Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309178 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 15:47:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu da sonuncusu.

Koşusu doğru ama geç kalmış. Olcay yine doğru yerde.

Müsaitken Olcay'a kesse bomboş kaleye kafa vuracak.

Sıkışmak üzere. Rakip kaydı. Ya tekte Oğuzhan'a oynaması gerek ama Oğuzhan'ın yanındaki rakibin alma durumu var. Yapması gereken topa basıp adamı yatırıp sonra topu Gomez'e vermek.

İkisini de yapmadı kaleye vurdu top kornere gitti.

Şimdi Oğuzhan nasıl kızmasın? Ki büyük tepki gösterdi pozisyondan sonra. 2 pozisyon var ikisinde de göre Ozi'yi gol olma ihtimali çok yüksekti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Valla geçen gün bende bunu düşündüm :D bence #geçtiborununpazarıluce olarak değiştirmeli :D
Yok artık  :kop: Zamanı gelince değiştireceğim  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ferhat Türk

@Çağrı mükemmel analiz ve tespitler. Dr. Gürkan müsveddesi senden ders alsın
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı cursedofdragon

kahrolsun quaresma yine bir sürü hata yapmış :)

Çevrimdışı Sarp

Yunus Mallı Milli Takımımızı seçmiş  :ok:
Bizde oynamak ister mi birgün?

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı gol pozisyonunda top a Kaleci dokunmasa Gomez veya olcay atacaktı...!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 16:45:27
  • Beşiktaş / Bodrum

atardı atardı  :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 16:46:59
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı mükemmel analiz ve tespitler. Dr. Gürkan müsveddesi senden ders alsın

eyvallah  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Ligtv'ye göre milosevic oynucak bende milosevi diyorum :) Görücez o tosiçcileri :)

Çevrimdışı Ensar

O topa hiç biri yetisemez vuramazdı , çok kötü bir vuruştu , objektif olalım lütfen :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

Çağrı napmış öyle ya  :evillol: Atalayda hırslanırmı bundan sonra  :evillol:

Çevrimdışı can1903

@Çağrı anlatımın mühtiş valla  :ok: Tbrkler
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Gokhan torenin tercih hatalari da quaresmayi aratmayan cinsten.quaresma kadar kaleyi dusunmese de tore de gereksiz calimslarla pozisyon kayiplarina neden oluyor ve bunu her mac bircok kez yapiyor.

Vaktim olsaydi toreyle ilgili de bir analizi de ben yapardim ama vize haftasi olunca olmuyor haliyle ..yapmak istersr Çağrı nin ellerinden oper :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa yı yollayıp Yunus Mallı yı almalıyız. Oziyle güzel dönüşüm olur ve gurbetçi ekibin yeni bir parçası olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 17:14:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı napmış öyle ya  :evillol: Atalayda hırslanırmı bundan sonra  :evillol:

Görüntüleri Atalay'ın maç linkini çalıp aldım silerken  :kop:

@Çağrı anlatımın mühtiş valla  :ok: Tbrkler

@Çağrı teşekkürler analizler için👏

Teşekkürler Can ve Çeliker :)
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 17:16:19 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

Ligtv'ye göre milosevic oynucak bende milosevi diyorum :) Görücez o tosiçcileri :)
haberi ben de gördüm tamamen ezbere yapmışlar. sosa ve töre  11'e dönüyor diye de eklemişler

Çevrimdışı OrhanAker

Görüntüleri Atalay'ın maç linkini çalıp aldım silerken  :kop:
 :kop:

haberi ben de gördüm tamamen ezbere yapmışlar. sosa ve töre  11'e dönüyor diye de eklemişler

Töre için olcay kesilmez.Kesilcekse quaresma kesilir ama şenol hoca kazanan takımı bozmucaktır.Quaresma,olcay ile çıkarız.Töre,sosa,cenk tosun,kerim yedek olur :)
Ben ligtv demeden önce dedim milosevic oynucak diye sözümün arkasındayım halen :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 17:33:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Rakibe göre değerlendirmek gerek.

Rakip açık oynamıyor. Sosa Oğuzhan görebiliriz sahada bu yüzden Necip'i kesebilir.

Töre Quaresma yerine dönecektir Olcay formdayken oynar. Zaten Olcay 5 hafta formda oluyor 3 hafta yok oluyor formdayken asla kesmemek gerek bu ara baya tabela yapacaktır.

Formu düştüğünde Quaresma veya Kerim dahil olur. Hatta Necip'in bu iyi oyunundan sonra Sosa Töre kanatları yapabilir birkaç maç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

@Çağrı teşekkürler analizler için👏
Analizler güzel olmuş eline sağlık ancak Quaresmanın yapamadığı ve bilerek yapmadıkları var .32 yaşında oyuncuya yapamadıklarını öğretemeyiz ancak bilerek yapmadıklarında maçlar ilerledikçe azalma var gördüğüm.Bizim için önemli olanlarda bunlar zaten,aksi takdirde rotasyondanda çıkartır Şenol hoca.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 17:40:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Analizler güzel olmuş eline sağlık ancak Quaresmanın yapamadığı ve bilerek yapmadıkları var .32 yaşında oyuncuya yapamadıklarını öğretemeyiz ancak bilerek yapmadıklarında maçlar ilerledikçe azalma var gördüğüm.Bizim için önemli olanlarda bunlar zaten,aksi takdirde rotasyondanda çıkartır Şenol hoca.

Doğru tespit.

Yapamadıkları mesela karelerden birinde pozisyon alışı. Sağ çizgiye atmış kendini çünkü kariyerinin başından beri topu ayağına istemeye alışmış.

Yapmadığı ise bu boş pozisyonlarda görmesine rağmen pas verip basit oynamaması bunlar değişmezse sıkıntı büyük olur. Aynı sorunlar daha az olsa da Töre de var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

Gomez'in hızlıatakta quaresma veya oğuzhan'a pas atmayıp şut çektiği pozisyonu da eklesen olurmuş @Çağrı orada da gomez egoist davrandı ikisinden birine pası verse boş kaleye atacaklardı
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Quaresma antalya maçında bana göre eski maçlara göre biraz daha takım oyununu oynadı.