@Çağrı takımımızın bu kadro üzerine sahada dahada acımasız olması için hangi takviyeler yapılabilir diye fikir jimnastiği yapıyorum.Sol stoper,sol bek ve şutu olan btb dışında bizim bütçelerimizi zorlayarak alabileceğimiz sol kanat-forvet Roma'lı Gervinho tarzında önereceğin oyuncu var mı?Ayrıca Sosa giderse bizim takımın Napoli'li Marek Hamsik'i olacak oyuncu tavsiyen var mı?İyi akşamlar👍🏻
Balanta hamlesi çok acımasız bir hamle olur sol stopere

Bu ligde görüp görebileceğin en sert ve agresif oyuncu olacaktır. Ve bunu temiz yapar Luciovari bir oyuncu.
Sol bek Dünya üzerinde zaten bizim gibi büyük takımda oynayabilecek yetenekte çok az var. Bu bölgeye nasıl bir şey yapacağız ben de kestiremiyorum. Lizbon'un bize karşı oynayan Arjantinli sol bekini beğeniyorum ama Lizbon istemeye gidersek verir mi bilmiyorum

Sosa giderse yerine tabelaya daha da etkiyen oyuncu şart. Benim adayım o bölgeye Fiorentina'dan sözleşmesi bitecek olan Mati Fernandez ve ya Twente'den Ziyech olur. Koparabilsek Yunus Mallı olur ama artık çok zor.
Sol forvete gelirsek acil ihtiyaç olmadığı için nokta atışı gelmez diye düşünüyorum. Sene başı Oğulcan Çağlayan çok iyi olurdu. Güneş'in de isteyeceğini sanmıyorum çünkü Kerim kiralık ya da Quaresma satılması gerek oraya oyuncu almak için.
Kerim kiralanmaz Güneş her oynattığında skora etki ediyor. Quaresma'yı da arenaya çıkacak diye göndermezler 5. oyuncuyu da almazlar tahminim seneye.