Günümüz futbolunda kendini düşünen futbolculara yer yok. Beşiktaş başka takımlarda yapamadıklarını yapma yeri veya ego tatmin etme yeri değildir. Olcay takımda belki de Necip ile birlikte en yeteneksiz oyuncudur kabul ediyorum. Ama Olcay ne yapıyor ? Koşuyor, mücadele ediyor, tek pas oynuyor, topu ayağında tutmuyor. Bugün 2 defa top ezdi ayağına dolandığı için. Bakın beceremediği olmuyor mu oluyor. Ama niyeti belli, yapmak istedikleri belli. Takım rakip sahaya yerleştiği an çalım atma hevesine girmez, 30 metreden kafasına göre şut çekmez. Hemen yanındakine veya başka bir arkadaşına pas atmaya çalışır. Kısacası hızlı oynamaya çalışır. Becerir beceremez. Top kaptırır kaptırmaz. Ama takım oyununa ihanet etmeden oynamaya çalışır. Önemli olan da budur. Onun dışında Atiba'nın tek yardımcısı takım defansı konusunda. Bugün Quaresma ilk yarıda belki de en tehlikeli atağımızı yapma şansımız varken sağındaki Sosa yerine bir çalım üstüne trivela şovuna girdi. Sen Sosa'ya ver Sosa içerisi kessin Gomez atarsa atar. Görevini yap fazlasını değil. Bu sebeplerden dolayı da Quaresma mı Olcay mı demek bile Olcay'a hakarettir.
Burda bir kısmımız stada gidebilen şanslı insanlarız. Topsuz alanda bazı futbolcuların yaptıkları o kadar değerli işler var ki ve stattayken bunları daha rahat gözlemleyebiliyoruz. Olcay işte bunları yaptığı için 11 de başlıyor ve başlamaya devam edecek. Yeteneğine bakarak 11'e giremeyeceği zaten görülen bir gerçek. Quaresma adam olur Olcay gibi basit oynar, takım defansına katkıda bulunur, top ezmeden hızlı oynarsa zaten kimse formayı ondan alamaz. Tekrar söylüyorum yetenekli asla demiyorum. Sahada yapmaya çalıştıklarına vurgu yapmaya çalışıyorum Olcay'ın.
Sen gidersin adam akıllı bir açık alırsın o zaman Olcay'ı kesersin. Ama bu Quaresma ile Olcay'ın ancak saçlarını kesersin.Gün gelir de yazarım diye üye oldum bir süredir takip ediyorum ama bu ilk mesajım. İyi forumlar..
hoş geldin kardeşim çok doğru bir yorum günün gelmesini bekleme bence her zaman yaz
@negres1903ama ben olcayın yeteneksiz olduğuna katılmıyorum attığı bütün goller yetenek eseridir yaptığı asistlerde öyle
ve herşeyden önce zeki oyuncudur. Bencil değildir kendide vurabilecekken kaç tane topu asist yaptığını bilirim
son derece iyi verkaça girerki elimizde bu konuda en yetenekli oyuncudur. Bir oyuncunun iyi olmak için daha nasıl olması gerekiyor
tamam bir messi değil ama bence şu an TR de oynayan bütün kanat oyuncularından daha yetenekli birde çok güçlü bir oyuncu
ve oyunun iki yönünüde çok iyi oynuyor belki oda diğerleri gibi defansa katkı vermese ve bütün gücünü ofansa harcasa
golcülerden daha fazla pozisyona girer daha fazlada atar. Olcay benim takımda en beğendiğim oyuncu. Quaresma bu gün
ilerideki bütün oyuncuları çok bozdu onun yüzünden hücum yapamadık bence olcayı çıkartmayacaktı bu gün ilk yarı töre ve olcayın
ortada olmamasının tek nedeni Quaresmanın bütün topları ezmesiydi sen pas vermeyen bir oyuncuyu on numara pozisyonunda oynatmaya
kalkarsan sonuç bu olur aslında bu günkü puan kaybının en büyük sorumlusu inatla quaresmaya yer açmak için saçma sapan bir diziliş yapan
Şenol Güneşdir bari oynatacaksın git açık oynat hiç olmazsa topların tamamını ezmez bir kısmını kurtarırız bencil adamdan on numara yap
elindeki on numarayı sekiz gibi oynat sonra bu maçtan galibiyet bekle TS maçındada aynı hatadan puan bıraktık haftayada aynısını
yaparsa hiç oynamayalım