Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305434 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Ekşide okudum ben de merak ediyorum. Atiba futbolu bıraktığında nasıl bir teknik direktör olacak acaba?

Çevrimdışı atalay

Bu arada Gomez iyi bir profesyonel.

Bazen o kadar basit pasları alamıyor ki arkadaşlarından buna rağmen suratı düşmüyor, oyuna küsmüyor.

Almeida'nın yüzünü hatırlarsak...

Yüzü asık, mutsuz santrafor olmaz. Karakter koyuyor; böyle devam eder umarım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Maşallah iyi gidiyoruz ama çok da şey yapmayın  :D nazar değmesin. Sonunu getirebilmek önemli.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 03:25:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2.66 gol ortalaması.

2.45 puan ortalaması.

Sezona yansırsa 80+ puan, 90 gol.

Ki az attık arkadaşlar. O hanede şuan 30+ gol olabilirdi.

Edit: Oynadığımız 12 resmi maçta da gol attık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Antalya'nın zeminini gördükten sonra bizim stat için "hemen açılsın" hevesim kalmadı. Geç olsun ama düzgün olsun, olmuyorsa gelecek sezona kalsın. Dünkü sahada sakatlık olmaması büyük şans.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 03:31:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu terörden sonra Bursa da sahasını bizim maçta açar mı acaba  :kop:

Bursa karışır yakarlar o stadı Timsah kafasından çanta yaparlar 5'lik olurlarsa  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

Bu terörden sonra Bursa da sahasını bizim maçta açar mı acaba  :kop:

Bursa karışır yakarlar o stadı Timsah kafasından çanta yaparlar 5'lik olurlarsa  :kop:

yaw böyle espiriler yapma sonra gülmekten kendimi zor toparlıyorum:D:D:D:D:D:D
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı dlcs

Ya harbiden de bunlar bizimle açacaktı stadı vazgeçmişler şldksaşld

Şaka değil ciddi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 04:18:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın deplasmandaki gol ortalaması 3.4  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 04:27:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Hahaha her maçımızdan önce an tu'da bakardım tahmin ne yazdılar diye hep puan kaybedecek vs yazardı bu kez yazana bakın  :kop: :kop:

Alıntı
Fark etmez‚ adamlar koyup geçiyor.

Alıntı
bjk 4-2 yenecek bence

:kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bazı arkadaşlar Quaresma eleştirisi görünce aşırı alınganlaşıyorlar ama şunu anlamak lazım, biz bu adamı bazı şeyleri yapamıyor değil, yapabildiği şeyleri neden daha sık yapmıyor diye eleştiriyoruz.

Quaresma bence Rize maçında da, dünkü maçta 40-45. dakikalar arasındaki saçmalaması dışında da bayağı faydalı oynadı. O 40-45 arasındaki bencillikleri nedeniyle bu kadar eleştiri alıyor çünkü orada 2 tane net pozisyonu kendisi kahraman olma isteğiyle heba etti, skor bir anda 1-4 olabilirdi.

Yoksa 3. golde ters kanattan koşup topu alışı, ardından tekrar ters kanatta bomboş Beck'e gönderişi tam da ondan beklenen şeyler. Keza Eskişehir'de tek topta Gomez'e attırdığı gol.

Bunları yapabilecek yeteneği varken yapmamayı tercih ediyor, tepkinin sebebi bu.
:claps: :claps: :claps:
Dogru tespitler
Abi soyle elestirin agzimi acarsam adam degilim , Bende bu sekilde elestiryorum cogu zaman...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bazen o kadar basit pasları alamıyor ki arkadaşlarından buna rağmen suratı düşmüyor, oyuna küsmüyor.

Bazen Cildiriyor Gomez saha icinde
Oyle pozisyonlarda topu atmiyorlarki kendisi bombosken
Adam hakli olarak cildiriyor :bandit:

Antalya'nın zeminini gördükten sonra bizim stat için "hemen açılsın" hevesim kalmadı. Geç olsun ama düzgün olsun, olmuyorsa gelecek sezona kalsın. Dünkü sahada sakatlık olmaması büyük şans.
Abi bizim sahada boyle birsey olmasi mumkun degil , Hibrit cim bunun icin secildi zaten
Ekilmeye basladiktan sonra 70 gun sayacagiz ve 70 gunun sonunda top oynanabilecek
Hibrit Cimde normal cim gibi zeminde Kalkma , Bozulma , Balciga dönme olmuyor ozelligi bu zaten :tabe: @Gökhan Güvenç

Çevrimdışı ümer

ligin 2.yarısında derbiler, ki buna trabzon maçı da dahil, deplasmanda olacağımızı unutmadan koyabileceğimiz kadar fark koymalıyız.
Ben deplasman maçlarında daha rahatım, rakip kim olursa olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Herkese günaydın.

Puan farkı bugün 4 olur.  :icool:

Herkese günaydın.

Hiç şüphe duymamıştım bu maç için :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Herkese günaydın.

Hiç şüphe duymamıştım bu maç için :)
ne yalan söyliyim ben biraz işkillendim maçtan önce

avrupa maçıydı eksikler flen sağ sağlim çıktık  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kalyoncu

Besiktas götürür ligi... 
Havayada girmişler... 
Takimlarida oturmuş... 
Adamlar gittikce iyi oynamaya basliyorlar... 
bizde gittikçe kötülesiyoruz sagolsun VP. antudan keyif sigarası yaktım gülerek bunları okuyom tavsiye ederim günaydınlar :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ahmetx

Dünkü maçta takım Q17 ye pas vermiyor bu bariz belli , etme bulma dünyası diye buna diyorlar, pek yakında aynı akıbet Töreye uygulanırsa hiç şaşırmayın .Atiba , Beck ,Gomez ve şimdilerde Necip gerçek takım oyuncuları.Atibayıda Kuzeyli kabul edersek (Kanadalı) Alman ve kuzey ülkelerinde oyuncu almakta fayda var takımları için oynuyorlar bu felsefede yetiştiriliyorlar çünkü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ne yalan söyliyim ben biraz işkillendim maçtan önce

avrupa maçıydı eksikler flen sağ sağlim çıktık  :biggrinking: :biggrinking:

Evet Sosa Töre yoktu ama hiç de aramadık :D

Yanlız adamlar ilk defa böyle ful tribün görünce aşırı hırslı başladılar. Çok zor maçtı ama golleri erken bulunca sonraki goller de daha rahat geldi. Umarım antalya bu hırsı diğer takımlara da gösterir.

Çevrimdışı TØLGA

Dünkü maçta takım Q17 ye pas vermiyor bu bariz belli , etme bulma dünyası diye buna diyorlar, pek yakında aynı akıbet Töreye uygulanırsa hiç şaşırmayın .Atiba , Beck ,Gomez ve şimdilerde Necip gerçek takım oyuncuları.Atibayıda Kuzeyli kabul edersek (Kanadalı) Alman ve kuzey ülkelerinde oyuncu almakta fayda var takımları için oynuyorlar bu felsefede yetiştiriliyorlar çünkü.
takım ona vermiyor quaresmada onlara inada biniyor biraz gibi geldi bana gomezin vermediği pozisyon ise sırf hatrick yapmak içindi bencillikten değil gerçi 2. gol ona yazılmadı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynen bende dün en çok gomez'i beğendim.Dün kanat'a indi top aldı olcay'a alda at diye pas attı.Çalımlar attı orta sahaya yardıma geldi top kaptı.Ben sadece forvetim top ayağıma gelsin demedim.Dün çok beğendim.Başlarda bunu yapmıyordu bunuda yapmaya başladı artık :)

Çevrimdışı Ensar

Günaydın ahali :D müthiş güzel bir güne uyandık :D şimdi benim dikkat çekmek istediğim bir nokta var , moskova deplasmaninda eksi bilmem kaç derece de oynadık , herkes grip oldu , sonra antalyaya geldik 16 17 derece sıcaklık , 5 attık daha da önemlisi müthiş bir kondisyon fizik mücadele , top kaybından 5 6 saniye sonra topu tekrar kazandık şok pres yaparak , aynı bi zamanların barcasi gibi , gelmek istediğim nokta su , hani avrupayı takmayın avrupa bizi yıpratır diyen arkadaşlar var ya onlar hala aynı düşünce de mi ? :D evet ilerleyen dönemde takım yorulacak ama gayet iki kulvar beraber finale kadar gider
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TØLGA

Günaydın ahali :D müthiş güzel bir güne uyandık :D şimdi benim dikkat çekmek istediğim bir nokta var , moskova deplasmaninda eksi bilmem kaç derece de oynadık , herkes grip oldu , sonra antalyaya geldik 16 17 derece sıcaklık , 5 attık daha da önemlisi müthiş bir kondisyon fizik mücadele , top kaybından 5 6 saniye sonra topu tekrar kazandık şok pres yaparak , aynı bi zamanların barcasi gibi , gelmek istediğim nokta su , hani avrupayı takmayın avrupa bizi yıpratır diyen arkadaşlar var ya onlar hala aynı düşünce de mi ? :D evet ilerleyen dönemde takım yorulacak ama gayet iki kulvar beraber finale kadar gider
kondisyonerimiz iyi maşallah ta önemli olan 28 30. hafta o zaman anlaşılıyor takımın fiziksel durumu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK