Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262416 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman: "Umarım Fırat Aydınus benim düşündüğüm sebepten dolayı Gençlerbirliği maçımıza atanmamıştır. Bu atamanın takipçisiyiz."
Beşiktaş'ımız emin ellerde;)
Evet Baskan Cok net bir aciklama yapti !
Ne niyetle atadiklarini gorecegiz dedi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Vay be Nerden nereye :) Mehmetçik vakfı,kızılay,cola turkalardan :)

Vodafone,Beko,Kalde ve Coca cola :)

Bu takımda Uğur İncemanlar gibi nice vasıfsız oynadı be..Düşününce insanın elini öpesi geliyor Orman'ın.

Bu takımda Uğur İncemanlar gibi nice vasıfsız oynadı be..Düşününce insanın elini öpesi geliyor Orman'ın.
Her baskanin hatali transferi mutlaka olur , Bu konuda Y.D nin eline kimse su dokemez tabi :bandit:
Ama Baskanin yaptigi , Eneramo , Sezer , G.suzen , Niang , Dany gibi vasifsizlarida unutmadik tabi...
He en iyi tarnsferleri kim yapti dersen onuda Baskan yapti derim orasida ayri konu :ok:

Çevrimdışı aa1903

göksel gümüşdağ ifadesini değiştirmiş sanırım. adalı'nın benimle bir görüşmesi olmadı demişti, yanlış mı hatırlıyorum? şimdi maçtan 2.5 ay önce görüştük diyor.

ayrıca y.d transfer görüşmelerinden haberim var deseydi bu olayların hiçbirisi yaşanmayacaktı. el ele verip beşiktaş'ı yaktılar. hala daha bu adamın icraatlarıyla fikret orman'ın icraatları karşılaştırılıyor. geçin beyler demirören dönemini. o dönem benim için yok hükmündedir. fikret orman'ı birileriyle kıyaslayacaksanız daha geriye gidin.

Çevrimdışı sametbagan

Teşekkür ederim ama mesajını alintinin içine gömmüşsun haberin olsun :D

evet şimdi farkettim  ben de dedim mesajımı neden sildiler  :D :D

Çevrimdışı 38life

göksel gümüşdağ ifadesini değiştirmiş sanırım. adalı'nın benimle bir görüşmesi olmadı demişti, yanlış mı hatırlıyorum? şimdi maçtan 2.5 ay önce görüştük diyor.

ayrıca y.d transfer görüşmelerinden haberim var deseydi bu olayların hiçbirisi yaşanmayacaktı. el ele verip beşiktaş'ı yaktılar. hala daha bu adamın icraatlarıyla fikret orman'ın icraatları karşılaştırılıyor. geçin beyler demirören dönemini. o dönem benim için yok hükmündedir. fikret orman'ı birileriyle kıyaslayacaksanız daha geriye gidin.
Ben şuan Beşiktaş başkanı olabilecek vasıfta biri göremiyorum piyasada. Fikret Ormandan başka.

Çevrimdışı brkntcnr

Beşiktaş Fikret Orman döneminde 3 yılda 700 milyon Tl lik sponsorluk anlaşması imzaladı. Helal olsun valla ne diyelim. Hoca sorununu da çözdüler. Bi de transfer işini çözebilseler herşey on numara olacak :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Coca Cola'nın Spor Toto Süper Ligi takımları için 12 Milyon Dolar civarında bir bütçe ayırdığı öğrenilirken Beşiktaş, Coca Cola ile yaptığı 3 yıllık bu sponsorluk anlaşmasında toplam 4-5 Milyon TL civarında bir para kazanacak.

yıllık 500 bin euro! :alala:

Çevrimdışı aa1903

Ben şuan Beşiktaş başkanı olabilecek vasıfta biri göremiyorum piyasada. Fikret Ormandan başka.

fark etmez.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Anahtar kelime piyasa işte. Her kim olursa olsun bir başkan adayı blok halinde kulübe üye yapsa, bu üyelerin giriş ve yıllık aidatlarını ödese piyasasını yapar. Ben kendi adıma bu forumdan bile harika bir yönetim çıkarırım. Yanlış anlaşılmasın benim içinde olmam gerekmiyor. İyi bir yönetim çıkar ve açık ara plan , proje ve vaat üstünlüğüne rağmen sadece kendi oylarımızı alırız o kadar.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hasan Arat?

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı LuceGel

Beck'e hücumcu değil diyen bir kitle var; maç izleme alışkanlıklarını değiştirmelerini öneririm.

Top rakipteyken pozisyon alışı, karşılama mesafesi ve pres kalitesi ile dün en az 5-6 kez hataya zorladı, 2 kez de net fırsatlar yakalamamızı sağladı.

Top kazanıldığı anda yada pası ayaktan çıkardığı anda doğru yerlere koşular yapıyor. Tabii harika ortalar açamadığı yada atak sonlandıramadığı için "algıda" hücumcu bek olmuyor.
Beck hücumcu değil rakibi önde karşılıyor ama hücum için değil rakibe direk müdahale etmek ve oyun sahasını daraltmak için tehlike oluşmadan engelliyor.Hücumda doğru yerlerde bulnuyor tamam ama topu aldığında ne yapıyor,ceza sahası isabetli orta yok sayılır,uzaktan şut hiç yok,driplingle oyuncu eksiltme yok,Töreye verkaçla top verebiliyor ama Töre tıkandığında aldığı topu öldürüyor.Başakşehir maçında Beck yerine hücumu iyi olan bir bek olsa ilk yarı en az 3-0 olurdu.Bu adam algıda değil gerçekte hücumcu değil.Maçları dikkatle izleyin Törenin bu durumu bildiği için pas atmadığını göreceksiniz.Defansı oldukça iyi adamın hücumuda iyi olsa Hoffenheim kaptanı bu paralara bize gelmezdi kimse kusura bakmasın. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kadir G.

