Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301908 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı laoban

Klasik olcay izliyoruz, 4-5 hafta eser sonra lig sonuna kadar çile. 4-5 fark olacak maç ne halde delirmemek elde değil. Birde antalya nin sahasinin ilk golü necipten geldi . Tarihe yazdırdı kendini helal olsun. İkinci yarı olcayin çıkıp cenkin girmesi lazım bence .

Çevrimdışı harund1k3

İkinci yarı takım olarak pres yaparsak ikincı yarının ilk 10 dakikası maçı koparırız. Samuel eto en fazla 20 dakika daha bu tempoda oynar. Emrah etkisiz lazerovıc iyi değil. Ah bir de geldıklerımzı atsak

Çevrimdışı Tolga

24 gol atıp, 9 gol yedik.

9 haftada 22 puan ve sadece 5 puan kaybımız var çok iyi :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Guntekin rıdvan i cok guzel bozdu helal olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kartal Ç

Yalnız Olcay ropörtaja tertemiz yeni formayla çıkmış. Bakınız bu sponsorlara saygıdır :ok:

Çevrimiçi COB

Gomez 8 gol yapti yanilmiyorsam...

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Allah Beşiktaş'ı bu günlere getirenlerden razı olsun sırada şampiyonluk ve Vodafone Arena var Güzel günler çok yakın :)

Çevrimiçi o2bucak

89 Doğumluyum Metin Ali Feyyaz dönemini fazla hatırlamıyorum ama dinlediğim kadarı ile o şekil bir kadromuz gelişiyor.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı dlcs

Gomez'in transfer durumunu banan birisi anlatsın lütfen. Bu adam kiralık mı şimdi

Çevrimdışı Kartal Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 22:39:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez'in transfer durumunu banan birisi anlatsın lütfen. Bu adam kiralık mı şimdi

2 yıllık kiralık. 2 yıl sonra da sözleşmesi bitiyor zaten. O zaman da 32 oluyor. Oyuncu bizim yani rahat ol :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı celiker1

Şenol Güneş-SPLİNTER USTA👏👏👏
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

2 yıllık kiralık. 2 yıl sonra da sözleşmesi bitiyor zaten. O zaman da 32 oluyor. Oyuncu bizim yani rahat ol :D

Kimisi diyor ki Gomez ve Fiorentina anlaşırlarsa ilk yılın sonunda geri dönebilir diyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 22:48:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Kimisi diyor ki Gomez ve Fiorentina anlaşırlarsa ilk yılın sonunda geri dönebilir diyorlar.

Ben böyle bir madde hiç görmedim ama şu söylenti var. Beşiktaş ya da Gomez isterse bitiyor kiralık sözleşme.

Ama Gomez bu kadar iyiyken bir de şampiyon olursak şampiyonlar ligi ve yeni stadı bırakıp gitmez diye düşünüyorum.

Ama gitmeme şartı olarak da bizden 2-3 yıllık bir sözleşme ister kendini garantiye almak için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben böyle bir madde hiç görmedim ama şu söylenti var. Beşiktaş ya da Gomez isterse bitiyor kiralık sözleşme.

Ama Gomez bu kadar iyiyken bir de şampiyon olursak şampiyonlar ligi ve yeni stadı bırakıp gitmez diye düşünüyorum.

Ama gitmeme şartı olarak da bizden 2-3 yıllık bir sözleşme ister kendini garantiye almak için.
Gomez 35-36 yaşına kadar fit bir şekilde oynar. :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Gomez 35-36 yaşına kadar fit bir şekilde oynar. :)

O kadar degilde 33-34 yasina kadar oynayabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 22:55:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Biraz Klosevari.

34'e kadar bence de oynar biz de finansal fair play ensemizdeyken 4 yıl adam aramayız rahat olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Biraz Klosevari.

34'e kadar bence de oynar biz de finansal fair play ensemizdeyken 4 yıl adam aramayız rahat olur.

Ben Atibada da bir yaşlılık emaresi görmüyorum yalnız. Onla da uzatsak fena olmaz. Jübilesini burda yapsın.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı uğur07

twitterda atibaya zam yapılsın diye yazıyorlar. bence de kesin yapılması lazım. ibret-i alem için. 1.400.000 euro civarında bence uygun. genel olarak takımın ortalaması bu sanırsam.

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Çakar: Beşiktaş çok tecavüzcü bir takım  :ebebe: :ebebe: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Oynar biz de mi olur başka yerde mi olur bilemem ama oynar o profesyonellik onda fazlasıyla var :)

Çevrimdışı 38life