Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254242 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bu macta kaybedilen 2 puan belki de bize fener macini kazandiracak.

Unutmayalim derbiler 6 puanlik maclardir.bugün bir sistem denendi ve tutmadi.bununla birlikte yetersiz oyunculari gorme firsatimiz oldu.

Bugünkü oyun ve oyunculaf fener macinda denenseydi ilk devre 2-3 gol bile yiyebilirdik ama gencler maçında 1 puani kurtardik.

Fener derbisine yanlislardan arinmis,daha akli basinda bir kadro ve formasyonla cikacagimiza eminim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 02:16:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Duygusal insanımdır Quaresma'ya bu açıdan üzülüyorum.

O eski Beşiktaş'ı bulacağını, eskisi gibi oynayabileceğini ve eskisi gibi sorgulanmadan çok sevileceğini düşünerek geldi buraya.

Ama hiçbiri yok artık. Bu takımın hedefleri çok büyük. Artık 2010'daki gibi topu aldığında 3-5 kişi çalımlayıp kaleye vurayım ne olsa Schuster aferin der, Almeida sadece ellerini açar Guti arkasını döner Fernandes bakar sadece durumu yok.

Cenk kızar, Töre niye bana atmadın der, Oğuzhan pas ver der, Olcay tepki gösterir. Beşiktaş değişti. Artık gereksiz her hareketi sorgulanıyor, sorgulanacak. Çünkü o zaman kupa alamıyoruz bari çalımlasın hava atalım anlayışı vardı.

Gerçi Dewe sezon başı hali aynı kafadaydı. Artık bitti. Yolun sonu. Olgun davranıp yedek iyi bir hamle oyuncusu olmayı göze alsın her şey yoluna girer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Şenol güneşin maçta kabahati çok büyük ancak tek sorumlu şenol güneş demek de çok büyük yanlış analizdir @Necmi abi.
Şenol güneş bursadan babasının malını getirip oynatmadı bugün,yönetimin muhteşem "ilk 11" transferleri olarak alınan Quaresma ve Tosici oynattı.Bu ikisi de el ele verip 2 puanı rakibe bıraktı.
Tek sorumlu şenol güneş olması için bu yanlışı önümüzdeki maçlarda tekrar etmesi lazım.Eğer fener maçına da yine bu ikisi ile başlarsa çok da birşey tartışmaya gerek kalmaz suçlu bellidir ama rotasyona gider kerimi koyar necipi koyar ismaili koyarsa şenol güneş üzerine düşeni yapmış demektir.
Quaresma ve Tosic bugün hocadan kesik yemiş olmalı yememişse hocanın oyunu okumak konusunda büyük yanlışları vardır.
Fener derbisine Tosic,Quaresma,Gomez yerine İsmail,Necip ve Cenk Tosun 3lüsü ile çıkmalı.Bunlardan en az 2 sini yapmazsa fener derbisi sonrası bütün eleştirileri de üzerine almak zorunda.
neden tek suçlu Şenol Güneş değilmiş elinde necip var kulübede yerine sosa oynuyor elinde mevkisinde sosa varken
quaresma oynuyor ne yani yonetim bu oyuncuları alırken gitte takımın yapı taşlarını mı boz dedi bu bilicin Mustafayı kurtarıcı
olarak oynatmasından yada serdarı çıkartıp olcayı sağ beke alıp Mustafaya yer açmasından ne farkı var bana söylesene
burda kadroya laf söylemek yetersiz demek tek kelimeyle iş bilmemektir bu kadro yüz defada oynasa gençleri yenecek güçtedir
yeterki doğru adamları doğru yerlerde oynat. yani gençleri yenemedik nedenide yönetim transfer yapmadı demek çok ama çok
abes bir şey sanki realle falan oynuyoruzda oyuncu kalitemiz yetmedi. topu topu gençlerle oynuyorsun kusura bakma ben Biliçi geçen
sene bu hatalarından dolayı yerin dibine soktum Şenol Güneş aynı hataları yaparsa susacak değilim bir oyuncu forma giyecekse
quaresma değil cenkdir hiç olmazsa 4 4 2 oynarsın cenk gerektiğinde ortayıda besleyebilir kanatlarıda besleyebilir hızlı oynar top ezmez
zekidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 02:23:44
  • Beşiktaş / Bodrum
neden tek suçlu Şenol Güneş değilmiş elinde necip var kulübede yerine sosa oynuyor elinde mevkisinde sosa varken
quaresma oynuyor ne yani yonetim bu oyuncuları alırken gitte takımın yapı taşlarını mı boz dedi bu bilicin Mustafayı kurtarıcı
olarak oynatmasından yada serdarı çıkartıp olcayı sağ beke alıp Mustafaya yer açmasından ne farkı var bana söylesene
burda kadroya laf söylemek yetersiz demek tek kelimeyle iş bilmemektir bu kadro yüz defada oynasa gençleri yenecek güçtedir
yeterki doğru adamları doğru yerlerde oynat. yani gençleri yenemedik nedenide yönetim transfer yapmadı demek çok ama çok
abes bir şey sanki realle falan oynuyoruzda oyuncu kalitemiz yetmedi. topu topu gençlerle oynuyorsun kusura bakma ben Biliçi geçen
sene bu hatalarından dolayı yerin dibine soktum Şenol Güneş aynı hataları yaparsa susacak değilim bir oyuncu forma giyecekse
quaresma değil cenkdir hiç olmazsa 4 4 2 oynarsın cenk gerektiğinde ortayıda besleyebilir kanatlarıda besleyebilir hızlı oynar top ezmez
zekidir.

@Necmi abi Necip var derken sana da tuhaf gelmiyor mu bir an düşününce?

Geçen sene aman oynamasın dediğimiz adam oynarsa kazanırız diyecek duruma geldik. Sen burada bir yanlışlık görmüyor musun?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Fener maci Q7 lik mac zaten keske bu mac oynamayip haftaya fener macina 11 de ciksaydi..
Cunku Q7 nin oynadigi kanattaki bekin Ondeki oyuncuya destek vermesi cok zor..
Süper ligdeki hiçbir maç Q7 lik değil, belki Ziraat Türkiye Kupası ona göredir fazlası değil.

Çevrimdışı mellfred

transferde algı kalitesinde Avrupa'nın ne kadar gerisinde olduğumuzu tek örnekle görebiliriz
bu sene bizim ilk 11'e aldığımız andres beck Hoffenheim'ın yaşı gerekçesiyle gözden çıkardığı oyuncusuydu.
yerine koydukları adamsa geçen yılki milli maçta hepimizin hayran kaldığı ve forumlarda fellik fellik aradığımız pavel kaderabek.
2 yıl boyunca sağ bek arayan bir takımdık o sıralar. 3 kuruşa kıysaydık eğer, sezon sonu yeniden oyuncu aramak yerine, pozisyonunda 10 sene hizmet verecek bir oyuncu izliyorduk şimdi.(linnes'de bu vizyonsuzluğun uktesidir)
cucak gibi bir adamı,sırf ismi daha havalı diye quaresma'ya tercih ettiğimiz gün biz zaten niyetimizi gösterdik.
sırf bedava diye geçen yılın tamamını stoper oynayan adamı sol bek diye aldık
göz göre göre orta sahayı tek bir adamın sağlığına bıraktık.
yazıklar olsun !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 02:31:23
  • Beşiktaş / Bodrum
transferde algı kalitesinde Avrupa'nın ne kadar gerisinde olduğumuzu tek örnekle görebiliriz
bu sene bizim ilk 11'e aldığımız andres beck Hoffenheim'ın yaşı gerekçesiyle gözden çıkardığı oyuncusuydu.
yerine koydukları adamsa geçen yılki milli maçta hepimizin hayran kaldığı ve forumlarda fellik fellik aradığımız pavel kaderabek.
2 yıl boyunca sağ bek arayan bir takımdık o sıralar. 3 kuruşa kıysaydık eğer, sezon sonu yeniden oyuncu aramak yerine, pozisyonunda 10 sene hizmet verecek bir oyuncu izliyorduk şimdi.(linnes'de bu vizyonsuzluğun uktesidir)
cucak gibi bir adamı,sırf ismi daha havalı diye quaresma'ya tercih ettiğimiz gün biz zaten niyetimizi gösterdik.
sırf bedava diye geçen yılın tamamını stoper oynayan adamı sol bek diye aldık
göz göre göre orta sahayı tek bir adamın sağlığına bıraktık.
yazıklar olsun !

Adam 3.5 milyona gitti yahu.

Linnes'e 4'e kadar çıkanlar Kaderabek'i elinin tersiyle itti o zaman beğenmedik diye.

Beck'i de biz almadık bu arada. Kaderabek gelince Beck ayrılmak istedi. Tayfun önerdi biz de çöktük durum bu.

Her şey eş dost önerisiyle yürüyor. Koca kulübün oyuncu havuzu yok. Çünkü maaş alan scoutu yok Fikret Demirer'den başka.

Daha komiği yurt dışında bir maç izleyen scout yok daha. Gökhan Keskin ve başkan izliyor oyuncuları gidip gerekince.

Edit: Karşılaştırılamayız ama verince iyi bir örnek vereyim. Udinese 2 şef toplam 14 scoutu vardı geçen sene en son.

Artı bunun yurt dışı uzantıları var. Ve pilot takımları var 3 kıtada. Bu iş devamlı lafla değil gerçekten istenirse yapılır.

Adam Alexis Sanchez'i izliyor daha 14 yaşında beğeniyor alıyor tapusunu uyum sorunu yaşamasın diye River Plate'e kiralıyor önce daha sonra alıyor bünyesine.

Önder Özen varken temelleri atıldı 12 scouta kadar çıkıldı gönüllülerle 3 takımla pilot takım anlaşması yapılacakken gönderildi ve projeler unutuldu.

Eeee işte scout ekibimiz var, ee onlar seçiyor biz de izliyorz diye bir Dünya yok maalesef.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 02:37:24 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

zekidir.
Yine ayni hatayi yapıyorsun abi.kimse burda tek suclu yonetim demedi.ortada tek suçlu falan yok ortada yanlislar dizisi var.

Yanlis transferler + yanlis kadro secimi 2 puanin kaybolmasina neden oldu.sen saniyor musun necip sakatlanmadan ceza almadan 50 mac oynayacak?gecen sene 2 ay sakatlanan sosa hic sakatlanmayacak?
Teknik direktorun bir gorevi de cesitli kadro varyasyonları denemek ve bazi oyunculardan farkli bolgelerde de faydalanabilmektir.yonetim transferleri gec yaptigi icin bu tarz denemeler hazirlik maclarinda degil bu tarz maclarda yapildi ve bugun de cezasini gorduk.

Ortada bir cenaze varsa bunun tek sorumlusu yok, bugunku kaybolan 2 puanin bir sorumlusu senol gunestir digeri de yonetimdir.4 sene boyunca her olumsuzlukta faturayi baskalarina kesmeyi birakip artik herkesin sorumluluk almasi gerekiyor.ortada seçim icin milyon €luk sozlesmeler yapilarak alinan bir oyuncu ve ondan verim almaya çalışan bir hoca var.yeteri kadar sana verdigini dusunuyorum.bu gunden sonra yine ayni hatayi yaparsa cenaze onun olur ,ben bu kadar paralar odenerek sozlesme yapilmis bir oyuncudan verim almaya calisti ve basarisiz oldu diye birini tek suclu ilan etmeyi cok komik buluyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bizim 11'i belirleyip bununla çıkış yakalamamız lazım. İnşallah bu Fener galibiyetiyle olur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 02:52:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu devre iki derbide içeride. Devre sonunda ya önünde ya çok az puan farkla arkasında olacağız Fener'in.

Bu iş sonuna kadar gider. Ama devre arası yine o dönecek bu dönecek diyip adam almazlarsa sorumluluğu kimse hocaya atamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ben bundan sonra artık Anadolu takımlarına puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum devre sonuna kadar

Çevrimdışı mellfred

Adam 3.5 milyona gitti yahu.

Linnes'e 4'e kadar çıkanlar Kaderabek'i elinin tersiyle itti o zaman beğenmedik diye.

Beck'i de biz almadık bu arada. Kaderabek gelince Beck ayrılmak istedi. Tayfun önerdi biz de çöktük durum bu.

