Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291830 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı @atalay
Sag adductor magnus adalesinde zorlanma varmis Torenin oynamasina engel olacak bir durummudur bu :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Gelecek sezon için mobil santrafor/kanat forvet adayım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 14:55:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
4-2-3-1 mi, 4-1-4-1 mi oynayacağız önce onun kararını almamız gerek.

4-2-3-1 ise aradığımız adam Goulart

http://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076

4-1-4-1 ise aradığımız adamlar Mati Fernandez veya Hakim Ziyech

http://www.transfermarkt.com.tr/mati-fernandez/profil/spieler/37918

http://www.transfermarkt.com.tr/hakim-ziyech/profil/spieler/217111

Sosa kendini toparlasa da bu bölgede sorun şu. Frikik yok, duran top yok, şut yok, kutu yok. Sosa aslında klasik 8 gibi oynuyor ama ona fiziği el vermediği için onu da oynayamıyor.

Takım seviyesi yükselince zayıf karnımız burası olacak. Bana kalsa Veloso'yu alırım Sosa'yı yine de göndermem Oğuzhan'ı atarım oraya seneye göstereceği gelişime göre.

Yani doğru sistem 4-1-4-1 iki tane 8.5 numara ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 14:57:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye transfer stratejimiz nasıl olur bilmiyorum ancak Twente bu kadar zayıflamış ve paraya ihtiyacı varken Ziyech'i koparamazsak çok yazık olur.

Tam aradığımız 8 numara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Transfermarkt'ta değeri 5M.Kaça alırız peki ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

@Çağrı @atalay
Sag adductor magnus adalesinde zorlanma varmis Torenin oynamasina engel olacak bir durummudur bu :alala: :alala:

Zorlamadan olmuştur. Akut durum yok ise dinlenir, soğuk tedavi uygulanır.

Sporcuların en fazla yaşadığı sorun. Bir şey yoktur.

Çevrimdışı atalay

Transfermarkt'ta değeri 5M.Kaça alırız peki ?

Kaç paradan ziyade kim alır?

Porto yada Benfica profilinde bir takıma gidecek gibi. Tabii bizde daha fazlasını kazanır.

Şu an 5-6'dan milyon € eder maksimum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 15:01:12
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı @atalay

Bacağının üst sağ iç kası. Bacağını içe doğru kapamanı sağlayan kaslardan biri. Şut atmana da ciddi anlamda güç katan kas.

Zorlanma ise sıkıntı olmaz oynar. Ancak yorgunluk belirtisi bunlar dinlendirilmesi lazım yakın zamanda 1 maç seçip ya da 30-35 dakika oynatması lazım.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Kaç paradan ziyade kim alır?

Porto yada Benfica profilinde bir takıma gidecek gibi. Tabii bizde daha fazlasını kazanır.

Şu an 5-6'dan milyon € eder maksimum.

Abi biliyorsun bizde paraya göre alınıyor.Birde scout ekibimizin keşfetmesi lazım+365 gün boyunca görüşmemiz lazım. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

aslında benzer seyleri kerimde yapar fakat işte oyun gorusu o kadar dar ki onu geliştirecek olan
seyi biz suanda yapamayız kiraya verelim en güzeli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Gomeze top gelmemesi 10 numaranın etkisizliği tamam ama kanatlar etkisiz daha fazla beklerin ofansif yeteneği yok.Beck tamam olduğu gibi kabul edeceğiz sol tarafa ofansif yönü kuvvetli duran top kullanan şut atan biri lazım.Direk Caner tarifi   :) muhtemelen gelmez bize Aziz bırakmaz.Alex tarzı oyuncuların miadı doldu istemem takım oyunumuzu bozar.

Tamam işte aynı noktada buluşuyoruz. Şu an kanatlar çalışmıyor ikiside etkisiz. Töre iyi değil sol taraftan hiç bahsetmesek de olur. Sol kanat için transfer lazım.

Beck, bir Linnes gibi hücumda görebileceğimiz oyuncu değil daha çok işin defansif kısmını sorunsuz yaptığından işimize yarıyor. Onun kanadından tek golü moskovadan yedik o da Sosa'nın sorumsuzluğundan kaynaklıydı mesela.

Örneğin Serdar sezon sonu gidecek o bölgede eksik kalacağız yönetim birini düşünüyor mu yoksa Serdar ile uzatacaklar mı bilmiyoruz. Umarım uzatma gibi bir hataya düşmezler.

Gönül ister ki Mayke gibi bir bekin olsun. Onun için futbolcu satman lazım çok maliyetli oyuncu. Tabi alıp ilerde kat kat fazlasına satacağın tarzda oyuncu.

Sağ beki böyle kabul edecekse sol beke ofansif yönü daha güçlü biri lazım Caner gibi. Caneri getirmek zor olsada o tarz bek oynatmamız lazım. Artık bu dönemde beklerin oyundaki önemi çok büyük.

Alex örneğini şundan dolayı verdim her takımın farklı bir oyun planı var o zaman ki fener koşmuyor ayağına Alexi gönderdi bence yanlış yaptı. Şu anki takımımızda geçen seneki kadar koşmuyor ki. Töre'nin istatistiklerine bakın en basiti çok daha az defansif rolü var. Hoca hücumculara pek yüklenmiyor. Geçen seneki kadar topun arkasına geçip oyunun baI bölümlerinde tabiri caizse ezilmiyoruz. Deplasmanda 600-700 pas yapan takıma sahibiz. Tek ve en büyük sıkıntımız topu kaleye fazla sokamamak.

Süper ligde 241 maçta 136 gol atmış 113 asist yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz takımımda böyle bir oyuncu olsun da bırakın biraz az koşsun.

Oynattığımız isim Sosa yılda 15 gole zor etki ediyor çok kötü bu sayılar.

Alex vari bir oyuncu hatta Alex'in kendisi bu takımda olsa Gomez+kendisi 40-45 gol yapardı bu ligde.

Çevrimdışı atalay

aslında benzer seyleri kerimde yapar fakat işte oyun gorusu o kadar dar ki onu geliştirecek olan
seyi biz suanda yapamayız kiraya verelim en güzeli

Kerim bir sonraki adımı düşünemiyor. Oyun planı ve güçlü bir oyun ezberi yok.

Villalba, Töre gibi güçlü, dayanaklı, hızlı, patlayıcı gücü yüksek, kararlı bir oyuncu.

Töre de yakın zamana kadar bir sonraki adımı planlayamıyor idi.

@Çağrı @atalay Cevaplar icin teşekkürler :ok:
@Çağrı ozaman o mac bu mac , Antalya macinda Dinlendirelim Q17 var Olcay var Kerim var. Onlarla baslayalim duruma gore sokariz Toreyi..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

4-2-3-1 mi, 4-1-4-1 mi oynayacağız önce onun kararını almamız gerek.

4-2-3-1 ise aradığımız adam Goulart

http://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076

4-1-4-1 ise aradığımız adamlar Mati Fernandez veya Hakim Ziyech

http://www.transfermarkt.com.tr/mati-fernandez/profil/spieler/37918

http://www.transfermarkt.com.tr/hakim-ziyech/profil/spieler/217111

Sosa kendini toparlasa da bu bölgede sorun şu. Frikik yok, duran top yok, şut yok, kutu yok. Sosa aslında klasik 8 gibi oynuyor ama ona fiziği el vermediği için onu da oynayamıyor.

Takım seviyesi yükselince zayıf karnımız burası olacak. Bana kalsa Veloso'yu alırım Sosa'yı yine de göndermem Oğuzhan'ı atarım oraya seneye göstereceği gelişime göre.

Yani doğru sistem 4-1-4-1 iki tane 8.5 numara ile.
Bizim takım için olabilecek en iyi sistem bana göre kesinlikle 4-1-4-1  @Çağrı . Ben Sosa'nın gönderilmesinden yanayım .Nedeni piyasası halen var ,  paraya ihtiyaç duyuyoruz ve kadroda bulunması lüks halini alacak Tolgay'ın dönmesiyle ve de mümkünse takıma Veloso gibi bir isim transfer edilecekse. Ben ne sol stoper ne kaleci ne de merkez orta saha transferini kafama takıyorum . Bunlar bir şekilde çözülür . Bizim en büyük sorunsalımız kanatlar sorunsalı . Bu transfer sezonunda kanatlar için yaptıkları yanlış hamleler ellerini kollarını bağlayabilir ya da hamlede bulunmamalarına yol açabilir.

Çevrimdışı Kadir G.

Sosa'nın oyunu bir anda patlamayacaksa sene sonu göndermek en mantıklısı. İyi, hoş oyuncu lakin çok ortalama. Yapabildiği çoğu şeyi biraz yapabiliyor. 10 desen 10 değil, 8 desen o da değil. Kanat oynatayım desen bize kanattan oyun kurmaktan çok skor yapılması gerekiyor Sosa'da o da yok.

Çevrimdışı Ensar

Sosa'nın oyunu bir anda patlamayacaksa sene sonu göndermek en mantıklısı. İyi, hoş oyuncu lakin çok ortalama. Yapabildiği çoğu şeyi biraz yapabiliyor. 10 desen 10 değil, 8 desen o da değil. Kanat oynatayım desen bize kanattan oyun kurmaktan çok skor yapılması gerekiyor Sosa'da o da yok.
Kısaca sosanın bu takımda işi yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Bence gelecek sene orta sahayı Atiba Oğuzhan Tolgay üçlüsü yapalım. Veli de gelince Atibayı dinlendirebiliriz rahatlıkla. Kanada da adam gibi bi kanat forvet alalım. (Benim önerim Ahmed Musa.)Töre - Gomez - Ahmed Musa üçlüsü gayet iyi olur. Şuanki kadroda bana göre en güzel yöntem bu. Sosa böyle devam ederse göndeririz arjantine ozzy i zorlayacak birini alırız.( ziyech olabilir) Bunun dışında ofansif bir sol bek, kaleci ve sol stoper lazım.(Nagatomo, Balanta, Mandanda.)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 15:27:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim takım için olabilecek en iyi sistem bana göre kesinlikle 4-1-4-1  @Çağrı . Ben Sosa'nın gönderilmesinden yanayım .Nedeni piyasası halen var ,  paraya ihtiyaç duyuyoruz ve kadroda bulunması lüks halini alacak Tolgay'ın dönmesiyle ve de mümkünse takıma Veloso gibi bir isim transfer edilecekse. Ben ne sol stoper ne kaleci ne de merkez orta saha transferini kafama takıyorum . Bunlar bir şekilde çözülür . Bizim en büyük sorunsalımız kanatlar sorunsalı . Bu transfer sezonunda kanatlar için yaptıkları yanlış hamleler ellerini kollarını bağlayabilir ya da hamlede bulunmamalarına yol açabilir.

Zaten Dünya'da 10 numara pozisyonu ölmek üzere. Artık Güney Amerika'dan başka ülkelerde türemiyor. Belki biraz da Fransa'nın Afrika sömürgelerinde. Ama bu topraklarda hala iş yapacak bir pozisyon.

Böyle bir oyuncu bulunursa 4-2-3-1 kanatlar fazla skorer olmadığı için bize uyar. Ama Goulart gibi bir adamı almak da 10 milyon euro demek hiç kolay iş değil. O yüzden bence de gerçekçi olanı 4-1-4-1

Belki 2 sene sonra Atiba bitince 4-2-3-1'e dönüp 10 numara bakılabilir. Şu ölçekte Atiba - Veli - Necip'i 6 numara rotasyonuna alırsak; 8.5 numara pozisyonu için 4 oyuncu gerek bize.

Oğuzhan - Tolgay - Sosa mevcutlar. Veloso eklenirse tamam olur. Sosa giderse bir tane daha alınır ya da Veli oraya 4. adam olarak rotasyona girebilir önemsiz maçlar için.

Sol bek ve sol kanat hamlesini çok yanlış yaptık, yaptık ki cayır cayır sol bek arıyoruz devre arasına. Bağıra bağıra yaptılar bu yanlışı, hata değil bu.

Benim görüşüm devre arası Balanta, Mandanda ve bulabilirse iyi bir sol bek, yazın bir 8 numara, bir sol açık, bir genç forvet. Eğer sol bek devre arası bulunamazsa bir de sol bek tabi ki.

Hali hazırda 6 oyuncu daha eklenince kadro yapılanması tamamlanacak. Yaza 3 oyuncu kalırsa bu 3 yıllık kadro planlamasının yönetim tarafından öyle ya da böyle başarılı yapıldığını gösterecek.
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 15:30:32 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Kerim bir sonraki adımı düşünemiyor. Oyun planı ve güçlü bir oyun ezberi yok.

Villalba, Töre gibi güçlü, dayanaklı, hızlı, patlayıcı gücü yüksek, kararlı bir oyuncu.

Töre de yakın zamana kadar bir sonraki adımı planlayamıyor idi.

gecen sene baya kızıyordum

simdi ise skor eksiği kaldı onuda yapıyor ama dahada iyi yapacak
ve en onemlisi performansını devamlılıkla pekiştirdiğinde işler düzelir
tersi oldugunda hep soylerim ath madridi falan unutsun

kerimin süre alması sart
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

Helal olsun be helal olsun çok kral konuştu başkan , brugge eleyince yaptıkları açıklamayı hatırlatarak 26 binlik moldeden 3 yediler dedi

Çevrimdışı Tolga

Helal olsun be helal olsun çok kral konuştu başkan , brugge eleyince yaptıkları açıklamayı hatırlatarak 26 binlik moldeden 3 yediler dedi

Açıklamayı izleyemedim ama böyle söylemişse iyi söylemiş :)

Başkan bazı şeylerin farkına vardı ama maalesef biraz geç oldu.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Zaten Dünya'da 10 numara pozisyonu ölmek üzere. Artık Güney Amerika'dan başka ülkelerde türemiyor. Belki biraz da Fransa'nın Afrika sömürgelerinde. Ama bu topraklarda hala iş yapacak bir pozisyon.

Böyle bir oyuncu bulunursa 4-2-3-1 kanatlar fazla skorer olmadığı için bize uyar. Ama Goulart gibi bir adamı almak da 10 milyon euro demek hiç kolay iş değil. O yüzden bence de gerçekçi olanı 4-1-4-1

Belki 2 sene sonra Atiba bitince 4-2-3-1'e dönüp 10 numara bakılabilir. Şu ölçekte Atiba - Veli - Necip'i 6 numara rotasyonuna alırsak; 8.5 numara pozisyonu için 4 oyuncu gerek bize.

Oğuzhan - Tolgay - Sosa mevcutlar. Veloso eklenirse tamam olur. Sosa giderse bir tane daha alınır ya da Veli oraya 4. adam olarak rotasyona girebilir önemsiz maçlar için.

Sol bek ve sol kanat hamlesini çok yanlış yaptık, yaptık ki cayır cayır sol bek arıyoruz devre arasına. Bağıra bağıra yaptılar bu yanlışı, hata değil bu.

Benim görüşüm devre arası Balanta, Mandanda ve bulabilirse iyi bir sol bek, yazın bir 8 numara, bir sol açık, bir genç forvet. Eğer sol bek devre arası bulunamazsa bir de sol bek tabi ki.

Hali hazırda 6 oyuncu daha eklenince kadro yapılanması tamamlanacak. Yaza 3 oyuncu kalırsa bu 3 yıllık kadro planlamasının yönetim tarafından öyle ya da böyle başarılı yapıldığını gösterecek.
Sol kanat hamlesini yanlis yaptik cümlesi haric hepsine katılıyorum :bandit: :biggrinking:
Zira Gundemdeki yani sizin istediginiz adamin halinide goruyoruz , Eger sizin istediginiz adam gelmis olsaydi oda yanlis hamle olacaktı :bandit: :bandit: @Çağrı
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 15:45:46 Yunus Emre Dökmeci ]

:claps: :claps: :claps: :claps:
Thug Life yapmis Baskan :biggrinking:

Çevrimdışı Ensar

Açıklamayı izleyemedim ama böyle söylemişse iyi söylemiş :)

Başkan bazı şeylerin farkına vardı ama maalesef biraz geç oldu.
Herkes kendi işine baksin , biz bunları yemeyiz tarzı konuştu verdi ayarı :D