Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254452 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi Barcelona Katalunya nın Franco faşizmine karşı başkaldırısının simgesidir. Gerçi artık sistemin en önemli taşlarından biri haline geldiği için bu değerini yitirdi ama eskiden daha az kupalı ama daha büyük bir takımdı bence
doğru haklısın katalan takımı ispanyanın zenginler kulübü
ama franko rejimine karşı başkaldırışın simgesi atleticodur Barcelona katalanların
ispanya ligindeki bayrağını dalgalandırır. barcelonanın ortaya güç olarak çıkması yakın tarihlidir.
katalanların maddi gücünü simgeler. katalan zenginler tarafından desteklenir.
Atletico bambaşka bir takımdır halk tarafından kurulmuştur. Franko rejimine karşı başkaldırının simgesi olmuştur.
tabi her yerde olduğu gibi halkı ile bütünleşen takımlar sürekli sermaye tarafından ezilmeye çalışılır. Sınıf çatışması
her yerde olduğu gibi futbolun içindede var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 19:49:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Boşuna tartışmayın İspanya'nın en büyüğü Valencia'dır  :D :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

İspanya İç savaşı ve Franco karşıtlığının şehirlere yansımasını anlamak için Orwell'in "Katalonya'ya selam" kitabını okuyunuz.

Franco diktatörlüğü 1939'dan 1975'e kadar ki dönem.

İspanya'da ki en bilinen Franco karşıtı işçi takımı Vallecano'dur. Hatta stadı toplama kampı olarak kullanılmıştır.

Franco, Basklara ve Katalonlara karşı asimile politikaları uyguladığı için Barca, Athletic Club gibi takımlarda Franco karşıtıdır.

Barcelona şehri iç savaşta Cumhuriyetçilerin yanında yer aldığı içinde Franco tarafından sevilmez. Zira armadaki kraliyet simgelerini atmış bir kulüp. O yüzden diğer önemli takım Real Madrid, Franco'nun takımı olur. (Kralın takımı)

Atletico'nun akıbeti de aynı Barca gibi Cumhuriyetçileri desteklemeleri ana problem. Çünkü işçi takımı.

Atletico'nun kuruluş hikayesi zaten Franco öncesi yönetime muhalif 3 basklı öğrencinin Bilbao'ya alternatif bir kulüp kurmasından ibaret. Hatta muhalif Real Madridliler sonrasında Atletico kanadına geçiyorlar.

Endülüs takımları da doğal olarak Kralı ve kraliyet ailesini sevmezler.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 20:12:34 atalay ]

Çevrimdışı murat

Deportivonun kalbimde ayrı bir yeri var ama real bir başka

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mehmetthedum

Niye boş alanlara depar atmıyor diye biri sorarsa sevinirim.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı 38life

Niye boş alanlara depar atmıyor diye biri sorarsa sevinirim.
"Boş alan yaratmıyorlar ki" diyecektir :)

Çevrimdışı murat

Dün futbolcu olduğundan süphe ettim.ben oynasaydım bu kadar kötü olamazdım.

Çevrimdışı 38life

Dün futbolcu olduğundan süphe ettim.ben oynasaydım bu kadar kötü olamazdım.

Bence sen oynasaydin 3 gol 2 asist yapardın en az.

Çevrimdışı murat

Bence sen oynasaydin 3 gol 2 asist yapardın en az.
Yok ben en azından topa dokunmazdım.bendek beklemedikleri icin topta atmazlardı.diğerlerini saymıyorum dün rakip 1 stoper fazla oynadı .dün takımın en kötüsüydü.sadece iyileri yazayım ersan rodolfo beck cenk.digerleri kendi oyunlarının yanına yaklaşamadı.

[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 21:07:12 MURAT ]

Çevrimdışı 38life

Yok ben en azından topa dokunmazdım.bendek beklemedikleri icin topta atmazlardı.diğerlerini saymıyorum dün rakip 1 stoper fazla oynadı .

Futbola ne kadar güzel bir bakış açınız var tebrik ederim Sizi :)

Çevrimdışı murat

Futbola ne kadar güzel bir bakış açınız var tebrik ederim Sizi :)
Gomezden alınabilecek verim zaten bu kadar.gol bölgesinde vurus imkanı sağlarsanız birsey yapabilir.onun haricinde oyuna katkısı sıfıra yakındır.bize daha farklı bir isim lazımdı.güçlü top saklayabilen kafa hakimiyeti olan pas verebilen.gomeez tek vurus oyuncusu.

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe maçını kaybedersek kaybedeceklerimiz, kazanırsak kazanacaklarımızdan fazla.

O yüzden ne olursa olsun yenilmememiz lazım.

Çevrimdışı 38life

Fenerbahçe maçını kaybedersek kaybedeceklerimiz, kazanırsak kazanacaklarımızdan fazla.

O yüzden ne olursa olsun yenilmememiz lazım.
Necip - Atiba diyosun yani :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beck Rhodolfo Ersan Tosic Motta
  Necip-Atiba-Oğuzhan-Sosa
               Töre

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Beck Rhodolfo Ersan Tosic Motta
  Necip-Atiba-Oğuzhan-Sosa
               Töre

:evillol: :evillol:

:kop: :kop: :kop:

Bence Şöyle olmalı;

Tolga
               Günay
Beck-Rhodolfo-Pedro-Ersan-Tosic
  Serdar - Necip - Atiba - Motta

Çevrimdışı Koa_lAA

can sıkıntısından beşiktaşa para kazandırdım.. alfabeyi sırayla yandex beşiktaşta arattım.. :D allah kimseyi böyle aylak bırakmasın... haftaya totem yapıp fener maçını izlemicem.. 90 dakka yandex beşiktaş ta arama yapma planım var.. bakalım kısmet :))

Çevrimdışı Anıl

Kazandığımız maçlarda Oğuzhan-Atiba vardı. O yüzden kadro hakkında yorum yapmıyorum. Yenebiliriz ama yenemiyorsak da yenilmememiz lazım

Çevrimdışı ozan062

Hoşgeldin tekrar :D

Önce Antalya'yı boğsun, zar zor yeniyor bütün rakiplerini. Biz iyi futbol oynayalım hızlı oynayalım tempo ağır gitmesin bizim tempomuza ayak uyduramazlar.

başları diyordum ne güzel rakibe göre bir 11 goruyoruz yıllardır bunu yapan bir hoca yoktu bi umut ışığı geldi bana fakat yok yani öylede yapsa böylede yapsa
5 haftada kendisini bize ispat etti.
senelerdir ligin ilk maçını kaybedermiş sanırım 10 senedir süren bir kabusuymus
bize geldi ilk bunu kırdı hoca ama ben gerisi için bunu düşünmüyorum

fazlada üstüne gitmek istemem hocanın sonuçta golleri atamayan oyuncular 
bu arada bilici özledin diyenlerde çıkabilir ama öyle demeyin adam son senesinde son devresinde anadolu maçlarını bize rahat aldırmaya başlamıştı..
bunu öğrenen bir futbolcu topluluğu varken sayın hoca yine bizi başa sardı...

senelerdir oturttuğumuz ts yi başımızın tacı yaptık yav
adam gsyi yenemeyince ortalığı yıktı niye çnk biz adamın şişmesine imkan verdik....
bursayada derbileride kaybederse bu sayın hoca silerim ve kara propagandaya başlarım
bide bu tip hocalarla neden 3 yıllık anlaşırsın anlamıyorumki sonuçta türk sonuçta sıfır lig kaldırmış
avrupada başarı yok ve bu adama kendini teslim ediyorsun
anca sana bi oguzhan yapar bi kerim yapar ama yine kupalara hasret kalırsın

bu arada türkiye kupasını aldırabilir bakın o konuda başarılıdır sayın hoca

yine size karalar bağlama seansına davet ediyorum sayın ahali
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 09:01:06 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı fatih e.

şenol güneş in de hataları var elbet. ancak 5. haftadan eleştirmek de haksızlık oluyor. üstelik hocanın istediği transferleri yap(a)mayan yönetim dururken hocaya sarmak da ayıp oluyor. gençler maçının sorumlusu hocadır tamam. bir ara olcay-töre ve rico nun 3ünü de sol önde görünce, sağda garibim beck i görünce varın siz düşünün takımın halini. ilk yarı düzensiz oynamamızın sebebidir. ama trabzon maçının sorumlusu kesinlikle egoboydur. direkt kırmızı kartı hakem tarafından es geçilmiş olmasına rağmen amatörce bir sarı kartla kendini attıran nadir oyunculardan biridir.

şenol hocayı yıllardır takip ederim. milli takımda da çok kızdığım olmuştur.
kendi doğruları vardır, yanlış da olsa üzerinde durur ama bir yere kadar. hatalarından ders almayı bilir.

örneğin oğuzhan ve sosa lı oyunu denemişti şenol hoca. son maçta da benzer olacağını düşündü ki q17-sosa birlikte denedi. biz tutmayacağını görsek de şenol hoca görmüyor belli ki. belki 1-2 maç daha dener. ama hatasından dönecek er ya da geç. necipin yokluğunda orta sahanın çabuk geçildiğini de görüyor ve geç de olsa müdahele ediyor. zamanla bu hatalar çok azalacak. fb maçında muhtemelen yine sosa-ozi ile başlayacak.

yine franco-milo ve motta şu an kadroda düşünülmese de zamanla kadroya gireceklerdir. hatta daha verimli olduklarını görecek ve hocayı haksız bulacağız. inatçılığından şikayet de edebiliriz ama belki de bu, hocanın futbolcu yetiştirme uzmanlığının bir parçasıdır.

kısa vadede yaptığı yanlışlar çok olsa da geleceğe yönelik en ideal yerli hocadır.

Çevrimdışı ozan062

şenol güneş in de hataları var elbet. ancak 5. haftadan eleştirmek de haksızlık oluyor. üstelik hocanın istediği transferleri yap(a)mayan yönetim dururken hocaya sarmak da ayıp oluyor. gençler maçının sorumlusu hocadır tamam. bir ara olcay-töre ve rico nun 3ünü de sol önde görünce, sağda garibim beck i görünce varın siz düşünün takımın halini. ilk yarı düzensiz oynamamızın sebebidir. ama trabzon maçının sorumlusu kesinlikle egoboydur. direkt kırmızı kartı hakem tarafından es geçilmiş olmasına rağmen amatörce bir sarı kartla kendini attıran nadir oyunculardan biridir.

şenol hocayı yıllardır takip ederim. milli takımda da çok kızdığım olmuştur.
kendi doğruları vardır, yanlış da olsa üzerinde durur ama bir yere kadar. hatalarından ders almayı bilir.

örneğin oğuzhan ve sosa lı oyunu denemişti şenol hoca. son maçta da benzer olacağını düşündü ki q17-sosa birlikte denedi. biz tutmayacağını görsek de şenol hoca görmüyor belli ki. belki 1-2 maç daha dener. ama hatasından dönecek er ya da geç. necipin yokluğunda orta sahanın çabuk geçildiğini de görüyor ve geç de olsa müdahele ediyor. zamanla bu hatalar çok azalacak. fb maçında muhtemelen yine sosa-ozi ile başlayacak.

yine franco-milo ve motta şu an kadroda düşünülmese de zamanla kadroya gireceklerdir. hatta daha verimli olduklarını görecek ve hocayı haksız bulacağız. inatçılığından şikayet de edebiliriz ama belki de bu, hocanın futbolcu yetiştirme uzmanlığının bir parçasıdır.

kısa vadede yaptığı yanlışlar çok olsa da geleceğe yönelik en ideal yerli hocadır.

hani balık baştan kokar sözü vardırya ondan simdiden üstünde duruyorum. ilhan mansız inadından dolayı milli takımdada kendinden soğutmuştur. zaten sonrasında ondan hayır gelmedi çnk o anlık bir başarıydı çoğumuzun gözümde.
dediğiniz gibi doğru yaptıklarıda var ben hep eksisine gittim çnk bizim kanayan yaramız hep aynıdır değişmez ve buna merhem olacak bir hoca hiçbir zaman değildir doğru kişi senol hoca değildir bu konuda fikrim hiç değişmez çnk 63 yaşında
bunca senelik yaşanmışlıkları sebebiyle böyle düşünüyorum

ama dediğiniz gibide hatalardan ders almasınıda bilir o yönlerini severim değişik 11ler çıkarmasını biliyor misal denizli gibi ertugrul gibi kadronun temelini değiştirmeden yani taşları yerinden oynatmadan yaptığı kucuk dokunuşlar
hoşuma gidiyor çnk senelerdir hasret olduğumuz birseydir önceden anadolu takımları o sebeble bizi rahatlıkla çözer hep aynı 11 hep aynı oyuncu topluluğu

ben internet ortamında ve maçlarda insanların çok beklentiye girdiğini gördüğüm için sürekli hoca üzerinden gidiyorum hayal kırıklığına uğrayacaklar çnk 3senede bir kez başarı gelebilr oda gelebilir çnk garantisi yok öyle radikal bir adam değildir

fener maçına halis seçilmiş yandık

şunuda gördüm koyayım istedim çok güzel özetlemiş buda unutulan bir detaydır

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 10:55:47 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bende Quaresma takıntısı oluşmaya başladı. Bu adam bu kadar kötüyken Şenol Hoca oynatıyorsa üzerinde baskı var diye düşünüyorum. Maç içinde olumlu hareketlerini görmekten vazgeçtim takımı resmen frenliyor. Sanki adam trivela yapmak zorunda, önünde bomboş kale dururken nedir bu trivela sevdası. Ondaki ruh halinin takıma da olumsuz yansıdığı muhakkak. Bir an önce uzun süreli yedek bırakılmalı, kendine çeki düzen vermez ise artık alt yapıya mı yollanır neyse gereği yapılsın. Cenk 4 gol atmış ve yedek kaldığında bakıyorsunuz suratında ufacık bir ekşime dahi yok. Quaresma'nın surat ise mahkeme duvarı. İnanın ben suratını görünce soğuyorum ama Rhodolfo'nun , Beck'in, Cenk'in suratlarını görünce hoşuma gidiyor.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Bende Quaresma takıntısı oluşmaya başladı. Bu adam bu kadar kötüyken Şenol Hoca oynatıyorsa üzerinde baskı var diye düşünüyorum. Maç içinde olumlu hareketlerini görmekten vazgeçtim takımı resmen frenliyor. Sanki adam trivela yapmak zorunda, önünde bomboş kale dururken nedir bu trivela sevdası. Ondaki ruh halinin takıma da olumsuz yansıdığı muhakkak. Bir an önce uzun süreli yedek bırakılmalı, kendine çeki düzen vermez ise artık alt yapıya mı yollanır neyse gereği yapılsın. Cenk 4 gol atmış ve yedek kaldığında bakıyorsunuz suratında ufacık bir ekşime dahi yok. Quaresma'nın surat ise mahkeme duvarı. İnanın ben suratını görünce soğuyorum ama Rhodolfo'nun , Beck'in, Cenk'in suratlarını görünce hoşuma gidiyor.
Trivela onun normal vuruşu. Düz vursa daha kötü vurur. Açısıyla alakalı. Top sol ayağındaysa sağ ile trivela vuruyor. Sağ ayagindaysa normal vuruyor.

Çevrimdışı 38life

Bunların hepsi senin takıntın. Zaten kendin de söylemişsin takıntı diye. Takıntısı olan bir insan asla ama asla objektif olamaz. Objektif olması imkansız. Quaresma oyundan çıktığı için en ufak bir trip, somurtma falan yapmadı. Kendisi yedek olduğu halde takımın kazanmasını yürekten istedi . Herkes yedek kulübesinde otururken o ayakta izledi maçı.

Quaresmanin oyununu eleştirin karakterini değil!!! Üstelik bunu takintilariniza dayanarak yapıyorsanız insaf edin. Infas!