Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306098 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçta, kırmızı kart gören Vedran Corluka'ya 4 maç ceza geldi.

UEFA, maçın 69. dakikasında Cenk Tosun'a sportmenlik dışı harekette bulunan ve kırmızı kart gören Hırvat savunmacıyı affetmedi. UEFA'dan yapılan açıklamada Corluka'ya 4 Avrupa maçından men cezası verildi. Ayrıca Rus kulübüne de 12 bin euro ceza verildi.

Corluka, 4 maçlık cezasının ilkini 5 Kasım'da temsilcimiz Beşiktaş'la Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta çekecek.

(Ligtv.com.tr)

Çevrimdışı Deniz

Boş boş konuşuyor işte. Kjaere 4 milyon veriyorlar biz 4 stopere 3.7 veriyoruz. Kjaerin ne olduğu ortada.
Acisi buyuk onlarin su an görevleri medya uzerinden algi yonetmek.

Kendileri de biliyor vp ile bu isin olmayacagini tazminatta anlasana kadar fener medyasi, medya uzerinden bizim oyunculara yuklenerek moral bozuklugu yaratip bu sekilde feneri yarista tutmaya calisiyorlar.

Bu hafta da kazanip 3 puanı cebimize koyarsak iyice kuduracaklar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Kalan 8 maçta kağıt üzerinde zor gözüken 3 maç var ; Kasımpaşa, Bursa (D), Galatasaray

Kasımpaşa'yı bir şekilde geçeceğimizi düşünüyorum, Bursa'nın da stoper sıkıntısı varken o maçı da alırız.

Gs maçını normal şartlarda almalıyız ama yine de o maçı sonra değerlendirmek lazım.

Bu saydığım maçlar dışında kalan 5 maçın 3'ü içeride (Sivas-Akhisar-Konya) 2'si dışarıda (Osmanlı-Kayseri)

Açıkçası ilk yarıyı rekor bir puanla lider bitirme şansımız var da bakalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Boş boş konuşuyor işte. Kjaere 4 milyon veriyorlar biz 4 stopere 3.7 veriyoruz. Kjaerin ne olduğu ortada.
Kjaerle ersanı niye kıyaslıyorki alvesle kıyaslaması lazım  :D veya kjaer rhodolpho fiyat verimlilik al tartış.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kadir G.

Kjaerle ersanı niye kıyaslıyorki alvesle kıyaslaması lazım  :D veya kjaer rhodolpho fiyat verimlilik al tartış.

Nereden tutsa elinde kalır. O takımda biraz iyi gözüken ba var alves kjaer kötü. Rhodolfo'ya 1.4 Ersan'a 1.3 veriyoruz. fenerde alves kjaer totalde 7 milyon civarı alıyorlar. Hangi ikilinin iyi olduğu tartışmaya kapalı. :)

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kadir G.

Geçen sezon 38 le mi bitirmiştik devreyi?

Çevrimdışı LuceGel

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı atalay

46 dır o  :kop:

Sen inceyi kaçırdın.  :D

Derbi muhabbetine gönderme vardı orada.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 14:13:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçta, kırmızı kart gören Vedran Corluka'ya 4 maç ceza geldi.

UEFA, maçın 69. dakikasında Cenk Tosun'a sportmenlik dışı harekette bulunan ve kırmızı kart gören Hırvat savunmacıyı affetmedi. UEFA'dan yapılan açıklamada Corluka'ya 4 Avrupa maçından men cezası verildi. Ayrıca Rus kulübüne de 12 bin euro ceza verildi.

Corluka, 4 maçlık cezasının ilkini 5 Kasım'da temsilcimiz Beşiktaş'la Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta çekecek.

(Ligtv.com.tr)

Bu adam adam mı öldürdü :D

Biz mi göremedik ne yaptığını anlamadım ki ben  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 14:15:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız 44 civarı yapmak gerçekten önemli ikinci yarıları deplasmanlara gideceğiz derbilere.

Trabzon'u hallederiz lakin Fener zor olacaktır hakem ve baskı ile. Galatasaray ise o anki durumuna bağlı.

