Arkadaşlar bir insanı sevmemek ile bir şeyler ile itham etmek çok farklı konular.
Serdal Adalı'yı hiç sevmem Jr. Demirören'dir yönetim tarzıyla. Battığımız sezon Mendes'e 20 milyon euroya varan menajerlik paralarını öneren ve yediren kişidir.
Lakin ortada şike filan yoktur sağla saman karışmasın. Adam gömelim derken camiaya gömüyorsunuz. Biz şike filan yapmadık ne tapelerde ne de maç içinde.
Konuştuğumuz adamlar bize gol yağdırdı o maç. Zaten adam bana yatın da demedi sizi almak istiyoruz dedi bundan doğal hiçbir şey yoktur.
Aynısı Olcan'da neden konuşulmadı? Galatasaray zilyon kez yaptı bunu bizi bu işin içine attılar siz kabullenirseniz buna çanak tutmuş olursunuz.
Şimdi olay benim üstüme kaldı o yüzden cevap vermek istiyorum. Ben masum değiller derken şike yaptılar anlamında demedim.
Ama 3 gün sonra final oynayacağımız takımın 2 tane futbolcusuna tamamen kötülükten uzak şekilde bile olsa teklif yapılması ne kadar doğru ?
Ayrıca hiç tape yok falan denmiş, Tayfur Havutçu'nun öyle bir tapesi vardı ki Tayfur Havutçu'yu da Serdal Adalı'yı da Ahmet Ateş'i de o yaktı.
Beşiktaş için hapis yattı söylemi de son derece komik. Beşiktaş'a fayda sağlamak için illa hapis yatması gerekmiyordu. Herşeyi kuralına uygun yapsalardı zaten böyle bir olay yaşanmazdı.
Şike vardır, yoktur bunu sadece Allah bilir. Benim için olması da olmaması da önemli değil. 3 Temmuz 2011'den beri Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün adı şike olaylarına karıştı mı ? Karıştı.
Buna sebep olanlar da Allahlarından bulsunlar.
O zaman da söylemiştim şimdi de söylüyorum sebep olan kişilerin değil başkan adayı olması, kulübe üye olması bile bir kara lekedir.