Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255726 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci ben de ağlayacak gibi oldum maç sonu bana verir misin yıllık 1.75 milyon euro o zaman belki yüzüm güler  :evillol:
:djsmile: :djsmile: :bateri: :hiho: :hiho: :hiho:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hocanın şu sevincine yazık oldu be..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gökhan tam kendini bulmaya başlamışken iyi olmadı
hepsi iyileşir pazara kadar daha 4 gün var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı src35

hepsi iyileşir pazara kadar daha 4 gün var :icool:
inşallah hepsi iyileşirde, gökhan uzun dönem formsuzluktan sonra tam hareketlenmişti.

oğuzhanda iyi dönerse, iyi bir derbi çıkarırız gibi..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre ve atibanın maçta oynamasına bi engel olmaz demi

Çevrimdışı mellfred

Bugün pasoligi bahane eden kişi yada gruplar yarın yeni statta tazı gibi bilet kovalayacaklar.
O zaman göreceğiz  poposuna kıymet verenleri, beşiktaşı gerçek sevenleri
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 21:02:43 mellfred ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 18:49:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
önceki sayfalardada birseyler dedi arkadaşlarımız işte kadro planlaması transfer planlaması diye
yahu  fikret orman ve kurmaylarının 4.cü 5inci senesi
bu kadro olusumunun 3.4senesi yani halamı yol haritası çizilemedi
yapmayın etmeyin hala su olmalı bu olmalı diyor bazı arkadaslar diyorumki anlamsız cnk
bunu yapacak adam yok ve geç kaldık zaten eldekiler paslandı yakında çürücek
fenerin yaptığı değişim bizede gerekecek 2 seneye.. ama yapabilicezmi:///
(gokhanlar tosunları vs saymayın kastettiğim sey farklı)

samimiyetsiz bir ortam var klubumuzde yani yönetim kanadında bu bana göre tabi simdi cogunuz katılmaz
bu kastettiğim şey bir seffaflık diğeri çok övdükleri kurumsallık
klüpte simdiye kadar tonlarca adam girdi çıktı görevi değişti kovuldu geri alındı bilmemne oldu
sirkulasyon almış basını gitmiş biz hala o olabilir bu olabilir diyoruz

komik olmayalım arkadaslar bu klube radikal kişiler lazımm ve onlarda eldekiler değiş anladık 4 senede ben anladım siz anlamadıysanız ne deyim yani

muhalefet yok adam yok diceksiniz haklısınız diyorumki bırakında paralı adamlar gelmesin  bir kerede su klube yada ilk önce gazeteci ve insaatcı olmasın birde burdan bakalım

Haklı olduğun yerler var da unuttuğun kısım rakipler de at deve değil.

Fener değişti bizimkiler yaşlanıyor diyorsun bizim oyuncular hala Fener'den daha genç. Biz hiç adam almasak ön tarafa Töre Oğuzhan Cenk'in yaş ortalaması 23 şuan. Adamların 30.

Kaybedilmiş bir şey yok. Aslında kural değişmese çok sağlam kadro yapmız vardı asıl hatayı orada yapıp omurgalı duramadılar. Fener bu yaptığı hamleyi yapamayacaktı kural değişmese.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 18:50:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Hepsi oynar hepsinde çok az ödem vardır 2 günde en geç iner rahat olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sakatlıkların ciddi olduğunu düşünmüyorum.

Derbide oynarlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Yeri mi bilmiyorum fakat, çArşı grubundan bazıları girecekmiş fb maçına davullarla prova yapacaklarmış.

Sporting Lisbon maçında 250 davul ile şov yapackalarımış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GÖRKEM

bence kalite eksikliği
neden dersen bursada da benzer seyleri yaptırdı hoca ordada acıklarda beklerde yeterince işlerini yaptılar sadece son vuruşları kötü çnk onu yapıyor olsa bursada işi ne o adamların nitekim fenere kaçtılar zaten

yani ileriye gidip gidip yanındaki adama oynuyorsan yada geriye pas atıyorsan burda taktikten çok bence beceriksizlik var. taktik olarakta muhakkak desteklenmeleri lazım fakat önceleri misal
ceza sahasına oyuncu sokamazken hadi o zaman içeriye topu bırakma yada orta açma zaten gereksiz çnk adam yok

bu sefer adam bol ama besleme yok
işte burda yanlış oyuncu tercihleri var sırf alman diye sırf fizik var diye iki oyuncu aldık iyi karakter iyi adanmışlık olabilir ama yetenek sıfır adamlarda

yüklerini biraz daha dağıtabilmeleri için doğru iki yönlü adam lazım

Beklerin Beck ile Tosic ise onlardan topla beraber cizgiye dogru inmelerini bekleyemezsin. Bizim Oyun Yapimizda Cizgiye inmenin tek Yöntemi bu cünkü. Mesela Töre bile Cizgiye inip Orta yapamiyor cünkü Pas Oyunundaki uyumsuzluk ve Takimin Sahaya yayilisi bunu neredeyse imkansiz hale getiriyor. Beklerin cikamadigi gibi Kanatlar da etkili olabilecekleri yerde topla bulusamiyor. Aynisi Orta Saha icin de gecerli.

Bursa da Sener'in zaman zaman etkili olmasinin farkli sebepleri vardi. Orada Oyuncular daha da cok Özgürlüge sahiplerdi ama bunun faturasini da ödediler cok Gol yiyerek. Bizim öyle bir Lüksümüz yok cünkü biz Sampiyonluga oynuyoruz. Bu Oyun Anlayisiyla Faydasindan cok Zararini görürüz bunun.

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 20:09:52 GÖRKEM ]

Çevrimdışı 38life

@Yunus Emre Dökmeci ben de ağlayacak gibi oldum maç sonu bana verir misin yıllık 1.75 milyon euro o zaman belki yüzüm güler  :evillol:
Bu benzetme olmamış. Mantıksız.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 20:22:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu benzetme olmamış. Mantıksız.

Oyuncunun suratından performans ve karakter çıkarımı ne kadar mantıklı olursa o kadar haklısın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Oyuncunun suratından performans ve karakter çıkarımı ne kadar mantıklı olursa o kadar haklısın :)
Elbette ama Anladığım kadarıyla yunus performans cikarimi yapmamış. Sadece vurdumduymaz olmadığını Puan kaybına üzüldüğünü belirtmek için o örneği vermiş . Eğer yanlış anlamadıysam tabi.

Elbette ama Anladığım kadarıyla yunus performans cikarimi yapmamış. Sadece vurdumduymaz olmadığını Puan kaybına üzüldüğünü belirtmek için o örneği vermiş . Eğer yanlış anlamadıysam tabi.
Aynen oyle demek istedim kardesim :ok:
Cunku Surati mahkeme duvari gibi takimin huzurunu bozuyor dendi !
Fakat hangi antrenman resimlerini goraek guluyor gulduruyor takimin nese kaynagi..
Fakat ne oyundan cikarken suratini asti nede tepki gosterdi mac bitene kadar saha kenarinda maci takip etti kulubeye bile gitmedi !
Fan persinin yaptigini Quaresma yapsa idam sehpasini hazirlamisti simdi herkes !!!

Bugün pasoligi bahane eden kişi yada gruplar yarın yeni statta tazı gibi bilet kovalayaklar.
O zaman göreceğiz  poposuna kıymet verenleri, beşiktaşı gerçek sevenleri
Bu tarz mesajlar Polemik yaratmaktan baska hicbir oteye gitmez Tahrik edici bir mesaj , oyuzden Cevap bile vermiyorum :tabe:

Çevrimdışı 38life

Fan persinin yaptigini Quaresma yapsa idam sehpasini hazirlamisti simdi herkes !!!

Ümraniyenin kapısında elinde bıçaklı Beşiktaş taraftarlari gözümün önüne geldi bi an.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kurtlar vadisindeki Memati'nin suratı gibi. Tek ifade var sadece. Bir kerede sinirlen be adam  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Hatta 4 dakikalik uzatmaya ilk ve en cok TEPKI gosterende Q17 idi ama simdi bununda kilifini bulurlar
bknz : Show yapiyor , Taraftara şirin gozukmeye çalışıyor :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 20:52:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Performansini elwstirin Canimi yiyin , Bende begenmiyorum performansini cok gucsuz ve yetersiz Hayal kırıklığı yasiyorum...