Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268466 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Geçen sene ilk 4 maçımız;

1-0 1-1 1-0 1-1

Bu sene ilk 4 maçımız;

5-2 1-2 4-0 2-0

Antep maçı büyük kırılma anıydı bence özgüven açısından.
Bu yıl 70 gol barajını geçeceğimizi düşünüyorum tabi arada kısır maçlarımız illa ki olacaktır :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi murat

Ben dün canlı gözle tosici çok beğendim. Savunmada gayet iyiydi fizik gücünü de çok iyi kullanarak toplar çaldı he birkaç tane pas hatası da oldu ama ne ismail ne de motta onun kadar iyi defansta müdahale yapamazlar bence

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılıyorum maç içinde tek hatasını gördüm topu havaya dikti ceza sahasına düştü.özetlerdede bir kez adamını kaçırmış onu gördüm.ayrıca asistin pasını vermiş.birde gomeze gollük bir pas vermiş gomez kaçırmış.özetlesek trabzon maçında olsaydı kazanırdık.motta çok kötü.

Çevrimdışı 38life

tosic'te kötü tosic'i nasıl beğeniyorsunuz her topa bam güm vuruyor motta'nın agresif olmayan hali tosic'ten daha iyi.
Sürekli "Mottanin agresif olmayan hali" ifadesini kullanıyorsun. Mottanin problemi agresif olması değil ki. Penaltıya sebebiyet vermek agresiflik değildir her zaman. Mottanin futbolun en temel kavramlarindan biri olan markaj konusunda sıkıntıları var. Motta markaj yapmayı bilmiyor. Bu yüzden rakipler hemen onu kolaylikla geçiyor Motta da hatasını telafi etmek adına arkasından koşturuyor yetisirse penaltı yapıyor yetisemezse adam zaten Üsküdari geçiyor. Bir bek'in defansif özellikleri tam olmadıkça ofansif özelliklerine bakmam ben. Motta çok iyi ofansif özelliklere sahip ise kanat oynasın ne işi var bekte?

Motta Anadolu kulüplerinde kanat oynar. Çok güzel uzaktan goller atar, dripling ile hücumda adam eksiltir, verkaca girer vs. Ama ben Basaksehirin hocası olsam Mottayı sol bek olarak almam.

Çevrimdışı atalay

Gomez, doğruyu söylemiş. Daha acımasız olmalıyız.

Aybaba, döneminden beri geçişleri hızlı yapıp, direkt oynuyoruz ve kolay net pozisyonlara giriyoruz. Oyuncuların az ile yetinmemesi lazım.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Tosic'i ne gömdünüz be kardeşim.Adamın dün yaptığı tek bariz hata paslarıydı.Onun dışında gayet oturaklı bek.İsmaille  Mottayla kıyaslamam bile

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Aybaba, döneminden beri geçişleri hızlı yapıp, direkt oynuyoruz ve kolay net pozisyonlara giriyoruz. Oyuncuların az ile yetinmemesi lazım.
olsun işte ayağına gelen topu ikram edeceğine kaleye vursun tek maçta gol kralı olacaktı nerdeyse :bandit:

Çevrimdışı LuceGel

Benim Şenol hoca hakkındaki fikirlerim değişmedi stabil halde duruyor
şimdi değil final maçlarında göreceğiz. ben hiç bir zaman kötü oyun oynattığını görmedim
sedece devam sorununu göreceğiz bazı maçları dediğin gibi farklı alırız ama bazı maçlardada sıkıntı büyük olacak
mesela avrupa maçlarında izleyeceğim takımı bir konuyuda gözden kaçırmamak lazım bu güne kadar bu düzeyde bir takım
çalıştırmadı bekleyip göreceğiz şimdilik iyi gidiyor ama ts maçında standartını bozmadı birde takım farklı kazanıyor tamam
ama iyi oynamıyor gelgitler çok fazla biraz dişli bir takım karşısında bizim direncimizin yükselişini görmek lazım
şimdilik Bilicin savaşan takımı var sahada üstünede kalite katmış durumda daha henüz Şenol hocanın takımı olmadı @Çağrı
Fena hücum ediyoruz ligde hiçbir takımın belki yıllarca ulaşamayacağı hızla ve pas yüzdesiyle rakip kaleye gidiyoruz. 5-6 atacağımız takımlar olacak ancak oyunu soğutmamız gereken maçlar olacak ligde ve avrupada.Rhodolpho ve Beckin katkısıyla set oyununu iyi yaptığımız dönemler oluyor.Oyunu 1-0 yada 2-0 da tıkayabileceğimiz maçları görmek istiyorum ancak bunun içinde ekstra orta saha ve defans oyuncularına ihtiyacımız var, o yüzden bu sene hep hücum edeceğiz . :bandit:
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 19:17:08 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı aa1903

çok efsanevi bir sol bek muhabbeti dönmüş. bana göre de ismail, motta ve tosic'i topla kariyeri boyunca küfür yemiş deli ibo'nun sağ ayağı yapmaz.

bakın bu dramdır. :D

Çevrimdışı zivkovic

Tosice fazla yüklenilmiş bence.Eğer sene sonu iyi bir solbek alırsak iyi yedekler onu.Şu haliylede elimizdeki en iyi sol bek.Arada sırada saçmalıyor ama düzelecektir.
Quaresma ise benim için tahrik sebebi resmen.Tüm atakları kesiyor düzenli olarak geldiğinden beri..Boş kaleye ayak dışı denemesi de ayrı bir akılsızlık(en kibar haliyle).Olcaya basit goller atıyor diyen arkadaşların Quaresmanın onları bile atamadığını görmemeleri ise komik :D

Çevrimiçi murat

çok efsanevi bir sol bek muhabbeti dönmüş. bana göre de ismail, motta ve tosic'i topla kariyeri boyunca küfür yemiş deli ibo'nun sağ ayağı yapmaz.

bakın bu dramdır. :D
ibrahim üzülmezde fazla olup tosiçte olmayan nedir merak ediyorum.hücuma çok çıkıp hiç iş yapmayan bir bekti.bir artısı varsa 2 maç üstüste oyna desen oynardı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Transfer donemi sosa 'nin futbolculuguna laf eden ama kendini futboldan anladığını zannedenler vardı..

Çevrimdışı Ensar

ibrahim üzülmezde fazla olup tosiçte olmayan nedir merak ediyorum.hücuma çok çıkıp hiç iş yapmayan bir bekti.bir artısı varsa 2 maç üstüste oyna desen oynardı.
Ibrahim uzulmezden beri sol kanadın halini düşün abi anlarsın neyin eksik fazla olduğunu :)

Çevrimdışı aa1903

çeviklik, sürat, kondisyon, pozisyon bilgisi, agresiflik, liderlik. hatta bana göre pas kalitesi de tosic'ten daha iyiydi son 3-4 sezonunda.

Çevrimiçi murat

Transfer donemi sosa 'nin futbolculuguna laf eden ama kendini futboldan anladığını zannedenler vardı..
laf edenlerden biride benim.laf ediyorum derken asalım keselim demiyorum tabiki.artılarını eksilerini değerlendiriyorum onur.sosa 10 numaraya göre az gol az asist yapıyor.8 numaraya görede çok yumuşak.son maç oyununu beğendim fakat sezon boyu kaç maç oynayacak bu şekilde görmek lazım.geçen sezon sakatlıklarında etkisi vardır oyununda belki.sneiderin uzaktan şutunu alın sosa mı sneidermi derseniz sosa derim.bu parayada sosadan iyisini bulmakta çok zor onunda farkındayım.en sevdiğim oyuncu tipi her maç aynı verimi üç aşağı beşyukarı alabileceğiniz ve sakatlığa yatkın olmayan futbolculardır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

laf edenlerden biride benim.laf ediyorum derken asalım keselim demiyorum tabiki.artılarını eksilerini değerlendiriyorum onur.sosa 10 numaraya göre az gol az asist yapıyor.8 numaraya görede çok yumuşak.son maç oyununu beğendim fakat sezon boyu kaç maç oynayacak bu şekilde görmek lazım.geçen sezon sakatlıklarında etkisi vardır oyununda belki.sneiderin uzaktan şutunu alın sosa mı sneidermi derseniz sosa derim.bu parayada sosadan iyisini bulmakta çok zor onunda farkındayım.en sevdiğim oyuncu tipi her maç aynı verimi üç aşağı beşyukarı alabileceğiniz ve sakatlığa yatkın olmayan futbolculardır.
Ben istikrar vs o konulari demiyorum abi direk oynadığı futbolu begenmeyenler vardı.

Çevrimdışı ilhan mansız

GOmez, olayı anında çözmüş. Bu küçük takımlara 4-5 tane atacaksın ki hadlerini bilsinler.

Çevrimdışı LuceGel

İ.Üzülmez kadar underrated futbolcu yoktur sanırım.Defansif olarak çok etkiliydi kendi kanadındaki adamı resmen bezdirirdi.Tosiçten üstün yanları agresyon,güç ve çeviklikti.İlerleyen yaşlarda  ofansif olarak kendini çok geliştirdi her maç 4-5 kez bindiriyordu gençliğindeki teknik fukaralığı üstüne yapıştı.Aslında 3-5-2 için biçilmiş adamdı.1980 den bu yana bu takımda Delinho ile sol tarafta kıyaslayacağım bek olarak tek adam Marcus Münch dür.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı aa1903

bu arada tosic deyince nedense aklıma sezer öztürk geldi. yahu bu herif fener formalı fotoğraf paylaşıyor, kulüpten bir açıklama yok, yaptırım yok ya da benim bundan haberim yok. bu berlin kedisine hala para veriyoruz.

Çevrimiçi murat

çeviklik, sürat, kondisyon, pozisyon bilgisi, agresiflik, liderlik. hatta bana göre pas kalitesi de tosic'ten daha iyiydi son 3-4 sezonunda.
240 maç 4 gol 13 asist.sol bek performansı bek olarak yeterli bir oyuncuydu.aradığımız oyuncu buysa tosiçte oynar bu kadar.

Çevrimiçi murat

İ.Üzülmez kadar underrated futbolcu yoktur sanırım.Defansif olarak çok etkiliydi kendi kanadındaki adamı resmen bezdirirdi.Tosiçten üstün yanları agresyon,güç ve çeviklikti.İlerleyen yaşlarda  ofansif olarak kendini çok geliştirdi her maç 4-5 kez bindiriyordu gençliğindeki teknik fukaralığı üstüne yapıştı.Aslında 3-5-2 için biçilmiş adamdı.1980 den bu yana bu takımda Delinho ile sol tarafta kıyaslayacağım bek olarak tek adam Marcus Münch dür.
benim markus münch ile kıyaslayacağım biri daha olmadı.ibrahim üzülmez çıkmıyordu diyen yok.bütün ortalarının toplasan 10 tane adamım bulmuş ortası yoktur.çizgiden gider gelirdi.hücum olarak yüzde sıfır virgül sıfır sıfır sıfır bilmem kaç.

Çevrimdışı aa1903

240 maç 4 gol 13 asist.sol bek performansı bek olarak yeterli bir oyuncuydu.aradığımız oyuncu buysa tosiçte oynar bu kadar.

abi golcüydü demiyorum ki ben. saydığım özelliklerinin hangisi tosic'ten daha iyi değil? ibrahim üzülmez'in yüzlerce maçını izledik, brezilya'dan bir oyuncu bulmuşuz muamelesi yapıp niye istatistiklerine bakalım. üzülmez tosic'ten 10 kat iyi futbolcuydu.

ben seni anlıyorum abi. sizin yaşlarınızdaki çoğu kişi üzülmez'den nefret eder. :D

adam 2000'lerin başında az küfür yemedi kapalıdan. ama özellikle 30 yaşından sonra çok iyi oynamaya başlamıştı.

Çevrimdışı Ensar

abi golcüydü demiyorum ki ben. saydığım özelliklerinin hangisi tosic'ten daha iyi değil? ibrahim üzülmez'in yüzlerce maçını izledik, brezilya'dan bir oyuncu bulmuşuz muamelesi yapıp niye istatistiklerine bakalım. üzülmez tosic'ten 10 kat iyi futbolcuydu.

ben seni anlıyorum abi. sizin yaşlarınızdaki çoğu kişi üzülmez'den nefret eder. :D

adam 2000'lerin başında az küfür yemedi kapalıdan. ama özellikle 30 yaşından sonra çok iyi oynamaya başlamıştı.
Valla bakın ben 94 doğumluyum , düşünün ışte 2003 2004 sonrası hatırlarım , ıbrahim üzülmez bir efsanedir benim için :D