Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250033 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Buluruz.hatta oraya 10 numara degil iyisinden bir 8 numara alırız.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atiba veli necip bu 3 lünün yerine sağlam 2 adamda alabiliriz o da iyi olabilir.

Çevrimdışı Atkar

Öncelikle hepinize merhaba.Bayadır yazmıyordum genel bir yorum yapacağım sezon başından beri.Forumdaki abilerim Şenol Güneş'i hep istiyordu ve yönetimde tercihini bu yönde kullandı.Şu ana kadarda başarılı ve inşallah başarılı devam edecektir.Transfer işini komple Şenol Güneş'e değil de iyi bir sportif td ile birlikte yürütürlerse çok iyi olur.Rhodolfo-Oğuzhan-Töre-Gomez benim kanımca üst düzey futbolculardır.Gomeze laf söyleyemeyiz zaten fakat geçen sene ortalarda olmayan Oğuzhan-iniş çıkışlı Töre bunların performansını artıran direk Şenol Hocamızdır.Devre arası tolgay geliyor fakat hazır olacak mı muamma.Velinin ise rotasyonda işe yarayacağını düşünüyorum.Devre arasını iyi kullanmalıyız.Sol Bek-Stoper-Ön libero.Laf için değil gerçekten direk şampiyon yapabilecek hamleler yapabilirsek bizden iyisi yok.

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi o patates bu 1-2 ay sonra düşer onu sezon sonunda göreceğiz derken bi bakıyoruz hep gerideyiz. Eldeki veriler ışığında durum bu, biz ise ya daha 5 hafta oldu neyi konuşuyorsunuz hayır biz bunları transfer döneminde saatlerce konuştuk hayır transfer dönemi bitsin öyle konuşulsun dendi iyi tamam bitti lig başladı daha 5 hafta oldu hala zamanı değil deniyor şimdi de. E biz ne zaman konuşacağız bunları?
Serhat naber
Gomez'in şu ana kadar ki istatistiği en az 4-5 gol olmalıydı. Cenk bu kadar formda olmasaydı şu an puan sıralamasında nerede olurduk acaba düşünebiliyor musunuz? Yatıp kalkıp Cenk'e dua edelim.

Çevrimdışı murat

atiba veli necip bu 3 lünün yerine sağlam 2 adamda alabiliriz o da iyi olabilir.
Katılıyorum.bu tarz 3 adam lazım tolgay ın yanına 2 adam daha olursa ister 4-3-3 ister 4-4-2 oynayabiliriz.oğuzhan oynadığında 4-2-3-1 oğuzhansız 4-3-3  birde sol kanat ortasaha alınırsa 4-4-2 oynayabiliriz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat naber
Ben olması gerekeni söyledim. Olması gereken buydu ve oldu. Gomez daha erken gelseydi şu an çok daha formda olurdu. halen eksiklikleri var tamamlayınca daha iyi olacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı murat_

aziz yıldırım yayında olacakmış :)
https://twitter.com/BesiktASK/status/649176150334377984
hahaha cok ince bi mesaj saatide cok guzel diyer kanallardada aglayan bebekler var reyting yarisina gireriz valla  :D :ishock:

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Yarın bu soğuk olursa Lizbonlu oyuncular etkilenir diye düşünüyorum ciddi soğuk var

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nedense ben de böyle düşünüyorum. Takım Tosiç'in önünde Tosiç takımı iyi görünce kendini yetersiz falan mı hissediyor özgüven sorunundan mı böyle oluyor bilemiyorum(Muhtemelen cevap bu değildir). Ya da rakipler kaç senedir sol tarafımızı zayıf belleyip oradan atak yaptıkları için mi bizim çok gözümüze batıyor. Sonuçta rakipler 5 atak deniyorsa 3-4'ü sol taraftan ve hataların veya gollerin o taraftan gelmesi de aslında rakibin sürekli ordan denemeleri yüzünden mi diye düşünüyorum. Yani solumuzu bırakıp aynı oranda sağdan gelmeye uğraşsalar hatalar 2 gol 1 asist olmasa da yine olmaz mıydı bunu da düşünmek lazım.
Tam tersi Gecen sene rakipler surekli sagimizdan saldiryordu yani Serdarin kanadindan ! Golleride oradan yiyorduk !
Bazilarinin BEGENMEDIGI Andreas Beckin gelisiyle beraber Fb dahil hicbir takim sagimizdan gelemedi atak bile yapamadi , Bu nedenle Sola yoneldiler..
Isin ozu , Biz sagimizi Saglamlastirirken , Solumuzu eskisindende beter hale getirdik
Yedigimiz 7 golün 6 si Solumuzdan.....
Daha gec olmadan Motta kadroya dahil edilip Tosic kadro disi birakilmali :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2015, 14:37:40 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı talha

hemen satalım 10 m euroya daha iyisini her türlü buluruz değil mi ?

10M'e buluruz cidden. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Sosa yüksek ihtimalle sezon sonu gidecektir zaten.

İyi bir teklif varsa değerlendirmek lazım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mellfred

hemen satalım 10 m euroya daha iyisini her türlü buluruz değil mi ?
bana kalsa o paraya bir stoper bir de sol bek alırım. tolgay veli dönecek halihazırda

Çevrimiçi Necmi

Ben olması gerekeni söyledim. Olması gereken buydu ve oldu. Gomez daha erken gelseydi şu an çok daha formda olurdu. halen eksiklikleri var tamamlayınca daha iyi olacaktır.
:ishock:

Çevrimdışı atalay

RVP'nin çizgide ısındığı için PFDK'ya sevk edilmemesi ayrı komik; bizim taraftarın karşı hamle olarak İsmail'in çizgide ısınması için "İsmail çizgiye" diye bağırması, İsmail'in de orada ısınması ayrı komik.  :kop:

https://twitter.com/HaberKartali/status/649202631198547968

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın maçımız var ve son bilgiye göre 8.700 bilet anca satılmış..

Boş kalacak stat yine.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Yarın maçımız var ve son bilgiye göre 8.700 bilet anca satılmış..

Boş kalacak stat yine.

Kimse gelmiyor hava şartlarından dolayı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

O kadar mı kötü?

Olimpiyat ayazı bu çarpar. :lol: Ama mesafe o kadar uzak değilse bahane olamaz.Beşiktaş için değer.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Olimpiyat ayazı bu çarpar. Ama mesafe o kadar uzak değilse bahane olamaz.Beşiktaş için değer.
Hiçte birşey olmaz , olimpiyata giderken sırılsıklam olduğum günleri biliyorum Beşiktaş için değer arkadaş :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !