Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287276 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bana şimdi sor, Vitor ikisini de beğenmiyor, ikisi de Galatasaray'a gitmezler direk çökerim Gönül ile Caner'in üstüne derim :D

gökhan gönül Beck'i kesemez :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 15:25:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
gökhan gönül Beck'i kesemez :)

Kesmesin gözün kapalı iki sağ bekin olsun :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Caneri alma şansın olacak başka birine bakmaya gerek olmaz.

Renklilerinden oyuncu almayalım değil iyi oyuncularını alacaksın,

Sol tarafın ofansif olmasını tercih ediyorum. Sağda hadi Töre var bekin pek aktif hücumcu olmasına gerek kalmıyor fakat sol da Olcay var o kadar etkili değil.

İmza parasıyla birlikte 2 milyon civarına getirebiliriz belki caneri

Çevrimdışı Kadir G.

Kesmesin gözün kapalı iki sağ bekin olsun :)

Gidip sene sonu yedek kalmayı dert etmiyor diye serdarla uzatmasınlar. :)

Töre 25 e gitse hayalim Ahmed Musa+Mayke... O paraya da rahat bitirilir ne güzel olurdu. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Lig tv Rusya'ya Ömer Güvenç'i göndermiş..

Kalpten götürcekler yaşlı başlı adamı :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bana şimdi sor, Vitor ikisini de beğenmiyor, ikisi de Galatasaray'a gitmezler direk çökerim Gönül ile Caner'in üstüne derim :D
Vitor td değil bana göre :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Mario Gomez'in piyasa değeri 1.5 milyon € artmış.10 milyon € idi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 17:38:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Zapotocny'nin piyasa değeri 850.000 euro iken 4.5 milyon euroya aldırmış Sinan Engin  :iblush:

Sadece 1 sene önce 500.000 euroya alınan adama 1 sene sonra ne oldu da 4.5 milyon euro önerdi bu kafasızlar o zaman merak konusu böyle böyle gitti paralar.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2015, 17:40:26 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Zapotocny'nin piyasa değeri 850.000 euro iken 4.5 milyon euroya aldırmış Sinan Engin  :iblush:

Sadece 1 sene önce 500.000 euroya alınan adama 1 sene sonra ne oldu da 4.5 milyon euro önerdi bu kafasızlar o zaman merak konusu böyle böyle gitti paralar.

sende benim gibi eskiden ne enayi paraları vermişiz onlara mı bakıyorsun  :kop: :kop:

şu evlat acısı gibi koymuştu.Rodrigo Tabata.

[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2015, 17:52:11 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 17:54:52
  • Beşiktaş / Bodrum
sende benim gibi eskiden ne enayi paraları vermişiz onlara mı bakıyorsun  :kop: :kop:

şu evlat acısı gibi koymuştu.Rodrigo Tabata.

Öyle bakıyım dedim neler neler gördüm o zaman da biliyorduk ama bu kadar detay yoktu şimdi içime oturdu çoğu.  :D

Piyasa değeri olarak

2010/11 Galacticos kadromuz 150 milyon euro değerdeymiş. Şuan ise 120.

Ama bu takım o takımın tabi ki haşatını çıkarır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 17:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
2010-11 sezonunda kadromuzda tam 44 futbolcu varmış inanılmaz. Abv Demirören ve yönetiminin alenen ihanet.

Benzerini 2 sene önce Galatasaray 43, Trabzon geçen sene 42 futbolcu ile yaşadı.

Daha kriz vurmadı bu takımları çok fena çığ geliyor 2 sene içinde. Gs nefes alır ama Trabzon altında kalacak bu çığın.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu arada Lig tv Rusya'ya Ömer Güvenç'i göndermiş..

Kalpten götürcekler yaşlı başlı adamı :evillol:

Çatı kalkana kadar kalkma esprilerinden zor kurtulduk şimdi de grup maçları bitene kadar rus esprilerinden geçilmez  :by2:

Çevrimdışı Tolga

Çök çök çök :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 18:16:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Gordon Milne Beşiktaş'ın Uefa kupasını kazanamaması ile ilgili yorumunda şöyle demiş zamanında;

20 kişilik liste veriyorum 3 kişi istiyorum Seba listenin sonundaki 3 kişiyi alıyor ucuz diye  :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Gordon Milne Beşiktaş'ın Uefa kupasını kazanamaması ile ilgili yorumunda şöyle demiş zamanında;

20 kişilik liste veriyorum 3 kişi istiyorum Seba listenin sonundaki 3 kişiyi alıyor ucuz diye  :D
:kop: :kop: büyük başkan ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 18:20:58
  • Beşiktaş / Bodrum
:kop: :kop: büyük başkan ya :D

@Necmi abinin dediği bir şey var o zaman bu yaşlarda olsanız o zaman daha beter eleştirirdiniz der   :D

Ama gerçekten şöyle bir bakında felaket transferler var. O kadar iyi yerli kadronun yanına 4 tane kaliteli yabancı koyulamamış hiçbir zaman.

Büyük ihtimal maddi sebepler el vermedi ama çok yazık olmuş bir Uefa kupası sıkışabilirdi 90 lı yıllara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Fikret orman geldi direk aklıma :biggrinking:

Allah sahibine bağışlasın.
Haftaya netleşir.
Kronik sakat.

:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 18:22:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Fikret orman geldi direk aklıma :biggrinking:

İster istemez acaba Seba listenin sonundan mı teklif yapmaya başlıyordu diye düşünmedim değil  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 18:23:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikret Orman'ın kendine has bir tarzı var yalnız artık :D

Önce oyuncuyu çaktırmadan öv tavla, sonra oyuncu fazla mı istedi, menajeri çok mu istedi, kulüp çok mu bonservis istedi oyuncuya pislik at fiyatı düşür kapat  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

@Necmi abinin dediği bir şey var o zaman bu yaşlarda olsanız o zaman daha beter eleştirirdiniz der   :D

Ama gerçekten şöyle bir bakında felaket transferler var. O kadar iyi yerli kadronun yanına 4 tane kaliteli yabancı koyulamamış hiçbir zaman.

Büyük ihtimal maddi sebepler el vermedi ama çok yazık olmuş bir Uefa kupası sıkışabilirdi 90 lı yıllara.
Doğrudur abi büyüklerimiz yaşadı o dönemleri biz ancak böyle anlatılanı biliyoruz :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Para yok değildi Ayhan Akmanı 8 M USD ye almış takımız,Seba başkan nasıl denir tutumlu oldu hep avrupayı sallayacak takım hedeflenmedi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozan062

2010-11 sezonunda kadromuzda tam 44 futbolcu varmış inanılmaz. Abv Demirören ve yönetiminin alenen ihanet.

Benzerini 2 sene önce Galatasaray 43, Trabzon geçen sene 42 futbolcu ile yaşadı.

Daha kriz vurmadı bu takımları çok fena çığ geliyor 2 sene içinde. Gs nefes alır ama Trabzon altında kalacak bu çığın.

senelerdir aynı lafları dolandırıyoruz
kaç sene daha geçecek hiçbirsey olmucak
çnk bize stad değil bide salonlar gelecek
dolayısıyla daha cook taş toprak döveriz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu Samedov , Burak Yilmazin bir numara ustu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

L.Moskova maçlarından 4 puan çıkartacağımızı düşünüyorum.

Skenderbeu maçını da kazanırız yani son maça 11 puanla çıkabiliriz.

S.Lizbon da Skenderbeu maçlarından 6 puan çıkartır. L.Moskova-S.Lizbon maçı bence berabere bitecek ki L.Moskova'nın yenmesi daha iyi olur bizim için.

Yani son maçlara BJK 11, L.Moskova 8, S.Lizbon 8 puanda çıkılabilir.

Bu da Lizbon'dan en kötü beraberlikle dönmemize yetecektir.

Grup şu şekilde bitebilir ; BJK 12, L.Moskova 11, S.Lizbon 9 puan.
@Çağrı benim hesabım da bu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...