Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7266662 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 02:58:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
owww. stad başlığı aldı başını gidiyor çatı sayesinde, burada hararetli tartışmalar.
site sahipleri parayı kırdılar. vergi rekortmeni çıkar bu sene bu siteden :D

@Necmi abi koy gişeleri küçük 5 büyük 10 lira  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı beşiktaşk

neden adam sırp sen bunu bilerek transfer yaptın bunları düşünüyorsan kapından içeri sokmaman lazım
arnavutluk bağımsız bir devlet sırbistanda öyle peki burda bizi ilgilendiren ne oluyor adamı milliyetçilikle suçlayıp aynı milliyetçiliği biz yapmış olmuyormuyuz :alala:
kaldıki Türkiye gibi çok açık milliyetçi olan bir ülkede biri milliyetçi diye sert uygulamamı yapalım yaptığı yanlıştır ama kendi yanlışıyla
kendi yaşayacak sırp diye onu tukaka etmek ırkçılıktır şimdi onu göndersen uefa dan ırkçılıktan ceza alırsın çünkü seninle yakından uzaktan bir
bağı olmayan bir konuda taraf oluyorsun bence hiçte büyütülecek bir olay değil yaptığını onaylamıyorum kesinlikle ama sizin ırkçı söylemlerinizide
onaylamıyorum mesela çarşının a sını uefanın yasaklamasınıda onaylamıyorum çünkü bunu yaparak aslında futbolun içine siyaseti sokan uefa dır
sen şimdi a harfiyle bir tşhort giyip avrupada dolaşsan suçmu değil peki suç olmayan bir şeyi stada sokmak neden yasak birde hangi maksatla kullandı
işareti çetniklerin kullanması acaba onlarınmı olduğunu gösterir yoksa sırpların genel kullandığı bir şeymi üzümü çöpünü birbirinden ayırmak gerekir
bu islami örgütler yüzünden bütün müslümanların terörist damgası yemesi gibi bir şey olur yoksa

necmi abi benim o sırp bu arnavut diye bir derdim yok yaptığı çentik hareketinin ve yaşanılan savaş zamanı sırf bu hareket yapılması zor durumda kalsın diye iki parmağını kesmişlerdir. müslüman boşnaklar, kahvelerini içerken kulplu fincanı üç parmakları ile tuttuklarında bu işaret oluşuyor diye elin baş ve işaret parmakları ile tutulan ve içindeki yıldız işareti ile hilal-yıldız simgesini doğuran kulpsuz fincanlar kullanırlar. benim derdim tosic'in ırkçı olmasıdır . Bugün gidip gomez almanya maçında bir siyahi futbolcuya ırkçılık yapsa aynısı gomez içinde söylerim. Emre-zokora olayında emre'nin yaptığı ırkçılığı ersan yapsa ersan içinde gitsin derim. bu ersan ile emre arasında deyip köşeye çekilmem. Bu ülkede yaşayan boşnak beşiktaş'lılar tosic'in kovulmasını isterse onlara ne diyeceksin peki ? ben boşnak değilim bu yapılan iğrenç hareket karşısında susmam ve boşnak değilim diye Tosic'in hareketini görmezden gelemem kusura bakma. bir çok yazını yorumunu severek okuyorum ve bilgine hayranım ama "bence" bu konuda yanlış düşünüyorsun

edit: ayrıca çetnik işaretini araştırdım baya kapsamlı bir işaretmiş sırplar kendi aralarında selam vermek için falanda kullanıyorlarmış fakat bunun bir milli maçta özellikle arnavutluk maçında yapılması bunun art niyetli olması demektir.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 03:16:12 beşiktaşk ]

Çevrimiçi Necmi

Yine bir kısmına katılıyorum @Necmi abi.

Ben de hep ilk 11'de maksimum 2 tane pişmeye müsait oyuncu tutmalıyız kalanı olgun olmalı çünkü ülkenin yapısı bua uygun değil dedim arkasındayım da. Lakin hem rekabetçi hem yetiştirici kulüp olunur.

Çok da güzel olunur sistemi kurarsan. Hollanda'da da Psv Ajax bazen Feyenoord devamlı rekabetçiler ancak sürekli de yetiştiriyorlar. Keza Benfica, Dinamo Kiev, Shakthar çok örnek var. Önemli olan sistemi oturtman ve taviz vermemen.

Ve bir zahmet elindeki wycoutu bir yere bırakıp başkan olduğunu hatırlayıp ellerini futboldan çekmen. Görüş bile belirtmemen. Porto bu kadar başarılıysa başkanın takım hakkında tek kelam etmemesinin de büyük önemi vardır.

Şenol Güneş için sadece oyuncu yetiştirecek demedik. Zaten Şenol Güneş oyuncu yetiştiren bir hoca değil ki. 19 yaşında adamı alıp da yıldız yapmışlığı yoktur. Şenol Güneş potansiyeli olan oyuncunun potansiyelini açığa çıkarır. 26 yaşında bile olsa becerir bunu.

Bizim de ihtiyacımız olan buydu. Cenk ve Oğuzhan'ın bu kadar gelişmesindeki en büyük etken Şenol Güneş'tir katılmadığım nokta bu o yüzden sana. Bu adamlar şuan fizik olarak uçmuyorlar, yetenekleri de gelişmedi ama tabela yapıyorlar.

Peki ne değişti? Biri oyun planını bunların üzerine kurdu. Bunların yeteneklerini daha rahat kullanması için kurdu onlar da üstüne atladılar tabi fırsatın. Töre bile değiştir inanılmaz doğru koşular yapıyor.

Bunlar tesadüf değil büyük kısmı hoca başarısı. Ortasaha konusunda da ben kızarım. Kimse taca çıkmazdı. Rekabet iyidir. En iyi olan oynayacaktı olmayan kupada oynayacaktı.

Kaldı ki elimizde herkes döndüğünde ön libero için sadece Veli - Atiba var. ikisi bir arada oynamayacak göreceğiz. Öndeki iki bölge için Tolgay - Sosa - Oğuzhan var. Orada rotasyonda hala bir kişi eksik.

Sen oraya top class bir adam getirirsen Sosa böyle yarım yarım oynayamaz. Tolgay Oğuzhan ufacık bile sallanamaz kaptıracağım formayı diye.

Yoksa geçen sene yazdım benim hayalimdeki ortasaha Tolgay Oğuzhan Sosa diye.
ben ilk onbirde iki oyuncu düşünmedim onsekizde olabilir ama onbirde fazla gelir
Hocanın katkısını kesinlikle yatsımıyorum bak ne dedim yazın şenol hoca için verilen cevaplar dedim
benimde o zaman savunduğum şey hocanın bir yılda oyuncu yetiştirmesinin mümkün olmayacağıydı
heleki 7 maçta hiç mümkün değil ama oyuncuların arkasında sağlam bir karakter olarak durduğu kesin buda oyuncuların
bir tık daha üste çıkmasını sağlıyor hem fikirim ama benim eleştirdiklerim bunlar değildi tamam şenol hocanın takımları çok gol atar
bu hoca başarısıdır ama olmadık puanlarıda sıkça kaybeder ve finalleri başarılı götüren bir hoca değil benim eleştirilerim bu yöndeydi
ama bir şey daha ekledim Beşiktaş seviyesinde bir takım çalıştırmadı karar vermek için bu senenin geçmesini beklemek gerekiyor
şimdilik işler iyi gidiyor buda birazda oyuncu yapısından kaynaklanıyor biz zaten sezona iyi giriyoruz iş esasında avrupa kupasında
ve sezon sonunda ortaya çıkacak yani nöturum şu anda eleştireceğimde bir eksikliği olmadı şu ana kadar
bu konularda hollanda ve rus takımlarını örnek vermende ilginç Hollanda zaten alt yapıyı okul seviyesine taşımış alt yapı konusunda futboldaki en iyi örneklerden biridir
rus takımlarında artık kalmadı bir süre sovyet gelenekleriyle gittiler yani bunlar doğru örnek değil bence bu konuda bir tek portekiz takımları
örnek olarak gösterilir ama gene söylediğim gibi bu uzun yılların karşılığı Türklerde o kadar sabır yok biz bu sene kadro kurup o kadroyla
şl kupasını kaldırmak isteriz sabır bizim bir özelliğimiz değil o nedenle Türk takımları yetiştirici olamaz ikisi bir arada hiç olamaz bizde mutlak başarı
söz konusu ve kesmez sürekli başarı doyumsuz bir milletiz hep ileri deriz bu geçmişten genlerimize işlenmiş tek verdiğimiz örnek MAF dönemi
o bile takımın çoğu bizim alt yapı ürünü değildi ve mecburiyetten kurulmuş bir kadroydu hayaller var birde gerçekler

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 03:13:30
  • Beşiktaş / Bodrum
ben ilk onbirde iki oyuncu düşünmedim onsekizde olabilir ama onbirde fazla gelir
Hocanın katkısını kesinlikle yatsımıyorum bak ne dedim yazın şenol hoca için verilen cevaplar dedim
benimde o zaman savunduğum şey hocanın bir yılda oyuncu yetiştirmesinin mümkün olmayacağıydı
heleki 7 maçta hiç mümkün değil ama oyuncuların arkasında sağlam bir karakter olarak durduğu kesin buda oyuncuların
bir tık daha üste çıkmasını sağlıyor hem fikirim ama benim eleştirdiklerim bunlar değildi tamam şenol hocanın takımları çok gol atar
bu hoca başarısıdır ama olmadık puanlarıda sıkça kaybeder ve finalleri başarılı götüren bir hoca değil benim eleştirilerim bu yöndeydi
ama bir şey daha ekledim Beşiktaş seviyesinde bir takım çalıştırmadı karar vermek için bu senenin geçmesini beklemek gerekiyor
şimdilik işler iyi gidiyor buda birazda oyuncu yapısından kaynaklanıyor biz zaten sezona iyi giriyoruz iş esasında avrupa kupasında
ve sezon sonunda ortaya çıkacak yani nöturum şu anda eleştireceğimde bir eksikliği olmadı şu ana kadar
bu konularda hollanda ve rus takımlarını örnek vermende ilginç Hollanda zaten alt yapıyı okul seviyesine taşımış alt yapı konusunda futboldaki en iyi örneklerden biridir
rus takımlarında artık kalmadı bir süre sovyet gelenekleriyle gittiler yani bunlar doğru örnek değil bence bu konuda bir tek portekiz takımları
örnek olarak gösterilir ama gene söylediğim gibi bu uzun yılların karşılığı Türklerde o kadar sabır yok biz bu sene kadro kurup o kadroyla
şl kupasını kaldırmak isteriz sabır bizim bir özelliğimiz değil o nedenle Türk takımları yetiştirici olamaz ikisi bir arada hiç olamaz bizde mutlak başarı
söz konusu ve kesmez sürekli başarı doyumsuz bir milletiz hep ileri deriz bu geçmişten genlerimize işlenmiş tek verdiğimiz örnek MAF dönemi
o bile takımın çoğu bizim alt yapı ürünü değildi ve mecburiyetten kurulmuş bir kadroydu hayaller var birde gerçekler

@Necmi abi Beşiktaş 2 yılda 1 şampiyon olan bir takım değil. Dediğin şey evet Fenerbahçe ve Galatasaray için geçerli.

Ancak biz böyle değiliz. Biz de sabırsızız ama biz alışığız da. Biz 7 yıl 10 yıl olmamışız sonra 3 yıl 2 yıl arka arkaya olup farkı kapatmışız böyle ilerlemiş hep.

Zaten bunu söylerken hep bir gün Türkiye'de bunu yapabilecek bir takım varsa o biziz dedim ben. Ama süreci doğru yürütmek gerek. Açıklamaları doğru yapmak gerek.

En önemlisi oyuncuları doğru seçmek gerek. Genç oyuncuları doğru seçersen onlar gelişirken bile seni şampiyonluğa oynatırlar. Tabi ki ilk 11'deki en az 7 tane taş gibi olgun güvendiğin oyuncun olduğu sürece.

Daha çok örnek çıkar ben sadece aklıma gelenleri yazım. Anderlecht, Celtic, Marsilya, Basel gibi kulüpler de yapıyor bunu baskıya rağmen. Burada tek sav bizim insanımız sabırsız savı olabilir dediğin gibi.

Ancak o noktada da çıkıp anlatacaksın stratejini ve ne olursa olsun arkasında duracaksın. Bunu yönetim gayet iyi yapmıştı bu seneki Quaresma hamlesine kadar. Doğru oyuncular seçtik, doğru hoca seçtik geçiş dönemi için.

Şimdi 5 yıl meyvesini yeme zamanı. İlla ki 2 ya da 3 tane sıkıştıracağız bu 5-6 yıla totale vurduğun zaman 9 yılda 3-4 şampiyonluğun olacak ki bu da normaldi. 5 olursa büyük başarıdır bu ülkede.

Bizim tek şansımız da bu. Biz o tek yılda oluşturulmuş kadrolarla hiç beceremedik. Bir kez Lucescu gibi bir nimet geldi o da Sergen'e Mansız'a den geldi, özetle çok şey denk geldi.

Sergen, Tümer, Mansız, Dursun, Pancu, Nouma, Hassan gibi bir hücum hattı vardı. Kolay kolay denk gelmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

necmi abi benim o sırp bu arnavut diye bir derdim yok yaptığı çentik hareketinin ve yaşanılan savaş zamanı sırf bu hareket yapılması zor durumda kalsın diye iki parmağını kesmişlerdir. müslüman boşnaklar, kahvelerini içerken kulplu fincanı üç parmakları ile tuttuklarında bu işaret oluşuyor diye elin baş ve işaret parmakları ile tutulan ve içindeki yıldız işareti ile hilal-yıldız simgesini doğuran kulpsuz fincanlar kullanırlar. benim derdim tosic'in ırkçı olmasıdır . Bugün gidip gomez almanya maçında bir siyahi futbolcuya ırkçılık yapsa aynısı gomez içinde söylerim. Emre-zokora olayında emre'nin yaptığı ırkçılığı ersan yapsa ersan içinde gitsin derim. bu ersan ile emre arasında deyip köşeye çekilmem. Bu ülkede yaşayan boşnak beşiktaş'lılar tosic'in kovulmasını isterse onlara ne diyeceksin peki ? ben boşnak değilim bu yapılan iğrenç hareket karşısında susmam ve boşnak değilim diye Tosic'in hareketini görmezden gelemem kusura bakma. bir çok yazını yorumunu severek okuyorum ve bilgine hayranım ama "bence" bu konuda yanlış düşünüyorsun
şimdi benim anlamadığım çetniklerin parmak kesmesinin tosiçin o haraketi yapasının ırkçılık olduğuna
bağlanması bu bir ulusun mili işaretide olabilir sırf bunu çetnikler kullandı diye Tosiçin ırkçılıkla suçlanması
yanlış bu kelimeler çok ciddi kelimelerdir laf olsun diye söylenmez şimdi islami örgütlerde canlı bombalar
allahuekber diyip milleti havaya uçuruyor şimdi o zaman müslümanlar bu kelimeyi söylemesin demek gibi bir şey oluyor.
sorun yapılanları savunmak değil savunulacak bir yanı yok zaten ama bir işaret yüzünden birini ırkçılıkla suçlamak
yanlış olan bu peşin hüküm vermemek lazım nasıl islami bir sorun yaşandığı anda amerikaya türklerin vize olması bir anda duruyor vizeli olanlarda gümrük
kapılarında süründürülüyor suçlu muamelesi görüyor ve biz buna tepki duyuyorsak  aynı şeyleri bizim yapmamamız gerekiyor.
savunma hakkı vermeden birini yargılamak son derece yanlış ne diyorsunuz ırkçı çetnik derhal kovulsun bir insan hakkında hüküm
vermek bu kadar kolaymı. Benim kişisel düşüncem aslında ben bir sırp oyuncuyu kulübün kapısından içeri sokmam ırkçılık yaptığım
için değil yaralar daha çok taze ve her zaman sorun olacak bir konuyu Beşiktaştan uzak tutmak için yaparım hassas olunan bir konuda
bu hassasiyetin en başında gösterilmesi gerekirdi şimdi bunu sebep gösterip göndersen üstüne bulaşır göndermesen gene üstüne bulaşır

Çevrimdışı beşiktaşk

şimdi benim anlamadığım çetniklerin parmak kesmesinin tosiçin o haraketi yapasının ırkçılık olduğuna
bağlanması bu bir ulusun mili işaretide olabilir sırf bunu çetnikler kullandı diye Tosiçin ırkçılıkla suçlanması
yanlış bu kelimeler çok ciddi kelimelerdir laf olsun diye söylenmez şimdi islami örgütlerde canlı bombalar
allahuekber diyip milleti havaya uçuruyor şimdi o zaman müslümanlar bu kelimeyi söylemesin demek gibi bir şey oluyor.
sorun yapılanları savunmak değil savunulacak bir yanı yok zaten ama bir işaret yüzünden birini ırkçılıkla suçlamak
yanlış olan bu peşin hüküm vermemek lazım nasıl islami bir sorun yaşandığı anda amerikaya türklerin vize olması bir anda duruyor vizeli olanlarda gümrük
kapılarında süründürülüyor suçlu muamelesi görüyor ve biz buna tepki duyuyorsak  aynı şeyleri bizim yapmamamız gerekiyor.
savunma hakkı vermeden birini yargılamak son derece yanlış ne diyorsunuz ırkçı çetnik derhal kovulsun bir insan hakkında hüküm
vermek bu kadar kolaymı. Benim kişisel düşüncem aslında ben bir sırp oyuncuyu kulübün kapısından içeri sokmam ırkçılık yaptığım
için değil yaralar daha çok taze ve her zaman sorun olacak bir konuyu Beşiktaştan uzak tutmak için yaparım hassas olunan bir konuda
bu hassasiyetin en başında gösterilmesi gerekirdi şimdi bunu sebep gösterip göndersen üstüne bulaşır göndermesen gene üstüne bulaşır

yukarıdaki yazımda editledim burayada yazayım. "ayrıca çetnik işaretini araştırdım baya kapsamlı bir işaretmiş sırplar kendi aralarında selam vermek için falanda kullanıyorlarmış fakat bunun bir milli maçta özellikle arnavutluk maçında yapılması bunun art niyetli olması demektir." yıllar önce kezman bosna hersek maçında yapmış ve ülkede olay olmuştu hatta maçtan önce röpörtajında boşnakları yeneceğiz tanrı her zaman doğru ve temizlerin yanındadır demişti. Dediğin "benim kişisel düşüncem aslında ben bir sırp oyuncuyu kulübün kapısından içeri sokmam ırkçılık yaptığım için değil yaralar daha çok taze ve her zaman sorun olacak bir konuyu Beşiktaştan uzak tutmak için yaparım hassas olunan bir konuda bu hassasiyetin en başında gösterilmesi gerekirdi şimdi bunu sebep gösterip göndersen üstüne bulaşır göndermesen gene üstüne bulaşır" bu konuda haklısın aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık fakat en azından tosic'e bir uyarıda bulunması gerekir. Ayrıca konu çok uzayıp gider Tosic'e ısınamamıştım artık hiç haz etmiyorum. Misyonunu tamamlayıp bir an önce dönmesi dileğiyle...
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 03:36:49 beşiktaşk ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Beşiktaş 2 yılda 1 şampiyon olan bir takım değil. Dediğin şey evet Fenerbahçe ve Galatasaray için geçerli.

Ancak biz böyle değiliz. Biz de sabırsızız ama biz alışığız da. Biz 7 yıl 10 yıl olmamışız sonra 3 yıl 2 yıl arka arkaya olup farkı kapatmışız böyle ilerlemiş hep.

Zaten bunu söylerken hep bir gün Türkiye'de bunu yapabilecek bir takım varsa o biziz dedim ben. Ama süreci doğru yürütmek gerek. Açıklamaları doğru yapmak gerek.

En önemlisi oyuncuları doğru seçmek gerek. Genç oyuncuları doğru seçersen onlar gelişirken bile seni şampiyonluğa oynatırlar. Tabi ki ilk 11'deki en az 7 tane taş gibi olgun güvendiğin oyuncun olduğu sürece.

Daha çok örnek çıkar ben sadece aklıma gelenleri yazım. Anderlecht, Celtic, Marsilya, Basel gibi kulüpler de yapıyor bunu baskıya rağmen. Burada tek sav bizim insanımız sabırsız savı olabilir dediğin gibi.

Ancak o noktada da çıkıp anlatacaksın stratejini ve ne olursa olsun arkasında duracaksın. Bunu yönetim gayet iyi yapmıştı bu seneki Quaresma hamlesine kadar. Doğru oyuncular seçtik, doğru hoca seçtik geçiş dönemi için.

Şimdi 5 yıl meyvesini yeme zamanı. İlla ki 2 ya da 3 tane sıkıştıracağız bu 5-6 yıla totale vurduğun zaman 9 yılda 3-4 şampiyonluğun olacak ki bu da normaldi. 5 olursa büyük başarıdır bu ülkede.

Bizim tek şansımız da bu. Biz o tek yılda oluşturulmuş kadrolarla hiç beceremedik. Bir kez Lucescu gibi bir nimet geldi o da Sergen'e Mansız'a den geldi, özetle çok şey denk geldi.

Sergen, Tümer, Mansız, Dursun, Pancu, Nouma, Hassan gibi bir hücum hattı vardı. Kolay kolay denk gelmez.
o senin gerçeğin ben iki senede bir değil her sene şampiyon olan bir takımın taraftarıyım :D
YD dönemini bir yol kazası olarak görüyorum ve yaralarımızı sardıktan sonra gene aynı tempoyu yakalayacağımıza inanıyorum
sizin hatanız hep gerçeğin sizin yaşam sürenizle sınırlı olduğunu düşünmeniz aslında size denk gelen Beşiktaş tarihinin en kötü dönemiydi
siz bir umut bekliyorsunuz ben bir an önce şu kaos dönemi bitsin diye bekliyorum ben sizin baktığınız açıdan bakamıyorum Beşiktaşın
gücünü camiasını ve neler yapabileceğini biliyorum ama siz daha yeni tecrübe edeceksiniz sizin bu gün geçtiğiniz yollardan biz daha önce geçtik
Beşiktaş için bir kibrit çak kampanyası aslında camiayı ayağa kaldıran fitili ateşlemişdi evet o zamanda gururumuz çok kırılmıştı ama çok önemli bir
hamleydi günümüzün feda kampanyası gibi @Çağrı biz hiç destek görmeyiz bizim tek gücümüz geleneklerimiz ve camiamızdır. ne zaman bitti deseler
her zaman daha güçlü olarak ayağa kalkarız o nedenle yıkılsak bile sürekli vurmaya çalışırlar doğrulmayalım diye biliyorlar çünkü doğrulduğumuzda neler olacağını
bu üç senede yapabildiklerimizi yapabilecek bir kulüp varmı Türkiyede kayyuma devredilecek denen kulüp kendi stadını yapıyor stadsız göçebe
kendini zirvede tutabiliyor ve bunu sürekli engellemelere ramen yapıyor Bu Beşiktaşın gücüdür Bizim yaşadıklarımızı yaşayıpda dibe vurmayacak
kulüp yok biz yanarız sonra küllerimizden gene doğarız siz bunu anlamasanızda renkliler ta içlerinden biliyor bizim ne kadar büyük olduğumuzu
hiç düşündünmü birbirleriyle sürekli dalaşırlar ama nedense en çok bizden nefret ederler

Çevrimdışı beşiktaşk

iyi geceler yazacaktım yanlışlıkla kopyaladım   :D

Çevrimdışı Deniz

Tosic mevzusu ile ilgili cok fazla yorum yapmaya gerek yok,acilen gonderilmeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

yukarıdaki yazımda editledim burayada yazayım. "ayrıca çetnik işaretini araştırdım baya kapsamlı bir işaretmiş sırplar kendi aralarında selam vermek için falanda kullanıyorlarmış fakat bunun bir milli maçta özellikle arnavutluk maçında yapılması bunun art niyetli olması demektir." yıllar önce kezman bosna hersek maçında yapmış ve ülkede olay olmuştu hatta maçtan önce röpörtajında boşnakları yeneceğiz tanrı her zaman doğru ve temizlerin yanındadır demişti. Dediğin "benim kişisel düşüncem aslında ben bir sırp oyuncuyu kulübün kapısından içeri sokmam ırkçılık yaptığım için değil yaralar daha çok taze ve her zaman sorun olacak bir konuyu Beşiktaştan uzak tutmak için yaparım hassas olunan bir konuda bu hassasiyetin en başında gösterilmesi gerekirdi şimdi bunu sebep gösterip göndersen üstüne bulaşır göndermesen gene üstüne bulaşır" bu konuda haklısın aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık fakat en azından tosic'e bir uyarıda bulunması gerekir. Ayrıca konu çok uzayıp gider Tosic'den hiç haz etmiyordum artık hiç haz etmiyorum. Misyonunu tamamlayıp bir an önce dönmesi dileğiyle...
elbette uyarılmalı buranın ekmeğini yiyorsa buradaki hassasiyete dikkat edecek
ama benim söylediğim bu değildi konu birine ırkçı yaftası yapıştırmak yanlış olan bu
biliyormuyuz bunu neden yaptığını yok sadece kendi bakış açımızla hüküm veriyoruz
bu adalet değildir bize yakışan bir davranışda değildir masum bir selam verdiyse iç güdüsel olarak
biz ona çetnik damgası yapıştırırsak yanlış olmazmı evet bende beğenmiyorum ama bu tamamen sportif
bakış açısı yoksa asist yapıp halkına bir selam gönderdi diye onu yargılayamam bu adam sırp ve kesinlikle
kendi bakış açısı vardır. mutlaka kendi ülkesini haklı buluyordur bunlar tuhaf şeyler değilki biz bütün orta avrupayı
işgal etmişiz neymiş onlara iyi davranıyormuşuz avuntumuz bu adamların ülkesini elinden almışsın adamların kimliğini almışsın
bu günkü nefretin sonucunda hiçmi bizim payımız yok birde bu yönüyle bakmak gerekiyor kıbrıs savaşında rum vatandaşlarımıza yaptıklarımız daha dün gibi
tarihe döndüğünde çok acılar var çok savaşlar var artık geçmişle yaşamamak lazım geçmişe bakmak sadece nefreti doğuruyor
emin ol bizde melek değiliz osmanlı imparatorluğunu besleyen savaş ganimetiydi ne zaman hazine bitse bir yere sefer düzenleniyordu
o seferlerde gittiğimiz yerlere çiçekmi ikram ettik bu gün bizden orta avrupa halkları nefret ediyorsa o tohumları biz ektik
bu onların yaptıklarını haklı kılmaz ama bizide mazlum yapmaz ne zaman gerçekler dile gelir o zaman dostluklar kurulur.
unutmayalım yeniçeri ordumuz defşirmedir. Ordan getirdiğimiz çocukları asker yaptık sonrada o askerleri onların üstüne saldık.
@beşiktaşk  onları suçlarken kendi vicdanımızda kendimizide sorgulamamız gerekiyor. Irkçılık gerçekten kötü bir şey kim yaparsa yapsın.
affı olamaz ama kimseyide basit bir sebeple ırkçılıkla suçlayamazsın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 03:57:11
  • Beşiktaş / Bodrum
o senin gerçeğin ben iki senede bir değil her sene şampiyon olan bir takımın taraftarıyım :D
YD dönemini bir yol kazası olarak görüyorum ve yaralarımızı sardıktan sonra gene aynı tempoyu yakalayacağımıza inanıyorum
sizin hatanız hep gerçeğin sizin yaşam sürenizle sınırlı olduğunu düşünmeniz aslında size denk gelen Beşiktaş tarihinin en kötü dönemiydi
siz bir umut bekliyorsunuz ben bir an önce şu kaos dönemi bitsin diye bekliyorum ben sizin baktığınız açıdan bakamıyorum Beşiktaşın
gücünü camiasını ve neler yapabileceğini biliyorum ama siz daha yeni tecrübe edeceksiniz sizin bu gün geçtiğiniz yollardan biz daha önce geçtik
Beşiktaş için bir kibrit çak kampanyası aslında camiayı ayağa kaldıran fitili ateşlemişdi evet o zamanda gururumuz çok kırılmıştı ama çok önemli bir
hamleydi günümüzün feda kampanyası gibi @Çağrı biz hiç destek görmeyiz bizim tek gücümüz geleneklerimiz ve camiamızdır. ne zaman bitti deseler
her zaman daha güçlü olarak ayağa kalkarız o nedenle yıkılsak bile sürekli vurmaya çalışırlar doğrulmayalım diye biliyorlar çünkü doğrulduğumuzda neler olacağını
bu üç senede yapabildiklerimizi yapabilecek bir kulüp varmı Türkiyede kayyuma devredilecek denen kulüp kendi stadını yapıyor stadsız göçebe
kendini zirvede tutabiliyor ve bunu sürekli engellemelere ramen yapıyor Bu Beşiktaşın gücüdür Bizim yaşadıklarımızı yaşayıpda dibe vurmayacak
kulüp yok biz yanarız sonra küllerimizden gene doğarız siz bunu anlamasanızda renkliler ta içlerinden biliyor bizim ne kadar büyük olduğumuzu
hiç düşündünmü birbirleriyle sürekli dalaşırlar ama nedense en çok bizden nefret ederler

@Necmi Abi ben takımımın gücünün fazlasıyla farkındayım da son 10 yıldan bahsederek konuşmadım yalnız :)

2003 öncesine bakarsak; Beşiktaş'ın 11 şampiyonluğu var.

Bunun 3'ünü MAF Döneminde arka arkaya;

2'si 66-67 sezonlarında arka arkaya;

2'si 57-58 sezonlarında arka arkaya;

Kalan 4'ü ise 50 yıla 5-6 yılda 1 olarak dağılmış. Biz serici takımız seri yaparak fark kapattık hep.

Ha şuna katılırım Beşiktaş şu 10 yıl dışında hep rekabetçi takım olmuş hakkı yendiği giden çok şampiyonluk var.

Ama resmi rakamlarda hep seriler ön planda.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi ben takımımın gücünün fazlasıyla farkındayım da son 10 yıldan bahsederek konuşmadım yalnız :)

2003 öncesine bakarsak; Beşiktaş'ın 11 şampiyonluğu var.

Bunun 3'ünü MAF Döneminde arka arkaya;

2'si 66-67 sezonlarında arka arkaya;

2'si 57-58 sezonlarında arka arkaya;

Kalan 4'ü ise 50 yıla 5-6 yılda 1 olarak dağılmış. Biz serici takımız seri yaparak fark kapattık hep.

Ha şuna katılırım Beşiktaş şu 10 yıl dışında hep rekabetçi takım olmuş hakkı yendiği giden çok şampiyonluk var.

Ama resmi rakamlarda hep seriler ön planda.

iyi işte yeni bir seri yaparız fark kapanır :D sorun yok alt yapısıda kuruluyor zaten

Çevrimdışı atalay

Bizde bir Mitar Mrkela vardı.

Bilenler bilir; Tosic'in akıbeti de biraz öyle olacak gibi.

Çevrimdışı atalay

Yalnız bir kulüp Başkanın kefil olduğu profesyonel bir futbolcu.

1 dakika bile oynamayıp; bıçaklanıp; takımın kaptanı ile kavga edip; boksa başlayıp; ezeli rakibiyle olan fotoğrafını paylaştı ve parasını sonuna kadar aldı.

Ne diyeyim: La Dolce Vita  :D

Çevrimiçi Necmi

Yalnız bir kulüp Başkanın kefil olduğu profesyonel bir futbolcu.

1 dakika bile oynamayıp; bıçaklanıp; takımın kaptanı ile kavga edip; boksa başlayıp; ezeli rakibiyle olan fotoğrafını paylaştı ve parasını sonuna kadar aldı.

Ne diyeyim: La Dolce Vita  :D
umalım ders olmuştur. Bir daha böyle hatalar yapılmaz
renklilerden oyuncu alınmaz Dany transferi bundan daha kötü bir şeydi

Çevrimiçi Necmi

Bizde bir Mitar Mrkela vardı.

Bilenler bilir; Tosic'in akıbeti de biraz öyle olacak gibi.
çok iyi bir oyuncuydu  :D
onuda sırp olması yakmıştı basın sevgili basın Beşiktaşa iyi bir oyuncu gelince direk üstüne oynarlar
gönderene kadar

Çevrimdışı A_Aydin

çok iyi bir oyuncuydu  :D
onuda sırp olması yakmıştı basın sevgili basın Beşiktaşa iyi bir oyuncu gelince direk üstüne oynarlar
gönderene kadar
Maalesef Mrkela Bosna savasina denk geldi.basin bizim uzerimize cok geldi.cok iyi bir oyuncuydu.ertesi yil fb kac tane sirp oyuncu aldi ama basinin gıkı cikmadi.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Tosic'in yaptığı hareketten ben utandım.Bu adamı kadro dışı bırakmak lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

renklilerden futbolcu alınmaz diye bir şey yok ben buna katılmıyorum renklilerden looser futbolcu alınmaz yoksa alabilirsin gökhan gönül olur mesela :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosicin hareketi bir cok anlamda kullanılıyor
Irkcilik olarak , Muslumalara karsi , ama soyle bir durumda var Kendi aralarinda selamlasirken bile kullaniyorlarmis bu hareketi yani milliyetci bir hareket kendi halkina selam gindermiste olabilir burada..
Simdi burada onemli olan bu hareketi hangi anlamda yaptigi ?? Bunu biz bilemeyiz ama Ozellikle arnavutluk mili macinda yapmasi pek masumane degil gibi ve yanlis
Yargisiz infaz yapmak en kolayi , Ben tosici sevmiyorum bir Turk ve musluman olarak Sirplardanda haz etmiyorum
Ama bizde Sirplar kadar hatta onlardan daha fazla milliyetci bir ulkeyiz
Simdi bir milli macta bizim bir futbolcumuz Ulkucu hreketi ( Bozkurt selami ) yapsa bircok kisi gurur duyar sevinir ama bir kisimda isi siyasete cekerek elestririr ORNEK : aaa falanca futbolcu ülkücü cikti diye
Ama Bozkurt selami Ulkuculukten yani siyasi partiden cok Turklugun ve turkculugun simgesidir , Taaa eski zamanlardaki Turk devletlerinden bu yana kullanilan bir harekettir ve buda milliyetciliktir
Irkcilik baska sey milliyetcilik baska sey
Tosucin bu hareketi hangi anlamda yaptigi onemlidir bu yuzden...
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 09:52:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı enemy1903

kurt işaretinden farkı yok.tosic milliyetçi adam.neredeyse tüm sırp ırkı öyle yetiştiriliyor.çok yadırgamamak lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gökhan ve Sezer'e toplam 23 milyon tl ödeme yapmışız. Şimdi bunu eleştiriyor diye insanları eleştirmek bence ayıptır. Geçmişte milyonlarca lira zarara uğrat takımı stad yapıyor diye ben tüm bunları affedeyim. Kimse kusura bakmasın burası dingonun ahırı değil, stat yapıyor diye saygı duyuyorsak bu yapılan yanlışların da hesabını soracağız kendisinden.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/30268558.asp
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Tosic bir hareket yapti diye bukadar tepki goruyor. Arnavutlar adamlarin stada bayrak indirdi yahu. Direk savas nedeni. Birakta bir kendi sembolunj yapsin okadar.

Bunun zamaninda bosnaklara yapilanlarla bir alakasi yok. Ozamanki katliyami kiniyorum. Burda zaten mevzu arnavutlatla

Çevrimdışı doganay

Simdi okadar para odedigimiz adami. Oylece gondermek mantikli olmaz. Bizde taraftar olarak yonetimi buna mecbur etmemeliyiz.