Her şey eş dost önerisiyle yürüyor. Koca kulübün oyuncu havuzu yok. Çünkü maaş alan scoutu yok Fikret Demirer'den başka.

Daha komiği yurt dışında bir maç izleyen scout yok daha. Gökhan Keskin ve başkan izliyor oyuncuları gidip gerekince.

Edit: Karşılaştırılamayız ama verince iyi bir örnek vereyim. Udinese 2 şef toplam 14 scoutu vardı geçen sene en son.

Artı bunun yurt dışı uzantıları var. Ve pilot takımları var 3 kıtada. Bu iş devamlı lafla değil gerçekten istenirse yapılır.

Adam Alexis Sanchez'i izliyor daha 14 yaşında beğeniyor alıyor tapusunu uyum sorunu yaşamasın diye River Plate'e kiralıyor önce daha sonra alıyor bünyesine.

Önder Özen varken temelleri atıldı 12 scouta kadar çıkıldı gönüllülerle 3 takımla pilot takım anlaşması yapılacakken gönderildi ve projeler unutuldu.

Eeee işte scout ekibimiz var, ee onlar seçiyor biz de izliyorz diye bir Dünya yok maalesef.
bu kulubün başkanı para ağaları değil gerçek taraftarları olmadıkça bizim burnumuz b**tan çıkmaz bence.
beşiktaş kimsenin umurunda mı ? beylerimin derdi kongreyi atlatıp koltuğu kollamak

Çevrimdışı Doğuhan

Bizim 11'i belirleyip bununla çıkış yakalamamız lazım. İnşallah bu Fener galibiyetiyle olur

11 belli bana kalırsa şenol hocada farkında sadece son kez fener derbisi öncesi quaresmayla olmayacağını herkese göstermek istedi iy. golü yememiz planını bozdu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Geçen sene aman oynamasın dediğimiz adam oynarsa kazanırız diyecek duruma geldik. Sen burada bir yanlışlık görmüyor musun?

Bana sormamışsın ama ben cevap vereyim müsaadenle.

Takım bas bas orta saha lazım diye bağırıyorken ve sahada başka mevkilerden devşirme adamlar oynayıp kulübede yanında Necip oturuyorken bana tuhaf gelmiyor.

Hani kadroda hiç orta saha olmasa, mecburiyetten Quaresma - Sosa oynasa tamam ama kulübede orta saha varken bu adamlar oynuyorsa o tercih hatasıdır.

Yönetimin bizi Necip'e mecbur bırakması ayrı problem, hocanın tercih hataları ayrı problem. Ben taraftar olarak yönetime kızarım niye orta saha almadınız diye, yönetim de hocaya sorar Necip varken niye enteresan işler peşindesin diye.

Necip oynarsa kazanırız diyoruz çünkü gerçekten bu kadar basit olay. Fark yaratması için illa 10/10 performans göstermesine, 3 tane key pass verip %95 pas isabetiyle oynamasına gerek yok. Takım direncini arttırması bile oyunu öne itmemize yetiyor. Quaresma - Sosa - Atiba'dan göbek oluşturursan ligin en yumuşak takımlarından Gençlerbirliği bile ortada at koşturur.

Ben hala Şenol hocaya güveniyorum ve aynı hataları bir daha yapmayacağını düşünüyorum ama bugünkü puan kaybının sorumlusu o maalesef.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Necmi

Hayır @Çağrı bir yanlışlık yok
ben Necipi tukaka edenlerden değilim sadece biliç mevkisi dışında oynatarak yaktı onu
yoksa geçen senede mevkisinde oynadığı maçları bir incele bana hak verirsin
arsenal maçı olsun deplasmanda oyadığımız avrupa maçları olsun hiç sorun yaratmadı
oldukça iyiydi sağ bek oynatmayacaksın mecbur olmadığın sürece stoperde oynatmayacaksın
ama takımın dirence ihtiyacı varsa göbeğe koy ne zaman oynasa takımın hamle seviyesi artıyor
tamam bazı oyuncular yetenekli değildir ama oyunda kaldıkları sürece yetenekli oyuncuların yeteneklerini
sahaya koymasına yardımcı olur onların üzerinden bazı yükleri alır Necip te böyle bir oyuncu
adam asker koy cepheye savaşsın o savaşırken komutanlarda maçı kazanır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 03:12:20
  • Beşiktaş / Bodrum
ben Necipi tukaka edenlerden değilim sadece biliç mevkisi dışında oynatarak yaktı onu
arsenal maçı olsun deplasmanda oyadığımız avrupa maçları olsun hiç sorun yaratmadı
oldukça iyiydi sağ bek oynatmayacaksın mecbur olmadığın sürece stoperde oynatmayacaksın
ama takımın dirence ihtiyacı varsa göbeğe koy ne zaman oynasa takımın hamle seviyesi artıyor
tamam bazı oyuncular yetenekli değildir ama oyunda kaldıkları sürece yetenekli oyuncuların yeteneklerini
sahaya koymasına yardımcı olur onların üzerinden bazı yükleri alır Necip te böyle bir oyuncu

@Necmi abi sahada zaten asker var. Atiba. Sen onun yanına bir asker daha koyarsan orası güdümlük oluyor artık. Topu alıp topla çıkıp iş yapacak adam yok.

Necip de böyle bir adam değil ve son derece yetersiz bir ortasaha. Sana hem Necip'in işini daha iyi yapan hem de topla çıkan adam lazım. Tolgay'dan da iyisi lazım yani.

Ama sen Necip'e tamah edecek duruma gelmişsin. Bu takım Türkiye'nin en büyük takımı. Türkiye'nin en büyük takımı iki tane top kullanmayı bilmeyen ön libero ile oynamaz.

Hatta 1 tane ile bile oynamaz. İkisi de hem koşmalı hem savunmalı hem top yapabilmeli. Melo'nun ne kadar fark yarattığı gördük ligde.

Ortada büyük bir hata var. Geçen senenin yedeği bu senenin cam simidi oluyorsa çok büyük hata var. Bir de üstüne tercih hatası eklenince durum da budur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 03:14:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bana sormamışsın ama ben cevap vereyim müsaadenle.

Takım bas bas orta saha lazım diye bağırıyorken ve sahada başka mevkilerden devşirme adamlar oynayıp kulübede yanında Necip oturuyorken bana tuhaf gelmiyor.

Hani kadroda hiç orta saha olmasa, mecburiyetten Quaresma - Sosa oynasa tamam ama kulübede orta saha varken bu adamlar oynuyorsa o tercih hatasıdır.

Yönetimin bizi Necip'e mecbur bırakması ayrı problem, hocanın tercih hataları ayrı problem. Ben taraftar olarak yönetime kızarım niye orta saha almadınız diye, yönetim de hocaya sorar Necip varken niye enteresan işler peşindesin diye.

Necip oynarsa kazanırız diyoruz çünkü gerçekten bu kadar basit olay. Fark yaratması için illa 10/10 performans göstermesine, 3 tane key pass verip %95 pas isabetiyle oynamasına gerek yok. Takım direncini arttırması bile oyunu öne itmemize yetiyor. Quaresma - Sosa - Atiba'dan göbek oluşturursan ligin en yumuşak takımlarından Gençlerbirliği bile ortada at koşturur.

Ben hala Şenol hocaya güveniyorum ve aynı hataları bir daha yapmayacağını düşünüyorum ama bugünkü puan kaybının sorumlusu o maalesef.

Katılıyorum ama bir kısma kadar.

Şenol Güneş bugün şunu düşündü. Bu ligde Gençlerbirliği gibi ortasahası boş takımlar var. Bunlara Necip ile çıkarsan biraz zorlanırsın ama yenersin.

Ama iki tane hücumcu ile çıkarsam ne olur? Maçı 15 dakikada koparıp rahatlayabilir miyim? Jaja-Colman-Selçuk ortasahasıyla yaptığımı yapabilir miyim?

