Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270029 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu işin mantığı yok ki :)

Burası Türkiye, insanların eğitim seviyesi çok düşük istediğin kadar uyar küfür ederler.

Sadece şovenizm yapacağım diye takımın adını Osmanlı koyarsan bu olur. Pendiği pandik yapan bunu hayli hayli yapar.

Burada önemli olan kişiye sorsan ben siyasi dini kişiliğe değil ismi koyulan kişiye küfür ediyorum diyecek. Yani Osmanlı'ya değil Osmanlıspor'a küfür ediyorum diyip çıkacak ne diyebilirsin üstüne? :)

:tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 21:20:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yapılacaken temiz iş şu.

Milosevic'i satacaksın 3-4'e hala veren çıkarsa.

Pedro Franco'yu son bir umut Portekiz'e veya İspanya'ya kiralayacaksın. Oldu oldu, olmadı öbür sene o da satılacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Adamlar Monarşi ve totaliter rejim karşıtı işte. Bu kadar eleştiri niye?  :D

O küfürlü tezahüratın mantığını hiç anlamadım zaten.

Çevrimdışı Erhan

ne gibi kötü alışkanlık

Karısını boşayıp alemlere takıldı diye biliyorum.

Şimdi instagramda çok çalışıyorum modunda

Çevrimdışı Kadir G.

2. golde miloseviç yine tek hamlesini kullandı ve orada bitti.

Ersanı kesmesini isteyenler vardı unutsunlar. Ersanın futbolunu ben beğenmiyorum lakin bu ikisinin fersah fersah önünde.

Çevrimdışı atalay

Milosevic'in 15-20 maçını izledim. Aylar öncede uzun uzun yazdım.

Milosevic bu!

Gelişim kaydeder mi? (?)

Çevrimdışı cursedofdragon

Milosevic bu!

Gelişim kaydeder mi? (?)

ligtvde haber var milosevic'i isteyenler varmış satılmalı bence franco ile birlikte para ederken klübe para gelir hiç değilse çağrı'nın dediği gibi 1 tane sağlam stoper 1 tane genç potansiyeli olan stoper alınır.

Çevrimdışı legendmaster

Milosevic bu!

Gelişim kaydeder mi? (?)
milosevici scout ekibi almadı mı

Çevrimdışı fatih e.

2. golde miloseviç yine tek hamlesini kullandı ve orada bitti.

Ersanı kesmesini isteyenler vardı unutsunlar. Ersanın futbolunu ben beğenmiyorum lakin bu ikisinin fersah fersah önünde.

milo yaşı genç ve biz bir rhodolfo veya ersan katkısı bekliyoruz, olmayacağını bile bile. soğukkanlı olması topu iyi kullanması gelecekte iyi bir oyuncu olacağının göstergesi. yerini terk etmesi ve çabuk geçilebilmesi ise büyük sıkıntı. zamanla geliştirecektir kendini ama bizim zamanımız yok. franco ise beklentimizin fazlasıyla altında kaldı. muhtemelen ilk önce franco sonrasında milo gidecektir.

ersan ın değeri bu maçta anlaşıldı açık, net.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 21:42:13
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Abi böyle bir mantık olamaz. O zaman kimseye; dini veya siyasi liderlerin, önemli kişiliklerin isimleri konulmasın? :)
Konulsun da küfür edince kızmanın çok anlamı yok.

Küfür zaten kimseye edilmesin ama Osmanlispor'a edilen küfürü Osmanlı İmparatorluğuna edilmiş saymanın bir gereği yok.

Yusuf Namoğluna edilen küfürden senin alınmana, Emre Belez...'a edilen küfürden benim alınmama gerek yok  :ok:  :biggrinking:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı atalay

Milosevic Anderlecht'e gitseydi, şimdi Mbemba'dan sonra EPL'ye gidecek yeni isimdi.

Orası zaten savruk stoperlerin ligi.

Çevrimdışı legendmaster

maçı izleyenler eslemi nasıl buldu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konulsun da küfür edince kızmanın çok anlamı yok.

Küfür zaten kimseye edilmesin ama Osmanlispor'a edilen küfürü Osmanlı İmparatorluğuna edilmiş saymanın bir gereği yok.

Yusuf Namoğluna edilen küfürden senin alınmana, Emre Belez...'a edilen küfürden benim alınmama gerek yok  :ok:  :biggrinking:

Abi tamam da ben burda şunu anlatmak istiyorum. O kulübe tarihi bir isim verilmiş tıpkı bizlere tarihsel önemli şahsiyetlerin isimlerinin verilmesi gibi.

Bu isimler verilirken insanlar güzel şeyler düşünerek veriyolar.

Önce o küfürü edenin edepsizliği görülmeli bana göre.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Milosevic'i Fikret Demirer izledi, onayladı ve aldırdı.

Lakin onu öneren bir gönüllü scout var; ismi bende kalsın.

Çevrimdışı 38life

Eslem, Günay ve Mottayı beğendim bugün...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 21:53:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı legendmaster

Scout ekibimiz yok.
pedro için de scout ekibi izledi son kararı önder özen verdi haberleri vardı yalan mıydı onlar

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:02:04
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Abi tamam da ben burda şunu anlatmak istiyorum. O kulübe tarihi bir isim verilmiş tıpkı bizlere tarihsel önemli şahsiyetlerin isimlerinin verilmesi gibi.

Bu isimler verilirken insanlar güzel şeyler düşünerek veriyolar.

Önce o küfürü edenin edepsizliği görülmeli bana göre.
Senin hassasiyetini anlıyorum

Küfür etmenin hiç bir türlü savunulur yanı zaten yok

Lâkin işin içinde menfaat (özellikle de ticari menfaat) olduğu durumlarda ise bu isimler verilirken güzel şeyler düşünüldüğüne pek katılmıyorum açıkçası

Neyse konu dışına çıktık iyice

Biz Beşiktaşlıyız, küfüre karşıyız diyorum son olarak  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:03:36
  • Beşiktaş / Bodrum
pedro için de scout ekibi izledi son kararı önder özen verdi haberleri vardı yalan mıydı onlar

Önder Özen varken dolaylı yoldan vardı.

Gönüllü scoutlar ile izliyordu ve çekirdek de bir ekip oluşturmuştu.

Şuan scout ekibi dedikleri olay Fikret Demirer'den ibaret. Onun dışında scout filan yok maaşlı çalışan.

Gönüllü olarak önerenler var hepsi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Önder Özen varken dolaylı yoldan vardı.

Gönüllü scoutlar ile izliyordu ve çekirdek de bir ekip oluşturmuştu.

Şuan scout ekibi dedikleri olay Fikret Demirer'den ibaret. Onun dışında scout filan yok maaşlı çalışan.

Gönüllü olarak önerenler var hepsi bu.
fikret demirer pedro ve milosevice hangi kriterleri göz önüne alarak transfer onayını vermiş bu 2 oyuncunun yeterli olmadığı ortada

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:13:52
  • Beşiktaş / Bodrum
fikret demirer pedro ve milosevice hangi kriterleri göz önüne alarak transfer onayını vermiş bu 2 oyuncunun yeterli olmadığı ortada

Öncelikle Fikret Demirer'in yeterliliğine bakmak gerek bence sonra oyuncuları tartışırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Öncelikle Fikret Demirer'in yeterliliğine bakmak gerek bence sonra oyuncuları tartışırız.
kulübün içini daha iyi bildiğiniz için sordum @atalay da gönüllü scoutu tanıyormuş benim hiçbir bilgim yok bu konularda

Çevrimdışı atalay

Fikret Demirer gayet yeterlidir. Geçen yıl Verratti'yi izliyordu.  :D