Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257746 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

İzdivaç olsa iyi, bildiğin flash tv ye döndü kanal. Abuk subuk spikerler saçma salak programlar . Tek izlenen program manşet oda akillandilar geri getirdiler fehmi abiyi. Cihangir sunsun fikri abi konussun. Tek program o . Koca kanalda izlenecek başka birşey yok. Bayan spikerlerde çok vasat.
Ben geçen senenin başında kamp günlüğünü çok seviyordum işte teknik ekip maç yapıyordu futbolcular yorumluyodu hakan gündoğar bide ligtv ye geçen çocuk vardı o program gayet samimi ve iyiydi. Frikik yarısmalarını direğe vurma yarışmalarını falan çekiyorlardı kampta gayette güzel görüntüler oluyordu. Ama şuan biraz takımın dışına çıkıldı sanki.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

gelecek yıl kadroda büyük bir değişim olacağını düşünüyorum. büyük ihtimalle ocakta stoper ve kaleci transferi yapılacak.

sosa'nın sezon sonu ayrılma ihtimali var. töre'yi de bu gidişle yüksek paralara satacağız gibi. atiba'nın yaşı ilerlediği için atiba'yı yedekleyecek bir ön libero transferi de gerekli diye düşünüyorum. motta kesin olarak seneye yolcu, ismail ile de büyük ihtimal sözleşme yenilenmez. tosic de büyük olasılıkla yetersiz kalacağı için, yetersiz kalmasa bile o bölgede sayısal olarak eksik kalacağımız için sol bek ihtiyacı da doğacak gibi duruyor.

tabii yönetimimiz 5 yıl sonranın bile transfer planlamasını yaptığı için bu olasılıkları hesap edip, şimdiden oyuncu bakmaya başlamıştır diye düşünüyorum ama bakmıyorlarsa sıkıntı büyük.
Bence de as takım seviyesinde bi sol bek bi kaleci bi stoper bir de orta saha alırız. Onun dışında ilk 11 de birisi ayrılmadığı sürece transfer olmaz diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Yanarım yanarım, Balazs'a yanarım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Şahsen söylediklerinden sonra bende tekrar linnes ateşi yandı. Ocakta gelse keşke.

Çevrimdışı Tolga

Şahsen söylediklerinden sonra bende tekrar linnes ateşi yandı. Ocakta gelse keşke.
Ocak'ta olmaz o iş anca sezon sonu o da belki :)

3 sol bek 2 sağ bek varken almazlar yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mellfred

Bi cucak'a bakıyorum bi quaresma'ya sonra çıkıp balkona  sigara yakıyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

60 dk kadar cucak taç kullanırken ismini duydum abartmayın isterseniz...!
Güzel söylüyorsunuz ama sazınız yokki sesiniz çıksın Q7 ile kıyaslıyorsunuz  :s20: :s20:

Çevrimdışı legendmaster

dzsudszakın gelmemesi sorun değil quaresmanın gelmesi sorun

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bi cucak'a bakıyorum bi quaresma'ya sonra çıkıp balkona  sigara yakıyorum

Cucak'in neyini gordun Allah askina? Bir gol atti, onun disinda yoktu sahada.

a sporda erman gürcan oktay bu pozisyonu tartışıyorlardı.gürcan dedi belki sadece ağzını hareket ettiriyordur dedi.sonra erman haftaya kimle maç var dedi.tabi gürcan herşeyin farkında.ondan sonra erman namoğlu neden gitti biliyormusunuz dedi.tff başkanı namoğluna iki tane adam al demiş biri kuddusi biride orhan erdemir dedi galiba.namoğlu kabul etmeyince kuddusi geldi.yani tff başkanı istediğ hakemi istediği maça verir. olur mu öyle şey dedi.tabii ki tek kişi itiraz etti.gürcan.yani tiyatroya alenen devam ediyor.

Çevrimdışı legendmaster

a sporda erman gürcan oktay bu pozisyonu tartışıyorlardı.gürcan dedi belki sadece ağzını hareket ettiriyordur dedi.sonra erman haftaya kimle maç var dedi.tabi gürcan herşeyin farkında.ondan sonra erman namoğlu neden gitti biliyormusunuz dedi.tff başkanı namoğluna iki tane adam al demiş biri kuddusi biride orhan erdemir dedi galiba.namoğlu kabul etmeyince kuddusi geldi.yani tff başkanı istediğ hakemi istediği maça verir. olur mu öyle şey dedi.tabii ki tek kişi itiraz etti.gürcan.yani tiyatroya alenen devam ediyor.
o demirören denen adam da başkasının maşası

Çevrimdışı mellfred

Cucak'in neyini gordun Allah askina? Bir gol atti, onun disinda yoktu sahada.
yapmayın allasen dün marin bugün cucak 90 dakika ileri geri oynuyorlar. oyunu yavaşlatmıyorlar, akıcılar, kanatlaarı otoban gibi işlek

Çevrimdışı mellfred

lig (Hakaret Yasak)₅; birincisi en (Hakaret Yasak)₅ olacaktır.

Çevrimdışı TALAT

bizim için psikolojik bir maç olmasa haftaya feneri yenmeyelim diyecem yoksa bunlar kovacaklar perriera'yı :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı 38life

bizim için psikolojik bir maç olmasa haftaya feneri yenmeyelim diyecem yoksa bunlar kovacaklar perriera'yı :D

Yarı şakayla söylüyorsun tabi zaten ama bence tam tersi mutlaka kazanmalıyız bu maçı. Fener bize yenilmezse fenerde sular durulur, ortalık sakinleşir. Ama daha liderken böyle gerilen fener oyuncuları ve hocasına derbide iyi bir tekme de biz vurursak bunlar iyice çalkalanır.

Bu sene şampiyon olacaz başka yolu yok! Bu mide bulandırıcı lige darbe yapmamız lazım...

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon iç sahada 9 galibiyet 5 beraberlik 3 mağlubiyet almışız.

Halbuki 13 galibiyet 4 beraberlik almış olsak şampiyon olurduk.

Statsızlık bizi cidden çok etkiliyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

fb forumunda bjk'tan çekinenler çok sayıda. inşallah kazanırız artık derbi mağlubiyetleri hiç çekilmiyor

Çevrimdışı 38life

fb forumunda bjk'tan çekinenler çok sayıda. inşallah kazanırız artık derbi mağlubiyetleri hiç çekilmiyor

Önce Gençlerbirliği maçını kazanmak lazım tabi. Bence şuan bütün futbolcularımızın kafası tıpkı bizim gibi Fener maçında. Bu hiç iyi birşey değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rasim "Gençlerbirliği'ni formda görüyorum" :kop: :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 02:23:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Figo, Quaresma, Ronaldo, Nani ve Simao.

Tamamı Sporting Lisbon altyapısından çıkma.

Şuan için ise Veloso, Moutinho, Rui Patricio, William Carvalho.

Ve bu takım 15 yıldır şampiyon olamıyor. Şampiyon olmak, kazanmak başka bir şey, ne sadece altyapı ile oluyor görüldüğü üzere ne sadece satın alarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Ocak'ta olmaz o iş anca sezon sonu o da belki :)

3 sol bek 2 sağ bek varken almazlar yani.

Ben öyle düşünmüyorum. 3 sol beki toplasan adamakıllı bir oyuncu çıkmıyor. Mottayı hoca tamamen silmiş durumda ismaili de zorunluluktan kadroya koyuyor.

Linnesi ha ocakta 4-5 milyon vermişsin ha sezon sonunda. Tek fark ocakta alırsan kurtarabileceğin puanlar olabilir/olacaktır. Maaşı da aşağı yukarı c.gönen kadro olur. (En fazla 1.2 olsun) o da sıkıntı olmaz.

İnşallah sen yanılırsın :)

Çevrimdışı laoban

tek istegim quaresmanin fener macinda oynamamasidir. abuk subuk hareket ve tavirlarla bir derbiye mal olursa onu Fikret Ormanda kurtaramaz. sezerle boksa baslarlar sonra. adama cok ifrit oluyorum arkadas ya.

Çevrimiçi Necmi

Ben öyle düşünmüyorum. 3 sol beki toplasan adamakıllı bir oyuncu çıkmıyor. Mottayı hoca tamamen silmiş durumda ismaili de zorunluluktan kadroya koyuyor.

Linnesi ha ocakta 4-5 milyon vermişsin ha sezon sonunda. Tek fark ocakta alırsan kurtarabileceğin puanlar olabilir/olacaktır. Maaşı da aşağı yukarı c.gönen kadro olur. (En fazla 1.2 olsun) o da sıkıntı olmaz.

İnşallah sen yanılırsın :)
iyide Linnes sol bek değil kimin yerine alacaksın Beckinmi
Beckmi Linnesmi dersen Beck açık ara önde sanki forvet oyuncusu
alıyoruz bir bekin asli görevi defans yapmaktır. Hücumcu beklerin olursa
malmö maçında olduğu gibi işte rakip bekler ellerini kollarını sallayarak
golünü atar fenerin kaybetmesindeki en önemli etken Beklerinin defans yapmayı bilmiyor olması
bizim elimizde kanat zenginliği varken beklerin hücuma katılması elzem değil sanki pozisyon bulmakta
zorlanıyoruzda takıldınız beklere işlerini yapsınlar gol yemeyelim yeter hücumcularımız atıyor zaten
elimizdeki sol beklerdende en iyi defans özelliği olan Tosiç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tek istegim quaresmanin fener macinda oynamamasidir. abuk subuk hareket ve tavirlarla bir derbiye mal olursa onu Fikret Ormanda kurtaramaz. sezerle boksa baslarlar sonra. adama cok ifrit oluyorum arkadas ya.

Şenol Hoca faktörü var Allah'tan :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

yada Derbiyi tek başına kazanır.
unutmamak gereken bir şey var Quaresma büyük maçların oyuncusudur.
Kendi oyuncumuzuda ezmenin anlamı yok oynadığında katkı verecek
iyi bir oyuncu işin kötüsü tekrar kendini kanıtlama derdinde buda oyununu etkiliyor.
Birde henüz performansı yetersiz güçlenmesi lazım