Yine ayni hatayi yapıyorsun abi.kimse burda tek suclu yonetim demedi.ortada tek suçlu falan yok ortada yanlislar dizisi var.
Yanlis transferler + yanlis kadro secimi 2 puanin kaybolmasina neden oldu.sen saniyor musun necip sakatlanmadan ceza almadan 50 mac oynayacak?gecen sene 2 ay sakatlanan sosa hic sakatlanmayacak?
Teknik direktorun bir gorevi de cesitli kadro varyasyonları denemek ve bazi oyunculardan farkli bolgelerde de faydalanabilmektir.yonetim transferleri gec yaptigi icin bu tarz denemeler hazirlik maclarinda degil bu tarz maclarda yapildi ve bugun de cezasini gorduk.
Ortada bir cenaze varsa bunun tek sorumlusu yok, bugunku kaybolan 2 puanin bir sorumlusu senol gunestir digeri de yonetimdir.4 sene boyunca her olumsuzlukta faturayi baskalarina kesmeyi birakip artik herkesin sorumluluk almasi gerekiyor.ortada seçim icin milyon €luk sozlesmeler yapilarak alinan bir oyuncu ve ondan verim almaya çalışan bir hoca var.yeteri kadar sana verdigini dusunuyorum.bu gunden sonra yine ayni hatayi yaparsa cenaze onun olur ,ben bu kadar paralar odenerek sozlesme yapilmis bir oyuncudan verim almaya calisti ve basarisiz oldu diye birini tek suclu ilan etmeyi cok komik buluyorum.
Ben hata yapmıyorum
@Deniz ben ligi uzun vadeyi konuşmuyorum benim konuştuğum gençler maçı tek maç konuşuyorum ve
Beşiktaşın gençlerbirliğini yenmek için mükemmel bir sol beke ve orta sahaya ihtiyacı yok o senin dediğin uzun soluklu lig için geçerli
bir teori gençleri çıkıp bu kadroyla yenemiyorsan bunun tek sorumlusu yanlış oyuncu tercihleri yapan Şenol Güneştir şimdi onu savunacağım
diye Beşiktaşı yerin dibine sokmayın oynadığımız gençler birliği bu kadro onları yenemiyorsa ne konuşuyoruzki.
evet bende isterim çok üst seviye bir orta saha ve sol bek hatta stoperde isterim ama bunu gençler maçı için istemem. o oyuncuları alsaydık
olur olmaz ama hepimiz uefa finali hayali kurardık istememizin nedeni bu ama elimizdeki kadroda müsade et gençleri yensin
yenemiyorsa sorumlusu yanlış tercihlerle Şenol Güneş oluyor ne kadar ıkınırsanız ıkının bu şenol güneşi aklamaz Trabzon maçınında sorumlusu
Şenol Güneştir. Nasıl takım 5 gol atınca Şenol Güneşin hücum futbol anlayışı diyorsak bunada Şenol güneş hatası diyebilmeliyiz.
resmen işte Quaresmaya yer açabilmek için takımın bütün düzeniyle oynadı kaç kişi mevkisinin dışında oynamak zorunda kaldı
birde üstüne hücuma kalkan bütün toplara fren oldu bunu göremiyorsan Beşiktaşın hocası olamazsın quaresma oynamasaydı sosa oraya geçseydi Necip ortaya gelseydi
bu maçı alırmıydık daha ilk yarıda alırdık daha ötesini konuşmaya gerek yok Şenol Güneşin hatalı oyuncu twercihlerinide getirip
yönetim eleştirmesine dayamayın gençleri yenmek için barselona kadrosumu lazım PEHHH