Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Herkes kendi işine baksin , biz bunları yemeyiz tarzı konuştu verdi ayarı :D
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 15:48:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

anca konusmayı bilir derim kenarıya çekilirim,,
adam bu hafta hakemle kazanacak sen hakemle facialara devam ediceksin
yani biri hem konusur hem uygular
oburu sadece konusur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Sol kanat hamlesini yanlis yaptik cümlesi haric hepsine katılıyorum :bandit: :biggrinking:
Zira Gundemdeki yani sizin istediginiz adamin halinide goruyoruz , Eger sizin istediginiz adam gelmis olsaydi oda yanlis hamle olacaktı :bandit: :bandit: @Çağrı

İşte aranan mantık helal olsun. :)

Çevrimdışı can1903

Herkes kendi önündekini yesin mi dedi Başkan duyamadım  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 15:55:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Sol kanat hamlesini yanlis yaptik cümlesi haric hepsine katılıyorum :bandit: :biggrinking:
Zira Gundemdeki yani sizin istediginiz adamin halinide goruyoruz , Eger sizin istediginiz adam gelmis olsaydi oda yanlis hamle olacaktı :bandit: :bandit: @Çağrı

Özeleştirili yapayım açıklamasını.

Dzsudzsak burada bizde oynasa oyun sistemine tam uyduğu, yani ayağında top tutmayıp çabuk oynadığı için çok verimli olacağını düşünüyordum. Hala fikrim aynı değişmedi.

Duran toplar ile şuan burada oynuyor olsa 3-4 gol 3-4 asist bandında çoktan olurdu diye düşünüyorum. Biz maç başı 15 şut atıyoruz Bursa 5 şut atıyor. Büyük fark yaratırdı, hala yaratır.

Ancak geçen sezon izlediğim Dzsudzsak ile de şuanki hali arasında fark var bunu söylemem gerek. 1 tık düşmüş aşağı geçen sene kadar iyi değil fiziği.

Ancak sene sonu yine bakacağız istatistiklere düşmüş olmasına rağmen 10-10 8-10 civarı bir rakam çıkacak ortaya @Yunus Emre Dökmeci
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar üzerine basın toplantısı düzenledi.

Fikret Orman, Aziz Yıldırım'a cevap vermeyeceklerini söylerken, "Biz bunları yemeyiz, başka kapıya" açıklamasını yaptı.

Orman ayrıca Club Brugge'e elendikleri dönemde Fenerbahçe cephesinden gelen "Köy takımın elendiler" sözüne "Molde ne? 26 bin nüfusu var" diyerek cevap verdi.

"BİZ BUNLARI YEMEYİZ, BAŞKA KAPIYA"

Başka kulüplerle ilgili konuşmayız. Aziz Bey kavgacı ayrıştırıcı bir üslupla konuşuyor. Bu bize göre doğru değil. Türk sporunu kaos içerisine sokmak doğru değil. Biz kendi üslubumuzla devam edeceğiz. Ben halkın arasında bir başkanım. Fenerbahçeli ve Galatasaraylılar ile fotoğraf çektiriyoruz. Fenerbahçeliler "Siz Aziz Bey'e uymayın" diyor. Bunu onlar söylüyor. Langaspor bile olsa hiç kimsenin haddine değildir bir başka camiaların yönetimi hakkında konuşmak. Beşiktaş kendi ile ilgili şeyleri açıklar. Biz şike sürecinde de kendi durumumuzla ilgili açıklama yaptık. Kenar süsü olduğumuzu hep söyledik. Şimdi amaç konuyu başka yere çekip kutuplaşma yaratmak falan... Biz bunları yemeyiz, başka kapıya.

"BİZ ELİNDİĞİMİZDE KÖY TAKIMI DEDİLER; MOLDE NE?"

Kimsenin bir başka camia ile konuşması doğru değil, bunlar ayıp şeylerdir. Siz bugüne kadar benim başka kulüp yönetimiyle ilgili bir şey dediğimi duydunuz mu? Aziz bey, "Süleyman Seba'dan örnek alınsın" dedi bir keresinde... Kendisi alsın. Polemik yaratacak konulara girmek istemiyorum. Herkes kendi önündeki yemeği yesin. Kendi maçlarına, problemlerine baksın. Beşiktaş geçen sene Fenerbahçe maçından önce Brugge ile oynamıştı. Avrupa'da çok tanınan kulüptür Brugge, bize "Köy Takımı'na elendiniz" dediler, Molde ne? 26 bin nüfusu var. Dün söylediğiniz şeyler bugün karşınıza çıkar. Türk futbol kamuoyu buları görüyor ve başka kapıya diyorum.

ŞENOL GÜNEŞ: "AZİZ YILDIRIM HAKKINDA KONUŞMADIM"

Ben Aziz Bey hakkında konuşmadım. Bir kulüp başkanı hakkında konuşmam doğru olmaz. Ben hukukun herkese lazım olduğunu söyledim. Benim bir düşüncem olsa Beşiktaş'a gelmezdim.

Kaynak : sporx
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 16:01:00 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Link yok mu? Kendi sesinden duymak lazım açıklamayı.

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman, yaptığı açıklamada;

Aziz Bey ayrıştırıcı, kavgacı bir üslupla konuşuyor. Bu üslup bize göre değil. Bu tarz konuşmalar doğru değil. Sokakta çok geziyoruz. Fenerbahçeliler bana 'Aman başkan, üslubunuzu bozmayın. Aziz Bey'le aynı seviyede konuşmayın' diyor. Başka bir camiayla alakalı konuşma yapmak kimsenin haddine değildir. Kimse Beşiktaş yönetimine ne yapacağını söyleyemez. Aziz Bey, hakkımda "Süleyman Seba'yı örnek alsın" demişti. Kendisi örnek alsın. Brugge'e yenildik, Fenerbahçe yönetimi 'Köy takımına yenildiler' dedi. Molde de 26 bin kişinin yaşadığı belde takımı." dedi.

:kop: :kop:

Çevrimdışı Ensar

Link yok mu? Kendi sesinden duymak lazım açıklamayı.
Sporx tam yazmış , haber1903 ise her zamanki gibi değiştirerek ve kısaltarak

Çevrimdışı can1903

Sporx tam yazmış , haber1903 ise her zamanki gibi değiştirerek ve kısaltarak
Canlı izledim.

Şenol hocada hukuksal konuştuk, Beşiktaş'ın şike yaptığına inansam gelmezdim dedi.

Başkanda herkes kendi önündekini yesin dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Kerim bir sonraki adımı düşünemiyor. Oyun planı ve güçlü bir oyun ezberi yok.

Villalba, Töre gibi güçlü, dayanaklı, hızlı, patlayıcı gücü yüksek, kararlı bir oyuncu.

Töre de yakın zamana kadar bir sonraki adımı planlayamıyor idi.

O halde Kerim de eğer kendini geliştirirse Töre gibi etkili olabilir. Hatta Töre'den daha hızlı olduğu için daha iyi de olabilir. Bence Kerim'in süre alması lazım, göz önünde tutulması lazım. Türkiye kupasındaki tüm maçlarda 90 dakika oynaması lazım. Kerimin kendini geliştirmesi demek Beşiktaş'a katkı demek, bir sonraki aşama da yüklü para demek...

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız sol kanat hamlesini yanlış yaptık diyen birine hayır yanlış yapmadık diğer seçenek olsa da yanlış olacaktı demek pek kötü bir savunma.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 16:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı
Bak bu maçta takılacak bjk bence. Yenersek en kötü puan puana geliriz yine.

an tu'dan..

Güntekin'in sözünü hatırlayan  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Hayatımda kıskandığım tek şey bu futbolcu ortamı ya.

Şu ortama bak, şu güzelliğe bka.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Helal olsun be helal olsun çok kral konuştu başkan , brugge eleyince yaptıkları açıklamayı hatırlatarak 26 binlik moldeden 3 yediler dedi
Çok kral konuştuda 1 ay rötarlı oldu  :D Bunu söylemezse yazık demiştim Molde maçından sonra,gerçi umudu kesmiştim neticede söyledi. :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 16:30:26 Ensar ]

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Ensar

Çok kral konuştuda 1 ay rötarlı oldu  :D Bunu söylemezse yazık demiştim Molde maçından sonra,gerçi umudu kesmiştim neticede söyledi. :icool:
Bugünku cevap azizin konuşmasından sonra karar verilmiş bir cevaptı , yeri gelmişken de lafını söyledi :D maçtan sonra söylemiş olsa onlarla aynı şeyi yapmış olurduk

Çevrimdışı Kadir G.

an tu'dan..

Güntekin'in sözünü hatırlayan  :kop:

Ne demişti? :)

Edit: mesajı yolladığım an hatırladım sanırım "gün gelecek Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz" sözünden bahsediyorsun.

O günler geldi sonunda :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 16:26:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne demişti? :)

Edit: mesajı yolladığım an hatırladım sanırım "gün gelecek Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz" sözünden bahsediyorsun.

O günler geldi sonunda :)

Bu günler başlangıç. Stat açılsın imanları gevreyecek mali krizle boğuşurken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Her zaman diyorum çok pasif kalıyoruz başkan çıkacak lafı oturtacak böyle ,hakkımız yendiğindede mhk ya federasyona çakacak.Taraftar olarak bizde rahatlayalım üzerimize düşeni yapalım bize güç versin başkan ,yönetim. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

anca konusmayı bilir derim kenarıya çekilirim,,
adam bu hafta hakemle kazanacak sen hakemle facialara devam ediceksin
yani biri hem konusur hem uygular
oburu sadece konusur

gençlerbirliği maçı öncesi fırat aydınus hakkında.Fb maçı öncesi haliz özkahya hakkında konuşmadı mı :)

Çevrimdışı Paletli Vinç

“Taraftarlarımız bizden çok büyük şeyler bekliyor ama kendileri maalesef çaba göstermiyor. Ç. Rizespor maçında 5 bin kişiye oynadık, L. Moskova maçını deplasmanda 4 bin kişiye oynadık. UEFA’dan meşale yakıldığı için ceza alıyoruz. Geçen sene taraftar olaylarından dolayı en çok ceza alan kulüplerdeniz. Demiş Fikret Orman.