Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255362 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Haklısın ama bu kadar da futbolcuszluk sanki biraz fazla ya. Tamam Top liglerden geride olsun ama futbol oynanmıyor ki. maç 90 dakika ama top 45-55 dakika oyunda...

Bi de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu anadolu takımları hep bize gelince böyle yapıyorlar. Fener maçlarını seyrediyorum hiç böyle değil. Gayet futbol oynanıyor...

Sadece Anadolu takımları değil, yıllardır derbilerde de rakipler bize karşı böyle oynuyorlar. İyi futbolla bize üstünlük sağlamaya çalışan son takım Ersun Yanal dönemindeki Fenerbahçe'ydi ki onu da beceremediler, 3-3 bitti. Ama geçen sene Emenike'nin atılmadığı maçta en kötü zamanındaki Fenerbahçe bile Emre'nin bir anda sahayı karıştırmasıyla bizi yenmeyi başardı.

Beşiktaş'a karşı kazanmak istiyorsan her pozisyonda yere yat, gereksiz sertlik yap, rakibi sinirlendir, oyunu gerginleştir. Bizimkiler buna karşılık vermeyi bilmiyor çünkü. Biraz sertlikle cevap vermeye çalışsak ayarı tutturamayıp kırmızı yiyoruz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Bu takım Bilic'in ekmeğini yiyor.Eğer haftaya çıkıp kaybedersek kırılganlığımızın da değişmediğini göreceğiz.Ligin başlamadan bittiğini göreceğiz...
Haftaya 1 puan iyidir atalım cebe lazım olur,iyi oynamıyoruz çünkü.

Çevrimdışı 38life

esasen tepki quaresma'ya değil, quaresma'nın alınmasına. olcay kötüyken onun yerine yapılan transferin de kötü olmasına.

quaresma'ya maç içindeki anlık tepkilerim hariç hiç kızmıyorum, çünkü adam hep böyleydi. bize özel değil yani bu performansı.

Sen böyle düşünüyorsun ama herkes öyle değil.

Ben Olcay ve Quaresma'nın dönüşümlü olarak iyi verim vereceğini düşünüyorum. Tıkalı oyunlarda Quaresma, Akan oyunlarda Olcay... Ama Şenol hoca'nın şu forvet arkasında Olcay, Quaresma, Töre dönüşümlü oynama taktiği hem takımı hem oyuncuları mahvediyor. Şenol Hocayı genel olarak beğeniyorum ama şu olaydan vazgeçsin artık. Yendiğimiz maçlarda bile memnun değildim ben bu taktikten. Quaresma ve Olcay direkt düşüyor bu taktikte. Bu takımın şuan ideal ofans kadrosu Atiba - Oğuzhan önlerinde Sosa Kanatlarda Olcay/Quaresma dönüşümlü ve Töre önlerinde de Gomez. Bundan gayrısı bize yaramaz...

Çevrimdışı atalay

Dün FB maçında da 44 dakika sahada kalmış top. Ligin ortalaması bu. Kör dövüşü oyunlar oynanırsa sonuç normal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Linnes'i bile alsak oyunumuz daha iyi olur be..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Dün FB maçında da 44 dakika sahada kalmış top. Ligin ortalaması bu. Kör dövüşü oyunlar oynanırsa sonuç normal.

Rezillik resmen. Var mı acaba böyle başka bir lig? Yunanistanda durum nasıl acaba bu konuda merak ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:22:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Linnes bu sene de 3 gol 7 asist yapmış adam düşürmüyor hiç rakamları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gokhan_1903

bu Quaresma gelmeseymiş keşke diğer oyuncuların da hatalarını görür eleştirirdik en azından

Çevrimdışı legendmaster

Şenol hoca da çağ dışı futbol vurgusu yapmış iyi de anadolu takımlarının anlayışı bu. Herkes biliyor zaten. Buna göre çözüm üretmek zorundasın serzenişle bir yere varamayız

Çevrimdışı atalay

Rezillik resmen. Var mı acaba böyle başka bir lig? Yunanistanda durum nasıl acaba bu konuda merak ediyorum.

Yunanistan'ı bilmiyorum. Geçen yılın rakamları; Serie A: 65 dakika. Her zaman derim pozisyon oyunu oynandığı için.

EPL: 62 dakika, Bundesliga: 61 dakika, La Liga: 61 dakika, Şampiyonlar Ligi: 55 dakika, Süper Lig: 52 dakika.

Bunda oyun yapısı temel faktör fakat sahadaki oyuncuların zaman çalması ve hakemlerin oyunu çok fazla durdurması da etken.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:29:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Yunanistan'ı bilmiyorum. Geçen yılın rakamları; Serie A: 65 dakika. Her zaman derim pozisyon oyunu oynandığı için.

EPL: 62 dakika, Bundesliga: 61 dakika, La Liga: 61 dakika, Şampiyonlar Ligi: 55 dakika, Süper lig: 52 dakika.

Bunda oyun yapısın temel faktör fakat sahadaki oyuncuların zaman çalması ve hakemlerin oyunu çok fazla durdurması da etken.

Bunlara artı olarak o 52 dakikanın nasıl geçtiği ve ne kadar hızlı geçildiği de önemli.

Biz 52 dakikanın belki 7-8 dakikasında adam akıllı bir şeyler izliyoruz. Adamlar yarısında gerçekten futbol izliyorlar. Özellikle Bundesliga. Dikine çata çat oyun. Benim açımdan futbol bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:30:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim sezon başında konuştuklarımızı şimdi konuşuyorlar 90+'da.

Quaresma'dan 11 olmaz süper bir hamle oyuncusu olur ama kabul eder mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bunlara artı olarak o 52 dakikanın nasıl geçtiği ve ne kadar hızlı geçildiği de önemli.

Biz 52 dakikanın belki 7-8 dakikasında adam akıllı bir şeyler izliyoruz. Adamlar yarısında gerçekten futbol izliyorlar. Özellikle Bundesliga. Dikine çata çat oyun. Benim açımdan futbol bu.

Evet. İtalya; pozisyon oyunu sıkıcı ama doğru oyun. EPL; yanlış ama hızlı ve tempolu bir oyun. Bundesliga; doğru ve tempolu bir oyun.

Bizimkide kör dövüşü işte.

Çevrimdışı legendmaster

müthiş egosu izin vermez buna

Çevrimdışı Türkay

Bilmem katılır mısınız bugün en kötü futbolu oynadık ama yine de 2-3 tane gol pozisyonu bulduk. Ama rakipler pozisyon bulamadan gol atıyor orası ayrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:32:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Haftaya Oğuzhan var mı?

Var. Haftaya Ati - Oğuzhan - Sosa - Töre - Olcay - Cenk

%99
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sorunda bu ya zaten. Söyledik bile bile lades.

Var. Haftaya Ati - Oğuzhan - Sosa - Töre - Olcay - Cenk

%99
Töre-Quaresma çıkacak bence.
Maalesef kesmeyecek formsuz Quaresma'yı.Olcay'ı keser ve maalesef daha az tepki göreceğinden yapacak bunu.

Çevrimdışı Ersoy

Kesin haftaya Cenk oynar bence büyük maçlarda Cenk etkisiz olur. Ama bakalım yanılırız inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Maalesef kesmeyecek formsuz Quaresma'yı.Olcay'ı keser ve maalesef daha az tepki göreceğinden yapacak bunu.

Şenol Hoca tepkiden korkmaz.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:36:08
  • Beşiktaş / Bodrum

Hiç sanmıyorum. Şenol Güneş tepkiden korkmaz, Bilic olsa dediğini yapardı muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fener maci Q7 lik mac zaten keske bu mac oynamayip haftaya fener macina 11 de ciksaydi..
Cunku Q7 nin oynadigi kanattaki bekin Ondeki oyuncuya destek vermesi cok zor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay