Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275584 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2015, 15:26:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğuzhan haberlerine de inanmayın.

Haberi önce burada Türk basını yapıyor. İngilizler alıp kaynak göstermeyip aynısını orada yapıyorlar.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben sizden tekrar özür diliyorum saygısızlık yapmam asla öyle düşünmenizde üzer bu konuyuda daha fazla konuşmayalım hayırlısı olsun zaman gösterecektir herşeyi ben demiştim demem umarım inşallah

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hassasiyetini  yazmışsın , ben anlıyorum. Hepimiz Beşiktaş'ımızın iyiliğini düşünüyoruz  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Serdal Adalı nasıl bir insanmış da herkesin gözü önünde göstere göstere şike yapacak kadar akla sahipmiş . Şike nasıl yapılır/yeltenilir öğrenmek isteyenler renkli malum şahsın tapelerini dineleyebilir.
Mesele Serdal Adalı iş hayatında insanlarla ilişkilerini nasıl sürdürüyorsa benzerini kulüp yöneticiliğinde de devam ettirmesi . Yapılan iş 'Amatörlük' . Yapılan amatörce işlerin bedelini halen de ödüyoruz . Önce teşhisi doğru koyalım ondan sonra yapılacaklara bakarız.

Eğer bana hitaben yazmışsan ben Serdar Adalı şike yaptı demiyorum  :) Zaten böyle bir şey demem Beşiktaş şike yaptı demek olur. Amatörlük teşhisine katılıyorum. Benim bazılarını tasvip etmemem " ben yoksam yardım da yok " zihniyetindendir. Ben Nevzat Demir gibi bazı şeyleri karşılıksız , canı gönülden yapanları takdir ediyorum.
( Bu arada bazıları der ya lafımın arkasındayım diye ; ben her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum. Kişiler hakkında sağlam, gerçek bilgiler gelirse lafımın arkasında durmaktan vazgeçerim )
Tek Büyük Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Eğer bana hitaben yazmışsan ben Serdar Adalı şike yaptı demiyorum  :) Zaten böyle bir şey demem Beşiktaş şike yaptı demek olur. Amatörlük teşhisine katılıyorum. Benim bazılarını tasvip etmemem " ben yoksam yardım da yok " zihniyetindendir. Ben Nevzat Demir gibi bazı şeyleri karşılıksız , canı gönülden yapanları takdir ediyorum.
( Bu arada bazıları der ya lafımın arkasındayım diye ; ben her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum. Kişiler hakkında sağlam, gerçek bilgiler gelirse lafımın arkasında durmaktan vazgeçerim )
Ben sizin teşhislerinize katılarak ek yaptım . Yazdıklarınızda haklıydınız . Siz ve  forumda birkaç kişi daha olayları detaylıca analiz ederek daha doğru objektif  teşhislerde bulunuyorsunuz . Ben de arada alıntılayarak ek yapıyorum :)

Çevrimdışı LuceGel

Ne yapsak şunu değiştiremiyoruz ya en çok buna üzülüyorum burada. Sağlık olsun.
Atlardan bahsederken at gözlüğü diye bir şey vardı sanırım  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben sizin teşhislerinize katılarak ek yaptım . Yazdıklarınızda haklıydınız . Siz ve  forumda birkaç kişi daha olayları detaylıca analiz ederek daha doğru objektif  teşhislerde bulunuyorsunuz . Ben de arada alıntılayarak ek yapıyorum :)
Hatırladığım kadarı ile ibrahim akın a 100 bin dolar teklif etmişler para dolu çantayı  almış sonra işte bilmem kimin forması sanıp aldım demiş. Bu arada şike caizmidir diye bir hocaya telefon açmış  :kop: Dediğim gibi Trabzon kupa diye çırpındı hala da çırpınıyor ama İBB den tek demeç duymadık kupamız nerede diye . Sahi kupa nerede  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

gsnin yerli çetesinin alayının kumar salonunda fotografları çıktı sergenin adalının atı konuşuluyor ama bunlara herhangi bir yerde 2 satır değinen olmuyor :)

Çevrimdışı Kadir G.

Değişmeliyiz bu düzene bizde ortak olmalıyız çok doğru kimin sözleşmesi bitiyo kime at verelim fikri olan varmı yada final maçından önce Tayfur menajerle konuşsun sonra Serdal adalının ofisinde transfer görüşmelerini yapalım para yetmez illa at da vermeliyiz sonuç itibariyle 250 tane ata sahip bir aileyiz biz öyle hediye ettigimiz çok oluyo ya biz bunları yapacak kulup olmadık olamayızda herkes bunu anlamalı

Konuya dahil değilim buranın yöneticisi de değilim ama burayı okuduğum için yazmak zorundayım. Üslubun çok rahatsız edici. Kendini açıklamak için konuyu tartışmaya çekecek şekilde saldırgan mesajlar atmana gerek yok. Herkesin düşüncesi Beşiktaş.

Çevrimdışı ErsinA.

Oğuzhan haberlerine de inanmayın.

Haberi önce burada Türk basını yapıyor. İngilizler alıp kaynak göstermeyip aynısını orada yapıyorlar.

sonra bizim Türk basını ingiliz basınını kaynak gösterip haber yapıyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Konuya dahil değilim buranın yöneticisi de değilim ama burayı okuduğum için yazmak zorundayım. Üslubun çok rahatsız edici. Kendini açıklamak için konuyu tartışmaya çekecek şekilde saldırgan mesajlar atmana gerek yok. Herkesin düşüncesi Beşiktaş.
Saldırgan tavır diyen birinin bana üslub tavsiyesinide not aldım düzeltmeye çalışıcam teşekkür ederim at deyince arkadaşında aklına at gözlüğü gelmiş onlarıda bir ara çıkartırım hepimizin derdi Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Saldırgan tavır diyen birinin bana üslub tavsiyesinide not aldım düzeltmeye çalışıcam teşekkür ederim at deyince arkadaşında aklına at gözlüğü gelmiş onlarıda bir ara çıkartırım hepimizin derdi Beşiktaş

Lafı çarpıtarak bir yere varamazsın.

İyi günler.

Çevrimdışı Kalyoncu

Lafı çarpıtarak bir yere varamazsın.

İyi günler.
Hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz lafta çarpıtmadım saldırgan tavır dediniz mesajlarımı tekrar açtım okudum tek tek eleştirilere açığım teşekkür ederim iyi günler

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar bir insanı sevmemek ile bir şeyler ile itham etmek çok farklı konular.

Serdal Adalı'yı hiç sevmem Jr. Demirören'dir yönetim tarzıyla. Battığımız sezon Mendes'e 20 milyon euroya varan menajerlik paralarını öneren ve yediren kişidir.

Lakin ortada şike filan yoktur sağla saman karışmasın. Adam gömelim derken camiaya gömüyorsunuz. Biz şike filan yapmadık ne tapelerde ne de maç içinde.

Konuştuğumuz adamlar bize gol yağdırdı o maç. Zaten adam bana yatın da demedi sizi almak istiyoruz dedi bundan doğal hiçbir şey yoktur.

Aynısı Olcan'da neden konuşulmadı? Galatasaray zilyon kez yaptı bunu bizi bu işin içine attılar siz kabullenirseniz buna çanak tutmuş olursunuz.
Şimdi olay benim üstüme kaldı o yüzden cevap vermek istiyorum. Ben masum değiller derken şike yaptılar anlamında demedim.

Ama 3 gün sonra final oynayacağımız takımın 2 tane futbolcusuna tamamen kötülükten uzak şekilde bile olsa teklif yapılması ne kadar doğru ?

Ayrıca hiç tape yok falan denmiş, Tayfur Havutçu'nun öyle bir tapesi vardı ki Tayfur Havutçu'yu da Serdal Adalı'yı da Ahmet Ateş'i de o yaktı.

Beşiktaş için hapis yattı söylemi de son derece komik. Beşiktaş'a fayda sağlamak için illa hapis yatması gerekmiyordu. Herşeyi kuralına uygun yapsalardı zaten böyle bir olay yaşanmazdı.

Şike vardır, yoktur bunu sadece Allah bilir. Benim için olması da olmaması da önemli değil. 3 Temmuz 2011'den beri Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün adı şike olaylarına karıştı mı ? Karıştı.

Buna sebep olanlar da Allahlarından bulsunlar.

O zaman da söylemiştim şimdi de söylüyorum sebep olan kişilerin değil başkan adayı olması, kulübe üye olması bile bir kara lekedir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şimdi olay benim üstüme kaldı o yüzden cevap vermek istiyorum. Ben masum değiller derken şike yaptılar anlamında demedim.

Ama 3 gün sonra final oynayacağımız takımın 2 tane futbolcusuna tamamen kötülükten uzak şekilde bile olsa teklif yapılması ne kadar doğru ?

Ayrıca hiç tape yok falan denmiş, Tayfur Havutçu'nun öyle bir tapesi vardı ki Tayfur Havutçu'yu da Serdal Adalı'yı da Ahmet Ateş'i de o yaktı.

Beşiktaş için hapis yattı söylemi de son derece komik. Beşiktaş'a fayda sağlamak için illa hapis yatması gerekmiyordu. Herşeyi kuralına uygun yapsalardı zaten böyle bir olay yaşanmazdı.

Şike vardır, yoktur bunu sadece Allah bilir. Benim için olması da olmaması da önemli değil. 3 Temmuz 2011'den beri Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün adı şike olaylarına karıştı mı ? Karıştı.

O zaman da söylemiştim şimdi de söylüyorum sebep olan kişilerin değil başkan adayı olması, kulübe üye olması bile bir kara lekedir.
+1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2015, 18:03:26
  • Beşiktaş / Bodrum

Kimse Beşiktaş için hapis filan yatmamıştır bu tarz demagojilere gerek yok zaten.

Doğru yanlış hareket tartışılır bana göre de yanlış yaptığı hareket ama ortada ne şike ne şikeye yönelik bir şey yok. Adam bize karşı sakatım de oynama mı de demiş? Üstüne çıkmış golünü de atmış.

Geri kalanı Beşiktaş'ın üstüne yapılan komplodur. 3 Temmuz'da oradan olmasa başka yerden Beşiktaş'ı dahil ederlerdi. Amaç batık battı denilen Galatasaray'ı yukarı çekmekti çünkü.

Kanıtlar da sonuçlar da o kadar saçma ki. Devletle Fener'in iç hesaplaşması sonucu olan Beşiktaş'a oldu diyecek başka da bir şey yok.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Kimse Beşiktaş için hapis filan yatmamıştır bu tarz demagojilere gerek yok zaten.

Doğru yanlış hareket tartışılır bana göre de yanlış yaptığı hareket ama ortada ne şike ne şikeye yönelik bir şey yok. Adam bize karşı sakatım de oynama mı de demiş? Üstüne çıkmış golünü de atmış.

Geri kalanı Beşiktaş'ın üstüne yapılan komplodur. 3 Temmuz'da oradan olmasa başka yerden Beşiktaş'ı dahil ederlerdi. Amaç batık battı denilen Galatasaray'ı yukarı çekmekti çünkü.

Kanıtlar da sonuçlar da o kadar saçma ki. Devletle Fener'in iç hesaplaşması sonucu olan Beşiktaş'a oldu diyecek başka da bir şey yok.

Ben söylediklerimde haksız mıyım şimdi ? Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu yüzünden bulaştı bize bu leke. Maçta şike olmadığına adım gibi eminim, gerisine değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2015, 18:17:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben söylediklerimde haksız mıyım şimdi ? Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu yüzünden bulaştı bize bu leke. Maçta şike olmadığına adım gibi eminim, gerisine değil

Sen haksız değilsin ancak ipi ucunu kaçıranlar var.

Ne Serdal Adalı ne Tayfur zaten Beşiktaş'ın içinde istemediğim adamlar. Ama bu adamları iterken kulübü dışarı atmış oluyoruz herkes bunun farkına varması lazım.

Bu adamlar şikeye kalkıştı demek bile Beşiktaş şikeye kalkıştı demektir ve bu leke çıkmaz üstünden Beşiktaş'ın. Bu adamların uzaklaştırılması, üyelikten atılması şikeyi kabul etmekle eşdeğer hareketler.

Camianın içine almazsın görev vermezsin böyle uzaklaştırırsın ama diğer türlüsü kişilere değil Beşiktaş'a zarar verir kamuoyunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Anıl oncelikle sunu anlaman gerekiyor Sike yok olmadi tesebbuste yok !
Olay Tamamen siyasi ve tamamen Komplo !
Birileri bir kulubu ele gecirmek istedi ve boyle bir komlo kurdu ama basarili olamadi , Bizide kemar susu olarak kullandilar ve Fb yalniz degil algisi oluşturdular
Is sarpa sarinca Sike yapilmamistir herses sucsuzdur diyip serbest biraktilar.
Bu olay Askerlerin Darbeci diye iceri alinip yillarca ceza verip sonra Sucsuz doye serbest birakilmalari ile bire bir ayni bu o olayin sportif olani..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

@Anıl oncelikle sunu anlaman gerekiyor Sike yok olmadi tesebbuste yok !
Olay Tamamen siyasi ve tamamen Komplo !
Birileri bir kulubu ele gecirmek istedi ve boyle bir komlo kurdu ama basarili olamadi , Bizide kemar susu olarak kullandilar ve Fb yalniz degil algisi oluşturdular
Is sarpa sarinca Sike yapilmamistir herses sucsuzdur diyip serbest biraktilar.
Bu olay Askerlerin Darbeci diye iceri alinip yillarca ceza verip sonra Sucsuz doye serbest birakilmalari ile bire bir ayni bu o olayin sportif olani..
Fenerde şike yapmadı yani ?

Fenerde şike yapmadı yani ?
Feneri tam bilmiyorum ama onlara komlo kurulduğu buyuk bir gercek birileri ( Kimden bahsettigimi cok iyi biliyorsunuz , acik acik yazdirmayiin bana :biggrinking: ) kulubu elegecirmeye calisti birileri ama basaramadi hatta olaylar patladıktan sonra azizin itibarini zedelediklerini dusunup kendi adamlarini (m.ali aydinlar ) aday gosterdiler secimi kazansın diye ama Fbliler bunu yemedi ve aziz ezdi gecti..
Azizden her ne kadar NEFRET etsemde bu olaylarda ki DIK durusu ve asla taviz vermemesi cok cok onemli bir durustu...
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 18:45:21 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kadir G.

Feneri tam bilmiyorum ama onlara komlo kurulduğu buyuk bir gercek birileri ( Kimden bahsettigimi cok iyi biliyorsunuz , acik acik yazdirmayiin bana :biggrinking: ) kulubu elegecirmeye calisti birileri ama basaramadi hatta olaylar patladıktan sonra azizin itibarini zedelediklerini dusunup kendi adamlarini (m.ali aydinlar ) aday gosterdiler secimi kazansın diye ama Fbliler bunu yemedi ve aziz ezdi gecti..
Azizden her ne kadar NEFRET etsemde bu olaylarda ki DIK durusu ve asla taviz vermemesi cok cok onemli bir durustu...

Bırak dik duruşu fenerbahçenin şikesi tescillenmiştir.

Fenerin sikeci oldugunu herjes biliyor masum olduklarinida düşünmüyorum zaten ama Ortada bir komploda var ve Bu komploda da bizide kenear susu olarak kullandilar Fb yalniz degil algisi olusturmak icin ve bunuda basardilar biz arada kaynadik :akuma:
Ama Fb yi elegeciremediler ve sonunda herkes Sucsuzdur diyip Beraat verdiler...

Sike yapan ve sikesi tescillenen bir kulubun baskani bu kadar Dik dururken ve taviz vermesken
Biz cok ama cok pasif kaldik neredeyse kabullendik sike yaptigimizi ve bunu sike yapmadigimiz halde yaptik ! @Kadir Güney

Çevrimdışı ozan062

Sike yapan ve sikesi tescillenen bir kulubun baskani bu kadar Dik dururken ve taviz vermesken
Biz cok ama cok pasif kaldik neredeyse kabullendik sike yaptigimizi ve bunu sike yapmadigimiz halde yaptik ! @Kadir Güney

sen bunu klubun baskanına soracaksın, hiçbir süreçte uzaktan yakından olaya mudahil olmadı
zaten imkanı ve cesareti olsaydıda dokunmazdı... o sebeble birileri işi usulune göre yapmadı diye
hemencecik dışlamak tam bize uygun fakat bu noumalar için geçerli olmuyor nedense...

adam futbol ahlakına ayrkırı birsey yapıyor ve biz sahip cıkıyoruz taraftar olarak:))  kıyas olarak baz almasanızda
yanlıslardan beslendiğimizide bilelim isterim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Fenerin sikeci oldugunu herjes biliyor masum olduklarinida düşünmüyorum zaten ama Ortada bir komploda var ve Bu komploda da bizide kenear susu olarak kullandilar Fb yalniz degil algisi olusturmak icin ve bunuda basardilar biz arada kaynadik :akuma:
Ama Fb yi elegeciremediler ve sonunda herkes Sucsuzdur diyip Beraat verdiler...
Hem şikeciler hem de komplo. Oldu :D