İkinci yarı 12 galibiyet 36-38 puan hesaplarsak 44 civarı almamız lazım fırsat gelmişken 80'i bulmak için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu adam adam mı öldürdü :D

Biz mi göremedik ne yaptığını anlamadım ki ben  :D
Olcay ne yaptı da 3 maç ceza aldı ben onu da anlayabilmiş değilim :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 14:15:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay ne yaptı da 3 maç ceza aldı ben onu da anlayabilmiş değilim :D

Bunlar hep kelin işleri kura yetmiyor bunlara da bulaştı kesin  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bunlar hep kelin işleri kura yetmiyor bunlara da bulaştı kesin  :D
Adaylığını koymuş zaten bir de seçilirse şemsiyeyi tersten gösterir artık :D

Çevrimdışı LuceGel

Sen inceyi kaçırdın.  :D

Derbi muhabbetine gönderme vardı orada.  :evillol:
Ok  :) bir maç beraberlik 44+1

Çevrimdışı atalay

6 maçlık sıkışık periyot öncesi 5 galibiyet + Lokomotif beraberliği diyordum.

Son 8 maç üzerinden bakarsak Galatasaray galibiyeti şartıyla 7G, 1B diyorum.

Neden olmasın?

Çevrimdışı Tolga

6 maçlık sıkışık periyot öncesi 5 galibiyet + Lokomotif beraberliği diyordum.

Son 8 maç üzerinden bakarsak Galatasaray galibiyeti şartıyla 7G, 1B diyorum.

Neden olmasın?
1 kez berabere kalacaksak bu maç Gs maçı olmamalı katılıyorum.(44 puan gayet iyidir, sadece 7 puan kaybı :eyes)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 14:24:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu 7-8 yılda baya taraftar kaybettik. Çoğu Galatasaray'a olmak üzere.

Nihayet yarışmacı takım olduk gibi tekrardan artık. Ritim bozulmazsa, Güneş uzun yıllar kalırsa 3-5 yıl sürekli ilk 2'de olma ihtimalimiz yüksek.

Kadro yapılanması yazın muhtemelen tamamlanacak. Ondan sonraki seneler her sene 2 oyuncu gider 2 oyuncu + yatırım için oyuncu alınır gibi duruyor.

Bu arada bonservis gideri olmayacağı için ve gelirler yükseleceği için borçta da inme olacaktır. Stat açılacak. Basketbol sahası da başlayacaktır.

Sanırım 2004'ten sonra nihayet geri döndük :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Kalan 8 maçta kağıt üzerinde zor gözüken 3 maç var ; Kasımpaşa, Bursa (D), Galatasaray

Kasımpaşa'yı bir şekilde geçeceğimizi düşünüyorum, Bursa'nın da stoper sıkıntısı varken o maçı da alırız.

Gs maçını normal şartlarda almalıyız ama yine de o maçı sonra değerlendirmek lazım.

Bu saydığım maçlar dışında kalan 5 maçın 3'ü içeride (Sivas-Akhisar-Konya) 2'si dışarıda (Osmanlı-Kayseri)

Açıkçası ilk yarıyı rekor bir puanla lider bitirme şansımız var da bakalım :)
Kasımpaşa,bursa,kayseri,gs bu maçlarımızı tehlikeli görüyorum.2.yarı zor maçlar olacak gs galibiyeti 2 beraberlik 42 p veya gs beraberlik 44 puan benim şampiyonluk şifrem  :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu 7-8 yılda baya taraftar kaybettik. Çoğu Galatasaray'a olmak üzere.

Nihayet yarışmacı takım olduk gibi tekrardan artık. Ritim bozulmazsa, Güneş uzun yıllar kalırsa 3-5 yıl sürekli ilk 2'de olma ihtimalimiz yüksek.

Kadro yapılanması yazın muhtemelen tamamlanacak. Ondan sonraki seneler her sene 2 oyuncu gider 2 oyuncu + yatırım için oyuncu alınır gibi duruyor.

Bu arada bonservis gideri olmayacağı için ve gelirler yükseleceği için borçta da inme olacaktır. Stat açılacak. Basketbol sahası da başlayacaktır.

Sanırım 2004'ten sonra nihayet geri döndük :)
Kesinlikle katılıyorum
Geri döndük simdi onlar düşünsun :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık