Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7266984 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 23:26:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener maçı Gençler'i de yeneceğimizi düşünürsek 55-60 bine oynar takım.

Kırılma anı bu kez kapıda. Ve bu kez korkmayan bir adam yönetiyor bizi.

Onun da tek eksiği aşırı motive olabilme ihtimali. Fener'i ezmek için sahaya çıkmaz da Başakşehir maçı gibi sabırlı oynamayı seçerse biz Fener'i yeneriz.

Ama haldır huldur üstüne gidersek büyük kumar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Fener derbisi kilit maç ancak o maça kadar da skenderbeu ve gençlerbirliği maçlarında sakatlık ceza kaza bela olmadan fener maçına çıkmamız şart. Fener maçını alırsak şu camianın üzerindeki 3. Lük Damgası da kalkacak. Üstelik bütün yaz muazzam transferler harika kadro kesin şampiyon denilen feneri yenersek tüm renkliler de acaba mı diyecektir. Çünkü şimdi maç kazanıyoruz ezici üstünlükle oynuyoruz rakip çok kötü yea diyebiliyorlar. Bu sene o sene olması için bu derbiyi kazanmak şart.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener maçı Gençler'i de yeneceğimizi düşünürsek 55-60 bine oynar takım.

Kırılma anı bu kez kapıda. Ve bu kez korkmayan bir adam yönetiyor bizi.

Onun da tek eksiği aşırı motive olabilme ihtimali. Fener'i ezmek için sahaya çıkmaz da Başakşehir maçı gibi sabırlı oynamayı seçerse biz Fener'i yeneriz.

Ama haldır huldur üstüne gidersek büyük kumar.

Abi takım savunması zaafiyetimiz nolur peki çok tehlikeli oyuncular var..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

rotasyona erken başlamak lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bilic west hamda iyi başladı.5 maçta 9 puan aldı şu an 6. sırada.

Bizdeki gibi iyi başlangıçlar yapıp,devamında hüzün olması muhtemel.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 23:56:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Programa 2. kez bakıyorum Ahmet Çakar'ın kafası hep böyle parlıyor mu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 23:57:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic west hamda iyi başladı.5 maçta 9 puan aldı şu an 6. sırada.

Bizdeki gibi iyi başlangıçlar yapıp,devamında hüzün olması muhtemel.

Benim tahminim ilk 8'di lig başlarken. Ama rekabet çok bakalım başarabilecek mi.

Tempoyu biz ayarlayabilirsek zaaflar ortaya fazla çıkmaz ancak topu Fener alır da tempoyu ayarlarsa yine hüsran olur.

Topa mutlaka sahip olmamız gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Programa 2. kez bakıyorum Ahmet Çakar'ın kafası hep böyle parlıyor mu?

O programın komik olma sebebi Ahmet Çakar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Geçen yıl FB derbisi son 7 yılın bizim için en önemli maçı yoksa aynı filmi izleriz demiştim. Nitekim öyle oldu.

Bu oyuncu grubunun ve camianın artık bir kırılmaya ihtiyacı var. -Bir derbi galibiyetine- 6.hafta basit bir 3 puan maçı gibi dursa da artık basıp geçmek lazım.

Şu finalleri kazanmanın yolu bu maçlardan geçiyor.

Görüyorum ve arttırıyorum: Fener maçı = Sezonun geri kalanı...

Çevrimdışı 38life

Metin Tekin şimdi de "Erken konuşmak istemiyorum ama şu 3 takıma bakınca Beşiktaş bir adım önde diyorum." dedi. :D ne dediği belli değil bu adamın.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 00:23:35
  • Beşiktaş / Bodrum
O programın komik olma sebebi Ahmet Çakar :D

15 dakika tahammül edemedim bağrışmalarına benden rest bir daha izlemem :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Maç esnasında da yazdım. Oğuzhan - Atiba - Sosa sekenleri fena toplamadılar diye. 90+ da gördüm 22 top kazanmışlar.

Necip hamlesi yanlış diye düşündüm. Fakat belli ki Ozzie sakatlık yüzünden çıkmış.

Her zaman diyorum Sosa'yı 15-20 metre geriye çekersek Ozzie'nin, defansif zafiyetleri tolere edilir. Ancak savunmada pozisyon alma ve agresyon konusunda sıkıntılar var.

Çevrimdışı Tolga

15 dakika tahammül edemedim bağrışmalarına benden rest bir daha izlemem :iblush:
Bende alışana kadar baya zorlanmıştım :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Fener derbisi kilit maç ancak o maça kadar da skenderbeu ve gençlerbirliği maçlarında sakatlık ceza kaza bela olmadan fener maçına çıkmamız şart. Fener maçını alırsak şu camianın üzerindeki 3. Lük Damgası da kalkacak. Üstelik bütün yaz muazzam transferler harika kadro kesin şampiyon denilen feneri yenersek tüm renkliler de acaba mı diyecektir. Çünkü şimdi maç kazanıyoruz ezici üstünlükle oynuyoruz rakip çok kötü yea diyebiliyorlar. Bu sene o sene olması için bu derbiyi kazanmak şart.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne alakası var kilit maç olmakla daha ligin altıncı haftasında kilit maçmı olur.
bu derbiler konusunda gerçekten çok tuhaf bir bakış açınız var her maç 3 puandır
ve kazanılması gerekir. bir tane değil 17 tane rakibin var nerden biliyorsun fenerin şampiyon olacağınıda onunla oynadığın maç
değerli puan oluyor ne yani fenere iki maç yenildik bursayı iki maç yendik bursa şampiyon olursa sizin teori hangi rafa kalkıyor
derbi kazanınca şampiyon oluyorsun ya kardeşim gidip balıkesire eskişehire puan kaybedersen  istediğin kadar derbi kazan
şampiyon olamazsın yada fener geçen sene 3 derbi kazandı neden şampiyon olamadı ligde önemli olan kazanmak gereken
puanı cebe koymaktır biz geçen sene son maçlarımızı kazansaydık debi kazanmadan da şampiyon olurduk derbi kazanmanın tek önemli yanı
çevrenizdeki renklilere hava atmaktır. onun dışında herhangi bir maçtan daha önemli değildir. yeterki kazanman gereken maçları kazan
öncelikle kazanman gereken 28 maç var oda 84 puan eder onları kazan rakiplerinde kazanırsa işte o zaman rakiplerinle oynadığın maçlar önem kazanıyor

Çevrimdışı Mehmet K

Bu arada Olcay kırmızı kart cezalısı Skenderbeu maçında..

Çevrimiçi Necmi

birde şöyle düşün adamların defansı devre dışı kaldı ve senin elinde çok tehlikeli oyuncular var
adamların bir buçuk tehlikeli oyuncuları var ama senin ileri uçta oynayan bütün oyuncuların tehlikeli
adamlar ite kaka 1-0 maç alıyorlar sen kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun birde onlar sezonu erken açmış
yani hazırlar biz daha yükleme yapıyoruz hazır değiliz. altıncı hafta çok daha hazır olacağız

Çevrimdışı zivkovic

ne alakası var kilit maç olmakla daha ligin altıncı haftasında kilit maçmı olur.
bu derbiler konusunda gerçekten çok tuhaf bir bakış açınız var her maç 3 puandır
ve kazanılması gerekir. bir tane değil 17 tane rakibin var nerden biliyorsun fenerin şampiyon olacağınıda onunla oynadığın maç
değerli puan oluyor ne yani fenere iki maç yenildik bursayı iki maç yendik bursa şampiyon olursa sizin teori hangi rafa kalkıyor
derbi kazanınca şampiyon oluyorsun ya kardeşim gidip balıkesire eskişehire puan kaybedersen  istediğin kadar derbi kazan
şampiyon olamazsın yada fener geçen sene 3 derbi kazandı neden şampiyon olamadı ligde önemli olan kazanmak gereken
puanı cebe koymaktır biz geçen sene son maçlarımızı kazansaydık debi kazanmadan da şampiyon olurduk derbi kazanmanın tek önemli yanı
çevrenizdeki renklilere hava atmaktır. onun dışında herhangi bir maçtan daha önemli değildir. yeterki kazanman gereken maçları kazan
öncelikle kazanman gereken 28 maç var oda 84 puan eder onları kazan rakiplerinde kazanırsa işte o zaman rakiplerinle oynadığın maçlar önem kazanıyor
Her maç 3 puandır.Derbilerde 3 puandır ama bizim için durum farklı.Bizim takım olarak baskıyı atmamız için çok önemli Fenerbahçe galibiyeti.

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezonu 21 G, 6 B, 7 M (69 puan) bitirmiştik.

Bu sezon 23 G, 7 B, 4 M yaparsak şampiyon oluruz.(1 mağlubiyeti Ts maçında aldık zaten)

Ya da 24 G, 5 B, 5 M yapmamız lazım.(Geçen sezon Gs bunu yapıp şampiyon oldu)

Yani 76-77 puanı yakaladığımız zaman şampiyonuz demektir.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 01:34:04 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

birde şöyle düşün adamların defansı devre dışı kaldı ve senin elinde çok tehlikeli oyuncular var
adamların bir buçuk tehlikeli oyuncuları var ama senin ileri uçta oynayan bütün oyuncuların tehlikeli
adamlar ite kaka 1-0 maç alıyorlar sen kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun birde onlar sezonu erken açmış
yani hazırlar biz daha yükleme yapıyoruz hazır değiliz. altıncı hafta çok daha hazır olacağız

İnşallah abi temennimiz o yönde ama insan korkmuyor değil.

Geçen sene renklilere tek gol dahi atamadık ve bu sene defans ve orta saha arası bölge çok boş kalıyor ondan tırsıyorum biraz.
Kendi hatalarımız yüzünden derbi kaybetmekten bıktım şahsen.

Çevrimdışı murat_

elazig 8. kolordu bolgesinde 3-5 var. en azindan 2009da vardi
bende 2010 da tekirdag besiktepede  3  5 tutuyordum coook fena bi nobet  :D

Çevrimiçi Necmi

İnşallah abi temennimiz o yönde ama insan korkmuyor değil.

Geçen sene renklilere tek gol dahi atamadık ve bu sene defans ve orta saha arası bölge çok boş kalıyor ondan tırsıyorum biraz.
Kendi hatalarımız yüzünden derbi kaybetmekten bıktım şahsen.
neden boş kalıyor anlamadım emin ol Türkiyedeki en dirençli orta saha atibadır ve necip de öyle
bizim orta sahamız savunma anlamında en güçlü orta saha bizim sıkıntımız liberoların hücuma katkısının
zayıf olması ama öyle bir hücum hattımız varki bunuda abartmanın bir önemi yok burda yaz boyunca
@Çağrı  ve  @atalay  olayı o kadar çok abarttılarki sanki teknik kapasitesi yüksek orta sahamız olmazsa
gol atamayacağız havası yarattılar ama göründüğü gibi işin aslı bu değil çok rahat gol pozisyonuna giren bir takımız.
bizdeki handikap bir maçlık değil uzun soluklu bir ligde çıkabilecek sakatlıklarda yerine koyabileceğimiz yedek oyuncuların olmamasından kaynaklanıyor
ama her halükarda bu takım ilk yarıyı zorlanmadan götürecek kapasitede devre arasındada sakatlıkların durumuna göre çare bulunur
bizim fikstür avantajımızda var zorluk derecesi yüksek maçları erken yapıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 03:38:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic bu hafta da Manu deplasmanına gidiyor. Bunu da alırsa İngiltere filan dinlemez omuzlara alır işçiler  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Abi derbilerin önemli olmadığını reddedemeyiz. Bi kere şöyle bişey var şampiyonlukta çekiştiğimiz takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray. Derbi kazandığımız takdirde hem onların 3 puan almasına engel oluyoruz hem de biz 3 puan alıyoruz. Ayrıca bu takım derbi kazanamadığı için hep 3. olacak damgası yedi. Benim söylediğim derbi kazanırsak rakiplerimiz artık korkacak. Şuan kimi yensek küme düşme adayı ilan edip geçiyorlar. Ama derbi kazanırsak korkacaklar artık acaba mı diyecekler. Psikolojik olarak derbinin önemi belli. Geçen sene galatasaray 77 puan fenerbahçe 74 puan biz ise 69 puanla ligi bitirdik. Sadece içerideki iki derbiyi alsak galatasaray 74 fenerbahçe 71 puan biz ise 75 puanla şampiyonduk. Üstelik bu sene fenerbahçe anadolu maçlarında puan kaybetmez kolay kolay rotasyonları çok sağlam. O yüzden kilit maçlar derbi maçları. Anadolu maçları da önemli ama camianın üzerindeki şu baskıyı kırmak için derbi kazanmamız lazım.