Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264521 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı EagleForce

Yaw sanki CL kupasi istiyoruz. Alt tarafi Tr ligi. Ligi birak uyduruk kupada bile ceyrek final dahi gorememis bu yonetim. Iyi ozaman iyi futbolcu aldim onlar oynamadi de siyril isin icinden. Ulkenin buyuk kluplerinden birinin basindaysan ve sportif basarin koca bi sifirsa basarisizsin. Hic egmeye bukmeye kivirmaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

Süleyman Sebanın yolundan gitmesi için öncelikle camiayı birleştirmeye çalışması lazım.
buda yanlış bir algı kimsenin izinden gitmek gibi bir durum olamaz
bir kere şartlar aynı değil artık işler Seba dönemindeki gibi yürümüyor sebanın son dönemindede yürümüyordu
Sebanın taraftara karşı tavrı çokmu birleştiriciydi yada hiçmi hatalı transfer yapmadı.
Seba büyük bir başkanlık yaptı ama başkanlığının son döneminde günün gerisinde kaldı.
onunda bir çok hataları oldu insanlar hatalarıyla vardır. mukayese edecekseniz bütünle mükayese edin Sebanın iyi gidişatını alıp
bir başkasını onunla mukayese etmeyin her başkan kendi dönemiyle yargılanır övülür veya eleştirilir.Sebanın parası yoktu ama onun arkasında MİT
kimliği vardı sözü ikiletilmiyordu onu konuşurken o dönemin siyasi konumunuda dikkate almak gerekiyor.
yani bambaşka iki kimliği birbiriyle mukayese etmek heleki şartlar çok farklıyken pek doğru bir yol olmuyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 20:04:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Feda dönemindeki oyunculardan bahsediyorsan 10 tane oyuncuya 8-9 milyon € filan vermişti ben hepsine doğru transfer diyemem ancak 10 oyuncunun toplamı bir TABATA ediyor :ok: Eskiden youla-ailton-nobre iken şimdi Demba ba-Gomez.Eskiden serdar özkan iken şimdi gökhan töre :) 8 Senedir yapılan bir stad ancak projesi dahi bile yokmuş :) Şimdi başkana sallıyorlar ne zaman bitecek diye :) 8-9 senedir nerdeydin derler adama.Fikret ormanın'da yanlışları var ancak Süleyman SEBA'nın yolundan emin adımlarla ilerliyor :ok:

Bu şekilde iyi kötü kıyaslamasına sokmamamız gerek bu çok yanlış olur. Demirören dönemi zaten hiç yaşanmaması gereken, bir kulüp nasıl kötü yönetilebilire bilimsel çalışma olabilecek bir dönem.

Ölümü gördü diye sıtmaya razı olmamalı kimse. Bunun kimseye faydası yok.

Artılarını ve eksilerini yazın. Ne artıları yazarken Porto ile kıyaslayın ne eksileri yazarken Demirören ile.

Fikret Orman kulübü iyi yönetmedi. Kötü de yönetmedi. Toparladı. Elinden geleni yaptı ve orta bir yönetim sergiledi şimdiye dek. 2 senedir oyunculara verdiğimiz maaş yükü, Demirören dönemi ile aynı.

Ona rağmen başarı yok ortada. Stat istediği kadar uzasın büyük başarı. Çok daha iyisi olmalı. İmkan var potansiyel var adam akıllı yönetim oluştursun 3 yıl daha kalacak her türlü bariz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

