Töre şuan yerini doldurmanın en zor olacağı oyuncu. Giderse naparız bilmiyorum.
O paralara gitse nasıl da dolar biliyor musun.
Serdardan bahsediliyor ya Serdar ile uzatmayı baştan kafadan silmen lazım senin şampiyonlar liginde yedek sağ bekin Serdar olmamalı. Her neyse...
Şimdi yazacaklarım FM de kolay değil yapılabilirliği tartışılır sadece hayalimi ortaya koyuyorum. Töre'yi memnun kalacağımız bir meblağa yolladığımızı varsayıyorum. Yerine akla gelen Ahmed Musa var. Olur mu olmaz mısına bakmadan devam ediyorum. Cskanın maddi gücünü bilmiyorum o yüzden şu kadar para çıkartıp alırız demek zor. En son değeri 10 milyon gözüküyordu. O veya başkasını -Töre 25 e gittiği halde- 10-12 milyona aldığını varsayıyorum ki kar edelim mantığıyla 5-6 milyonluk oyuncu getirirsek 2 yıl olmasını bekleriz pişman oluruz.
Kaldı mı sende 12-13 milyon. Sağ kanadı 6-7 yıllığına kapatmak için alabileceğin bir Mayke var min 7-8 milyona. Töre'nin boşluğu da anca böyle dolar tek kişiyle dolması zor.
E ne anladık 25 e satıp 20 sini transfere harcamaktan? Bir kere giden bir yeteneğin yerine iki tanesi gelmiş oldu. İkincisi şu an ki sağ kanattan daha efektif olabilecek kanada sahipsin.
İsimleri öylesine verdim. Töre giderse benin planım bu olurdu.