Adalet yok. ✓ Ödüllendirmemek lazım ✓ Doğranıyor. ✓
Stattan çıkamaması demek yani adımını attığı zaman linç edilmesine de onay göstermek demek.
Futbolu geçtim, ülkenin siyasal ve sosyal konjonktürüne bakarsak "Viva la anarchy" filan dememiz lazım. Bu da hiçbir şeyi çözmez. O hatalara göz göre maruz kalanlar, sözde davalarından vazgeçip siyasilerin önünde el pençe durmasalar daha çok problemi çözmüş olurlar.
*Ayrıca hakemler berbat ve belkide önemli bir kısmı tetikçi. Fakat çözümü bu değil. Üstelik o kulüp masum filan da değil. Malum şike süreci...
Ben olayı kulüp bazında değerlendirmedim trabzon doğranıyor tamam
ama akşamki maç her iki takımda doğranmış sorun birinin linç edilmesi sorunu değil
orda kimse linç edilmez ama artık bu hakemlere tepkisiz kalınmalı evet gerekirse
o staddan zırhlı polis aracıyla çıksınlar ki yarın bu hakemleri birileri mükafatlandırırken
bunun bedelinin olduğunu öğrensin nasıl sorgusuz sualsiz kulüplere ağır cezalar kesebiliyorlar
peki bu adaletten kendileri muafmı Eğer adalet diyorlarsa bu hakemin ipini çekecekler hakemlik hayatı bitecek
ben büyük hakemim demekle olmuyor gs ts maçından sonra Bülent çakırın devre arasına kadar en az maç almaması gerekirdi
onun yaptığı hata değildi adam açık açık ben bu penaltıyı vermiyorum dedi trabzonun ne olduğunu biliyorum
konu trabzon değil tehlikeli olan hakemlerin kural tanımaması ve bunlara sessiz kalmamamız sessiz kaldığımız sürece
geçen sene yan hakemin ankarada çizginin yarım metre dışında en az beş metre top süren oyuncuya sırıtarak devam demesi
demektir. Futbolu futbol olmaktan çıkardılar artık ve adaleti sağlaması gereken kurum adaletsizliği destekliyor
bunlar hata değil resmen tetikçilik ben hakem linç edilsin demiyorum adaleti sağlaması gereken kişiler adil olmalıki birileri
çıkıp adalet sağlamaya kalkmasın iş o noktaya geldiğinde hiç kimse olacakları durduramaz bir olayı başında durduracaksın.