Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311486 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Haftada olursa iki maçını izliyorum. 90 dk oyunda kalırsa yarısında bunu düşünüyorum. Sonra yaptıklarını görünce gülümseyip konuyu kendimce kapatıyorum.

28 yaşında 45 milyon euro. :)
Aynı duyguları paylaşıyoruz gercekten cok büyük hayal ama şu takıma nasıl olurdu düşününce bile hoşuma gidiyo ve bence olcay iyi bir on numara ile çok fazla gol atacagını düşünüyorum yerinde duramayan sürekli koşular yapan olcay çok güzel efsane olurdu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Aynı duyguları paylaşıyoruz gercekten cok büyük hayal ama şu takıma nasıl olurdu düşününce bile hoşuma gidiyo ve bence olcay iyi bir on numara ile çok fazla gol atacagını düşünüyorum yerinde duramayan sürekli koşular yapan olcay çok güzel efsane olurdu

Mesut gibi oyuncuyla gol rekoru bile kırabilirsin.

Çok iyi servis yapıyor, sıkışan oyunu açıyor, ara paslarda zaten iyi benim ayrıca sevdiğim özellikleri kanatlarda topla buluştuğunda topu vücudunu koyarak iyi saklayabilmesi, içeri katederken ani paslarla bir saniyede kaleciyle karşı karşıya bırakabilmesi bir de iyi orta yaptıysa sadece tek bir dokunuş gerekiyor. Penaltı noktasıyla altıpasın arasına oldu sana ateş topu.

Tabi bunları Alexis'e yaptığı kadar Giroud efendiye de yapmasına saygı duyuyorum. Mario Gomez'in arkasında oynasa... :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Mesut gibi oyuncuyla gol rekoru bile kırabilirsin.

Çok iyi servis yapıyor, sıkışan oyunu açıyor, ara paslarda zaten iyi benim ayrıca sevdiğim özellikleri kanatlarda topla buluştuğunda topu vücudunu koyarak iyi saklayabilmesi, içeri katederken ani paslarla bir saniyede kaleciyle karşı karşıya bırakabilmesi bir de iyi orta yaptıysa sadece tek bir dokunuş gerekiyor. Penaltı noktasıyla altıpasın arasına oldu sana ateş topu.

Tabi bunları Alexis'e yaptığı kadar Giroud efendiye de yapmasına saygı duyuyorum. Mario Gomez'in arkasında oynasa... :D
Fransada inşallah gomez mesut olayını seyrederiz ve biz 90 dakika boyunca bu hayalleri kurucaz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 01:46:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sol bek için bir zar atabiliriz. Oyuncu ne durumda ne kadar toparladı bilmiyorum, ama toparladıysa çok fark katar bize.

Pablo Armero

http://www.transfermarkt.com.tr/pablo-armero/profil/spieler/73786

Son derece iyi bir kariyer devamında sakatlık ve çöküş. Brezilya'da istatistikleri iyi sakatlığı atlatmış.

Sözleşme bitiş Aralık. Tam istediğimiz gibi. Oyuncu yanaşır mı bilmiyorum 6 ay + 2 yıllık bir sözleşme önerilebilir. Sınavı geçerse devam eder.

Balanta'yı da alabilirse iki Kolombiyalı ile sol savunmada uyum yakalayabiliriz.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Maçı tekrar izledim ve Necip için Pulp Fiction'da ki Winston Wolf diyebilirim.

*Bilic bir ara böyle bir şey demişti galiba.

Çevrimiçi Necmi

:nerd:
vay canına kaç sayfa okudum tek bir oyuncumuza sallanmamış
birde transfer zamanını düşünüyorumda 7 M€ artı necipe ozanı alıyorduk
umarım yaz boyunca bir taraflarından sıkıp duranlar bir şeyleri görmüştür.
geçen senede necip orta sahada hatasız oynamıştı onu Bilic yaktı resmen
başarısız olacağı bölgelerde ısrarla oynatarak taraftara yem etti hele birde
orta saha yüzünden şampiyonluk gidecek diyenleri unutmuyorum şimdi bizim orta saha ligin en iyi orta sahası
kabul ediliyor ne yapmak gerekiyormuş peşin konuşmamak gerekiyormuş

bir oyuncuya ne kadar çok güven duyarsan performansı ikiye katlar necip eminim
çok daha iyi olacak artık kendine güveni geldi ve taraftarın fikrinin değiştiğinide
okuyordur bu onu dahada fişekliyecek iki yönlü orta saha oyuncusuna dönüşürse
hiç şaşırmam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 02:09:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kredi borcunun Beşiktaş'tan çok olduğunu bilmeyenler, öğrenmiş olsun  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Antalya maçı içinde şunu söyleyeyim.

Bizim için en iyi savunma yapma şekli hücum. Önde ve tam saha pres, ısıran, oyunun her alanında kalabalık ve sıkı bir oyun yapısı.

Hücum geçişleri konusunda ligin açık ara en iyisiyiz; Avrupa'nın rahatlıkla ilk 20 takımı içerisine gireriz.

Savunmada yüksek top becerisi stoper var; ayağı da düzgün. (Rhodolfo) Partneri önde karşılayan, hızlı bir stoper. (Ersan)

Önde Atiba gibi pozisyon bilgisi yüksek, pas arası yeteneği olan, oyun ve pas opsiyonu yaratma becerisi yüksek, topun kıymetini bilen bir oyuncu var.

Pas istasyonu olabilecek, topla mesafe katedebilecek, kreatif işleri fazlasıyla yapabilecek bir Ozzie var.

Önde de alan yaratan, koşuları, pozisyon alışı ve oyun bilgisi üst düzey bir santrafor var.

O zaman bekleri orta çizgisinin üzerine, stoperleri yaya kadar çıkarıp, önde basıp, sekenleri toplayacaksın. Ki Necip - Atiba - Ozzie bunu gayet iyi yapar. Fizik kalitemiz de gayet iyi.

O yüzden bundan daha fazlasını yapabiliriz ve yapmalıyız. Rize ve Antalya maçlarının ikinci yarısı çok umut verdi. Bu takım sürekli basacak, sürekli rakibi itecek. Ligde döve döve maç kazanacaksın.

Ersun Yanal bunu çok iyi yapmıştı. 

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı ben beyaz forma almam bu güne kadar hiç almadım
o dediğin forma yok bende
genel tercihim hep ilk formayı 3. forma alırım daha sonrada siyah
forma birde siyah çıkarsa kaleci forması bu sene şu pembe şeritler
yüzünden kaleci forması almadım her seferinde elim gidiyor sonra
vaz geçiyorum mesela ilk kez bu sene çubuklu aldım :D
ilk kez bu seneki beyaz forma hoşuma gitti belki onu da alabilirim

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kredi borcunun Beşiktaş'tan çok olduğunu bilmeyenler, öğrenmiş olsun  :D
ve artık gelirleride bizden az bunuda not düşelim :D
doğru bir yönetim politikasıyla önümüzdeki beş seneyi domine ederiz
zaten 3 senedir bunun yatırımını yapıyoruz ama bizim gerçek hedefimiz avrupada kupa
kaldırmak olmalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 02:29:35
  • Beşiktaş / Bodrum
ve artık gelirleride bizden az bunuda not düşelim :D
doğru bir yönetim politikasıyla önümüzdeki beş seneyi domine ederiz
zaten 3 senedir bunun yatırımını yapıyoruz ama bizim gerçek hedefimiz avrupada kupa
kaldırmak olmalı

Önce ligi domine etmek @Necmi abi sıra sıra.

Şu ligin kafasına 3 kez arka arkaya vurup bu imajı dibine kadar düzelteceğiz önce. O 3 senenin sonunda Şenol Güneş Uefa kupasını da getirecektir bize.

O beyaz çok güzelmiş ondan sordum çıksa nostaljisi hemen alırım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 02:31:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene şampiyon olursak, Milne döneminde düşülen hataya düşmeyip mutlaka çok iyi yabancılar katıp yürümemiz gerek Avrupa'ya.

Tren 2003'ten sonra ikinci kez evimizin önünden geçiyor bu kez kaçırmayacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu arada saat 02.40 ve hakem stattan dışarı çıkamıyor.

Konuştuğumuz Türk futbolu da bu. Rezillik. 

Çevrimiçi Necmi

Önce ligi domine etmek @Necmi abi sıra sıra.

Şu ligin kafasına 3 kez arka arkaya vurup bu imajı dibine kadar düzelteceğiz önce. O 3 senenin sonunda Şenol Güneş Uefa kupasını da getirecektir bize.

O beyaz çok güzelmiş ondan sordum çıksa nostaljisi hemen alırım :D
@Çağrı avrupada kupaya gidecek bir kadro yapısını kurabilirsen
zaten ligi domine edersin biz mükemmel bir çekirdek oluşturduk bunun
üzerine bir iki süs gerekiyor. uefa kupası için aramızda bir tık var
mesela bu kadroda iyi bir 10 numara olsa birde stoper emin ol o kupa bize hiçte
uzak değil bu kadronun bile finale gidebileceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 03:06:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle adi, öyle hanzo bir adam ki Hacıosmanğlu şu açıklamaya bakın.

Kimse bizi kadın gibi yaşatamaz. Adam gibi doğduk kadın gibi ölmeyeceğiz.

Abv. Senin de senin gibi tüm onursuzların da be adam. Sizin yaşamaya bile hakkınız yok bu zihniyetle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 03:07:17
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı avrupada kupaya gidecek bir kadro yapısını kurabilirsen
zaten ligi domine edersin biz mükemmel bir çekirdek oluşturduk bunun
üzerine bir iki süs gerekiyor. uefa kupası için aramızda bir tık var
mesela bu kadroda iyi bir 10 numara olsa birde stoper emin ol o kupa bize hiçte
uzak değil bu kadronun bile finale gidebileceğini düşünüyorum

Süsten ziyade ağır kaya @Necmi abi. Bunlar ciddi gereklilik.

İyi bir kaleci, iyi bir sol bek, taş gibi bir stoper ve bir 10 numara. + Tolgay'ı yazarsak evet Final yapabilir kadro.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bu arada saat 02.40 ve hakem stattan dışarı çıkamıyor.

Konuştuğumuz Türk futbolu da bu. Rezillik. 
trabzon hakemimi bırak çıkamasın böyle bir hakem olurmu
şike yapsa bu kadar kötü bir maç yönetemez 3 tane verilmeyen penaltı var
ve hiç biride tartışma götürecek gibi değil bu gün o maçta olur yarın bizim
maçımızda böyleleri hakemlik yapmamalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 03:10:17
  • Beşiktaş / Bodrum

Bizim maçımızda oldu zaten Konyaspor maçını katletmişti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çağatay Şahan ligin kötü hakemlerinden. Kötü hakem demişken liste uzun. Bizim canımızı da yaktı elbet.

Lakin stattan çıkamama durumunu normal görmek anormal.

Maçı izledim. Ona bakarsak Trabzon'un attığı ilk golde ofsayt.

Haftalardır fahiş hakem hatalarına maruz kalıyorlar orası da enteresan.

Ayrıca İHO'nun açıklamaları da kendi kalibresi kadar. Şaşırmadım. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 03:17:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Şubat'ta görmek istediğim kadro.

Mandanda

Beck Rhodolfo Balanta Armero

Atiba

Oğuzhan     Jose Sosa

Töre                      Olcay

GOMEZ
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Çağatay Şahan ligin kötü hakemlerinden. Kötü hakem demişken liste uzun. Bizim canımızı da yaktı elbet.

Lakin stattan çıkamama durumunu normal görmek anormal.

Maçı izledim. Ona bakarsak Trabzon'un attığı ilk golde ofsayt.

Haftalardır fahiş hakem hatalarına maruz kalıyorlar orası da enteresan.

Ayrıca İHO'nun açıklamaları da kendi kalibresi kadar. Şaşırmadım. 
göz göre göre elle kesilen topa devam diyorsan buna hakem hatası denmez
bir değil iki değil Trabzonu her maç yakıyorlar ben bunda kasıt ararım
bu hakemi eleştirdim iki takımada kötüydü ama genele bakınca Trabzon bu sene
hakemler tarafından göstere göstere doğranıyor. Buna yetersiz hakemlerin hatası diyemeyiz
gs maçında en iyisi olanda gördüm vermiyorum diyebiliyor sonuçta pozisyon yoruma açık değilki
hakem yorumu diyelim artık hakemler krallığını ilan etti hiç kimse dokunulmaz değildir bu hakemleri bu hatalardan sonra
hala maç vererek ödüllendiriyorsan adalet yok demektir adaletin olmadığı yerde haksızlığa uğrayan kendi adaletini uygular
bu açık ve net bir kuraldır bunun olmasını istemiyorsan adil olmayı öğreneceksin adaleti uygulayan toplum vicdanıdır
bunun için görevlendirilmiş kişilerin tek görevi toplum vicdanının gereklerini yerine getirmektir

Çevrimiçi Necmi

Şubat'ta görmek istediğim kadro.

Mandanda

Beck Rhodolfo Balanta Armero

Atiba

Oğuzhan     Jose Sosa

Töre                      Olcay

GOMEZ
defansa duvar örelim diyorsun :D

Çevrimdışı atalay

göz göre göre elle kesilen topa devam diyorsan buna hakem hatası denmez
bir değil iki değil Trabzonu her maç yakıyorlar ben bunda kasıt ararım
bu hakemi eleştirdim iki takımada kötüydü ama genele bakınca Trabzon bu sene
hakemler tarafından göstere göstere doğranıyor. Buna yetersiz hakemlerin hatası diyemeyiz
gs maçında en iyisi olanda gördüm vermiyorum diyebiliyor sonuçta pozisyon yoruma açık değilki
hakem yorumu diyelim artık hakemler krallığını ilan etti hiç kimse dokunulmaz değildir bu hakemleri bu hatalardan sonra
hala maç vererek ödüllendiriyorsan adalet yok demektir adaletin olmadığı yerde haksızlığa uğrayan kendi adaletini uygular
bu açık ve net bir kuraldır bunun olmasını istemiyorsan adil olmayı öğreneceksin adaleti uygulayan toplum vicdanıdır
bunun için görevlendirilmiş kişilerin tek görevi toplum vicdanının gereklerini yerine getirmektir

Adalet yok. ✓ Ödüllendirmemek lazım ✓ Doğranıyor. ✓

Stattan çıkamaması demek yani adımını attığı zaman linç edilmesine de onay göstermek demek.

Futbolu geçtim, ülkenin siyasal ve sosyal konjonktürüne bakarsak "Viva la anarchy" filan dememiz lazım. Bu da hiçbir şeyi çözmez. O hatalara göz göre maruz kalanlar, sözde davalarından vazgeçip siyasilerin önünde el pençe durmasalar daha çok problemi çözmüş olurlar.

*Ayrıca hakemler berbat ve belkide önemli bir kısmı tetikçi. Fakat çözümü bu değil. Üstelik o kulüp masum filan da değil. Malum şike süreci...
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 04:12:57 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Adalet yok. ✓ Ödüllendirmemek lazım ✓ Doğranıyor. ✓

Stattan çıkamaması demek yani adımını attığı zaman linç edilmesine de onay göstermek demek.

Futbolu geçtim, ülkenin siyasal ve sosyal konjonktürüne bakarsak "Viva la anarchy" filan dememiz lazım. Bu da hiçbir şeyi çözmez. O hatalara göz göre maruz kalanlar, sözde davalarından vazgeçip siyasilerin önünde el pençe durmasalar daha çok problemi çözmüş olurlar.

*Ayrıca hakemler berbat ve belkide önemli bir kısmı tetikçi. Fakat çözümü bu değil. Üstelik o kulüp masum filan da değil. Malum şike süreci...
Ben olayı kulüp bazında değerlendirmedim trabzon doğranıyor tamam
ama akşamki maç her iki takımda doğranmış sorun birinin linç edilmesi sorunu değil
orda kimse linç edilmez ama artık bu hakemlere tepkisiz kalınmalı evet gerekirse
o staddan zırhlı polis aracıyla çıksınlar ki yarın bu hakemleri birileri mükafatlandırırken
bunun bedelinin olduğunu öğrensin nasıl sorgusuz sualsiz kulüplere ağır cezalar kesebiliyorlar
peki bu adaletten kendileri muafmı Eğer adalet diyorlarsa bu hakemin ipini çekecekler hakemlik hayatı bitecek
ben büyük hakemim demekle olmuyor gs ts maçından sonra Bülent çakırın devre arasına kadar en az maç almaması gerekirdi
onun yaptığı hata değildi adam açık açık ben bu penaltıyı vermiyorum dedi trabzonun ne olduğunu biliyorum
konu trabzon değil tehlikeli olan hakemlerin kural tanımaması  ve bunlara sessiz kalmamamız sessiz kaldığımız sürece
geçen sene yan hakemin ankarada çizginin yarım metre dışında en az beş metre top süren oyuncuya sırıtarak devam demesi
demektir. Futbolu futbol olmaktan çıkardılar artık ve adaleti sağlaması gereken kurum adaletsizliği destekliyor
bunlar hata değil resmen tetikçilik ben hakem linç edilsin demiyorum adaleti sağlaması gereken kişiler adil olmalıki birileri
çıkıp adalet sağlamaya kalkmasın iş o noktaya geldiğinde hiç kimse olacakları durduramaz bir olayı başında durduracaksın.

Çevrimdışı atalay

Ben olayı kulüp bazında değerlendirmedim trabzon doğranıyor tamam
ama akşamki maç her iki takımda doğranmış sorun birinin linç edilmesi sorunu değil
orda kimse linç edilmez ama artık bu hakemlere tepkisiz kalınmalı evet gerekirse
o staddan zırhlı polis aracıyla çıksınlar ki yarın bu hakemleri birileri mükafatlandırırken
bunun bedelinin olduğunu öğrensin nasıl sorgusuz sualsiz kulüplere ağır cezalar kesebiliyorlar
peki bu adaletten kendileri muafmı Eğer adalet diyorlarsa bu hakemin ipini çekecekler hakemlik hayatı bitecek
ben büyük hakemim demekle olmuyor gs ts maçından sonra Bülent çakırın devre arasına kadar en az maç almaması gerekirdi
onun yaptığı hata değildi adam açık açık ben bu penaltıyı vermiyorum dedi trabzonun ne olduğunu biliyorum
konu trabzon değil tehlikeli olan hakemlerin kural tanımaması  ve bunlara sessiz kalmamamız sessiz kaldığımız sürece
geçen sene yan hakemin ankarada çizginin yarım metre dışında en az beş metre top süren oyuncuya sırıtarak devam demesi
demektir. Futbolu futbol olmaktan çıkardılar artık ve adaleti sağlaması gereken kurum adaletsizliği destekliyor
bunlar hata değil resmen tetikçilik ben hakem linç edilsin demiyorum adaleti sağlaması gereken kişiler adil olmalıki birileri
çıkıp adalet sağlamaya kalkmasın iş o noktaya geldiğinde hiç kimse olacakları durduramaz bir olayı başında durduracaksın.

Katılıyorum. İpini çekelim. Kıstasımız da bu maç performansı olsun.

Türkiye'de bir tane hakem düdük çalmamalı o halde. Cüneyt Çakır'da dahil. Tablo bu. Ve bu bugünün tablosu değil, yıllardır böyle.

Peki soruyorum o zaman her seçimde neden herkes başta bizim külübümüzün başkanı olmak üzere TFF'den, MHK'den, hakemlerden memnun? Oy birliği ile kararlar alınıyor?

Sorunun cevabını biliyoruz öyle değil mi!

Her neyse iyi geceler yada iyi sabahlar.