Tamam işte @Necmi abi biz de bu olaylar netleştirilsin istiyoruz.
Ama bunların konuşulmasını istemek bile yanlış anlaşılıyor.
"fo çaldı " vs tarzında savunma argümanı olmaz.
Kimse kimseye birşey çaldı demiyor diyemez.Olayı gerçek yerinden saptırmanın anlamı yok.Herkes işin ardında ne var ,gerçek yüzü nedir görmek öğrenmek istiyor.
Kendi adıma konuşayim birine bir ithamda bulunacaksam direk yazarım laf altından iğneleme yapmak benim aldığım terbiye kültürüne yakışmaz.
Ama olayları gerçek boyutundan saptıp "bunlar böyle demek istiyor " mantığıyla hareket edilirse,demediğimiz dedi gibi,ima etmediğimiz etti gibi lanse edilirse burada hiçbirşey konuşmayalım.
o zaman kullanılan üslubada dikkat etmek gerekiyor
@Deniz Varimizi yogumuzu yatirdigimiz kartal yuvasinin 2.5M TL zarar etmesi ile ilgili resmi aciklama geldi mi?nasil basarabildiklerini aciklayabildiler mi?bak burda bir suçlama var bunu şu anda konuşmuş olman bile artniyettir olay bu gün açıklanmış bunun nedenlerinin ortaya çıkması belki 1 ay sürer belkide daha uzun bir zaman bir kere şu anda bunun cevabını istemek zaten art niyetli yaklaşım ve direk bel altı vurmaktır. bak senin yazın bu bunun altında bir hedef gösterme var.
bir kere bunun öncelikle cevabını verecek olanlar kartal yuvasında çalışan profesyonellerdir. Yönetim kurulu değil yönetim kurulunun görevi denetlemektir zaten denetledikleri için ortaya çıkıyor bu olay yani şu ana kadar görevlerini yapmışlar şimdi bundan sonra yapılacak olan görevleri var onları takip etmek gerekiyor.
burda konuş konuşma bu önemli değil ama hesap soracak olan kişi sen değilsin Burda zaten hesabı soracak olan kişiler yönetim kuruludur. Bunun takibinide kongre yapar
sende gelişmeleri izlersin baktınki işin üzeri örtülüyor bu sefer konuşur baskı kurmaya çalışırsın ama şimdi değil dün bir bugün iki bile diyemedim daha bugün bir oldu hemen tetikde bekliyorsunuz sağlıklı olan takip edip gündemi sıcak tutmak ve işin bir an önce çözülmesini sağlamak varsa sorumlu kişiler bunun bedelini ödemeli
ama burda yönetimi muatap almamak gerekiyor bu migrosun falanca şubesinde verilen bir açıktan Rahmi Koçu sorumlu tutmak gibi bir şey oluyor. Beşiktaş bir şirketse
bu şirketin patronuda Fikret Ormandır. Elbette çıkacak sorunları çözüme ulaştırmak onun birinci görevidir. ama kaar etmek için şantiyede çalışan firmaların araçlarına benzin satan birinide bazı şeylerle itham etmek etik değildir Senden dahamı az istiyor Beşiktaştan bir gram paranın gereksiz bir şekilde kaybolmasını sonuçta o önüne gelen faturaları ödemek zorunda ve onun içinde her kuruşun önüne gelmesi lazım yani evinde PC nin başında oturup sallama lüksü yok bizzat eylemin içinde