Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291752 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Mandanda, Balanta ve bir sol bek devre arası getirilirse şampiyonluk şansımız çok yüksek olacak.

Sene sonu sol kanat ve orta saha lazım. CL'de bu sol kanatla perişan ederler.

Çevrimdışı brkntcnr

Şu caner'i yazmayın ya hayır gelmez bize ondan :) Nagatomo adamdır :) Caner'in motta'dan bir farkı yok oyun olarak değil.Sinirli agresif cebinde kartıyla oynuyor.
Caner bizim takımda on numara iş yapar. Gomez gibi pivot santraforun varken kavisli ortalarla çok gol buluruz. İsmaili görüyoruz dağa taşa orta yapıyor. Nagatomo da adamdır içeriye giren çekinmeyen mücadeleci bi bek. Ama hangisi gelirse gelsin daha sol bek aramayız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 13:24:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Caner bize en çok bir eksiğimizden dolayı gerek.

Takım duran top adına yok sahada. Bunu gidermenin sadece 2 yolu var Rogerio Ceni'yi almayacaksak. Frikik atan bir sol bek ya da 10 numara.

Sosa gidecek gibi duruyor yazın. En büyük önceliğimiz duran top kullanabilen biri olmalı Caner iki açıdan da büyük fayda sağlar bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bizim taraftar oyuncuların üstünü çok kolay çiziyor.

Töre bu takımın en değerli oyuncusu. Ona oyun özgürlüğü vermek şart. Şenol Hocada öyle yapıyor zaten.

Sergen; Lucescu bana çalım at diyen tek teknik direktördü, derdi.

Görürsünüz, Antalya maçında Sosa'yı oynatacak ki oynatmalı.

Sol koridor oyuncuları dışında kadro istikrarı sağladık, takımı fazla kurcalamamak lazım.

[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 13:30:04 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Takım duran top adına yok sahada. Bunu gidermenin sadece 2 yolu var Rogerio Ceni'yi almayacaksak. Frikik atan bir sol bek ya da 10 numara.

Sosa gidecek gibi duruyor yazın. En büyük önceliğimiz duran top kullanabilen biri olmalı Caner iki açıdan da büyük fayda sağlar bize.

Caner oyun olarak laf etmiyorum zaten yalnız.Biraz dengesiz,sinirli,agresif.Hakemler Fb'de diye ona müsama gösteriyorda.Beşiktaş'ta her maç sarı kırmızı görür caner.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrıca Şenol hocamız böyle bir adama nasıl forma şansı vermez insan hayret ediyor :) Çok inatçı hocamız  :D

Fb'ye bakıyorsun kjaer-ba-alves-kadlec hepsi oynuyor.
Gs'ye bakıyorsun chedjou,semih,denayer,hakan balta hepsi oynuyor.

Beşiktaş'ımıza bakıyorsun hep rhodolfo-Ersan.Franco'yu geçtimde milosevic çürüdü.

Ben defansımız Beck-Rhodolfo-Milosevic-Motta olsa daha güzel olur diyorum :)

Çevrimdışı mellfred

Caner bizim takımda on numara iş yapar. Gomez gibi pivot santraforun varken kavisli ortalarla çok gol buluruz. İsmaili görüyoruz dağa taşa orta yapıyor. Nagatomo da adamdır içeriye giren çekinmeyen mücadeleci bi bek. Ama hangisi gelirse gelsin daha sol bek aramayız.

çok doğru. bu konuda çok eksiğiz. moskova maçında 23 orta yapılmış sadece 3 isabet bulmuşuz.
ismail hiç isabet bulamamış mesela
ancak caner bize gelmez. gelmesi için en az %30 fazla vermemiz gerek ya da  fenerin caner'den vazgeçmiş olması gerek ki aptal değiller; kolay kolay bu ayarda bir oyuncuyu serbest bırakmazlar.
avrupaya gitme ihtimali ve isteği de var.

Çevrimdışı alimm

sosa nın satılması durumunda ya da 10 numara mevkiine transfer de tabela yapan isim ilk tercih olmalı diye düşünüyorum.. Şu an ki atiba ozzy veya ileride tolgay ozzy orta iklisi ile oyun kurabiliyor olduğumuzdan ve de gomezin ileri de çok yalnız kalması ile böyle bir ihtiyaç görünüyor gibi... Yani söylendiği üzere kırık ikinci forvet gibi oynayabileninden..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 13:49:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ayrıca Şenol hocamız böyle bir adama nasıl forma şansı vermez insan hayret ediyor :) Çok inatçı hocamız  :D

Fb'ye bakıyorsun kjaer-ba-alves-kadlec hepsi oynuyor.
Gs'ye bakıyorsun chedjou,semih,denayer,hakan balta hepsi oynuyor.

Beşiktaş'ımıza bakıyorsun hep rhodolfo-Ersan.Franco'yu geçtimde milosevic çürüdü.

Ben defansımız Beck-Rhodolfo-Milosevic-Motta olsa daha güzel olur diyorum :)

Savunmada minimum rotasyon en iyisidir ön hatta benzemiyor uyumları birbirlerini soluk alışverişinden bile tanımaları gerek.

Ersan Rhodolfo beklediğimizin üzerinde uyum sağladılar bozmaya gerek yok bence de bozmuyor hoca da. Kadro istikrarı önemli.

Kerim'de de 2 yıldır söylediğimiz sorun devam ettiği sürece oynayamaz. Durmayı set oynamayı bilmiyor
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aziz Yine Agliyor :kop: :kop: :kop: :kop:
Bu arada simdide Senol Güneşe Sallıyor :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

bence bu caner eski caner değil artık bize yar olmaz
sosa denen adamı geçen sezon gonderecektik
fena derecede radarıma girdi normal sartlarda bilen biliyor
frikikci değil bu adam dedim bir tane attıgında dondunuz laf ettiniz
devamında ne oldu? :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Canerin kestiği ortaları kesen birisi yok Beşiktaşta
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

seneye sosa'nın yerine daha genç birisi alınmalı. alınacak stoper de maksimum 27 yaşında olmalı. 30 yaş civarında çok futbolcumuz var. gökhan töre ve oğuzhan da satılırsa 2 sene sonra fener'in düştüğü duruma düşeriz.

Çevrimdışı Kadir G.

Takımda Atiba gibi bütün yükü çeken biri varken 10 numara pozisyonunda Alex vari birini oynatabilsek Gomez iki kat gol atmıştı.

Töre golcü değil servis yapıyor. Olcaya fırsatçı diyebiliriz o da ortalıkta yok. Quaresmanın ne yaptığını bilen yok keza Frei aynı şekilde. Sosa tam ortada kalmış oyuncu tiplemesi ne 10 numara olmak için kreatifliği var ne de 8 olmak için devamlılığı var. Ondan da bir şey alamıyoruz.

Dünya'nın belki de ceza sahasında en iyi olan santraforuna sahipsin lakin adam golleri dışardan atıyor atmak zorunda kalıyor. Topu Gomez ile içeride hiç buluşturamıyoruz. Ceza sahası çevresinde pas pas sonuç yok.

Takımın arkasına takviye olması gerektiği kadar ön bölgeye de lazım.

Tolgay gelince Oğuzhan forvet arkasını oynar diye düşünülüyorsa Atiba yerine biri lazım adam yaşlanıyor sonuçta.

Kesinlikle bir sol kanat lazım. Quaresmanın sözleşmesi 1+1 miydi hatırlamıyorum ama umarım öyledir de tek sezon oynamış olur. Yok 2 yıllıksa Frei kiralık gönderip ilk 11 için kanat almalıyız. Olcay-Quaresma yedeklesin.

Mandandaya 3, Balantaya 3-4, sol bek bedelsiz, kalan limitimizi de -ki bu 7 milyon yapıyor sanırım- sol kanat için kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Kimseyi satmayacağımızı varsayarak.

Çevrimdışı ozan062

seneye sosa'nın yerine daha genç birisi alınmalı. alınacak stoper de maksimum 27 yaşında olmalı. 30 yaş civarında çok futbolcumuz var. gökhan töre ve oğuzhan da satılırsa 2 sene sonra fener'in düştüğü duruma düşeriz.

ben bu konuda cogu kisiden ayrılıyorum

törenin yerine genc alalım fakat sosanın yerine tecrübe lazım sonucta oradaki akıl yasamıs adam olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Havar dostlar havar!! Töre Atiba Sosa antrenmana katılmamış.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Bana bişeyler oluyor  :duman:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Takımda Atiba gibi bütün yükü çeken biri varken 10 numara pozisyonunda Alex vari birini oynatabilsek Gomez iki kat gol atmıştı.

Töre golcü değil servis yapıyor. Olcaya fırsatçı diyebiliriz o da ortalıkta yok. Quaresmanın ne yaptığını bilen yok keza Frei aynı şekilde. Sosa tam ortada kalmış oyuncu tiplemesi ne 10 numara olmak için kreatifliği var ne de 8 olmak için devamlılığı var. Ondan da bir şey alamıyoruz.

Dünya'nın belki de ceza sahasında en iyi olan santraforuna sahipsin lakin adam golleri dışardan atıyor atmak zorunda kalıyor. Topu Gomez ile içeride hiç buluşturamıyoruz. Ceza sahası çevresinde pas pas sonuç yok.

Takımın arkasına takviye olması gerektiği kadar ön bölgeye de lazım.

Tolgay gelince Oğuzhan forvet arkasını oynar diye düşünülüyorsa Atiba yerine biri lazım adam yaşlanıyor sonuçta.

Kesinlikle bir sol kanat lazım. Quaresmanın sözleşmesi 1+1 miydi hatırlamıyorum ama umarım öyledir de tek sezon oynamış olur. Yok 2 yıllıksa Frei kiralık gönderip ilk 11 için kanat almalıyız. Olcay-Quaresma yedeklesin.

Mandandaya 3, Balantaya 3-4, sol bek bedelsiz, kalan limitimizi de -ki bu 7 milyon yapıyor sanırım- sol kanat için kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Kimseyi satmayacağımızı varsayarak.
Gomeze top gelmemesi 10 numaranın etkisizliği tamam ama kanatlar etkisiz daha fazla beklerin ofansif yeteneği yok.Beck tamam olduğu gibi kabul edeceğiz sol tarafa ofansif yönü kuvvetli duran top kullanan şut atan biri lazım.Direk Caner tarifi   :) muhtemelen gelmez bize Aziz bırakmaz.Alex tarzı oyuncuların miadı doldu istemem takım oyunumuzu bozar.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

:o_o: :o_o: :o_o: :o_o:
Oynayamayacak olan varmi ?

Çevrimdışı brkntcnr

Gomeze top gelmemesi 10 numaranın etkisizliği tamam ama kanatlar etkisiz daha fazla beklerin ofansif yeteneği yok.Beck tamam olduğu gibi kabul edeceğiz sol tarafa ofansif yönü kuvvetli duran top kullanan şut atan biri lazım.Direk Caner tarifi   :) muhtemelen gelmez bize Aziz bırakmaz.Alex tarzı oyuncuların miadı doldu istemem takım oyunumuzu bozar.
Kesinlikle katılıyorum. Santraforun yalnız kalmaması için içerilere koşular yapan kanatların olacak. Bizim kanatlar tam tersi. Çizgiye kadar açılıyorlar. Olcay hariç. O da formsuz sanırım. Ama forvetin yalnız kalmasın istiyorsan hücumda 4-3-3 savunmada 4-2-3-1 oynayabilen kanatlara ihtiyacın var. Markovic gibi. En azından birinin böyle olması gerek. Hadi Töre yıldızımız saha içi özgürlük veriyoruz kendisine. Ama sol kanadımızın kanat forvet olması gerekir. Hatta bekimizinde hücum beki olması gerekir. Yani tek bi tane 10 numara gomez e çok şey katmaz. Evet araları görecek oyuncu da lazım ama çalışmayla Tolgay da Oğuzhanda bu görevi görür. Seneye Atiba - Tolgay - Oğuzhan üçlüsüyle oynayalım. Adam gibi bi kanat forvet alalım.

Çevrimdışı Tolga

Sıkıntı olmaz hepsi oynar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Atiba ve Töre'ye bir şey olmaz.

Oynarlar. 

Bugun HaberTurkte yazmis
MARIO GOMEZ in sozlesmesi 2 Yillik , 2 Yil bizde Bonservis falan yok , Belki vardir ama 2 yil sonunda odenmek uzeredir belki anlasma onu tam bilmiyorum
Yalniz sozlesmede 1 Yil sonunda taraflardan biri isterse sozlesmeyi fshedebilir maddesi var , Yonetim simdiden calismalara baslamis..
Ben Gomezin gitmek isteyecegini sanmiyorum
Cha Cha Gelecek sezonda bizimle olacak ins :halay: :halay: :halay:

Atiba ve Töre'ye bir şey olmaz.

Oynarlar.
@atalay az once baktimda aklimda kalmadi , Torenin bi kasinda mi ne Zorlanma varmış