Bu mesaj birazdan silinir, malum Bilic'e karşı alerji var burada, olumsuz mesajlar sabahtan akşama kadar duruyor ama olumlu birşey yazınca yarım saat içinde siliniyor. (eğer konu dışı diye silindiyse konuyu başlatanın da yönetici olduğunu belirteyim)
Bilic'in Beşiktaş'ı sattığını, ihanet ettiğini düşünmek bana komik geliyor. Adam şampiyon teknik direktör olarak gitmek, belki daha iyi bir takıma daha iyi bir kontrala imza atmak varken neden başarısızlığı seçsin? Opsiyonu kullanıp tek taraflı sözleşme uzatsak bile herhangi bir EPL takımı için tazminatını ödemek (bir yıllık maaşı) hiç problem değil.
Geçen gün de burada konusu geçti, son 5 haftada Beşiktaş'a yapılan akıl almaz hakem hatalarını görüp kaçan şampiyonluk için Bilic'i suçlamak mantıklı değil.
Yine ayni cevaplari verecegim
1 ) Bilic daha Devre arasinda Westhamla anlasti
2 ) Ayrilmasinin uzerinden 2 Gun bile Gecmeden bizden aldigi ucretin 3 katina Vesthama imza atmasi tesadufmudur?
3) Mustafayi israrla oynatmanin baska ne aciklamasi olabilir ??
4) Kulubede Tam 3 Tane Stoper otururken ( Atinc , Milosevic , Pedro ) Necipi stoper oynatmasinin baska ne aciklamasi olabilir ??
5 )Necipin Stoper ve Sagbek olarak oynadigi maclarda bireysel ve taktiksel hatalarından 5 Gol yedik buna ragmen israrla Oynatti..
Senil hocada oynatiyor Necipi ama Bolgesinde oynatiyor !!
6) sahanin en iyisi olan Tolgayi neden her mac standart olarak 70.ci dakikada oyundan aldi ??
7 ) Neden artik kuluo beni tutmaz diye aciklama yapti ??
8 ) Hersey acik !! Sampiyon olsaydik Yonetim taraftar baskisindan Cekinip Sozlesmesini tek tarafli uzatacakti
Biloc sozlesmesi uzamasin diye takimi bilincli olarak sabote etti , Sampiyon yapmamak.icin cirpindi resmen ve basardi bravo Bilice