Tolga : dün çok iyi toplar çıkardı , bu sezona çok iyi başladı , ondan bıkan ve yerine transfer isteyenler arasında bayrak taşıyan ben olurum ! ama hakkını yemeyelim iyi oynuyor.
Tosic : o kadar kötü ki , bu takımda hala ne işi var burası hayır kurumumu da su mustafa ile ismaili besliyoruz dediğim ismilin oynamasını istiyoruz. Ne kadar dengesiz olsa da motta geri dönmeli yok o artık bitti diyorsa hoca , ismail oynamalı.
Ersan : bildiğimiz ersan ışte
Rhodolfo : çok temiz oynuyor helal olsun
Beck : her zaman 7/7 oynar , adamdır
Necip : Necip adamdır. Necip hep buydu hiçbir zaman daha fazlasını vaad etmedi, necip'ten xabi performansı beklemeyin necip bu , bizim evladımız ve elinden gelen bu , daha iyisini almayan yönetim suçludur necip değil
Atiba : resmen iki üç kişilik oynuyor , her yere koşuyor her yere basıyor , yeri geliyor 10 numara gibi topla oynuyor , bu tempoyu nasıl kaldıracak aklım almıyor , ona alternatif oluşturmaya yönetim suçludur !
Olcay : dün iyi değildi , olcay yetenek olarak zayıf hepimiz biliyoruz , bana göre son 30 dk oynaması gerek FAKAT önünde daha iyisi olmadığı için ilk 11 de olmalı , yoksa önünde bir gökhan töre olsa kesinlikle yedek kalmalı
Quaresma : ilk döneminden bile rezil durumda , çok çok kötü , resmen eksik oynatıyor takımı hatta ne kendi oynuyor ne etrafındakileri oynatıyor , inşallah toparlar , yoksa ayak bagı olacak bize , içimden bir ses "uzun süre sakatlansa keşke" diyor ama sonra böyle insanlık mi olur lan diyorum

öyle pis bir durum bizimkisi
Gökhan : tartışmasız bu ligin en iyi oyuncusu benim için , 30m euro
Sosa : önde oynamalı fakat oğuzhan mi sosa mi , 10 kere oğuzhan derim
Gomez : dün en çok dikkatimi çeken pas hataları ve top kontrollerinde ki acizliğiydi , form tutmalı artık
Cenk : maşallahı var helal olsun gomez'den sonra bu takımın direk santrforu olmalı
Oğuzhan : özledik valla fener maçında resital bekliyorum