Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255330 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 22:07:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yavaş, yavaş bedel ödüyoruz, ödeyeceğiz daha.

Almadığın ortasaha yüzünden takımın ortasahası çöküyor.

Yanlış aldığın Quaresma rezalet bir sezon başlangıcı yaptı.

Aldığın(menajerin kakmasına izin verdiğin) Tosic rezalet bir sezon geçiriyor.

Bunların hepsi bu kadar uyarılmasına rağmen yapıldı yapmayın diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ulan bi tane orta saha alacaktınız be bi tane be
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Atiba birkaç maç sonra sakatlanırsa hiç şaşırmam.

Adam heryere koşuyor bundan dolayı bir gün sahada bayılıp kalacak diye korkuyorum.

Orta saha transferinin yapılmamasının bedelini önümüzdeki haftalarda ödeyeceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

Sahi bu Tosic'i kim itelemişti bize?
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı wbishop82

3 puanı geçtim.maçlar kazanılır kaybedilir.asıl üzüldüğüm çocukluk efsanelerimden bu kulüp için sembol isimlerden şifo mehmet benim için artık efsane falan değildir.bitmiştir ! tek kelime ile yazıklar olsun ! futbolunu oynatmasına kimse bişey demezdi ama bu yaptırdıkları açıklanamaz.Beşiktaş a ihanet etmiştir.çok üzüldüm çok.hiç beklemezdim

Çevrimdışı kaanzor

Q7 seversin sevmesiniz ama bugün ilk yarı ve ikinci yarıya baktığımda bizden önemlisi takım istemiyo q7 yi çıktıktan sonra istek hırs herşey arttı takımda
Haftaya böyle ounarsak fena olur yalnız toparlanmak lazım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı laoban

Bir taraflarimizi yirttik almayın su quaresmayi diye. 5-10 tane bebe sevinsin ortalık süt liman olsun diye aldılar. Veli ne zaman gelecek belli değil, gelse bile ne zaman forum tutacak oda belli değil , tolgay yok, quaresma ile bebe sevindirirsin. Mottalarla neciplerle tosiclerlede şerefli 3.lukler alırsın. Diyecek söz bulamıyorum.

Çevrimdışı cartographer

İlk yarı o kadar kötü bir takım vardı ki sahada; ikinci yarı sanki iyiymiş gibi gözüktü. Esas sorun Oğuzhan'ın alternatifinin olmaması. Takım halinde kötü oynandığında çıkıp kilidi açacak oyuncu eksikliği 8 numara transferinden daha elzem bana göre. Takım halinde kötü olunmasını da özellikle geçen seneden kalan derbi kazanamamanın oyuncular üzerinde yarattığı baskıya bağlıyorum. Umarım haftaya bu maçı telafi ederler.

Çevrimdışı Türkay

Fener derbisine şöyle çıksak nasıl olur?

Sosa Atiba

Töre Ozi Olcay
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Günah keçisi yine Quaresma. Şu maçta bile Quaresma konuşuluyorsa ben artık Quaresmayı bir daha savunmam! Çünkü adamın futboluyla falan alakası yok bu eleştirilerin. Kendisinden nefret ediyor bazı insanlar ve buyüzden eleştiriyor. İlk yarıdaki Olcay resmen takımın kafasına sıktı. Ama Quaresma konuşuluyor. Gerçekten ilginç bir psikoloji. Bir insandan bukadar nefret edilmez...

İlk yarı ikinci yarı tamamen sistem değişti, 2 oyuncu çıktı 2 oyuncu girdi ama ikinci yarıdaki temponun tek sebebi Quaresmanın oyundan çıkmasıymış. Vay be...

Çevrimdışı Tolga

Maç sonunda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Güneş, yaptığı açıklamada;

"Rakibin ne yapacağını biliyorduk. Kendi sahasında kalıp, hızlı çıkmasını bekliyorduk. Rakibin oyuncu anlayışı kendi adına en üst sevideydi. Pas yüzdemiz düşüktü. İlk yarı şutumuz dahi yoktu. Bir de dikkatsizce gol yedik. İkinci yarıda iyiydik. Kazanmak için gol pozisyonları vardı. Daha fazla gol pozisyonuna girecek bir takımız. Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Taraftarımız iyi destekledi. Galibiyeti hak ediyorlardı. Üzgünüz. Futbol böyle bir şey. Maça bakarsak bizim takımın daha üstün olması gerekiyor. Diğer takım kendi gücünü biliyor, bizde kendi gücümüzü biliyoruz" dedi.

"Derbi yada değil. Bizim için 3 puan önemli. Çıkıp sahaya futbolumuzu oynayacağız. Futbolun kesik kesik oynanması, oyuncuların sinirlenmesi, çağdışı futbol anlayışı. Biz bugün gücümüzün altında oynadık. Kendi gücümüzü kullanıp, yenmek istiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmak için oynayacağız"
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Forvet arkasında bukadar ofansif üçlü ve bunların sürekli yer değiştirerek oynamasını kazandığımız maçlar dahil hep yanlış buldum. Necip Atiba Sosa çıkmalıydı ilk 11'e. Necip Gençlerbirliği karşısında da mı oynayamayacak? Atiba zaten son maçlarda gayet de güzel topu ileri taşıyor. Necip ortasahadaki direnci artırır dönenleri sekenleri toplardı. çok ofansif oyuncu çok gol pozisyonuna sokmuyor malesef takımı.

Büyük takımlarda futbolcular formsuz olduğunda/birden fazla ofansif futbolcu formsuz olduğunda sistem kurtarır bazen takımı. Ama oyunu kurtaracak bir sistem yoktu malesef ilk yarı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazıklar olsun bu Tosic ve Quaresma'yı kulübe "kakalayanlara".. :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Maç sonunda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Güneş, yaptığı açıklamada;

"Rakibin ne yapacağını biliyorduk. Kendi sahasında kalıp, hızlı çıkmasını bekliyorduk. Rakibin oyuncu anlayışı kendi adına en üst sevideydi. Pas yüzdemiz düşüktü. İlk yarı şutumuz dahi yoktu. Bir de dikkatsizce gol yedik. İkinci yarıda iyiydik. Kazanmak için gol pozisyonları vardı. Daha fazla gol pozisyonuna girecek bir takımız. Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Taraftarımız iyi destekledi. Galibiyeti hak ediyorlardı. Üzgünüz. Futbol böyle bir şey. Maça bakarsak bizim takımın daha üstün olması gerekiyor. Diğer takım kendi gücünü biliyor, bizde kendi gücümüzü biliyoruz" dedi.

"Derbi yada değil. Bizim için 3 puan önemli. Çıkıp sahaya futbolumuzu oynayacağız. Futbolun kesik kesik oynanması, oyuncuların sinirlenmesi, çağdışı futbol anlayışı. Biz bugün gücümüzün altında oynadık. Kendi gücümüzü kullanıp, yenmek istiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmak için oynayacağız"

İşte bunlar olduğu zaman Beşiktaş tutuluyor. Beşiktaş için oyun akmalı...

Çevrimdışı 38life

Olcayın rezil oynadığı şu maçta hala yatıp kalkıp Quaresmaya küfür ediliyorsa ben burda net art niyet ararım. İnsanlar kendi nefretlerini kusmak için subjektif ve adaletsiz yorumlarını savuruyorlar... Ne yaptı la Quaresma bu maçta bu kadar küfür yiyecek? resmen şartlanmış insanlar...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:02:37
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte bunlar olduğu zaman Beşiktaş tutuluyor. Beşiktaş için oyun akmalı...

De burası da La Liga değil. Bu böyleydi böyle olacka. Döve döve aşacaksın bunu başka çare yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcayın rezil oynadığı şu maçta hala yatıp kalkıp Quaresmaya küfür ediliyorsa ben burda net art niyet ararım. İnsanlar kendi nefretlerini kusmak için subjektif ve adaletsiz yorumlarını savuruyorlar... Ne yaptı la Quaresma bu maçta bu kadar küfür yiyecek? resmen şartlanmış insanlar...

Biz Olcay'a da dedik kötü diye abi şimdi eğri oturup doğru konuşalım.

Ama Olcay'ın kredisi var. Adam her sene 10'a yakın gol atıp bi o kadar asist yapıyor.

Quaresma'nın kredisi sıfır. 2si aynı katkıyı yapmış olsun diycemki haklısın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aa1903

esasen tepki quaresma'ya değil, quaresma'nın alınmasına. olcay kötüyken onun yerine yapılan transferin de kötü olmasına.

quaresma'ya maç içindeki anlık tepkilerim hariç hiç kızmıyorum, çünkü adam hep böyleydi. bize özel değil yani bu performansı.

Çevrimdışı 38life

De burası da La Liga değil. Bu böyleydi böyle olacka. Döve döve aşacaksın bunu başka çare yok.

Haklısın ama bu kadar da futbolcuszluk sanki biraz fazla ya. Tamam Top liglerden geride olsun ama futbol oynanmıyor ki. maç 90 dakika ama top 45-55 dakika oyunda...

Bi de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu anadolu takımları hep bize gelince böyle yapıyorlar. Fener maçlarını seyrediyorum hiç böyle değil. Gayet futbol oynanıyor...

Çevrimdışı celiker1

Quaresma hızlı oyunumuzu yavaşlatmakla beraber Töre'nin üretkenliğinide azaltıyor.Gökhan ile Töre aynı anda sahada olmamalı.Mevcut form durumuna göre Quaresma hamle oyuncusu ve Töre'yi dinlendirmek için kullanılmalı.Sosa fit hale gelmiş durumda olup orta ikilinin önü hariç hiç bir pozisyonda oynatılmamalı.Köybaşı sol beke monte edilmeli👍🏻👍🏻👍🏻Orta saha transferini bitiremeyen yönetimin umarım daha fazla kulaklarını çınlatmayız😡
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Biz Olcay'a da dedik kötü diye abi şimdi eğri oturup doğru konuşalım.

Ama Olcay'ın kredisi var. Adam her sene 10'a yakın gol atıp bi o kadar asist yapıyor.

Quaresma'nın kredisi sıfır. 2si aynı katkıyı yapmış olsun diycemki haklısın.

İyi de güzel kardeşim eğer maçında özelinde konuşuyorsak bu maçtan bahsediyorsak. Bu maçta Quaresmalık bir durum yok!

Çevrimdışı aa1903

aynen böyle oldu. o zaman bunları söyleyenlere "beşiktaş düşmanı" diyenler vardı. hatalı olduğunu bildiğin bir şeyin hatalı olduğunu söylememek bence esas beşiktaş düşmanlığıydı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:10:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Haklısın ama bu kadar da futbolcuszluk sanki biraz fazla ya. Tamam Top liglerden geride olsun ama futbol oynanmıyor ki. maç 90 dakika ama top 45-55 dakika oyunda...

Bi de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu anadolu takımları hep bize gelince böyle yapıyorlar. Fener maçlarını seyrediyorum hiç böyle değil. Gayet futbol oynanıyor...

Herkese aynılar da Fener baskıyla dövüyor stadında. Dün maçı izlerken içim karardı mesela ciddi ciddi.

Geçen zaten şunu düşündüm. 300 milyon dolar değeri var ama hiçbir şey izlemiyoruz. Hani biraz şöyle titreyip kendine gelse taraftar kuruş kalmaz piyasada futbola ödenen.

Tek kelimeyle rezalet bir şey izliyoruz adı belli olmayan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Ligte futbol kalitesi çok düştü.Dün Fb maçı bugün bizim maç.Şöyle oyunun aktığı 5 dakika hatırlamıyorum.Biz ne izliyoruz acaba?
Haftaya da berbat bir maç olma ihtimali yüksek.Hele ki erken bir gol yersek saçma sapan bir maç izleriz.Şu takımda Sosa'dan başka soğuk kanlı aklı başında adam yok.Tolga oraya buraya saldırıyor,Cenk millete sataşıyor.
Akıl yok takımda maalesef hoca da yok...
Bu sene başarısız olursak takımın yarısı gitmeli yepyeni bir şey yapmalıyız böyle gitmez bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:13:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim her şeyden önce çok çok iyi bir sol bek ve ortasaha almamız lazım.

Geriden hiçbir katkı yok öndeki 4'lüye.

Safi hücumdan oluşan bir sol bek, ve dikine her türlü giden bir skorer ortasaha. Bedeli de yüksek olacaktır ama bulunacak bunlar yoksa açamıyoruz tıkanınca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli