lider sen hangi akla hizmet yürüyen adama arkadan tekme atıyorsun?Yetmiyor pozisyondan 1 dakika sonra orta alanda başka bir oyuncuya fiziksel müdahalede bulunuyorsun.Adam kendini yere atsa sen kırmızı yesen bu takım ts maçındaki duruma düşecek.Bu kadar düşüncesizlik,bu kadar vurdumduymazlık bu kadar saçmalık olmaz.Akıllanmayacak biliyoruz bari ekmek yediğin ele biraz saygın olsun.

İyilere gelmek gerekirse gomez yine iyiydi.Her ne kadar gerideki oyuncular gomezi besleyemese de bulduğu fırsatı çok iyi değerlendirdi.Oyuna sonradan giren Sosa da takıma pozitif enerji kazandırdı ve güzel bir asist yaptı.Oğuzhan tek kelimeyle muazzamdı.Dökülen takımın arasından yıldız gibi parladı desek yalan olmaz.Kaç top taşıdı,kaç oyuncuya kart göstertti ben sayamadım.Cenk tosun da girdiğinde oyuna bir hareket getirdi ,bekler topu ileri atamasa da topla buluştuğu her pozisyonu ileri taşımayı başardı.

Şenol Hocayı da bugün iyiler arasına katmak istiyorum.Devre arası 2 doğru değişiklik ve geriye düştükten sonra milosevici çıkarıp tosunu alması oyunu ne kadar iyi okuduğunun en güzel örneği.

Bugünkü kötü oyunu birçok gerekçeye bağlayabiliriz ama bence en büyük etken 1 haftadır medyanın bizi "şampiyon" ilan etmesidir.Lig maratonu 34 hafta ve bugün sahada bunu hırpalayıcı şekilde tecrübe ettik.Oyuncuların eski disiplinine geri döneceğini düşünüyorum.Bugün kazanamadık ama 1 puanı kurtarmayı bildik.Böyle tecrübeleri en az kayıpla atlatmak her zaman iyidir.Devre arasında takıma 1 stoper transferinin daha ne kadar acil şekilde gerekli olduğunu görmüş olduk.Bir an önce toparlanıp eski oyun disiplinine dönmek zorundayız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İyimser olan durum şu ki 10 maç sonunda 27 gol atmış durumdayız yani gol açısından işler iyi gidiyor.

Aslında bu maça kadar savunma kısmında da fena değildik de bir Ersan-Miloseviç zorunlu değişikliği ve Tolga'nın müthiş kötü performansı 3 gol yememize neden oldu.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

34/34 yapıp şampiyon olan takım yok. Puan kayıpları elbet olacaktır ama önemli olan bu kayıplardan ders çıkarmak. Şenol hoca 2. kez kazanan 11'i bozmama hatası yaptı ve ikincisi de puan kaybıyla sonuçlanmış oldu (ilki Trabzon maçı). Bugün bence birçok şey netleşmiş oldu. Milosevic bu takımda oynayamaz, zorunda kalınmadıkça Necip ve Quaresma 11 başlamaz, sol bek transferi lazım en acil olan o. Geçen sezonun sonundan beri bu seneki şampiyonluğa inancım tam. Bu sene şampiyon olacağız.

Quaresma için de şunu söylemek istiyorum, maça gayet iyi başladı bence. Ama son 10 dakikada yaptıkları kendisinin kartviziti. Kırmızı görmemesi büyük şans.

Çevrimdışı Çağatay

Senol hoca devre arasina kadar eksiklerle ilgili listeyi yonetime verir
Gerisi artik sampiyonlugumuzu belirleyecek
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'nın neden Miloseviç'i yedek kulübesine bile almadığı ortaya çıktı.

Daha önceden de dediğim gibi stoper bölgesinde Şenol Hoca için öncelik sırası; Tosic-Necip-Miloseviç.

Bugün Miloseviç'i oynatarak aslında herkese neden Miloseviç'i düşünmediğini göstermiş oldu.

Aynı zamanda bu devre arası gelmeden yönetime de bir mesaj niteliğindeydi.

Kısacası Şenol Hoca bağıra bağıra stoper şart diyor.

Çevrimdışı Çağatay

Şenol Hoca'nın neden Miloseviç'i yedek kulübesine bile almadığı ortaya çıktı.

Daha önceden de dediğim gibi stoper bölgesinde Şenol Hoca için öncelik sırası; Tosic-Necip-Miloseviç.

Bugün Miloseviç'i oynatarak aslında herkese neden Miloseviç'i düşünmediğini göstermiş oldu.

Aynı zamanda bu devre arası gelmeden yönetime de bir mesaj niteliğindeydi.

Kısacası Şenol Hoca bağıra bağıra stoper şart diyor.

Mesaj iletildi sanirim Tolga
Ama karşı taraf mesaji okudu mu yada okuduysa anladi mi önemli olan kismi orası
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 00:29:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaşlılığı ile bilinen ünlü oyuncu Anıl İlter, Kasımpaşa karşılaşmasını izleyememesi nedeniyle tepki gösterdi.

Kombine kartının Başakşehir maçı için geçerli olmadığını ve tekrar bilet almada ise sorun yaşadığını belirterek Başkan Fikret Orman'a eleştirdi.

Şu haberi tahmin ettiğiniz aşağılık site yapıyor. İnsanlar artık başkana sallamak için yer arıyorlar. Ulan bunun Orman ile ilgisi ne? Git Passolig'e yüklen ne yapacaksan yap dana.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mesaj iletildi sanirim Tolga
Ama karşı taraf mesaji okudu mu yada okuduysa anladi mi önemli olan kismi orası
Dikkate alınacağını düşünüyorum zaten bu doğrultuda çalışmalarda yapıldığını duyuyoruz.

Çevrimdışı Tolga

İyimser olan durum şu ki 10 maç sonunda 27 gol atmış durumdayız yani gol açısından işler iyi gidiyor.

Aslında bu maça kadar savunma kısmında da fena değildik de bir Ersan-Miloseviç zorunlu değişikliği ve Tolga'nın müthiş kötü performansı 3 gol yememize neden oldu.

Ek olarak bu gidişat devam ederse 70 gol barajını rahatlıkla geçeriz ki bu da şampiyonluk için çok önemli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 00:37:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Ek olarak bu gidişat devam ederse 70 gol barajını rahatlıkla geçeriz ki bu da şampiyonluk için çok önemli.

70 değil 80'ı geçeceğimizi düşünüyorum. 4-5 Maçta 5-6 yaparsak 90'ı bile geçebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bu golü atan adam yerine neden İsmail oynuyor?  :ebebe:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

70 değil 80'ı geçeceğimizi düşünüyorum. 4-5 Maçta 5-6 yaparsak 90'ı bile geçebilir.
70-75 arası atacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 00:43:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez 10 maçta 8 gol olmuş inanılmaz. 30'u rahat bulacak gibi duruyor sakatlanmazsa.

Cenk de en az 10 atar gibi duruyor.

Etrafındakiler ne kadar atarsa o kadar çok atacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez 10 maçta 8 gol olmuş inanılmaz. 30'u rahat bulacak gibi duruyor sakatlanmazsa.

Böyle giderse 25-30 arası çok rahat atar yeter ki etrafındakiler onu sürekli beslesinler.

Çevrimdışı Anıl

" @Çağrı : Bak ben uyarayım Gomez sizin beklediğiniz, umduğunuz Gomez değil" :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 00:50:40 Anıl ]

Çevrimdışı Tolga

Bak ben uyarayım Gomez sizin beklediğiniz, umduğunuz Gomez değil :evillol: :evillol:
Bu arkadaşı buradan alın :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bak ben uyarayım Gomez sizin beklediğiniz, umduğunuz Gomez değil :evillol: :evillol:
Ne içtin sen söyle ben de içecem

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Anıl

Ne içtin sen söyle ben de içecem
Kimse anlamadı ya :D Gomez haberleri çıktığında @Çağrı beyin söylediklerini yazdım :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 00:50:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Dövdürtmeden yakamdan düşmeyecek benim bu arkadaş  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kimse anlamadı ya :D Gomez haberleri çıktığında @Çağrı beyin söylediklerini yazdım :kop:
Sonradan çaktım zaten davayı :kop:

Çevrimdışı Anıl

Mesaj yerine ulaşır birazdan :kop:
Dövdürtmeden yakamdan düşmeyecek benim bu arkadaş  :evillol:
Ulaştı :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 00:52:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Sonradan çaktım zaten davayı :kop:

Hatamı yakaladı ya bırakmaz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl