Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311151 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2015, 23:32:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ahmed hassan mısır milli takımında uzun yıllar kaptanlık yaptı ve sırf beşiktaşta oynadığı için çok kişi bilir beşiktaşı mısır da :)

Çok severdim ben formamda ismi vardır :)

Çoğu maçta yedek olmasına rağmen 2 maçta 1 gol ortalaması var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sözleşmesi bitecek sol açıkları yazmanızı rica ediciğim.
Motta:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Onur Kıvrak devre arası yada sezon sonu yolcu olursa; onu transfer etmek gibi bir hataya düşmezler umarım.

Zira vaziyet onu gösteriyor.

Çevrimdışı Ensar

Balanta hamlesi çok acımasız bir hamle olur sol stopere :D Bu ligde görüp görebileceğin en sert ve agresif oyuncu olacaktır. Ve bunu temiz yapar Luciovari bir oyuncu.

Sol bek Dünya üzerinde zaten bizim gibi büyük takımda oynayabilecek yetenekte çok az var. Bu bölgeye nasıl bir şey yapacağız ben de kestiremiyorum. Lizbon'un bize karşı oynayan Arjantinli sol bekini beğeniyorum ama Lizbon istemeye gidersek verir mi bilmiyorum :D

Sosa giderse yerine tabelaya daha da etkiyen oyuncu şart. Benim adayım o bölgeye Fiorentina'dan sözleşmesi bitecek olan Mati Fernandez ve ya Twente'den Ziyech olur. Koparabilsek Yunus Mallı olur ama artık çok zor.

Sol forvete gelirsek acil ihtiyaç olmadığı için nokta atışı gelmez diye düşünüyorum. Sene başı Oğulcan Çağlayan çok iyi olurdu. Güneş'in de isteyeceğini sanmıyorum çünkü Kerim kiralık ya da Quaresma satılması gerek oraya oyuncu almak için.

Kerim kiralanmaz Güneş her oynattığında skora etki ediyor. Quaresma'yı da arenaya çıkacak diye göndermezler 5. oyuncuyu da almazlar tahminim seneye.
Ziyech olmaz , sevinmesini bilmiyor o herif :D geçen gol attı reklam panolarindan geçerken tepetaklak oldu :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersan Gülüm :

Golden sonra taraftar sahaya inemiyorsa , Ozaman biz Tribune cikariz !!
UNUTMADIK :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Paşa'yı yenersek, Bursa bize karşı stopersiz oynayacak onu da hallederiz. Araya Moskova'yı da sokarsak milli ara milli tatil ve kutlama olur bize :D
atibaya kutlama olur asıl  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2015, 23:49:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar spor toto kısmına  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ts maçını Spor Toto Süper Lig başlığında konuşalım arkadaşlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

trabzon maçındaki hakemi diyosan yok bu değil alper saruhandı galiba onun adı

Yok rize maçını sordum ama onu alper adında biri yönetmişti galiba.

Bu hakemi bizim maça vermezler inşallah.

Çevrimdışı TØLGA

Yok rize maçını sordum ama onu alper adında biri yönetmişti galiba.

Bu hakemi bizim maça vermezler inşallah.
hatlar karıştı tamam işte rize maçındaki hakem alper saruhan :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2015, 23:52:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Opare sezon başından beri sakat 1 maça bile çıkamadı :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ziyech olmaz , sevinmesini bilmiyor o herif :D geçen gol attı reklam panolarindan geçerken tepetaklak oldu :kop:

Bu saatten sonra Ziyech zaten olmaz. O bu yazdı balık büyük kaçtı PSV'ye geçer oradan da ver elini Almanya.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2015, 23:53:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu saatten sonra Ziyech zaten olmaz. O bu yazdı balık büyük kaçtı PSV'ye geçer oradan da ver elini Almanya.

Psv'nin orası dolu şuan.

Maher ve Gaston var. Satarlarsa Maher'i olur ama o da o seviyede değil.

Feyenoord ve Ajax çökebilir onlar çökene kada biz çökelim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Psv'nin orası dolu şuan.

Keşke çöksek. Ama bizimkilerin bu çocuğu akıl edeceğini etseler bile istenen parayı vereceklerini sanmam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Paşa maçında kim oynar sizce?

Tosic? Milo?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Paşa maçında kim oynar sizce?

Tosic? Milo?
sosada sıkıntı yoksa stoperde necip oynar  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ZORBEY

Alıntı yapılan: TØLGA[/quote
Dostum yalnıs anlama lütfen, Profil resminde Bizim yeni antrenörün resminin icerisinde satılık birinin olmamasi gerektiğini düşünüyorum. heleki o satılık şahıs bizi renklilere satmışssa asla profilimizde "DNA" izine bile rastlanmamasi gerektiği düşüncesindeyim. yeni antrenörümüz onun gittiği yerden gelmiş olsada, neticede satarak gelmedi, ama o Engin Atamanın senin profiline yakıştıramadım:) 
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı can1903

Ünlü futbolcu Trollüyen arkadaş Danla Bilic ;

Beşiktaş'lılara mesaj atıyorum, cevap vermiyolar dedi.

ŞENOL HOCAAAAA  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

[quote author=TØLGA Dostum yalnıs anlama lütfen, Profil resminde Bizim yeni antrenörün resminin icerisinde satılık birinin olmamasi gerektiğini düşünüyorum. heleki o satılık şahıs bizi renklilere satmışssa asla profilimizde "DNA" izine bile rastlanmamasi gerektiği düşüncesindeyim. yeni antrenörümüz onun gittiği yerden gelmiş olsada, neticede satarak gelmedi, ama o Engin Atamanın senin profiline yakıştıramadım:) 
konunun yeri burası değilde tamam değiştireyim  sıkıntı yok :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZORBEY

konunun yeri burası değilde tamam değiştireyim  sıkıntı yok :ok:

Eyw:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Kalyoncu

Psv'nin orası dolu şuan.

Şu takıma on numara pozisyonunda bir mesut özili koyup bir düşündüm sonra neden olmasın belki sakatlık gecirir belki yokları oynar alıcısıda cıkmaz alırız takımada direk uyum sağlar dedim adam yeniden doğdu bildiğin sizde düşünün çok güzel oluyo :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Şu takıma on numara pozisyonunda bir mesut özili koyup bir düşündüm sonra neden olmasın belki sakatlık gecirir belki yokları oynar alıcısıda cıkmaz alırız takımada direk uyum sağlar dedim adam yeniden doğdu bildiğin sizde düşünün çok güzel oluyo :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftada olursa iki maçını izliyorum. 90 dk oyunda kalırsa yarısında bunu düşünüyorum. Sonra yaptıklarını görünce gülümseyip konuyu kendimce kapatıyorum.

28 yaşında 45 milyon euro. :)

Çevrimdışı ekrembaser

sosada sıkıntı yoksa stoperde necip oynar  :icool:

Necip'in başına ne geldiyse başka mevkilerde oynamaktan geldi Liverpool maço hariç dengesini bulmuşken aman ona dokunmasınlar.😊