bu mu senin çok yönlü bakışın buram buram art niyet var
bu gün lider olan takımı kuranda bu yönetim değilmi kalkmışsın hala 3 sene önceki transferden bel altı vuruyorsun
eneramo sezermiş neden olcay oğuzhan dembaba gomez Töre atiba beck kerim cenk demiyorsun yüzde yüz hatasızlık diye
birşey varmı elektronik destekli cnc makinelerin bile sıfır hatayla iş yapamadığını biliyormusun bir tek stad yapmışmış
bunu bile hafife alıyorsunuz ya dön bak bakalım kendi stadını yapabilen kaç takım var dünyada bu arada icralık dosyaların
kapatılması yüzlerce milyon dolarlık sponsorluk anlaşmaları tesislerin geri kazandırılma hamleleri ne oluyor sahada futbolcunun maç kazanması
yönetim başarısı değildir yönetim başarısı bu saydıklarımdır. Sahada takımın performansına göre yönetim iyi yada kötü olmaz
sadece stad yapmıyor Beşiktaşın on yıldır kötü olan imajını tekrar geri kazandırıyor. Sen üç yıldır alacağını alamadığı için sorun çıkartan bir oyuncu gördünmü
yada köşedeki marketin bizi icraya verdiğini gördünmü yada duydunmu işte yönetim başarısı tanımı budur. Ne yani Barcelona
bu sene şampiyon olamazsa yönetimleri başarısızmı oluyor. sizinki boş boş konuşma işin bütününü görmeden değerlendirmeden
sallama yapılan laflara sadece kötü niyet denir. Bu eleştiri olarak tanımlanmaz siz istiyorsunuzki biri gelsin elindeki sihirli değneği vursun
ortaya barcelona çıksın yok öyle bir dünya şampiyonluk istiyorsun ama bunun olabilmesi için önce enkazın onarılması gerekiyor
bu şartlar altında bu ekonomik yapıyla yarışmacı takım yaratmak bile yönetim açısından büyük başarıdır. @Kadir Güney

Size uymuyorsa eleştiri olmuyor zaten. Tutturulmuş bir bel altı davası adamın kişiliğine saldırsak tamam diyeceğim de yanlışlarını söyleyince bel altımı oluyor.

Siz ya da başkası istiyor diye birilerinin ricasıyla oyuncu transfer edip sonra güya "anlaşarak" gönderen kişilerin yanlışlarını halı altına süpüremeyiz. Tüm transferleri kulübün kaynakları yapıyor fikret orman haybeye gitmiş 6 milyon euroyu cebinden mi vermiş ki susalım?

Çevrimdışı Kadir G.

Birileri istiyor diye doğruları konuşmamak kadar saçma bir şey olamaz. Fikret orman kendi deyimiyle yanan ev yönetimiydi. Hiç beklentimiz yokken katlanılabilirdi. O kadar sponsorluk yapıldı bütçe rakiplerle aynı diyorsunuz e o zaman da bu sene bir teneke alamazsa gitsin derim.

Stad yaptı diye kulübün kaderini birine mi bağlayalım?

Herkes her şeyi başaracak değil der yolumuza bakarız. İnşaat yapıyor diye sadece inşaat yapabilenin avucuna bakmayız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 20:09:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Kulüpte yedek bile olamayacak ve kesinlikle gönderilmesi gereken 2 adam kaldı. Onlar da Köybaşı ve Mustafa Pektemek.

Ersan, Tosic ve Necip gitmese de yedek olabilirler.

Ancak totalde Pektemek, Köybaşı, Tosic, Ersan giderse 5 milyon euro daha bütçe açılacak.

2 tane süperstar getirebilirsin bu maaş bütçesine stoper ve sol beke.

Seneye bence olması muhtemel ;

Milosevic ve Pedro gider 2 stoper gelir. Ersan'a iyi bonservis gelirse 3 stoper gelir.

Motta ve İsmail gider sol bek gelir.

Kimse gitmeden kaleci gelir.

Pektemek ve Ömer gider genç potansiyelli Cenk'i zorlayacak forvet gelir.

Ortasaha alınacağını düşünmüyorum. 2 sene sonra Atiba gidince alacaklar muhtemelen artık.

6.5 milyon euro maaş bütçesi açılır. 5 adam alınırsa ortalama 7.5 milyon euro maaş bütçesi eklenir.

Özetle yine alacağımız 5 adamı geçmez.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 20:14:57 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

5 tane çerçöp almak yerine 2 tane tam oyuncu alacak anlayış kulübe egemen olmadıkça sürdürülebilir başarı zor.

Pahalı diye diğer alternatifi almayıp taraftar transferi 32 yaşındaki futbolcuya fazlasını vermekle, arkadaş zengin etmekle 12 de 0 a mahkum kaldık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 20:18:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada seneye sözleşmesi bitecek olan ve aradığımız bölgelere ilaç olacak oyuncular;

Oyuncuların hepsi Bosman'dan ötürü 2.5 ay sonra teklif yapılabilir statüye girecekler.

Sol bek için Nagamoto, Caner Erkin

Stoper için Cristian Zapata ( Bildiğim kadarıyla ilgilenen henüz yok )

Kale için Samir Handanovic ( Fener de pusuda bekliyor )

Ortasaha için Miguel Veloso ( Buna Meireles yerine Fener de çökecektir. Bu sene şampiyon olan şampiyonlar ligine gidecek olan Türk takımı bu adamı kapatır. )

Ortalama 7-8 milyon euro maaş yükü demek bu kalitede 4 oyuncu almak.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 20:20:29 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kulüpte yedek bile olamayacak ve kesinlikle gönderilmesi gereken 2 adam kaldı. Onlar da Köybaşı ve Mustafa Pektemek.

Ersan, Tosic ve Necip gitmese de yedek olabilirler.

Ancak totalde Pektemek, Köybaşı, Tosic, Ersan giderse 5 milyon euro daha bütçe açılacak.

2 tane süperstar getirebilirsin bu maaş bütçesine stoper ve sol beke.
Seneye bence olması muhtemel ;

Milosevic ve Pedro gider 2 stoper gelir. Ersan'a iyi bonservis gelirse 3 stoper gelir.

Motta ve İsmail gider sol bek gelir.

Kimse gitmeden kaleci gelir.

Pektemek ve Ömer gider genç potansiyelli Cenk'i zorlayacak forvet gelir.

Ortasaha alınacağını düşünmüyorum. 2 sene sonra Atiba gidince alacaklar muhtemelen artık.

6.5 milyon euro maaş bütçesi açılır. 5 adam alınırsa ortalama 7.5 milyon euro maaş bütçesi eklenir.

Özetle yine alacağımız 5 adamı geçmez.
Aklı başında olan ve Beşiktaş'ın menfaatini düşünen her Beşiktaşlı , Çağrı'nın bu mesajında hemfikir olmalı. Kulübün menfaati için kendi içimizde objektif olmak zorundayız. Artılar, eksikler, doğrular, yanlışlar belli. Olanı olduğu gibi görmemiz lazım . En azından kendi içimizde böyle olmak durumundayız. Yönetimi, oyuncusu, transferi vb. hepsi için geçerli bu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada seneye sözleşmesi bitecek olan ve aradığımız bölgelere ilaç olacak oyuncular;

Oyuncuların hepsi Bosman'dan ötürü 2.5 ay sonra teklif yapılabilir statüye girecekler.

Sol bek için Nagamoto, Caner Erkin

Stoper için Cristian Zapata ( Bildiğim kadarıyla ilgilenen henüz yok )

Kale için Samir Handanovic ( Fener de pusuda bekliyor )

Ortasaha için Miguel Veloso ( Buna Meireles yerine Fener de çökecektir. Bu sene şampiyon olan şampiyonlar ligine gidecek olan Türk takımı bu adamı kapatır. )

Ortalama 7-8 milyon euro maaş yükü demek bu kalitede 4 oyuncu almak.

Kulüp tarihinde hiç Uzakdoğulu oyuncu olmadı değil mi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 20:52:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Kulüp tarihinde hiç Uzakdoğulu oyuncu olmadı değil mi?

@Necmi abiye sormak gerek  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener 1959 yılı öncesi kupaları için başvuru yapıcakmış :) Beşiktaş'da böyle bir dava açıp kazanmıştı hatırlasanız davayı fenerde kazanırsa 5 yıldıza çıkıcak fener.Fener'e destek Beşiktaş'tan geldi.Beşiktaş'ımızda 18 şampiyonluğa çıkıcak 3 yıldız olucaz :) Galatasaray'ın 1959 yılı öncesi 1 şampiyonluğu varmış bu yüzden gs ve ts karşı dava açıcakmış bakalım bizleri neler bekliyor.  :)

Çevrimdışı Tolga

Fener 1959 yılı öncesi kupaları için başvuru yapıcakmış :) Beşiktaş'da böyle bir dava açıp kazanmıştı hatırlasanız davayı fenerde kazanırsa 5 yıldıza çıkıcak fener.Fener'e destek Beşiktaş'tan geldi.Beşiktaş'ımızda 18 şampiyonluğa çıkıcak 3 yıldız olucaz :) Galatasaray'ın 1959 yılı öncesi 1 şampiyonluğu varmış bu yüzden gs ve ts karşı dava açıcakmış bakalım bizleri neler bekliyor.  :)
Bunun olabileceğine ihtimal vermiyorum.