Denedi ancak Quaresma büyük hayal kırıklığı yarattı. Olmadı. Göreceğiz zaten bir daha da denemeyecek bu son atımlıktı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

necipin sorunu yetenek olmadı hiç bi zaman bana kalırsa veliden yeteneklidir necip ama oyun görüşü pozisyon bilgisi 0 arkadan biri çıkar diye korkudan arkası dönük pas almayan bi adam necip kime pas atarsa geri koşar pası attığı kişiye doğru ki sırtı dönük pas almasın bunu fotoğraflı anlatmak gerekir ama defanstan seti kurarken necipin durduğu yerlere bakın bir maç, 16 yaşında a takıma çıkan biri bu kadar oyun görüşünden aciz olamaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 03:18:12
  • Beşiktaş / Bodrum
necipin sorunu yetenek olmadı hiç bi zaman bana kalırsa veliden yeteneklidir necip ama oyun görüşü pozisyon bilgisi 0 arkadan biri çıkar diye korkudan arkası dönük pas almayan bi adam necip kime pas atarsa geri koşar pası attığı kişiye doğru ki sırtı dönük pas almasın bunu fotoğraflı anlatmak gerekir ama defanstan seti kurarken necipin durduğu yerlere bakın bir maç, 16 yaşında a takıma çıkan biri bu kadar oyun görüşünden aciz olamaz.

Necip'in Veli'den en büyük farkını söyleyeyim. Tek hamleliktir Necip. Kayarak oynamaz Veli gibi. Ya alır ya öldürür top kimdiyse.

Topla çıkarken de böyle. Eveleyip gevelemez girer verkaçı alır dikine dikine gider ama bilinçsiz gider. Giderken durmaz topa basıp. Onun hızına da o sırada kimse yetişemeyeceği için atak hiç olur.

Necip bitti artık. Gelişip gelişeceği bu kadar. Stoperin ortasahada oynayan versiyonu. Ne 4-3-3'ün çapası ne 4-2-3-1'in orta iç oyuncusu. Hiçbir şey olmadı Necip'ten. Sağolsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 03:21:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene Atiba ile gideriz çünkü 4-1-4-1 oynuyoruz. Seneye bu da değişecek.

Tolgay'ın yanına adam almaları gerek. Hatta 2 adam birden alıp Necip veya Veli'den biriyle vedalaşmaları gerek.

Üzerine koymak isteyen takımın yapacağı iş budur. Yapar mıyız? Hayır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Yine ayni hatayi yapıyorsun abi.kimse burda tek suclu yonetim demedi.ortada tek suçlu falan yok ortada yanlislar dizisi var.

Yanlis transferler + yanlis kadro secimi 2 puanin kaybolmasina neden oldu.sen saniyor musun necip sakatlanmadan ceza almadan 50 mac oynayacak?gecen sene 2 ay sakatlanan sosa hic sakatlanmayacak?
Teknik direktorun bir gorevi de cesitli kadro varyasyonları denemek ve bazi oyunculardan farkli bolgelerde de faydalanabilmektir.yonetim transferleri gec yaptigi icin bu tarz denemeler hazirlik maclarinda degil bu tarz maclarda yapildi ve bugun de cezasini gorduk.

Ortada bir cenaze varsa bunun tek sorumlusu yok, bugunku kaybolan 2 puanin bir sorumlusu senol gunestir digeri de yonetimdir.4 sene boyunca her olumsuzlukta faturayi baskalarina kesmeyi birakip artik herkesin sorumluluk almasi gerekiyor.ortada seçim icin milyon €luk sozlesmeler yapilarak alinan bir oyuncu ve ondan verim almaya çalışan bir hoca var.yeteri kadar sana verdigini dusunuyorum.bu gunden sonra yine ayni hatayi yaparsa cenaze onun olur ,ben bu kadar paralar odenerek sozlesme yapilmis bir oyuncudan verim almaya calisti ve basarisiz oldu diye birini tek suclu ilan etmeyi cok komik buluyorum.
Ben hata yapmıyorum @Deniz ben ligi uzun vadeyi konuşmuyorum benim konuştuğum gençler maçı tek maç konuşuyorum ve
Beşiktaşın gençlerbirliğini yenmek için mükemmel bir sol beke ve orta sahaya ihtiyacı yok o senin dediğin uzun soluklu lig için geçerli
bir teori gençleri çıkıp bu kadroyla yenemiyorsan bunun tek sorumlusu yanlış oyuncu tercihleri yapan Şenol Güneştir şimdi onu savunacağım
diye Beşiktaşı yerin dibine sokmayın oynadığımız gençler birliği bu kadro onları yenemiyorsa ne konuşuyoruzki.
evet bende isterim çok üst seviye bir orta saha ve sol bek hatta stoperde isterim ama bunu gençler maçı için istemem. o oyuncuları alsaydık
olur olmaz ama hepimiz uefa finali hayali kurardık istememizin nedeni bu ama elimizdeki kadroda müsade et gençleri yensin
yenemiyorsa sorumlusu yanlış tercihlerle Şenol Güneş oluyor ne kadar ıkınırsanız ıkının bu şenol güneşi aklamaz Trabzon maçınında sorumlusu
Şenol Güneştir. Nasıl takım 5 gol atınca Şenol Güneşin hücum futbol anlayışı diyorsak bunada Şenol güneş hatası diyebilmeliyiz.
resmen işte Quaresmaya yer açabilmek için takımın bütün düzeniyle oynadı kaç kişi mevkisinin dışında oynamak zorunda kaldı
birde üstüne hücuma kalkan bütün toplara fren oldu bunu göremiyorsan Beşiktaşın hocası olamazsın quaresma oynamasaydı sosa oraya geçseydi Necip ortaya gelseydi
bu maçı alırmıydık daha ilk yarıda alırdık daha ötesini konuşmaya gerek yok Şenol Güneşin hatalı oyuncu twercihlerinide getirip
yönetim eleştirmesine dayamayın  gençleri yenmek için barselona kadrosumu lazım PEHHH
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 03:24:50 Necmi ]

Çevrimdışı Türkay

Bugünkü puan kaybından sonra tek düşündüğüm derbi. Derbi herşeyi çözer  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 03:26:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Feneri yenersek lider olacağız. Kalacak 11 maç. 6'sı içerde 5'i dışarıda. Galatasaray içeride.

Lider bitirmemek için sebep yok. Bundan sonra şablon da takım da belli.

Demirören o kadar yıpratmış ki, ligi daha 8. haftada o kadar çok kapatmışız ki şu bile iyi geliyor 2 senedir.

Maalesef bisiklete uzun süre sonra tekrar binmek gibi. Şampiyonluk böyle böyle gelecek.

Bugün kazanamadık diye Töre ağlıyorsa, takım kendini parçalıyorsa hepsi istiyor demektir. Bu da umut demek. Sonuna kadar.

Herkese iyi geceler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

Bugünkü puan kaybından sonra tek düşündüğüm derbi. Derbi herşeyi çözer  :bandit:

son 2 yılda çıktığımız neredeyse bütün derbilerde lider ve kazanırsak aradaki farkı uçurum yapıp ligin fişini çekeceğimiz durumlarda oynadık ve hepsini kaybettik bu sefer daha umutluyum

bakalım nasıl bir reaksiyon gösterecek takım yenersek lideriz bu sefer de

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Katılıyorum ama bir kısma kadar.

Şenol Güneş bugün şunu düşündü. Bu ligde Gençlerbirliği gibi ortasahası boş takımlar var. Bunlara Necip ile çıkarsan biraz zorlanırsın ama yenersin.

Ama iki tane hücumcu ile çıkarsam ne olur? Maçı 15 dakikada koparıp rahatlayabilir miyim? Jaja-Colman-Selçuk ortasahasıyla yaptığımı yapabilir miyim?

Denedi ancak Quaresma büyük hayal kırıklığı yarattı. Olmadı. Göreceğiz zaten bir daha da denemeyecek bu son atımlıktı.

Sorun zaten iki tane hücumcu ile çıkması değil, yanlış oyuncularla çıkması. Yarın aynı sistemi Oğuzhan - Sosa ile denesin, puan kaybetsek de sesimi çıkarmam, doğru oyuncular çünkü. Hatta Tolgay iyileşince Sosa - Oğuzhan - Tolgay yapsın göbeği ama Quaresma'dan 10 numara, kondisyon olarak bitik Sosa'dan merkez orta saha yaratmaya çalışmasın.

Neyse, dediğin gibi bir daha deneyeceğini sanmıyorum ben de. Quaresma için bu takımdaki en ideal rol sağ önde Töre'nin yedeği olmak. Diğer bütün mevkilerde takımın oyununu bozuyor çünkü.
Be the change you want to see in the world. 🦅