Murat abi ben denetleme şirketine atıfta bulunmadım ki.
Daha önce kulübü alanan soyan adam için bu şirketler gibi bir şirket denetim yapmadı mı? Yaptı. Sonuçları açıklanmadı mı açıklanmadı.
Aynısı şimdi bu iş için yapılacak. Sonuçları açıklanır mı? Bilemeyiz. Göz de yumuluyor Demirören'de olduğu gibi. O yüzden iyi niyet için bu yeterli değil. Yönetim tarafından açıklandığında emin oluruz.
nasıl aynısı olabilir
@Çağrı bazen gerçekten art niyetli düşünüyorsunuz
şimdi burda Beşiktaşa ait bir şirkette usulsüz bir durum ortaya çıkmış ve bunun gerekli prosedürü uygulanıyor.
Diğerinde Beşiktaş başkanlık makamını sorguluyorsun bunun nasıl sakıncalar doğuracağını biliyormusun
o Başkanın bütün hesapları Beşiktaş mali kongresi tarafından aklanmış senin basına açıklaman bir şey ifade etmiyor
sadece kendi başkanlık makamını şaibeli hale getirirsin bunun döner dolaşır zararı Beşiktaşı vurur. Her başkan bir öncekini
sorgularsa sen aday olacak adam bulamazsın. burda sen bir insanı şuraya fazla para verdi diye suçlayamazsınki
bir milyonluk oyuncuyu on milyona alır bu onu dolandırıcı değil beceriksiz yapar. Yani sırf sen merak ediyorsun diye
çamaşır sepetini kamuoyunun önünemi döksünler bumu istediğin bazı şeyler açıklanmaz içerde çözülür. her şeyi
basının ağzına sakız yaparak büyük kulüp olunmaz.