Özellikle Gs lobisi buna şiddetle karşı çıkacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunun olabileceğine ihtimal vermiyorum.

Özellikle Gs lobisi buna şiddetle karşı çıkacaktır.

gs karşı çıkıyorda ts'ye noluyor :D

Çevrimdışı Tolga

Onların ki Fb düşmanlığı :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Campbell'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş.

Gomez-Cenk-Campbell forvet hattı gerçekten harika olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

Gökhan devamli kalitesine yakismayacak tercih hatalari yapiyor. Sporting Macinin ilk yarisinda Beck Kanattan Savunmanin arasina cok güzel bosa kacmisken Gökhan yanindaki Quaresma'ya topuk pasi verdi. Daha sonra ikinci yarida cok müsait yerde Gomez'e Orta yapmak yerine topu yine geriye oynadi. O ortayi yapsaydi büyük ihtimalle öne gececektik.

Çevrimdışı Anıl

fırat günayer : Gomez'e "sezon sonu ne olur" diye seslendim..
Böyle cevap verdi:)

00:23'te konuşalım demiş :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

67 de kuruldu Trabzon portakalda vitamin bile değildi işine gelmez. Bir de fener daha çok olmakla birlikte biz de avantaj sağlarız a takımları gs nin çok az var. :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 21:34:42
  • Beşiktaş / Bodrum
36 milyon daha kredi kullanmışız.

Bu kez ne verdik, ne kadar faizle aldık acaba.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Şampiyonluklar sayılsa fener 28 gs 21 biz 20 mi oluyoruz 19 mu? @Çağrı

Çevrimdışı A_Aydin

Yalnız bizim 1959 öncesi 2 şampiyonluğumuzun tescillenme sebebi Türkiyeyi Şampiyon  Kulüpler Kupasında temsil etmemiz diye biliyorum.Diğerlerinin tescilleneceğini zannetmiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 21:52:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonluklar sayılsa fener 28 gs 21 biz 20 mi oluyoruz 19 mu? @Çağrı

O iş biraz karışık Kadir.

1923'ten sonra sayıyorlar genelde ondan öncesinde TFF Olmadığı için.

Fener 28

Galatasaray 21

Beşiktaş 18 oluyor sanırım o hesapta. O zaman yayın hakları karışacak, üstüne bunların çoğu İstanbul ligi şampiyonluğu vs o iş olmaz yani yaş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sezer ve gökhan süzen olayı ders niteliğinde olmalı bizim için.Mümkünse ikisinin resmi kulüpte bir yerlere asılmalı ki tekrar bu yanlışlar yapılmasın.

İkisinin de getirilmesi yanlıştı.

İkisinin de bunca sene kadroda tutulması yanlıştı.

İkisinin de paraları ödenerek gönderilmesi yanlış.

Baştan aşağı yanlış.Ders niteliğinde hatalar.Bunların artık son bulması lazım.Kimsenin ricasıyla oyuncu alınmamalı ,kimsenin hatrına kadroda tutulmamalı.

Amatörlük zamanında aldık profesyonellik zamanında sezon sonuna kadar olan paralarını ödeyerek yolladık.Demek ki daha da profesyonelleşmemiz gerekiyormuş..Son olması dileğiyle..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 22:02:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Sezer ve gökhan süzen olayı ders niteliğinde olmalı bizim için.Mümkünse ikisinin resmi kulüpte bir yerlere asılmalı ki tekrar bu yanlışlar yapılmasın.

İkisinin de getirilmesi yanlıştı.

İkisinin de bunca sene kadroda tutulması yanlıştı.

İkisinin de paraları ödenerek gönderilmesi yanlış.

Baştan aşağı yanlış.Ders niteliğinde hatalar.Bunların artık son bulması lazım.Kimsenin ricasıyla oyuncu alınmamalı ,kimsenin hatrına kadroda tutulmamalı.

Amatörlük zamanında aldık profesyonellik zamanında sezon sonuna kadar olan paralarını ödeyerek yolladık.Demek ki daha da profesyonelleşmemiz gerekiyormuş..Son olması dileğiyle..

Koyu olan kısımdan sonrası yanlış değil. Süreç :D

İlk yanlışı yaptığın anda süreç işlemeye başladı maalesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli