Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310668 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Bilic’le ilgili en merak edilen konulardan biri de Kartal’dan Ada’ya kimi götüreceğiydi. Çok yazıldı, konuşuldu. Hırvat hoca gerçeği FANATİK’e açıkladı: "Töre’yi çok istedim. Ama olmadı, kulüpler anlaşamadı. Belki bu iş gelecekte olur." dedi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Bugün fenerin 103 gollük rekoruna göz diktigimize dair bi haber var , harbiden müthiş olur bu rekoru kırarsak , acımasız olmalıyız ! Ayrıca uefa da üç maçta da 1 gol attık moskovayi içerde 3lemek lazım :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilic’le ilgili en merak edilen konulardan biri de Kartal’dan Ada’ya kimi götüreceğiydi. Çok yazıldı, konuşuldu. Hırvat hoca gerçeği FANATİK’e açıkladı: "Töre’yi çok istedim. Ama olmadı, kulüpler anlaşamadı. Belki bu iş gelecekte olur." dedi.
25 milyon € versin alsin
1 Kurus altina verilmemeli..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

25 milyon € versin alsin
1 Kurus altina verilmemeli..
Bence bu sene sonu satmayalim abi benim gözüm uefa kupasında şahsen :D

Bence bu sene sonu satmayalim abi benim gözüm uefa kupasında şahsen :D
Versinler 25 milyon € satılıyormu satilmiyormu gor :biggrinking:
Bu sene takim halinde oynuyoruz , Bu takim Toresiz ve Sosasizda oynayabildigini bize cok Net bir sekilde gosterdi , Değerini bulan her oyuncu satilir benim gozumde Torenin degeri minimum 25 Milyon € maksimum 30 milyon € dur
Bu rakamlarda teklif gelsin ucaga kadar omizlarimda Taşırım Toreyi :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 11:27:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş Vedat Okyar'ın dediğini yaptı ve yorumlar 180 derece değişti.

Önceleri diğer takım forumlarında Beşiktaş'ı hakem iter derlerdi çoğunluğu desteklerdi. Bu sabah okudum hakemle kazanırlar diyenlere hücum etmiş kendi taraftarları.

Adamlar çatır çatır oynuyor geçin hakemi filan kıskanıyorum yazıyor çoğu. Biz hep bunu dedik sen oyununu böyle oynarsan seni ne hakem tutabilir ne lobi.

Sonuçta her şey sahada bitiyor. Sen son 10 dk ya 1-0 yerine 2-0 3-0 gir hakem de dokunamaz lobi de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Önceleri diğer takım forumlarında Beşiktaş'ı hakem iter derlerdi çoğunluğu desteklerdi. Bu sabah okudum hakemle kazanırlar diyenlere hücum etmiş kendi taraftarları.

Adamlar çatır çatır oynuyor geçin hakemi filan kıskanıyorum yazıyor çoğu. Biz hep bunu dedik sen oyununu böyle oynarsan seni ne hakem tutabilir ne lobi.

Sonuçta her şey sahada bitiyor. Sen son 10 dk ya 1-0 yerine 2-0 3-0 gir hakem de dokunamaz lobi de.
Angut.com sitesinimi takip ediyorsun :evillol: :evillol: @Çağrı ?
Bende girip okuyayim biraz :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 11:34:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Melo İtalya'da 7 maçta 5 sarı kart 1 kırmızı kart.

Türkiye'de geçen sene koca sezonda 31 maçta sadece 11 sarı kart kırmızı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

+1903

Çevrimdışı Ensar

Versinler 25 milyon € satılıyormu satilmiyormu gor :biggrinking:
Bu sene takim halinde oynuyoruz , Bu takim Toresiz ve Sosasizda oynayabildigini bize cok Net bir sekilde gosterdi , Değerini bulan her oyuncu satilir benim gozumde Torenin degeri minimum 25 Milyon € maksimum 30 milyon € dur
Bu rakamlarda teklif gelsin ucaga kadar omizlarimda Taşırım Toreyi :biggrinking:
Valla en az onun kalibresinde bi oyuncu alınacaksa satalım ama su oyunu gördükten sonra ben uefa kupasına göz dikiyorum arkadaş :D

Çevrimdışı cisse557

çok ilginç degil mi sizce de sakat vermiyoruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 12:05:41
  • Beşiktaş / Bodrum

Geçen sezon yazmıştım bir numaralı etken kondisyonerdi. En büyük etken de kurtulmamız oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Katılıyorum. İpini çekelim. Kıstasımız da bu maç performansı olsun.

Türkiye'de bir tane hakem düdük çalmamalı o halde. Cüneyt Çakır'da dahil. Tablo bu. Ve bu bugünün tablosu değil, yıllardır böyle.

Peki soruyorum o zaman her seçimde neden herkes başta bizim külübümüzün başkanı olmak üzere TFF'den, MHK'den, hakemlerden memnun? Oy birliği ile kararlar alınıyor?

Sorunun cevabını biliyoruz öyle değil mi!

Her neyse iyi geceler yada iyi sabahlar.

Şuan türkiyede en formda hakem bence deniz ateş bitnel dir ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 12:20:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan türkiyede en formda hakem bence deniz ateş bitnel dir ..

En formda olanın Wolters olduğu söyleniyor kardeşim  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En formda olanın Wolters olduğu söyleniyor kardeşim  :evillol:

hahahhahaha :) aynen Wolters yanıyor ..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hahahhahaha :) aynen Wolters yanıyor ..

İtfaiye çağırmayın yanmaya devam etsin..  :)

Çevrimdışı LuceGel

Ümraniye zemini değişti birde kondisyoner farkı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Şubat'ta görmek istediğim kadro.

Mandanda

Beck Rhodolfo Balanta Armero

Atiba

Oğuzhan     Jose Sosa

Töre                      Olcay

GOMEZ
:bandit: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

Bugün fenerin 103 gollük rekoruna göz diktigimize dair bi haber var , harbiden müthiş olur bu rekoru kırarsak , acımasız olmalıyız ! Ayrıca uefa da üç maçta da 1 gol attık moskovayi içerde 3lemek lazım :D
Onların103 gol 36 maç 2 maçta hükmen Samsunspor un trafik kazası nedeniyle yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 13:54:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu ülkenin yanması lazım ya. Gerçekten.

Zehir zemberek açıklamala yapmaya devam ediyor çakma mafya.

Sevdiği değer verdiği onun için her şeyi yapacağı değerli kişi onu aramış hakemi bırak gereğini yapacağız demiş de cezaevine girermiş de.

Bu kadar olmaz bu ülke ne hale geldi ya. Futbol lan bu futbol. Sırf koltuğunu kaybetmemek için okları hata yapsa bile nerdeyse insanların kellelerine döndüren, koyun güdemeyecek adamlar, kadın aşağılayan adamlar koca kulüpleri yönetiyorlar.

İğreniyorum artık. Adamın bakışları bile leş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu ülkenin yanması lazım ya. Gerçekten.

Zehir zemberek açıklamala yapmaya devam ediyor çakma mafya.

Sevdiği değer verdiği onun için her şeyi yapacağı değerli kişi onu aramış hakemi bırak gereğini yapacağız demiş de cezaevine girermiş de.

Bu kadar olmaz bu ülke ne hale geldi ya. Futbol lan bu futbol. Sırf koltuğunu kaybetmemek için okları hata yapsa bile nerdeyse insanların kellelerine döndüren, koyun güdemeyecek adamlar, kadın aşağılayan adamlar koca kulüpleri yönetiyorlar.

İğreniyorum artık. Adamın bakışları bile leş.
Sadece futbol olsa neyse.

Ülkenin her alanında laçkalaşma var ve kolay kolay da düzeleceğe benzemiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu ülkede hakkını doğru düzgün bir şekilde aramak diye birşey yok .  Beşiktaş camiası olarak biz de bu konuda sesimizi yükseltelim demenin bize bir faydası getirisi olmayacaktır biz hakkımızı 1. dünya ülkesi toplumlarının aradığı gibi aramaya inandığımızdan ve bu ülkede işler bu şekilde yürümediğinden .
İHO gibi insanlar kirli düzenin bir parçası . Bazen kirli düzenin parçaları arasında bazı konularda çıkar çatışması yaşanabiliyor en son Trabzonspor olayında olduğu üzere. Kirli düzenin içinde bulunanlardan adalet beklemek beyhudedir. İHO bu işi kapalı kapılar ardında ait olduğu düzen içinde halletmeye çalışacaktır. Amacı da Türk futbolunda ya da toplumda herkes için adalet değil kendisi ve Trabzonspor için adalet olacaktır. İşin bizi alakadar eden tarafı hakemlerin özellikle Fener ve G.S. takımlarına yaptıkları/yapacakları eyyamların daha fazla tartışılır olması ve bu tartışma uzar , büyürse hakemler bu sezon bu iki takıma aşırı eyyamda bulunmaya çekinmeleri olası.

Çevrimdışı cisse557

Ümraniye zemini değişti birde kondisyoner farkı.
Bence isminizi ŞenolKal diye degistirmelisiniz

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

İHO'nun gasp ve alıkoymadan gözaltına alınması lazım. Peki, olacak mı? Tabi ki, hayır!