Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309552 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 14:11:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trabzon taraftarı ateş püskürüyor açıklamalarına. Mafya mısın sen yalaka rezil ettin bizi diye. Demirören'den beter olacak başına bunların bu adam üzülüyorum gerçekten biz 3 yılda atlattık bunların 10 yıl sürer bu dava.

Galatasaray Özbek ile kurtuldu 3-4 yılda atlatır.

Fener Aziz bıraktıktan sonra büyük karışacak.

En erken kazığı biz yedik ama bu konuda şanslıyız en erken düzene de biz girmiş olduk zararımız ağır ama bunlar gibi yoğun bakıma düşmedik. Statın geç yapılması kurtardı resmen bizi. Erken yapılsa son ateşimiz  olmayacaktı bu sponsorluklar olmayacaktı.

Fikret Orman tam zamanında geldi Demirören tam zamanında gitti diyelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 14:15:48
  • Beşiktaş / Bodrum
İbrahim Hacıosmanoğlu: Dünya konjonktürünün 'Gitsin' diye üzerine oyun oynadığı bir lideri var Türkiye’nin. Bugün onun için ölmeye hazırım.

Şuraya bakın ya bunun futbol ile ne ilgisi var? Ne?!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Trabzon taraftarı ateş püskürüyor açıklamalarına. Mafya mısın sen yalaka rezil ettin bizi diye. Demirören'den beter olacak başına bunların bu adam üzülüyorum gerçekten biz 3 yılda atlattık bunların 10 yıl sürer bu dava.

Galatasaray Özbek ile kurtuldu 3-4 yılda atlatır.

Fener Aziz bıraktıktan sonra büyük karışacak.

En erken kazığı biz yedik ama bu konuda şanslıyız en erken düzene de biz girmiş olduk zararımız ağır ama bunlar gibi yoğun bakıma düşmedik. Statın geç yapılması kurtardı resmen bizi. Erken yapılsa son ateşimiz  olmayacaktı bu sponsorluklar olmayacaktı.

Fikret Orman tam zamanında geldi Demirören tam zamanında gitti diyelim.

Son gülen iyi güler.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 14:21:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Kadınlar sosyal medyada çok ciddi tepki gösteriyor Hacı'ya kadın gibi yaşamadık kadın gibi ölmeyiz açıklamasından ötürü. Topu hakaret davası açmak için organizasyon yapılması gündemde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Yahu hakkını savun bir şey demem.Ama bu mafyatik,futbolla alakası olmayan açıklamalar ne ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Bence isminizi ŞenolKal diye degistirmelisiniz

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla geçen gün bende bunu düşündüm :D bence #geçtiborununpazarıluce olarak değiştirmeli :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

Valla geçen gün bende bunu düşündüm :D bence #geçtiborununpazarıluce olarak değiştirmeli :D

Çevrimdışı Savaş

İbrahim Hacıosmanoğlu: Dünya konjonktürünün 'Gitsin' diye üzerine oyun oynadığı bir lideri var Türkiye’nin. Bugün onun için ölmeye hazırım.

Ya sonrasında ne demiş? "Uğruna canımı vereceğim lider beni aradı da onları serbest bıraktım"

Hakemleri rehin almış da serbest bırakmış sonradan. Futbol teröristi bunlar. Ne işi var bu tipte adamların futbolda? Bu futbol mu şimdi?

Kadın gibi yaşamayacağız ne demektir? Cinsiyetciliğin dibine vurmuş resmen ayıp be! Başkası adına utanmak böyle bişey sanırım. Ben utandım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Hacının dün yaptığı açıklamalardan bir tanesi.Böyle bir başkanı hiç bir kulüp haketmiyor.Trabzonu sevmem ama böyle bir başkanı kimse haketmiyor

'Sanırım eski mesleğime dönmem gerekiyor'

"Millet polis arabalarını, statları yaktı yıktı. Masum duruyoruz diye önüne gelen bize tokat atıp gidecek öyle mi? Benim yıllar önce tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor!"
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Hacı'nın göz altına alınması lazım ama alınmayacak  :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Fenerasyon acilen ömür boyu futboldan men vermeli bu adama , hakem esir almak nedir , ayrıca alıkoymaktan felan hakkında dava açılmalı , kadınlara ettiği hakarette cabası
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı xenos

Balık baştan kokar. Ülke olarak daha ne kadar dibe batarız hayal bile etmek imkansız.

Çevrimdışı Çağatay

Işin hazin bir yanı da iho nun "sanırım eski meslegime dönmem gerekiyor" lafı.
Meslek diye dediği şey...
Neyse...

Ts taraftarı şutlamadıkça bunu, ts ye hiç acımıyorum. Beterini hakediyorlar. Sirf şu sozlerinden sonra bile klübü basıp sen ne diyosun demeleri lazimken alkış tutanlar varsa beter olsunlar, batsinlar..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 14:47:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Söz konuşu Güneş olduğu için söylüyorum sizce Köybaşı'ndan en azından bir rotasyon oyuncusu çıkacak mı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Yunus Malli Türk milli takımını seçmiş..

Bu adam iyi  :halay: :halay: :halay: :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Söz konuşu Güneş olduğu için söylüyorum sizce Köybaşı'ndan en azından bir rotasyon oyuncusu çıkacak mı  :D

Bu saatten sonra Süreyya abi ile rotasyon olur anca :D
Deplasmanlara filan ismaeil gider
Vodafone arena ya Süreyya abi gelir :D

Saka bi yana sezon basindan itibaren 12 maç yaptik 9u lig 3ü avrupada
En basinda sol bek siralamasi tosic-motta-ismail seklindeydi.
Simdi tam tersine döndü.
Yani olduran hoca oldurur :D
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 14:57:23 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 14:56:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Maç sırasında en etkili hücumlarımızdan birindeki eksiklikten bahsedeceğim.

Topu kapan Olcay ve topun kapıldığı yere bakın. Taktik disiplini ne kadar üst seviyede.

Devamında Oğuzhan'a verip çapraz koşu yapıp Oğuzhan'ın önünü açıyor. Herkesin yerleşimi doğru Quaresma da dahil.

Koşu tamamlanırken Quaresma kadrajda yok. Ve bu 3 e 4 kaldığımız için Oğuzhan'ın opsiyonlarını teke düşürüyor. Oğuzhan'ın girdiği yer de doğru. Olcay Gomez çapraz koşu yaptığı için arka direk koşusunu kesti. Bu da doğru.

Şimdi Oğuzhan ne yapacak? Ya pas atacak ya vuracak. Pas atmayı denedi savunma kesti çünkü zaten pas atamazdı o alan sıkıştı. Vurabilir mi? Driblinge devam etmesi gerek ederse rakibin sol beki de gelecek vurdurmayacaklar.

Peki ne olmalıydı? Kadrajda olmayan Quaresma arka direkten içeri girmeli Oğuzhan'ı bire bir bırakmalıydı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Maç sırasında en etkili hücumlarımızdan birindeki eksiklikten bahsedeceğim.

Kaş ile göz arası verdiğim linki atmışsın hafızaya.  :kop:

Görseller filan...

Bu arada Olcay baştan sona mükemmel oynadı. 90+2'de beke baskı yapıp, faule itiraz ediyordu. Maç 5-1...

Çevrimdışı ozan062

Ahmed hassan mısır milli takımında uzun yıllar kaptanlık yaptı ve sırf beşiktaşta oynadığı için çok kişi bilir beşiktaşı mısır da :)

mısıra gittiğim dönemde aynen dediğin gibi Beşiktaşı tanıyan ve hayranı olan insanlar tanıdım

onu bunu bırak en sasırdıgım sey pervezin hasta Beşiktaşlı olmasıdır yani o cografyadan buraya geliyor adam düşünün:))

hangii renklide böyle birsey gorulmus ben sorarım

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 15:06:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaş ile göz arası verdiğim linki atmışsın hafızaya.  :kop:

Görseller filan...

Bu arada Olcay baştan sona mükemmel oynadı. 90+2'de beke baskı yapıp, faule itiraz ediyordu. Maç 5-1...

Affetmem :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bizi de es geçmeyin. Maçı tekrar izlemem lazım.

Çevrimdışı Kadir G.

Motta'yı zaten özel hayattan dolayı düşünmüyırlar tosici seven yok. Hepsini gönderip 2 bek almayacaklarsa ismail kalsın.

Milliyetçilikten değil de hem düzelme var hem de taraftar garip bir şekilde seviyor. Üzülmez misali.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 15:13:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Yediğimiz golde Ersan'ın doğuştan varolan pozisyon alamama defosu.

Buradaki yerleşimde sıkıntı yok. Ersan her yere ulaşabileceği alanda. Rhodolfo arka direğe kesse de yerden kesse de müdahale edebileceği alanda. Zaten en önemli özelliği bu pozisyon hatası yapmıyor.

Ersan oyun aktıkça pozisyonunu kaybediyor. Pedro'nun Ersan'dan iyi yaptığı budur. Burada olması gereken yer 1 metre daha ön. Çünkü havuza top atılsa zaten alacak olan Tolga o topu. Ancak hala pozisyonunu düzeltme şansı var.

Hatayı oyun akışında burada yapıyor. Burada neye yararsın Ersan? O bölgede adam yok. Çapraz koşu ile gelse kafa vurmaya Tolga alacak. Tehdit de yok. Ama işte sezgi özelliği yok olsa burada öne çıkardı. Necip de hala Etoo'nun önünü kesebilecek durumda.

Burada her şey için çok geç. Necip Etoo'yu kaçırdı Ersan havuzda ambale oldu ve gol geldi. Kötü pozisyon almasına rağmen yakın olsa yine keser ama anlamadığım şekilde öyleca kalakaldı yerinde. Necip - Ersan yarımşar yarımşar paylaşabilir hatayı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 15:33:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine Quaresma'dan devam. Özellikle sen incele @Yunus Emre Dökmeci

En başta Olcay ile Quaresma arasındaki mentalite farkı. Olcay'ın durduğu yere bakın. Her şeyi yapabilecek yerde ve ara sızmaya hazır. Oyun akarsa arka direk koşusu da yapabilir. Verkaça da girebilir.

Peki Quaresma nerede? Orada ne yapacak? Yıl 2010 olsa bu pozisyon buraya gelmeden 2 pas önce topu onun ayağına verip çalımla geçip bir şey yapmasını beklerdik ama artık öyle oynamıyoruz. Durduğu yerde hiçbir şey yapma da pas alma şansı da yok.

Dahası top Quaresma'nın kanadına yakın yani sağ kanat. Onun topa daha yakın olması gerekirken Olcay topa daha yakın ondan. Bu da Quaresma'nın takım oyununda değil hala kendi oyununda olduğunun göstergesi.

Harcanan bir pozisyon. Beck'ten koşu yoluna top aldı. Burada yapması gereken ne? Tekte Gomez'i görmek. Ama kendi oyununu oynayıp çizgiye gidecek.

Sıkıştı. Şimdi ne olacak? Topu içeri bakmadan ortalayacak belki Almeida Rusya'dan gelir de kafa vurur diye.

Ve kimsenin olmadığı yere atılan orta ile ölen pozisyon.

Golden devam edelim topu basarak mükemmel şekilde alıyor. Olcay'ın klişe haline gelen top kapmalarından biri aslında sadece.

Yapması gerekn artık tekte Oğuzhan'a oynamak. Olcay olsa böyle yapardı.

Vermemeyi seçti ilerledi. Hala verebilir Oğuzhan'a o da tekte oynayıp Olcay boş kaleye yuvarlar.

Ve topu attı. Gomez'e değil. Oğuzhan'a da değil. Olcay'ı düşündü ama kötü kesti. Kaleci dokunmasa top hepsini geçecek pozisyon tehlikeli olmaktan çıkacak iyi ki kaleci dokundu ve gol oldu.

Bunlar hep klasik tercih hataları. Basit oynamayı öğrenene kadar, ki olmayacaktır böyle devam edecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Bence isminizi ŞenolKal diye degistirmelisiniz

Lucescunun bizden ayrılışı ve şekli bütün Beşiktaşlıların olduğu gibi benimde yüreğimi yaktı eminim onun içinde öyle oldu,sanki her yıl geri dönecek gibi hayal ettim totem yapıp bu nickname kullandım eski dönemde  :icool:
ancak sezon başı Luce Güneş olası hocalık döneminde Şenol hocayı istedim terddütsüz.Gelişime açık yerli futbolcularımıza etkisi ve ligimize uygun hücum futbolu için.Lucenin dönüşü için geç oldu,Şenol hocamızla uzun yıllar çalışmamızı çok isterim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...