Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259631 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yorumsuz.

Bjk Tv'de böyle birşeyi izlemek istemezdim ama tek kelimeyle utanç verici.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

BJK Tv'de yakında İzdivaç programı da başlar.

Çevrimdışı 38life

Bjk TV'den sorumlu kim varsa hepsini kovsunlar. Dışarıda sinema-TV mezunu binlerce işsiz genç var. Kimsenin bu kadar rezil bir şekilde TV yonetebilecegini sanmıyorum .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

Bjk TV'den sorumlu kim varsa hepsini kovsunlar. Dışarıda sinema-TV mezunu binlerce işsiz genç var. Kimsenin bu kadar rezil bir şekilde TV yonetebilecegini sanmıyorum .

Aynen öyle ve o saydıklarının içinde çok güzel Beşiktaşlılar da var.Onları getirmek bu kadar zor olmasa gerek
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi COB

Bu ne tipsiz ve nursuz bir kişiliktir, BJK TV buna emanet bide...

Çevrimiçi Kartal Ç

Ya arkadaş spor programları ve haberler dışında kalan zamanlarda şunları yayınlayacaklarına gidip bi bbc belgesel serisi bi de 50 bölümlük roadrunner serisi yayın hakkı alıp isterlerse döndüre döndüre hergün yayınlasınlar. Kaç para sanki. Şahsen ben oturur izlerim. Yeter ki böyle şeyler bir daha olmasın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2015, 17:59:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ya arkadaş spor programları ve haberler dışında kalan zamanlarda şunları yayınlayacaklarına gidip bi bbc belgesel serisi bi de 50 bölümlük roadrunner serisi yayın hakkı alıp isterlerse döndüre döndüre hergün yayınlasınlar. Kaç para sanki. Şahsen ben oturur izlerim. Yeter ki böyle şeyler bir daha olmasın.

Road Runner olursa ben de Varım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Hayır artık ona değil buna emanet epeydir;
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu kufur yasakin gorevine son verilmisti zaten bu uygunsuz videolari ciktiktan sonra :alala:
Yanlismi hatirliyorum :alala:

Hayır artık ona değil buna emanet epeydir;

Bulent Ulgen bu isi bilen birisi , Spikerlik , habercilik Hepsi var , Seviyorum ben bu adami :tabe:
Birde Erdem Ulusu geri getirebilsek super olur :ok:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2015, 19:13:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı LuceGel

gökhan töre bu sezon ki performansı.

http://www.youtube.com/watch?t=228&v=T0x_YXl0AF0
Geçen yıl Brugge deplasmanında attığı golden sonra eşim ''Bu adamın Messiden ne farkı var şimdi demişti'' sonra adam bitmişti  :D o aklıma geldi.Yapmayın böyle şeyler :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen yıl Brugge deplasmanında attığı golden sonra eşim ''Bu adamın Messiden ne farkı var şimdi demişti'' sonra adam bitmişti  :D o aklıma geldi.Yapmayın böyle şeyler :icool:

bir messi değil ancak yerli robben deseydin abi keşke :) Töre hersene üst'üne katarak yükseltiyor.İlk geldiği andaki töre ile şuanda ki töre arasında dağlar kadar fark var.İlk töre ne zaman şut atması gerektiğini nerde ne yapması gerektiğini filan bilmiyordu fizik bu kadar değildi :) İyice kendine bakıyor töre fizik olarak oyun olarak doğru işler yapıyor ki şansına öyle bir hoca geldi ki bu sene töre'nin senesi olabilir.Seneye 30 milyon €'dan aşağıya satmayız töre gitmek isterse :)

Çevrimdışı 38life

Eskişehirde de bu sene iş yok. Biz milli maç arasına şu 3 maçı da kazanip gireriz garanti.

SLAVEN BILICli West Ham United , Arsenal ve Liverpooldan sonra MCityi de 2-1 Maglup etti , Ustelik hepsinide Deplasmanda yendi !!
Diyecek Vok Sey Var Bilic Efendiyede !!!! Neyse :akuma: :akuma: :akuma: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :dont: :pissed:

Çevrimdışı 38life

Rakiplerimiz top oynamadan maç kazandikca ben deli oluyorum. Futbol hiç adil bir oyun değil.

Çevrimdışı scape_bjk

SLAVEN BILICli West Ham United , Arsenal ve Liverpooldan sonra MCityi de 2-1 Maglup etti , Ustelik hepsinide Deplasmanda yendi !!
Diyecek Vok Sey Var Bilic Efendiyede !!!! Neyse :akuma: :akuma: :akuma: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :dont: :pissed:
Ne diyecen adam zaten iyi bi teknik adamdı burdaki derbilerde de biz çok iyi maçlar çıkarttık ama ya kırmızı yiyerek ya da farklı sebeplerden kaybettik. Biraz da o dönem elinde tam anlamıyla kaliteli kadro yoktu elinde ama elinden geleni yaptı adam. Ben giderkende söyledim bu adam premier ligde çok başarılı olur diye ama herkes bize saldırdı bakın görün yine söylüyorum bu adam çok başarılı olacak.

Çevrimdışı can1903

Şenol Hoca olimpiyatta Galatasaray'ı madara eder.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mert_

Ne diyecen adam zaten iyi bi teknik adamdı burdaki derbilerde de biz çok iyi maçlar çıkarttık ama ya kırmızı yiyerek ya da farklı sebeplerden kaybettik. Biraz da o dönem elinde tam anlamıyla kaliteli kadro yoktu elinde ama elinden geleni yaptı adam. Ben giderkende söyledim bu adam premier ligde çok başarılı olur diye ama herkes bize saldırdı bakın görün yine söylüyorum bu adam çok başarılı olacak.
bilic kazanmak zorunda olmadığı maçların adamıdır. insanların derbi dediği maçlardan hangisini westham kaybetse olay olur ya da eleştiri alırdı? liglerin orta ve orta üstü takımlarında, onların hedefleri ölçüsünde başarılı olabilir hepsi o. şampiyonluk adayı takımlarda işi sezon boyunca götüremez. hani küçük takımların büyük oyuncusu derler ya işte o hesap.

bilic'in gidişi ve şenol güneş'in gelişi Beşiktaş'ımızın hayrına olmuştur. inşallah bunu fb maçında daha iyi göreceğiz.

Çevrimdışı Easthanbool

Şenol Hoca olimpiyatta Galatasaray'ı madara eder.

Onlarda bu şans varken tam tersi olmasın da.Allah herkese Galatasaray şansı versin

Çevrimdışı scape_bjk

bilic kazanmak zorunda olmadığı maçların adamıdır. insanların derbi dediği maçlardan hangisini westham kaybetse olay olur ya da eleştiri alırdı? liglerin orta ve orta üstü takımlarında, onların hedefleri ölçüsünde başarılı olabilir hepsi o. şampiyonluk adayı takımlarda işi sezon boyunca götüremez. hani küçük takımların büyük oyuncusu derler ya işte o hesap.

bilic'in gidişi ve şenol güneş'in gelişi Beşiktaş'ımızın hayrına olmuştur. inşallah bunu fb maçında daha iyi göreceğiz.
Bu öngörüleri sezon sonunda görürüz aynı şekilde şenl hoca öngörülerinide. Bu söylediklerin senin fikrin benim fikrim de başarılı olacağı bakalım ve görelim bence

Çevrimdışı 38life

Onlarda bu şans varken tam tersi olmasın da.Allah herkese Galatasaray şansı versin

Şans ve Lobi... Beşiktaşı seyrettikçe kanım futbola ısınıyor. Fener ve Galatasarayı seyredince futboldan iğrenmeye başlıyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şans ve Lobi... Beşiktaşı seyrettikçe kanım futbola ısınıyor. Fener ve Galatasarayı seyredince futboldan iğrenmeye başlıyorum...
şans olurda bu kadarı da olmaz pek bir şey oynamadan 3 puan aldılar fenerde o şekilde