Beck hücumcu değil rakibi önde karşılıyor ama hücum için değil rakibe direk müdahale etmek ve oyun sahasını daraltmak için tehlike oluşmadan engelliyor.Hücumda doğru yerlerde bulnuyor tamam ama topu aldığında ne yapıyor,ceza sahası isabetli orta yok sayılır,uzaktan şut hiç yok,driplingle oyuncu eksiltme yok,Töreye verkaçla top verebiliyor ama Töre tıkandığında aldığı topu öldürüyor.Başakşehir maçında Beck yerine hücumu iyi olan bir bek olsa ilk yarı en az 3-0 olurdu.Bu adam algıda değil gerçekte hücumcu değil.Maçları dikkatle izleyin Törenin bu durumu bildiği için pas atmadığını göreceksiniz.Defansı oldukça iyi adamın hücumuda iyi olsa Hoffenheim kaptanı bu paralara bize gelmezdi kimse kusura bakmasın. :bandit:

Linnesi koyalım mı?

Çevrimdışı Deniz

Galatasaraylı
Süleyman SEBA döneminde ikinci başkanlık yapan adam galatasaraylı mı ?  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı adil arif

Anahtar kelime piyasa işte. Her kim olursa olsun bir başkan adayı blok halinde kulübe üye yapsa, bu üyelerin giriş ve yıllık aidatlarını ödese piyasasını yapar. Ben kendi adıma bu forumdan bile harika bir yönetim çıkarırım. Yanlış anlaşılmasın benim içinde olmam gerekmiyor. İyi bir yönetim çıkar ve açık ara plan , proje ve vaat üstünlüğüne rağmen sadece kendi oylarımızı alırız o kadar.
Ben de size oy veririm abi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 21:24:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Süleyman SEBA döneminde ikinci başkanlık yapan adam galatasaraylı mı ?  :)

Galatasaray'da jübile yaptığı için öyle diyorlardır muhtemelen :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Fazla derin konulara girilmiş  :) Necmi'nin dediği şuydu; dünyada teorik olarak tek başına komünist bir ülke olamaz. Önce tek bir ülke kalmayana kadar bütün ülkeler sosyalist olur daha sonra bu sosyalist ülkeler birleşip aradaki sınırlari kaldırarak komünist rejime geçerler. Sosyalist lafını da çorbaya çevirdiler, Libya Sosyalist arap halk cemahiriyesi ve Nasyonel sosyalizm gibi. Sosyalizm toplumculuk demektir, bunu ön plana çıkarırlar ama  bunların teoride bilimsel sosyalizm ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bu arada tek devlet genel sekretaryanın uygulama yaptığı parti devletidir.
sosyalizm bir diktatörlüktür. işçi sınıfının diğer sınıflar üzerinde tahakkümüdür. Birde tek sosyalizm kendisini yıkmak için kurulmuş bir yönetim biçimidir.
kendini yok edecek nüveleri kendi içersinden besler yani komünizmi doğuracak tomurcuklar içinde vardır @atalay  dediğin gibi kore komünist değildir. Kesinlikle
devlet olması bile komünizmin en temel olmazsa olmaz öğesini çökertir. zaten sosyalizmde sınıfların bastırılması tek tipe yönelme gibi şeyler komünizme hazırlık turlarıdır.
arnavutluk çin gibi ülkeler daha farklı ele alınması gereken durumlar bunlar sanayi devrimini tamamlayamamış ve feodel toplumdan geçiş yapmış oldukları için
sosyalist işçi sınıfını yaratamadılar.

Çevrimdışı atalay

Osmanlıspor'da Ndiaye 3 gol birden attı bugün.

Totalde 5 gole ulaştı şimdiden. 330 bin €. Bunu hep hatırlatacağım.

Çevrimiçi Necmi

konu nereden geldi bilmiyorum ama bu kavramlar çorbaya dönüşmüş durumda. benim bildiğim kadarıyla,

komünizme geçiş süreci, proletarya diktatörlüğü, komünist toplumun birinci aşaması (bazıları buna sosyalizm diyor), komünist toplumun daha yüksek aşaması şeklinde gidiyor.

proletarya diktatörlüğü sosyalizm şeklinde yutturulduğu için sosyalizm veya komünist toplumun birinci aşaması birbiriyle karışıyor diye düşünmekteyim. ama nihayetinde komünist bir düzende sınırlar yoktur, necmi abi doğru söylemiş. :evillol:
evet sosyalizmin tanımı bu ama kötü bir sovyet örneği aslında kötüde demeyelimuygun olmayan durumda geçtiler
sovyetler yerine almanya veya fransada sosyalist haraket başlamış olsaydı başladıda başarısız oldu o zaman sosyalizme bakış açısı çok daha farklı olurdu.
çünkü iki ülkede sanayi devrimini tamamlamıştı. @aa1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:21:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Osmanlıspor'da Ndiaye 3 gol birden attı bugün.

Totalde 5 gole ulaştı şimdiden. 330 bin €. Bunu hep hatırlatacağım.

Hatırlatmasına hatırlat da bize gelebilme ihtimali olmayan bir tanınırlığa sahipti.

Yani 18-19 yaşında olsa yaştan alındı denirdi ancak orta yaşta kariyeri olmayan adamı getirselerdi bula bula bunu mu buldunuz diye algıdan direk kaybedecekti.

O yüzden bence bizim için negatif değil ama Osmanlı için baya poziitif bir hamle.

Bu arada Bodo'da da gol ortalaması yüksek baya 7-8 tane bırakır gibi bu sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Hasan Arata da Galatasaraylı demiş bitirin adamları.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..