Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268748 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Motta in tosic out.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 20:56:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sene sonunda;

Serdar Kurtuluş, Motta, Köybaşı, Tosic, Pektemek, Veli veya Necip'ten biri, Pedro veya Milosevic'ten en az biri gitmeli.

Kaleci, 2 sol bek, 2 stoper, 1 ortasaha, 1 forvet alınmalı. 7 oyuncu yapıyor fatura bu belki stoperlerden 1'ini azaltarak 6'ya çekilebilir.

Toplama takım gibi olmasın istiyorlarsa 2'si devre arası 4'ü yazın gelir.

Sol bek, kaleci, stoper ve ortasaha kesinlikle çok üst düzey olmalı. 1 stoper 1 forvet ve 1  sol bek potansiyelli genç olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Eslem nasıl Atalay ben o cocuktan çok ümitliyim nedense

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Necip yada Ozzie'yi kesemez. Ama kumaşı iyi.

Çevrimdışı Kartal Ç

fenerli genç salih italyaya transfer olabildiyse eslem de çok rahat olur. şenol hocanın elinin değmesi lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Motta ben bu takimda oynarim diye bagiriyor resmen
Dunde dedigim gibi en azindan Sut cekiiyor , Orta aciyor , Tabela yapiyor = Gol ve asist solbekte her turlu motta oynamali.
Bilmiyorum Senol hoca belkide cezalandiyor , Hirslansin ve basit hatalar yapmasin diye en kisa surede ilk 11 e monte edecegini düşünüyorum.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca, Motta'nın durumuna S.Donetsk maçından sonra karar verecektir.

O maçta da iyi oynarsa Ç.Rize maçında sol bekte Motta ile başlayabileceğini düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

Herkes beraat etti bu ne demek herkes suçsuz.

Öyleyse Beşiktaş ve Fenerbahçe neden ceza aldı? Türk mahkemelerinin bulamayıp da Uefa'nın bulduğu neydi?

Böyle adalet sistemine de ülkesine de kimse kusura bakmasın bu ülkede her zaman olduğu gibi olan garibana olur.

Şimdi Fenerbahçe de Beşiktaş da Uefa'ya ve TFF'ye tazminat davası açarsa ne olacak?
gerekçeye bakmak lazım yasa çıktığında şike yapılmamıştı veya deliller hukuksuz yolla toplandığı gerekçesiyle beraat etmiş olabilirler ama spor hukukunda şike her zaman suçtu spor hukukunu bağlamaz bu durum

Çevrimdışı legendmaster

motta neden kesik yedi anlamak mümkün değil hele ki tosicin oynadığı futbola bakınca şenol güneşin tuhaf kararlarından biri bu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 21:05:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Kerim'in en büyük sıkıntısı ne bir oyun ezberi var ne de bir oyun planı.

Topu alıp driblinge gidiyor ama kendi de bilmiyor pozisyonda ne gelişeceğini.

Töre aldığı zaman ya içe ya dışa döner ve akar içeri Kerim Bilbo Baggins gibi yol nereye götürürse diye çıkıyor topla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Şike süreci ile ilgili durum basit: Siyasal konjonktürde ki olanların aynısı oldu.

Pastanın dilimlerini paylaşamayınca hasır altına süpürülenler gün yüzüne çıktı; herkes payını alınca da bugünkü karar...   

Yarın muktedir ne derse o olur.

Çevrimdışı Dr.Zeck

gollerin ikiside sol bekten geldi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 21:05:36
  • Beşiktaş / Bodrum
motta neden kesik yedi anlamak mümkün değil hele ki tosicin oynadığı futbola bakınca şenol güneşin tuhaf kararlarından biri bu

Kötü alışkanlıkları var yaklaşık 7-8 aydır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

İsmail

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan şu yaptıkları tezahürata bak.

Tamam takımın adı Osmanlıspor olabilir ama "Osmanlı'ya" diye küfür mü edilir bu neyin kafası.. :akuma: :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 21:08:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Tamam takımın adı Osmanlıspor olabilir ama "Osmanlı'ya" diye küfür mü edilir bu neyin kafası.. :akuma: :akuma:

O küfürü yiyeceğini bile bile takımın adını bu şekilde koyan düşünecekti onu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şu tezahüratı yapanların allah belasını versin zaten ne anlıyorlarsa her maç her maç...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı legendmaster

Kötü alışkanlıkları var yaklaşık 7-8 aydır.
ne gibi kötü alışkanlık

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

gerekçeye bakmak lazım yasa çıktığında şike yapılmamıştı veya deliller hukuksuz yolla toplandığı gerekçesiyle beraat etmiş olabilirler ama spor hukukunda şike her zaman suçtu spor hukukunu bağlamaz bu durum

Telefon dinlemeleri usulsüz kabul edilip deliller arasından çıkarılmış sanırım. Böyle olunca delil yetersizliğinden beraat etmişler anladığım kadarıyla.

Telefon dinlemesini geçersiz kabul edersen şikeyi nasıl tespit edeceksin, orası da muamma. Sahada bir oyuncunun iyi veya kötü oynaması şike yaptığı/yapmadığı anlamına gelmez.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı legendmaster

pedro franco da yönetime yakın hangi arkadaşın isteğiyle bu kulüpten içeri sokuldu acaba hava topu yok hız yok ikili mücadele yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O küfürü yiyeceğini bile bile takımın adını bu şekilde koyan düşünecekti onu :)

Abi böyle bir mantık olamaz. O zaman kimseye; dini veya siyasi liderlerin, önemli kişiliklerin isimleri konulmasın? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı legendmaster

Telefon dinlemeleri usulsüz kabul edilip deliller arasından çıkarılmış sanırım. Böyle olunca delil yetersizliğinden beraat etmişler anladığım kadarıyla.

Telefon dinlemesini geçersiz kabul edersen şikeyi nasıl tespit edeceksin, orası da muamma. Sahada bir oyuncunun iyi veya kötü oynaması şike yaptığı/yapmadığı anlamına gelmez.
bunu da kılıfına uydurdular 17 25 aralıkta olduğu gibi burası 3. dünya ülkesi maalesef haklıların güçlü olduğu değil güçlülerin haklı olduğu bir ülke

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba-Beck-Rhodolfo triosu efsane olmaya aday bu kulüpte.

Çok değerli oyuncular, çok..

Çevrimdışı Ersoy

Çarpılma riskini göze alarak Kerim hakemi aldatmış diyorum.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Franco'yu 2011'de Toulon Turnuvasında izlemiştim. Çok önemli bir turnuvadır. Yüzlerce scout takip eder.

En iyi savunmacı hatta en değerli oyuncu seçilmişti yanılmıyorsam.

Özel hayatındaki problemleri biliyorum; lakin çok geriye gitti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 21:18:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi böyle bir mantık olamaz. O zaman kimseye; dini veya siyasi liderlerin, önemli kişiliklerin isimleri konulmasın? :)

Bu işin mantığı yok ki :)

Burası Türkiye, insanların eğitim seviyesi çok düşük istediğin kadar uyar küfür ederler.

Sadece şovenizm yapacağım diye takımın adını Osmanlı koyarsan bu olur. Pendiği pandik yapan bunu hayli hayli yapar.

Burada önemli olan kişiye sorsan ben siyasi dini kişiliğe değil ismi koyulan kişiye küfür ediyorum diyecek. Yani Osmanlı'ya değil Osmanlıspor'a küfür ediyorum diyip çıkacak ne diyebilirsin üstüne? :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli