Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261377 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Mario Gomez elimizde patlayacak gibi geliyor. Hazırlık maçları dahil tek golü yok onu geçtim pozisyonda yok. Bu düzeyde aldığın adamın direk girip katkı yapması gerekir örnek Trabzon maçı. Cenk bizi Demba Ba gibi taşıyamaz. Umarım son anlara kafada gireriz ve Demba Ba nın aksine son maçlarda taşır bizi
Gomez'den faydalanmak istiyorsak onu sürekli beslemeliyiz.

Top gelmediği müddetçe kaleye şut çekmeden maçı bitirir ki G.Antep maçında top gelmeyince orta sahaya kadar gelmek zorunda kaldı.

İlerleyen haftalarda takımın hücum ritmi daha da arttığında Gomez'den baya katkı alacağımızı düşünüyorum.

Tabi 1-2 gol atıp morallenmesi de lazım o ayrı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'den faydalanmak istiyorsak onu sürekli beslemeliyiz.

Top gelmediği müddetçe kaleye şut çekmeden maçı bitirir ki G.Antep maçında top gelmeyince orta sahaya kadar gelmek zorunda kaldı.

İlerleyen haftalarda takımın hücum ritmi daha da arttığında Gomez'den baya katkı alacağımızı düşünüyorum.

Tabi 1-2 gol atıp morallenmesi de lazım o ayrı.
Alman ve futbolla içli dışlı bir arkadaşla sohbet ettil baya. Gomez büyük bir risk herşeyiyle beslemeniz lazım kendi başına bir şey yaratamaz dedi. Ben de aynı düşüncedeyim
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Alman ve futbolla içli dışlı bir arkadaşla sohbet ettil baya. Gomez büyük bir risk herşeyiyle beslemeniz lazım kendi başına bir şey yaratamaz dedi. Ben de aynı düşüncedeyim
Aynen öyle :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Yanlız bizim aradığımız adam tam tersiydi. Servis edecek adam isteniyordu.

Hayırlısı ne olacak bekleyelim. Ama bence iyi oyuncu olsa da çok büyük bir katkı beklemiyorum. Benim gözümde 10-15 arası atsa yeterlidir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı LuceGel

Canlı yayın için istenen para 65 bin TL imiş (Eray emin aydemir yazdı) bu istenen astromik para bumuymuş şimdi.Günlerce yayın varmı yokmu açıklama yapma maçtan sonra çık ya biz yayın aracı tuttukda GS müdürlüğü bizden astronomik para istedi de .Para 65 bin TL çıktı açıklama olduğunda yazmıştım rakamı görelim yönetim güvenimi yitirdi diye. :icool:
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2015, 00:30:11 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi işte bunu diyorum ben de.
Ortadan yok olan para değil ,para olsa yurt dışında 2 hesaba direk transfer yapar paranın izini süremezsin kamyonlarca üründen bahsediyoruz.
Sayılmayan ya da hesabı yanlış tutulan gözden kaçan ürünler vardır bunlar netleştirilsin.
Daha önce başımıza geldi çok değil 1 sene önce hem de.Acilen durumun açıklığa kavuşturulması lazım.
sana bir şey söyleyeyim diğelim adidasdan mal alıyorsun 2000 forma geldi adidasda muhasebe bir sıfırı fazla attı
sende burda dikkat etmeyebilirsin fatura muhasebeye gider orda malla bir bağlantı olmayınca 20000 olarak kayıtlara geçer
sonrada stok sayımında açık ortaya çıkar bu böyle olmuştur demiyorum ama büyük firmalarda bu tip hatalar çok fazla oluyor
çünkü kontrolü çok zor burda şimdi bir sürü sayımlar olacak bütün mallar faturaları dağıtım her şey sil baştan kontrol edilecek
o mal bulunana kadar kimseye rahat yüzü yok çünkü işin sonu hukuk boyutudur adli soruşturma olur ve birileri yanar. göz ardı edilecek miktarda bir
mal değil bu öyle çalınacak bir miktarda değil kimseye sezdirmeden böyle bir işi kimse yapamaz yaparsada ortaya çıkar zaten
@Çağrı nın dediği gibi iyi niyet le falan bağlantı kurmuyorum 25 30 M$ doların üzerinde bir cirosu olan firmada mal sayımı firma elemanlarına zaten yaptırılmaz
ama bu sayımın sene ortasında yapılmasınında mantığı yok demekki bir şeyler ters gitti sayım yaptırma ihtiyacı duydular.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 00:28:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mario Gomez elimizde patlayacak gibi geliyor. Hazırlık maçları dahil tek golü yok onu geçtim pozisyonda yok. Bu düzeyde aldığın adamın direk girip katkı yapması gerekir örnek Trabzon maçı. Cenk bizi Demba Ba gibi taşıyamaz. Umarım son anlara kafada gireriz ve Demba Ba nın aksine son maçlarda taşır bizi

Geldiğinde söyledik çok geç geldi 5 hafta bir şey beklemeyin diye.

Fener maçında fit halini görürüz süre gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Canlı yayın için istenen para 65 bin TL imiş (Eray emin aydemir yazdı) bu istenen astromik para bumuymuş şimdi

Oha o nasıl bir para lan. Ne diye ne yapacaklarmış k.çı kırık bir stad için utanmaslar stadın yapım parası istenseymiş.  :lol:

Çok tabi 65bin TL reklam geliri olmayan bir kanal için çok para.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 00:30:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı bu denetçi şorketlerin işi budur ve en ufak hata yapma ,görmezden gelme şansları yoktur.yapılan işi kamuoyuna açıkklama gibi bir görevleride yoktur.denetleme yaptıkları yerede önerilerde bulunurlar.yd yönetimini işin içine katmak çok doğru değil sanırım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat abi ben denetleme şirketine atıfta bulunmadım ki.

Daha önce kulübü alanan soyan adam için bu şirketler gibi bir şirket denetim yapmadı mı? Yaptı. Sonuçları açıklanmadı mı açıklanmadı.

Aynısı şimdi bu iş için yapılacak. Sonuçları açıklanır mı? Bilemeyiz. Göz de yumuluyor Demirören'de olduğu gibi. O yüzden iyi niyet için bu yeterli değil. Yönetim tarafından açıklandığında emin oluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Canlı yayın için istenen para 65 bin TL imiş (Eray emin aydemir yazdı) bu istenen astromik para bumuymuş şimdi
astronomik olması için kaç lira olması lazım bu bir hazırlık maçı ve devlet senden bunu yayınlaman için 65000 tl
istiyor artı birde yayın masrafları koy sen bu harcadığın parayı reklam olarakta geri alamıyorsun ve bir hazırlık maçı sana
100000 liraya maal oluyor bizi bırak yayıncı kuruluş bile bu parayı verip yayınlamaz çünkü karlılığa dönüştürmesi zor.

Çevrimdışı TALAT

Bakın tartışmalar ayrı konu yalnız kimse bana 3. bir şirkete sayım yaptırma ile iyi niyet arasında bağlantı kurmasın.

Yd dönemine ait de 3. bir şirket rapor hazırladı ne hikmetse ısrarla o rapor da açıklanmıyor. İkisi farklı şeyler.

yalnix sunu bilmek lazim. bu raporlri kim istedi. yk istediyse ykna gider rapor. aciklanip aciklanmamasi yknun takdirindedir. bnm tahminim stad yapimi ile ilgili bir sey yzunden aciklamadlar. bu yk gitsin bundan sonraki aciklar. soncta kasada o rapor duruyor.

ayrica zorunlu olmadigin halde neden baska bir sirkeete sayim yaptirirsin. ya suphe vardir ya da emin olmak istiyorsundur. ikisi de iyi niyete girer.

daha once de dedigim gibi eger kotu niyetli bir durm var ise istedigin kadar kendi icinde arastr adam isini biloyorsa biraz zor bulursn. bu yuzden bu tarz denetim sirketlerine bu isi veriyorsn. sirf bu bile bana en azindan yonetilme isinin gayet ciddi yapildigini gosteriyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 00:33:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Oha o nasıl bir para lan. Ne diye ne yapacaklarmış k.çı kırık bir stad için utanmaslar stadın yapım parası istenseymiş.  :lol:

65.000 - Yayın ile beraber 100-150 bin Konya gibi bir takımla oynuyorsan hele hele Gebze'de oynuyorsan gerçekten büyük ve saçma bir para yalnız.

Dönüşü yok ve doğrudan çöpe giden bir para bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

sana bir şey söyleyeyim diğelim adidasdan mal alıyorsun 2000 forma geldi adidasda muhasebe bir sıfırı fazla attı
sende burda dikkat etmeyebilirsin fatura muhasebeye gider orda malla bir bağlantı olmayınca 20000 olarak kayıtlara geçer
sonrada stok sayımında açık ortaya çıkar bu böyle olmuştur demiyorum ama büyük firmalarda bu tip hatalar çok fazla oluyor
çünkü kontrolü çok zor burda şimdi bir sürü sayımlar olacak bütün mallar faturaları dağıtım her şey sil baştan kontrol edilecek
o mal bulunana kadar kimseye rahat yüzü yok çünkü işin sonu hukuk boyutudur adli soruşturma olur ve birileri yanar. göz ardı edilecek miktarda bir
mal değil bu öyle çalınacak bir miktarda değil kimseye sezdirmeden böyle bir işi kimse yapamaz yaparsada ortaya çıkar zaten
@Çağrı nın dediği gibi iyi niyet le falan bağlantı kurmuyorum 25 30 M$ doların üzerinde bir cirosu olan firmada mal sayımı firma elemanlarına zaten yaptırılmaz
ama bu sayımın sene ortasında yapılmasınında mantığı yok demekki bir şeyler ters gitti sayım yaptırma ihtiyacı duydular.

abi birak 25 30 miluonu cirolar 1mlyri bulan sirketlerin cogu bu sayimlar kendi ic denetimlerine yaptiriyorlar. cpgunda da nelerin daha sonrdan ciktigini ben bilyorum

Çevrimdışı talha

yalnix sunu bilmek lazim. bu raporlri kim istedi. yk istediyse ykna gider rapor. aciklanip aciklanmamasi yknun takdirindedir. bnm tahminim stad yapimi ile ilgili bir sey yzunden aciklamadlar. bu yk gitsin bundan sonraki aciklar. soncta kasada o rapor duruyor.

ayrica zorunlu olmadigin halde neden baska bir sirkeete sayim yaptirirsin. ya suphe vardir ya da emin olmak istiyorsundur. ikisi de iyi niyete girer.

daha once de dedigim gibi eger kotu niyetli bir durm var ise istedigin kadar kendi icinde arastr adam isini biloyorsa biraz zor bulursn. bu yuzden bu tarz denetim sirketlerine bu isi veriyorsn. sirf bu bile bana en azindan yonetilme isinin gayet ciddi yapildigini gosteriyor

sayım işi zor bir iş. baya bir organize isteyen bir olay. tamamen kendisine ait bir lojistik ve yazılımı var. bildiğim kadarıyla çoğu firmanin sayımını 3.partiler yapıyor. arkadaşım bu işlerden birinde çalıştı 4 yıl boyunca. bileceğin aklına tüm büyük şirketleri saydılar.

genelde uğraşmıyorlar. böyle daha karlıymış .

Çevrimdışı Deniz

Tamam işte @Necmi abi biz de bu olaylar netleştirilsin istiyoruz.
Ama bunların konuşulmasını istemek bile yanlış anlaşılıyor.
"fo çaldı " vs tarzında savunma argümanı olmaz.
Kimse kimseye birşey çaldı demiyor diyemez.Olayı gerçek yerinden saptırmanın anlamı yok.Herkes işin ardında ne var ,gerçek yüzü nedir görmek öğrenmek istiyor.
Kendi adıma konuşayim birine bir ithamda bulunacaksam direk yazarım laf altından iğneleme yapmak benim aldığım terbiye kültürüne yakışmaz.
Ama olayları gerçek boyutundan saptıp "bunlar böyle demek istiyor " mantığıyla hareket edilirse,demediğimiz dedi gibi,ima etmediğimiz etti gibi lanse edilirse burada hiçbirşey konuşmayalım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 00:36:41
  • Beşiktaş / Bodrum

Talat aslında zorundasın. Bunu yapmazsan taraftar çok büyük kıyamet koparır baskı oluşur ortak oluyorsunuz diye.

Demek istediğim, iyi bakarsan iyi kötü bakarsan kötü görürsün bu olayda. Raporu sırf baskıyı azaltmak için isteyebilirsin Yd olayında olduğu gibi. Önemli olan niyetin sonuçla örtüşmesi.

Dediğine katılıyorum 100 milyonluk olaydan ötürü açıklanamıyor ama muhtemelen hiç de açıklanmayacak. Aynı şekilde bu olayda da bu rapor açıklanmazsa ben iyi niyet aramam. Yd gibi bir yönetimden sonra her türlü şüpheci yaklaşmamız gerekiyor.

Biz yaklaşırız onlar zaten yoksa açıklar temizlerler ortalığı güven tazelerler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

65 bin çok para değil farzedelimki öyle görüşürsün spor bakanı Beşiktaşlı sağlık bakanı Müezzinoğlu kongre üyemiz ricada bulunursun bilmediğimiz başka kimler var yardımcı olacak.Yani koca Beşiktaş klubü taraftar yayın varmı haber bekliyor sen akşam çıkıyorsun ya biz yayın aracıda kiralamıştık ama astronomik para istediler yayınlamadık de,acizlik değilde nedir bu şimdi? :)

Çevrimiçi murat

Geldiğinde söyledik çok geç geldi 5 hafta bir şey beklemeyin diye.

Fener maçında fit halini görürüz süre gerek.
Ben geç gelme değilde bize uygun olup olmadığı konusunda endişeliydim ve hala endişem devam ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Murat abi ben denetleme şirketine atıfta bulunmadım ki.

Daha önce kulübü alanan soyan adam için bu şirketler gibi bir şirket denetim yapmadı mı? Yaptı. Sonuçları açıklanmadı mı açıklanmadı.

Aynısı şimdi bu iş için yapılacak. Sonuçları açıklanır mı? Bilemeyiz. Göz de yumuluyor Demirören'de olduğu gibi. O yüzden iyi niyet için bu yeterli değil. Yönetim tarafından açıklandığında emin oluruz.
nasıl aynısı olabilir @Çağrı bazen gerçekten art niyetli düşünüyorsunuz
şimdi burda Beşiktaşa ait bir şirkette usulsüz bir durum ortaya çıkmış ve bunun gerekli prosedürü uygulanıyor.
Diğerinde Beşiktaş başkanlık makamını sorguluyorsun bunun nasıl sakıncalar doğuracağını biliyormusun
o Başkanın bütün hesapları Beşiktaş mali kongresi tarafından aklanmış senin basına açıklaman bir şey ifade etmiyor
sadece kendi başkanlık makamını şaibeli hale getirirsin bunun döner dolaşır zararı Beşiktaşı vurur. Her başkan bir öncekini
sorgularsa sen aday olacak adam bulamazsın. burda sen bir insanı şuraya fazla para verdi diye suçlayamazsınki
bir milyonluk oyuncuyu on milyona alır bu onu dolandırıcı değil beceriksiz yapar. Yani sırf sen merak ediyorsun diye
çamaşır sepetini kamuoyunun önünemi döksünler bumu istediğin bazı şeyler açıklanmaz içerde çözülür. her şeyi
basının ağzına sakız yaparak büyük kulüp olunmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 00:40:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben geç gelme değilde bize uygun olup olmadığı konusunda endişeliydim ve hala endişem devam ediyor.

Nasıl oynayacağına göre değişir. Bizde golü forvet atıyor geçen sene olduğu gibi bu sene de böyle. Ama fit olmadığı için mobil olamadı hiç yoksa tek vuruşları çok temiz oyuncu.

Sosa ve Oğuzhan birlikte oynasın adam akıllı bence atmaya başlayacaktır sistem oturduğunda. Biz henüz iyi top oynamıyoruz 6. haftadan sonra bu takım çok fena hücum yapacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

sayım işi zor bir iş. baya bir organize isteyen bir olay. tamamen kendisine ait bir lojistik ve yazılımı var. bildiğim kadarıyla çoğu firmanin sayımını 3.partiler yapıyor. arkadaşım bu işlerden birinde çalıştı 4 yıl boyunca. bileceğin aklına tüm büyük şirketleri saydılar.

genelde uğraşmıyorlar. böyle daha karlıymış .

emin ol cogu firma da kendi yapiyor. ozellikle sap gibi sistem kullananlar. ama isini bilren neler gtoruyor

Çevrimdışı talha

65 bin çok para değil farzedelimki öyle görüşürsün spor bakanı Beşiktaşlı sağlık bakanı Müezzinoğlu kongre üyemiz ricada bulunursun bilmediğimiz başka kimler var yardımcı olacak.Yani koca Beşiktaş klubü taraftar yayın varmı haber bekliyor sen akşam çıkıyorsun ya biz yayın aracıda kiralamıştık ama astronomik para istediler yayınlamadık de,acizlik değilde nedir bu şimdi? :)

çok para açıkcası. 65bin TL direk çöpe atıyorsun. bire reklam geliri olsa zaten alırlardı. ama açıklamayı ben de isterdim. en azından olay bir gün önceden belliydi.

Çevrimdışı talha

emin ol cogu firma da kendi yapiyor. ozellikle sap gibi sistem kullananlar. ama isini bilren neler gtoruyor
ben arkadaşımdan duyduklarım var. muhabbeti baya dönmüştü neen yapıyorlar bu işi diye. baya deneyimlidir arkadaşım bu işte. :evillol:

sanırım 3.parti bağımsız denetim herkeste geçerli. çünkü boyner ykm migros koçtaş aklınıza gelmeyecek her şirkette çalışmışlardı.  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 00:42:46
  • Beşiktaş / Bodrum
nasıl aynısı olabilir @Çağrı bazen gerçekten art niyetli düşünüyorsunuz
şimdi burda Beşiktaşa ait bir şirkette usulsüz bir durum ortaya çıkmış ve bunun gerekli prosedürü uygulanıyor.
Diğerinde Beşiktaş başkanlık makamını sorguluyorsun bunun nasıl sakıncalar doğuracağını biliyormusun
o Başkanın bütün hesapları Beşiktaş mali kongresi tarafından aklanmış senin basına açıklaman bir şey ifade etmiyor
sadece kendi başkanlık makamını şaibeli hale getirirsin bunun döner dolaşır zararı Beşiktaşı vurur. Her başkan bir öncekini
sorgularsa sen aday olacak adam bulamazsın. burda sen bir insanı şuraya fazla para verdi diye suçlayamazsınki
bir milyonluk oyuncuyu on milyona alır bu onu dolandırıcı değil beceriksiz yapar. Yani sırf sen merak ediyorsun diye
çamaşır sepetini kamuoyunun önünemi döksünler bumu istediğin bazı şeyler açıklanmaz içerde çözülür. her şeyi
basının ağzına sakız yaparak büyük kulüp olunmaz.

O zaman kimin temiz kimin kirli olduğunu nasıl anlayacağız @Necmi abi?

Onu geçtim Fikret Orman kendi demedi mi açıklayacağım diye 2 yıl önce. E ne oldu şimdi neden açıklayamıyor? Açıklayamayacaksa ya da dediğin gibi durum varsa daha önce neden açıklayacağım dedi?

Ben bunda nasıl art niyet aramam ki. Dediğin gibi olacağını da düşünmüyorum. Gerçekten hesabına kitabına vizyonuna güvenen adamlar kalır başkanlık makamı için. Veremeyeceği hesaba bulaşmayan adamlar.

3'e 10 verecek olanlar zaten uzaklaşsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

65.000 - Yayın ile beraber 100-150 bin Konya gibi bir takımla oynuyorsan hele hele Gebze'de oynuyorsan gerçekten büyük ve saçma bir para yalnız.

Dönüşü yok ve doğrudan çöpe giden bir para bu.
Biz bu yayını para kazanmak içinmi yapıyoruz bunun dönüşü  büyük klubsün ve taraftarıın beklentisine cevap vermektir.Ayrıca kızdığım husus maç yayınıyla  ilgili hiç açıklama yapılmayıp o tür bir açıklama yapılmasıdır.