Ben de öyle diyorum ama adam elinden geleni yapıyor kazanmak için. Ama sanırım o da bu maçtan sonra pes eder artık.
Quaresma'ya yer açma çabasının faturası 5 puan. Bundan sonra bombayı atar üstünden. Herkese ders olur umarım.
aslında bana garip gelende seçim için hamle yaptı denmesi şimdi bakıyorum burdaki bütün kongre üyeleri quaresma transferine karşı
oldu tabi tanıdıklarım herkes adına konuşmayayım şimdi quaresmayı isteyen 17 yaşındaki çocuklar kongrede oy kullanmıyorki
aralarında yetişkinlerde var ama çoğunluğu ergen
bence yönetimin quaresma hamlesi oy kazandırmaz kaybettirir.bilinen bir gerçek var Beşiktaş kongresi sokaktaki taraftar gibi düşünmez
illaki kongredende isteyen olacak ama kaybettiği oy kazandığından fazla olacak bu quaresma konusunda benim koltuk kaygım olsa
böyle riskli bir hamleyi yapmam. Kaygım olmasa zaten böyle bir hamleyi hiç yapmam bunların gerçekten hangi akla hizmet böyle bir transfer
yaptıklarını bulamıyorum ne yani bir quaresma getirerek sana muhalif olan taraftarı yanınamı çekeceksin bunun ufacık bir ihtimali bile
olduğunu düşünüyorlarsa ne diyeyim
ben daha dany transferini sindiremedim

sanırım yönetim bazen eror veriyor Şenol güneş içinde bir çift lafım var madem oyuncu kazanmak istiyorsun
şu milosevic "adını hatırlamakta zorlanıyorum" ve pedroyu kazanmayı dene ne bu quaresma ısrarı hemde bir sürü alternatifimiz olan bir mevkii oyuncusu
ama kulübende stoper yokken bana onların 18 kişilik kadroya neden alınmadığını bir kere bile olsun neden denenmediğini kimse anlatamaz.
Şenol hoca oyuncu yetiştiriyormuş be kardeşim bana 32 yaşındaki oyuncuyu kazandırsan ne olur gencecik oyuncuları tribüne yollarken
denememişsinki çocukları neden harcıyorsun biz lig başladığından beri yedek stopersiz kulübe yapıyoruz yönetime bir şey anlatmak istiyorsan
bu Beşiktaşın üzerinden olmaz